Ezo

Hétvégi horoszkóp március 2-től

Titkos flörtökkel és rég elfelejtett ügyekkel köszönt ránk az első márciusi hétvége. Szerelmet és szexet ígérnek a csillagok, de néhány kapcsolatot tönkretehet a harmadik felbukkanása.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, teljesíthetetlen elvárások elé állít a kapcsolatod. Valószínűleg nem a szerelmeddel van baj, hanem te tetted túl magasra saját magadnak a lécet. Ha ezt a feszültséget szombaton sikerül rendezned magadban, akkor szerelmes-romantikus vasárnapra számíthatsz. Ellenkező esetben a veszekedés valószínűbb.

Ha csak keresed a szerelmet: Igazi héjanásznak induló kapcsolatra számíthatsz a hétvégén. Egy fiú most olyannyira idegesít és olyan tenyérbemászónak találod, hogy az már vonzó lesz a számodra. Mondanom sem kell, ő is vonzódik hozzád, így a flört és a hajbakapás is garantált.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégi nyugtalankodásban csak a párod tud lecsillapítani. Szombaton egész nap nyűgösködsz, de ő pontosan tudja, hogyan kezelje a helyzetet. Nem érdemes azonban túlfeszítened a húrt, mert régi sérelmek kerülhetnek a felszínre, és így a vasárnapotok is pocsékba menne.

Ha csak keresed a szerelmet: Apró bosszúságok nehezítik az ismerkedési terveidet. Udvarolni kezd neked valaki, de néhány mondat után eltűnik, majd soha többet nem kerül elő. Más előkerül ugyan, de neki meg nem örülsz igazán. A legtöbb esélyed ezen a hétvégén egy régi ismerősöddel lesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Minden jó, ha neked jó. Szombaton kicsit önzőbbé válsz, és ragaszkodsz ahhoz, hogy a párod alkalmazkodjon hozzád. Ez nem baj, de ne legyél erőszakos, inkább diplomatikus, női eszközökkel (és egy kis rafinériával) érd el, hogy az legyen, amit szeretnél. Ellenkező esetben könnyen kenyértörésre kerülhet sor.

Ha csak keresed a szerelmet: Nehéz eldönteni, hogy honnan kerül a közeledbe annyi fura pasi, amennyit a csillagok jeleznek. Mindenesetre úgy tűnik, hogy leginkább csodabogarakkal hoz össze a sors a hétvégén. Őket azonban az ismerkedésnél valószínűleg sokkal jobban érdekli saját bogarasságuk.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Hétvégére megtalálod a tökéletes harmóniát magadban. Na jó, talán nem abszolút értékben lesz tökéletes, de az elmúlt napokhoz képest mindenképp figyelemre méltó. A családodban sokan állnak nálad sorban a nyugalom receptjéért: a párod, a gyerekeid és az összes felmenőid. A szerelmeddel különösen a vasárnap sikerül romantikusra.

Ha csak keresed a szerelmet:
Nem kell kihívónak lenned ahhoz, hogy a hétvégén felfigyeljenek rád. Sőt! Most nem is nagyon kell akarnod az ismerkedést, elég lesz mosolyogva járnod az utcán. A mosolyod ugyanis olyan vonzó lesz, hogy annak senki sem tud ellenállni.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A párkapcsolatodban divatstílussal kapcsolatos kérdésekről szól a hétvége. Történetesen azon megy a küzdelem, hogy ki hordja a nadrágot és ki viselje a kalapot. Persze egy kis hatalmi erőpróba kevés ahhoz, hogy ne lángoljon a szerelem és a szenvedély. A jelmondatotok: Szeretem, szeretem, de én akarok a főnök lenni! Persze két dudás nehezen fér meg egy családban.

Ha csak keresed a szerelmet: Szép dilemmát ígérnek a csillagok a szingli Oroszlánoknak: Vajon mennyit kell feladni az egyéniségedből és az önállóságodból egy kapcsolatért? Lehet, hogy túl erős személyiség vagy, és ezért menekülnek előled a pasik? És persze az is kérdés, hogy pasi-e az olyan, aki menekül egy erős személyiségű nő elől?

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Kísért a múlt, de szeretettel könnyedén túlléphettek rajta. Valamelyikőtök múltjáról kiderülhet valami a hétvégén, de akár a már megoldottnak hitt problémák is újra a felszínre kerülhetnek. A párod szívesen választaná a csendkúrát a problémák kezeléséhez, neked pedig az tenne jót, ha beszélhetnél az érzéseidről.

