Ezo

Hétvégi horoszkóp február 17-től

Kínos pillanatok, szerelmes ölelések, némi hátsó szándék, és persze rengeteg szex határozza meg a hétvégénket. Érdemes minél nyíltabbnak és őszintébbnek lennünk egymással!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége olyan lesz, mint egy hatalmas nagy kimerevített pillanatfelvétel. A kép az a pillanatot ábrázolja, amit a hét közepén gondoltál a párodról. Ha boldog voltál, és vele örültél, akkor a hétvége is nagyszerű lesz. Ha azonban nem tudtál szívből vele nevetni, most is lesz néhány kínos pillanatotok.

Ha csak keresed a szerelmet: Nemrég jól indult a viszonyotok valakivel, de azután ő eltűnt. Most újra előkerülhet, igaz, te már nem vagy benne biztos, hogy akarod-e folytatni az ismerkedést. Az is lehet, hogy olyasvalakivel találkozol, aki emlékeztet rá, mindenesetre adj egy új esélyt a régi érzéseknek, de ne építs rájuk túl sokat!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Nem szereted, ha siettetnek, különösen nem szereted, ha a szerelmed siettet. Hiszen tulajdonképpen ő az egyetlen, akinek a kedvéért hajlandó vagy iparkodni. Ezen a hétvégén nem szabad kapkodnotok, ő bármennyire is rohanna. Ha bármit is összecsaptok, abba hiba csúszhat, méghozzá olyan, amely miatt sokat veszekednétek a jövő héten.

Ha csak keresed a szerelmet: A tél elvette a kedvedet az ismerkedéstől? A legszívesebben otthon ülnél, a jó melegben, és a múlton elmélkednél. Vagy inkább a jövőt terveznéd? Mindegy, melyiket teszed, a lényeg, hogy ezt a hétvégéd magadra szánd, a partik és az ismerkedés helyett. Úgy is mondhatnám, először magaddal kell megismerkedned, és csak utána a nagy Ő-vel!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Azt szereted a legjobban a párodban, hogy tud jószívű is lenni. A hétvégén megmutatja, hogy mennyire önzetlen, ha rólad, a gyerekekről vagy a szüleitekről van szó. Neked pedig annyira tetszik ez a családias önzetlenség, hogy szinte újra beleszeretsz. Igaz, ez a szerelem inkább szeretet, ami a személyiségének szól.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyéjszakás kalandok sora várhat az Ikrekre ezen a hétvégén. Szinte számolatlanul kapod majd az ajánlatokat és a lehetőségeket a sorstól. A barátnőid viszont azt szeretnék, ha inkább velük foglalkoznál. Az egyikőjük úgy érzi, hogy csak te adhatsz neki tanácsot pasiügyekben.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Rendeződik köztetek egy félreértés, és egy hazugságról kiderül, hogy nem is volt akkora hazugság. No jó, persze a fél igazság nem az igazság fele, hanem annak az ellenkezője. De mi a helyzet a kegyes hazugságokkal? Ezek beleférnek egy kapcsolatba? A hétvégén eldöntheted.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyedén eltéveszthetsz néhány dolgot a hétvégén. Mondjuk ez nem jó hír, ha hétvégi ügyeletben dolgozol vagy ha rejtvényt akarsz fejteni. Az ismerkedésben viszont pont ezek a tévesztések segítenek: egy félretárcsázott hívás, egy eltévesztett cím vagy egy rosszkor kimondott mondat.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz:
Kicsit ködösnek érezheted a viszonyotokat a hétvégén. Valószínűleg nem hiszel el valamit a párodnak, ő pedig megsértődik ezen. Hogy ez a sértődés csak látszat, vagy a valóságban tényleg neked van igazad, azt nehéz eldönteni. Szerencsére vasárnapra minden kiderül, a hétfő pedig új lendülettel indul.

