Ezo

Márciusi horoszkóp

Az év egyik legizgalmasabb hónapja következik, amikor a lehetetlen dolgok is lehetségessé válnak.

Decemberi horoszkópKos

Mázlista vagy, ha pénzről van szó! Ebben a hónapban furcsa, szokatlan dolgok történhetnek veled, és még az is megtörténhet, hogy akkora szerencséd lesz, hogy valahol elviszed a fődíjat. Ez a hónap anyagilag rendkívülinek nevezhető, és az is megtörténhet, hogy olyan munkát találsz vagy olyan helyzetbe kerülsz a munkahelyeden, amelyre nem számítottál, és el sem mered hinni, hogy ilyen jó dolgok történhetnek veled. Viszont a testvéreddel, a szomszédoddal vagy egy bizalmasoddal való kapcsolatodban sajnos szakadás következhet be, mégpedig a te hibádból.

Decemberi horoszkópBika

Aki szerelmesebb nálad, az nem mond igazat. Fantasztikus pillanatokat élhetsz át, ha még nem találtad meg a párod, mert most ez megtörténhet. Ha párkapcsolatban élsz, és a viszonyotok az elmúlt időszakban nem olyan volt, amilyennek szeretted volna, akkor itt is változás történik. De még véletlenül se ess abba a hibába, hogy most elkezded azt keresni-kutatni, hogy vajon a párod mitől, netán kinek a hatására változott meg. Örülj inkább annak, hogy most megkapod, amire vágytál. Pénzügyekben viszont kevesebb a szerencséd, nagyon vigyázz arra, amid van, és ne kezdj semmi újba.

Decemberi horoszkópIkrek

Olyan a hangulatod ebben a hónapban, mint az időjárás. Hol repkedsz az örömtől, hol borús a hangulatod, és hozzád sem lehet szólni. És tele vagy titkokkal. Édes titkokkal, amelyeket jobb, ha magadban tartasz, vagy ha ez nem megy, akkor csak azzal osztod meg, akiben maximálisan megbízol, akiről tudod, hogy nem árulja el. Mert ha kitudódik, akkor előfordulhat, hogy baj lesz belőle, vagy amikor már nyilvánosságra lehetne hozni, akkor az egészből nem lesz semmi. Mozogj sokkal többet, mint korábban, és tölts több időt a szabadban, élvezd az életet, és ha a munkahelyeden olyan helyzet alakul ki, hogy jobb lenne a távozás hímes mezejére lépned, akkor csak tedd!

Decemberi horoszkópRák

Körülbelül egy hónappal ezelőtt elkezdtél valamit, és már alig várod, hogy az eredményét a kezedben tarthasd vagy élvezhesd. Ebben a hónapban a barátaid fantasztikusak lesznek, különböző meglepetésekkel szolgálnak, és az is lehet, hogy te magad több társasági eseményen veszel részt. A munkahelyeden már nem ennyire ideális a helyzet, ugyanis olyan beszélgetéseket kell folytatnod, amelyek mások számára sem, de valljuk be őszintén, neked sem kellemesek, mivel a te lelked most sokkal érzékenyebb, mint korábban. De kénytelen vagy megtenni, mert a feletteseid ezt várják el tőled. Ha fogyókúrába akarsz kezdeni, kérd ki szakértő véleményét.

Decemberi horoszkópOroszlán

Anyagi ügyekben most igazán nem lehet okod panaszra, mert a sors úgy rendezi a szálakat, hogy sokkal jobb munkákat kapsz, és több lesz a pénzed, mint eddig. Esetleg hozzájutsz egy olyan összeghez, amelyre már egy ideje vártál, de nem kaptad meg. Viszont ha tanulmányokat folytatsz, akkor nagyon össze kell szedned magad, különösen ha vizsgázol, mert sok minden érdekelni fog, csak éppen az nem, amit muszáj lenne elsajátítanod. Ha külföldre készülsz, akkor légy nagyon figyelmes, hogy minden okmányod rendben legyen, és a bankkártyádon több legyen a pénz, mint amennyit terveztél.

Decemberi horoszkópSzűz

Még az is megtörténhet, hogy külföldre utazol, ha tanulmányokat folytatsz, sikeres leszel, és ha valamilyen vetélkedőbe benevezel, akkor nem fogsz leégni, hanem esetleg nagyobb összeggel távozhatsz. És persze ismert leszel, a barátnőid, barátaid és azok, akik csak látásból ismertek, most ajnározni fognak. Kirobbanó formában vagy ebben a hónapban, ami arra is utal, hogy a szerelemben ellenállhatatlannak tartanak, és azt sem tudod, hogy a rengeteg kínálkozó alkalom közül melyiket válaszd. Persze ha tartós kapcsolatban élsz, és jól érzed benne magad, akkor ne kacsingass ki, mert előfordulhat, hogy a jó együttélésednek ezzel vége is.