Ha csak keresed a szerelmet: Mostanában folyton az eszedbe jut az egyik exed. Az is lehet, hogy az utcán látod a hétvégén, vagy a nálad maradt tárgyai kerülnek a kezedbe. Azt hiheted, hogy ez égi jel, ami az újrakezdést sürgeti, de erről szó sincs! Töröld ki a gondolataidból az exeket, és menj inkább bulizni a barátnőiddel!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Te feszültséget érzel, a párod nem. Szerinted javítani kellene a kapcsolatotokon, a párod szerint egy kis csendre lenne szükség. Ezen a hétvégén bátran hallgass rá, és hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Ha nem zrikálod folyton, szombat este heves szerelmi kitörésekre számíthatsz a részéről. De ehhez tényleg nyugtot kell neki hagynod!

Ha csak keresed a szerelmet: Különös játékot játszanak veled az érzelmeid: szerelmes vagy, pedig nincs is kibe. Tombolnak a hormonjaid, ezért már úgy érzed, mintha szerelmes lennél, pedig még nem is találtad meg a megfelelő alanyt. Hogy úgy mondjam, egyelőre magába a szerelembe sikerült beleszeretned.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Szinte óránként változik a hangulatod a hétvégén: az egyik pillanatban szerelmes leszel, a másikban mérges, azután boldog, majd nosztalgiázós és ismét nevetős… Ezt az ingadozást a párod kissé nehezen követi, ezért ne várd el tőle, hogy minden pillanatban naprakész legyen az aktuális hangulatodból!

Ha csak keresed a szerelmet: A szingli Skorpiók is sokféle hangulatváltáson mennek keresztül a hétvégén. Szombat estére szerencsére ismerkedős hangulatba kerülnek, és egészen bátran szólítanak meg valakit, még akkor is, ha reggel emberevő hangulatban ébredtek. Az érzelmi kiszámíthatatlanságod miatt a fiúk titokzatosnak és szórakoztatónak találnak.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Hetek óta javul az összhang közöttetek, és ezen a hétvégén is újabb lépést tehettek egymás felé. Lehet, hogy a szombaton valamelyikőtök egy idegennel keveredik flörtbe, de hidd el, ez a kis féltékenységi jelenet csak tovább javít a kapcsolatotokon. A békülési szex pedig fantasztikus lesz mindkettőtöknek.

Ha csak keresed a szerelmet:
A tavasz által okozott hormonlöket és a csillagok rendesen összekuszálták a vágyaidat. Nemrég megismerkedtél valakivel, és most nem tudod, hányadán állsz vele. De közben valaki más is tetszik neked, és egyáltalán nem tudod, mit kellene tenned. Nyugalom, most még nem kell döntést hoznod.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy titkos flört pezsdíti fel a kapcsolatodat. Ez a kis liezon – attól függetlenül, hogy meddig juttok el benne – arra jó, hogy a pároddal is fellendüljön a szerelmi életetek. Lesz benned némi bűntudat, amelyet szerelemmel és kedvességgel próbálsz eloszlatni. A párod pedig kifejezetten örül annak, hogy most nagyobb figyelemmel fordulsz felé.

Ha csak keresed a szerelmet: Szerelmes kalandok és félreértések teszik színesebbé a hétvégédet. Könnyedén érted félre mások szándékait, és még az is lehet, hogy feleslegesen vársz valakire egy randin. Ha le is mondják ezt a találkozódat, ne keseredj el! A nagy Ő nem fog mondvacsinált indokokkal kibújni a randik alól.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Családi feszültségekkel indul a hétvége. Gyereknevelési kérdéseken és a hétvégi programon is kitörhet a csetepaté, de az is lehet, hogy a gyerekeknek sikerül felhúzniuk. Engedd el a haragodat, mert a szombat délután már jól alakul, a vasárnap pedig lehetőséget ad majd egy nagy megbeszélésre a pároddal.

Ha csak keresed a szerelmet: Van valaki a környezetedben, akire barátként vagy még inkább testvérként tekintettél eddig. Vele ezen a hétvégén választóvonalhoz ér a kapcsolatotok: ő többet szeretne tőled, te kevesebbet. Az azonban szinte bizonyos, hogy így nem folytatódhat a kapcsolatotok tovább.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Mocorog a libidód, és szerencsére a párod is szeretné erotikussá tenni a hétvégét. Most nem érdemes a szende kislányt adnod otthon, nyugodtan beszélj a titkos erotikus vágyaidról! Ha így teszel, azzal csak elmélyíted a kapcsolatotokat, és nem utolsósorban fantasztikus éjszakai élményekkel gazdagítod mindkettőtöket!

Ha csak keresed a szerelmet:
Amikor már azt hitted, téged semmi sem lephet meg, találkozol egy szép szemű idegennel. Vigyázat, ő még nem a nagy szerelem, de egy rövid tavaszi kapcsolatnak pont ideális választás lenne. Az ő feladata az, hogy felpörgesse az életedet, különösen a szexuális életedet!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top