Heti horoszkóp február 13-tól

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
Meglepetések hete a mostani, amikor még olyan dolgok is megtörténhetnek, amelyek a csodával határosak.
Írta: Izing Klára asztrológus2012. 02. 13. Ezo rovat  Fotó: undefined

Heti horoszkóp október 3-tólKOS

Nem hittél a csodákban, sőt csak legyintettél, ha erről volt szó. De ezen a héten olyan meglepetésben lesz részed, amelyről azt fogod mondani, hogy csoda. És ha nem hittél a karma törvényében, akkor most hinni fogsz, mert a saját szemeddel, füleddel tapasztalod, hogy tényleg egyetlen számla sem marad kifizetetlenül. A sors úgy rendezi a szálakat, hogy amit valaki ellened elkövetett, azt most visszakapja. A múlt héten már kaptál elég sok tippet Valentin-napra, ezért ha van partnered, akkor lepd meg valamivel – még ha ez az egész ügylet ellenedre van is.

Heti horoszkóp október 3-tólBIKA

A héten biztosan nem fog rád törni a stressz, és nem fogsz morgolódni és utálatosan viselkedni, mert olyan információk birtokába jutsz, amelyektől úgy érzed, hogy a reményeid egyre közelebb kerülnek a megvalósuláshoz. A héten a szerelmesek napja van, ám a párkapcsolatokban éppen most alakulhat ki civakodás, míg a régi kapcsolatokban, amelyek már több próbát is kiálltak, most új fejezet kezdődik, és ebben a legnagyobb szereped neked van.

Heti horoszkóp január 16-tólIKREK

Nem az a típusú ember vagy, aki bárkinek is rosszat kíván, de aki jól elbánt veled, azt a sors most megbünteti. Ugyanazt kapja vissza – csak mástól –, mint amit veled művelt. És ez mégis csak jóleső érzéssel tölt el. Szerelmi vonalon igazán élvezed az életet, mert fantasztikus formában vagy, és ezt a partnered is értékeli. Olyan javaslataid támadhatnak, amelyektől a partnered teljesen elalél, és úgy gondolja, hogy valóságos szexistennővel vagy szexistennel van dolga. Ezen a héten te leszel a Mrs. vagy Mr. Tökéletes.

Heti horoszkóp október 3-tólRÁK

Mi lenne, ha a héten nem beszélnél olyan nagyon sokat, és a jövővel kapcsolatos dolgokról nem osztanád az észt. Ha utazol vagy utazni szándékozol, ezt sem kellene nagydobra verned, mert nem biztos, hogy összejön, vagy ha mégis, olyan pompás lesz, mint amilyennek mindenkinek lefestetted. Ha pár napot a kedveseddel egy wellness-szállóban töltesz, fantasztikusan fogjátok érezni magatokat: de a mobilokat kikapcsolni, különben üröm vegyülhet az élvezetbe…

Heti horoszkóp október 3-tólOROSZLÁN

Kikupálódtál már a múlt héten a Valentin-napi tanácsokból, és most az lep meg a legjobban, hogy olyan személytől is kapsz aranyos, szeretettel teli üzenetet, akire nem számítottál. A héten eszedbe jutnak olyan dolgok, amelyek miatt több könnyet ejtettél korábban, és talán el is merengsz azon, hogy mi lehet az oka annak, hogy ragaszkodsz ahhoz, aki mellett nyűglődés az élet. És lehet, hogy rájössz, mindez valaki miatt történik, és talán azért vagy vele, mert mellette megélsz valamit, ami régről ismerős neked.

Heti horoszkóp október 3-tólSZŰZ

Mi lenne, ha teljesen őszinte lennél? Óriási meglepetést okoznál ezzel a környezetednek, és ha együtt élsz valakivel, akkor ő is teljesen ledöbbenne azon, amit mondasz. És nemcsak ledöbbenne, hanem meg is sértődne. Aztán a legnagyobb meglepetésedre visszakapod ugyanezt, amin viszont te nem húzhatod fel az orrodat, hanem tanulhatsz belőle. Mert pontosan tudod, hogy mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy a dolgok úgy alakuljanak az életedben, ahogyan szeretnéd.