Ha csak keresed a szerelmet: Érzékenyebb vagy a szokásosnál, és most könnyen átlátsz másokon, vagy legalábbis azt hiszed, hogy átlátsz másokon. Mielőtt elhamarkodott ítéletet hozol, érdemes minden körülményre kiterjedő „esettanulmányt végezned”, nehogy elszalaszd a nagy Ő-t!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnéd az idő kerekét visszaforgatni, mert úgy érzed, hogy néhány hete sokkal nagyobb volt a harmónia köztetek. Ha ezt nem is tudod megoldani, most ismét közelebb kerülhettek egymáshoz. Főleg azért, mert a párod szinte teljesen rád hangolódik, és mindent megtesz azért, hogy a kedvedben járjon.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kis otthoni lustálkodás jót tesz a lelkednek a hétvégén. A szombat esti buliban valaki megpróbál becsapni. Érdemes átszámolnod minden visszajárót, és fenntartásokkal kezelni minden új ismerősöd mondandóját. Különösen akkor vigyázz, ha hatalmas vagyonról és a szívét összetörő exekről kezd el beszélni.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kis közös nosztalgia jót tenne a kapcsolatotoknak: idézzétek fel a közös életetek első pillanatait!  A gyerekek remek közönség lesznek ezekhez a sztorikhoz, meséljétek el nekik, hogy milyen volt apa és anya élete a születésük előtt. Ha még nincsenek gyerekeitek, akkor kettesben idézzétek fel az emlékeket.

Ha csak keresed a szerelmet: Az önzetlenséged lesz a legnagyobb segítséged. Valakinek segítesz, aki cserébe megajándékoz valamivel. Ez a segítő energia pedig elindít egy pozitív hatásmechanizmust, aminek a végén a véletlenek elvezetnek egy új ismeretséghez, egy új szerelemhez!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Most mindketten sokkal több kényeztetésre és erotikára vágytok! A leginkább a testetekkel tudjátok kifejezni azt, amit egymás iránt éreztek, és azt, amit a másikról gondoltok, ezért ne a szavakra figyelj! Sokkal inkább a gesztusok, az érintések, a simogatások és a csókok árulkodnak a kapcsolatotokról.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne keverd össze a testi vágyat és a lángoló szerelmet. A hétvégén nagyon erősen megélheted mindkét érzést, de csak akkor, ha ellenállsz az előbbinek és kivárod az utóbbit. A felizzó testi vágyad tévútra visz, és olyan szépfiú karjába vezet, aki nem értékeli a személyiséged.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Ha egyszer egy üzlet beindul… Néhány napja még azért dolgoztál, hogy a párod neked adjon igazat, ennek eredményeként egész hétvégén mindenben helyesel majd neked. Vigyázat, ennek oka van: így akar elérni valamit nálad, de hogy mit, az csak vasárnap derül ki. Bátran mondj neki igent!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kis bátorság, egy kis kockázatvállalás most igazán jót tesz a Nyilasoknak. Ha egy picit kilépsz a megszokott komfortzónádból, kiderülhet, hogy sokkal egyszerűbb ismerkedni, mint azt gondolod. Fontos, hogy ne féltékenykedj a barátnőidre és az ő párkapcsolati sikereikre!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Nehezen változtatsz a megszokásaidon, és a bevett rigolyáidon, pedig a hétvégén könnyen kiderülhet, hogy a párod egyre nehezebben tolerálja ezeket. Egy kis rugalmasságra lesz szükségetek mindkettőtöknek, hogy elkerüljétek a fölösleges súrlódásokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán már kezded megszokni, hogy egyedül vagy. Nagyon jó irányban haladsz, mert a csillagok szerint, amint megszereted ezt az állapotot, és elengeded a görcsös keresést, belép az életedbe a nagy Ő.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Lágyság és harmónia enyhíti az elmúlt időszak feszültségét a Vízöntők kapcsolatában. Úgy tűnik, hogy most a családtagjaitok mindenképp bele akarnak beszélni az életetekbe. A sok családi elfoglaltság miatt pedig alig van időtök egymásra, pedig mindketten vágytok már néhány intim érintésre.

Ha csak keresed a szerelmet: Szerepzavarban vagy a hétvégén: nem tudod eldönteni, hogy lehetsz-e rámenős, vagy inkább visszafogottnak kell lenned. Különösen igaz ez azokra a szingli Vízöntőkre, akik nem is biztosak a szingliségükben, hiszen néhány napja vagy hete kibontakozóban van egy kapcsolatuk.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Lelkileg sokkal közelebb álltok egymáshoz, mint fizikálisan. Lehet, hogy valami megakadályozza a közös hétvégi programot, de ettől függetlenül óriási lesz az összhang köztetek. Használjátok ki az együtt töltött estéket, és mindenképp szánjatok időt a nagy reggeli beszélgetésekre is!

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem helyett egyenlőre a tanulás köti le a gondolataidat. Szeretnél fejlődni valamiben, és buta módon azt gondolod, hogy ez a feltétele annak, hogy rád találjon az igazi. A valóságban azonban akkor jön a nagy Ő, amikor erre mindketten készen álltok.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top