Decemberi horoszkópMérleg

Most derül ki, hogy valójában ki az igazi barát, és ki az, aki csak színlelte, hogy a barátod és jót akar neked. Meg fogsz lepődni, mert olyanokról derül ki, hogy nem voltak hozzád őszinték, akikben te vakon bíztál. Jó tanulólecke ez a számodra, mert ami most történik veled, egészen biztos, hogy egy életre meg fogod jegyezni, és kevés lesz az az ember, aki a lelkedhez közel tud majd kerülni. A szerelemben csak álmodozol valaki után, akit nagyon szerettél, és aki furcsán szakított veled. Elsírtad a könnyeidet, de várnád a magyarázatot a történtekre, és közben a szíved legmélyén őt is visszavárod…

Decemberi horoszkópSkorpió

Most mutasd meg! – lehetne ennek a hónapnak a jelmondata. És meg is fogod mutatni, hogy mire vagy képes, és mindenki arról beszél, hogy mennyire szuper vagy, felnéznek rád és elismernek. Végre lehetőséged nyílik arra, hogy a barátaidnak, akik sokat tettek érted, viszonozd a szívességüket. Azok, akik párkapcsolatban élnek, szerencsésnek és boldognak érzik magukat, és olyan összhang van közöttük, amelyet nem zavarhat meg semmi. Illetve, ha nem terveztek trónörököst, akkor ne feledkezzetek meg a védekezésről, mert ezen a területen történhet „zavar”.

Decemberi horoszkópNyilas

Végre szabad vagy, vehetsz egy mély lélegzetet, és akár el is utazhatsz egy rövidebb időre. De ha azt tervezed, hogy egy zarándokútra kelsz, és hosszabb ideig leszel távol, akkor azt még jobban teszed, mert nagyon jól fogod érezni magad. Ráadásul olyan emberekkel találkozhatsz, akiknek hasonló az érdeklődésük, mint a tiéd, és akik a barátaid lehetnek. A szerelemben is szerencsésnek mondhatod magad, különösen, ha munkahelyi a kapcsolatod, mert ebből a viszonyból akár házasság vagy együttélés is lehet. Viszont egy barátodon nem tudsz segíteni, bármennyire szeretnél. Nem veheted magadra az ő terheit is.

Decemberi horoszkópBak

Semmi sem ment meg a szerelemtől. Most már egészen biztos, hogy tévedtél azzal kapcsolatban, akiben korábban még kételkedtél, sőt le is mondtál róla. Most bebizonyosodik, hogy valóban ő az, a nagy Ő, csak egy kicsit furcsán mutatta ki az érzéseit, ami kevéssé volt szerelemnek nevezhető. Persze óvni fognak tőle, nehogy belemenj ebbe a viszonyba, de te csak nyugodtan vállald fel, mert egymáshoz valók vagytok. Az otthonodban, a családod tagjaival nem lesz fenékig tejfel az életed, talán ez az oka annak, hogy több időt töltesz majd „házon kívül”.

Decemberi horoszkópVízöntő

Semmi okod arra, hogy rossz legyen a hangulatod, hiszen a munkában olyan jó lehetőség adódik, amilyenről talán még álmodni sem mertél. És még az is megtörténhet, hogy anyagilag is jobb helyzetbe kerülsz, mint korábban. Ha még suliba jársz, akkor semmi para, mert amit még nem tanultál meg, azt is valahogy tudni fogod. Ingatlanügyben óriási a szerencséd, akár venni, akár eladni akarsz. Ha pedig felújítasz, vagy valami pluszt tervezel lakásodba, akkor azt is véghez viheted úgy, hogy nem kerül egy vagyonba. A szerelem egén kisebb viharfelhők gyülekezhetnek, de lehet, hogy csak valami meglepetés miatti izgalom uralkodik el rajtad.

Decemberi horoszkópHalak

Ez a jó hírek hónapja, a jó kapcsolatok hónapja, amikor a barátaidnak nagyon sokat köszönhetsz, talán még azt is, hogy összehoznak valakivel, akivel együtt nagy dolgokba vághattok bele. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez az a hónap, amikor minden tisztázhattok, és azok a félelmek, amelyek benned voltak, most végre-valahára megszűnnek. Ami azért fontos, mert így tudsz nyugodtan élni, felszabadultan végezni mindazt, amivel pénzt kereshetsz, és amit egyébként szeretsz. Csak arra ügyelj, hogy ebben a hónapban a szeszfogyasztást vagy a bulizást ne vidd túlzásba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top