A nagy lélektárs-teszt

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A szerelmed a lélektársad, vagy vele csak később találkozol majd? Tesztünk segít eldönteni, hogy hányadán álltok egymással. Kattints a képre!
2012. 03. 05. |

Kövess minket!

f Ajánlom
A nagy lélektárs teszt


Ha a párod is kitöltötte...

Érdemes mindkettőtöknek kitölteni a tesztet, és összehasonlítani az eredményeket.
• Ha csak 1-2 eltérés van az általatok igaznak érzett állítások száma között, akkor lélekszinten ugyanúgy gondolkodtok egymásról.
• Ha valamelyikőtök 19-nél több állítást érzett igaznak, de a másik értéke ennek a közelében sincs, lélektársak vagytok, de egyikőtök valamiért ezt még nem ismerte fel.
• Ha nagy eltérés van a kapott eredményben, de egyikőtök sem került a negyedik csoportba, akkor lélektársi „szerződésetek” csak egy életszakaszra szól. Ebben az esetben az, aki több állítást érzett igaznak, tudhatja, hogy lélektársa jelenlegi szerelmének javított kiadása lesz.

Olvass tovább

Hozzászólások

Kerdejel 2014-10-10 19:50

A lelkitárs a világ legfelszabadítóbb élménye. Egységérzés. Mivel nagyon hasonló személyiségek vagytok, ezért lehet, hogy néha meg nehéz egymás mellett, főleg ha érzékenyek vagytok, de ha nem áll közétek valami hatalmas akadály, akkor mindig egymásra találtok. És ahogyan értek, fejlődtök, egyre veszélytelenebb és tudatosabb lesz egymás közelsége és segítitek a másik fél fejlődését. Mellette eltűnnek a gátlások és a formalitások, tudod, hogy bármit megtehetsz, mert ő is ugyanazt tenné. Mintha ikrek lennétek. És meg is teszitek, közösen… Ugyan úgy beszéltek, ugyan olyanok az elképzeléseitek a világról, és még a kisugárzásotok is hasonló.  Csak a felszíni dolgok eltérőek. Nincs fogható ahhoz az érzéshez, amikor egy ilyen ember közelében vagy. Mikor egymás társaságában vagytok, az energiáitok összeadódnak és egyesülnek...

Pilizota 2012-10-03 20:39

Ízlések és pofonok

nekem nem létezik ezo-izé

nem létezik lélektárs

s ha vki anna is mondja magát és a nyakamba akar ülni, attól el fogok futni

Jó hosszú lábat kell majd növesztenie ahhoz,hogy beérjen....

Ha meg beér, rosszul jár, mert a legrosszabbik formámat fogom mutatni  eszébe ne jusson itt rámakaszkodni....

 

Rühellem, ha vki beleugat az életembe, dirigál meg ilyesmi....

El nem tudom képzelni, mi olyan érdekes ebben a párososdiban.

 

Rövidtávú jáéknak talán elmegy nagy ritkán, de évekig ugyanazt a pofát elviselni meg bámulni....unalmas.

Alinee2 2012-10-02 18:14

Hát,nálunk is bizarul nézne ki!Ember úgy néz ki mint egy maffiózó, ha elkezdene enyelegni,megkérdezném mennyit költött,vagy mit tört össze.;)Az elején nekem furcsa volt,hogy bárhová mentünk,a párok bújtak össze,puszilgatták,simogatták,gerlicézték egymást,mi erre képtelenek vagyunk.Úgy gondoljuk,ami közöttünk zajlik,az csak ránk tartozik,nem szoktuk demonstrálni.Ez alól kivétel hogy az utcán,vagy bárhol lazán összekulcsoljuk a keuzünket,még akkor is ha máshová nézünk,figyelünk.

Nemrég voltunk együtt egy ugyan ilyen párral,egyből éreztem hogy ők is összetartoznak,noha nem falták egymást. De az évődések közepette vágni lehetett a szeretet,és a jókedvet.És olyan poénok szaladgáltak a levegőben,beszólások,amitől más párok már egymás torkának ugrottak volna.

Lehet hogy az az igazi romantika távol áll az ilyen pároktól?

Néha megvan az esti gyertyafény,füstölők,nagy összebújások,de nem csinálunk belőle rendszert.Azt is alig hallottam tőle hogy szeret.Nem is igénylem,látom a nézésén.Még amikor dühös,akkor is,pedig az félelmetes.

Alinee2 2012-10-02 18:01

Kösz,értem,valahogy én is így gondoltam.:)

Deee,még egy kérdés.Mi a különbség az ikerláng,és a lélektárs között?

Írtad hogy nálatok ikerláng,tudsz valamit írni hogy miben nyilvánul meg?Mennyiben más,vagy mit tudom én,érted?:)Erről még nem hallottam így,ritkább?

hutchi 2012-10-02 17:58

:D:D:D

egyebkent mi sem vagyunk romantikus alkatok 

hutchi 2012-10-02 17:49

Ha jol emlekszem Popper Peter mondta, hogy az ember elete soran kb 2-3 emberbol valhat az a bizonyos IGAZI a szamara. Sztem azert mert kb 2-3 szerelmi lelektarssal talalkozik az atlagember az elete soran, de van aki csak eggyel, van aki 5-tel es van aki eggyel sem.....

 

Sztem az elet "ertelme" a tanulas, a fejlodes, van olyan lelektars akivel epp mas az eletutunk, tehat ha talalkozunk is max egy-egy rovidtavu tapasztalatszerzesre csak, de vannak akik egy eleten at elkisernek csaladtagkent, egy barati vagy egy szerelmi kapcsolat soran.  

Alinee2 2012-10-02 17:40

Na én a Kígyó és keresztet nem olvastam!

Pilizóta meglepődne,a drágám elment hobbyzni,és mégsem vagyok lelkibeteg hogy itt hagyott egyedül.:)

Alinee2 2012-10-02 17:37

Na most itt álljunk meg egy kicsit.;)

Az édi bédi,tündi bündi,lila rózsaszín,mézes mázos feltételezést már többször írtad.

Egy kapcsolat nem erről szól,miért következtettél arra,hogy nekünk ez jutott?A nekünket nem szó szerint értem,hanem a lélektársakra általában.

Ami ránk vonatkozik:a vacsoránál szeretjük látni hogy mit eszünk,a gyertyafény megengedett,ha áramszünet van.Nem eszünk illedelmesen az asztalnál,egyikőnk általában áll,mászkáluk,lökdösődünk,konyharuhával csépeljük egymást,néha kést tartunk a másik torkához,és sokat nevetünk.Megjegyzem,normálisak vagyunk.Moziba nem járunk,mert a filmeket szeretjük kényelmesen nézni,csámcsogunk ha kedvünk tartja,kimegyünk slozira,esetleg egymásra cuppanunk,miközben a kabátunk kint lóg ingyér a saját fogasunkon.A hobby pedig olyan mint a szex.Egyedül is jó,de megosztani valakivel még jobb.

 

Az ezo izében pedig nem kell hinni,nem azért van,hanem mert létezik.

Tudod,mégis mozog a Föld.;)