Heti horoszkóp október 3-tólMÉRLEG

Olyan emberek is „megtalálnak” a héten, akikre nem is számítottál. Na, jó, titokban azért gondoltál rájuk, hogy milyen jó lenne, ha jelentkeznének, vagy valamilyen formában hírt hallanál róluk, és ebben a hírben a te személyed is szerepel. És örülsz, megtörténik a csoda, és amit gondoltál, az valóra válik. Egy barátod homályosan fogalmaz, de légy vele kemény, és mondd meg neki, hogy nem érted, ha rébuszokban beszél. Csak nyíltan és őszintén, mert ennek van itt az ideje.

Heti horoszkóp október 3-tólSKORPIÓ

A partnerednek váratlan szerencséje lesz. Egy ismerős olyan lehetőségekről beszél, amely elfeledteti vele a rosszkedvet, és a jövőkép nem lesz már előtte homályos, átláthatatlan. Még az is megtörténhet, hogy ez a lehetőség később köszönt rátok, talán évekbe is beletelik, de azt eredményezi, hogy együtt egy egészen más életet fogtok majd élni – és még az is megtörténhet, hogy nem itthon, hanem külföldön. Egy barátod nagyon maga alatt van, segíts neki, elég, ha csak beszélgetsz vele, mint régen.

Heti horoszkóp október 3-tólNYILAS

Muszáj neked ezen a héten bármilyen közösségi oldal üzenő falát olvasgatni, hogy ki milyen észvesztően jól van, és milyen óriási szerencséje van mindenben? Ezen a héten jobb lenne, ha fel sem mennél egy ilyen oldalra, mert olyasmit olvashatnál, amitől a guta ütögetne. És fogd vissza magad, ha egy olyan személybe vagy fülig szerelmes, akinek teljes más a kultúrája, talán más országban is él, nehogy Valentin-napi üzenet küldj neki. Még csak az hiányzik, hogy megint elefántoskodj a porcelánboltban.

Heti horoszkóp október 3-tólBAK

A munkára koncentrálsz ezen a héten, és ezt jól is teszed, mert ha nincs állásod, akkor találhatsz, vagy ha van, akkor olyan feladattal bízhatnak meg, amivel bebizonyíthatod, hogy mennyire ütős vagy, és mindent meg tudsz csinálni, nincs előtted lehetetlen. Csak szerelmi ügyekben nem kellene tanácsot kérned olyan személytől, aki idősebb, leginkább nem családtagtól, bármennyire közel álltok egymáshoz. Lehet, hogy Valentin napja azért lesz emlékezetes hosszú ideig, mert olyan hírt hallasz, ami csodaszámba megy.

Heti horoszkóp október 3-tólVÍZÖNTŐ

Már beindult a pletykagépezet a hátad mögött, és mindenféléket sutyorognak rólad, a jövődről. De a valóságról senkinek semmiféle fogalma sincs. És ez jó, mert a valóság olyan lehetőséget tartogat, amely talán először csak bizonyos dolgokkal történő ismerkedést jelent, aztán a későbbiek során már komolyan belevágsz abba, amiről korábban nem gondoltad, hogy bármikor ilyesmire adod a fejed. Ha utálod a Valentin-napot, mert pénzlehúzásnak tartod, akkor ezzel a véleményeddel nem leszel egyedül, és ezt valakivel jól kibeszélheted.

Heti horoszkóp október 3-tólHALAK

Igen, elhatároztad, hogy bár eddig még nem kötötted össze senkivel az életed, de ennek eljött az ideje. És nem igazán érdekel senkinek a véleménye, te tudod, hogy mi a jó neked, és eszerint fogsz cselekedni. Ha párkapcsolatban, netán házasságban élsz, akkor a partnered most sokkal fontosabb lesz a számodra, mint korábban, és értékelsz benne olyan tulajdonságokat, amelyeket lehet, hogy korábban negatívumként hoztál fel neki. De hát minden és mindenki változik, te tudod ezt a legjobban.

Kapcsolódó hozzászólások
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás

Igazából szerelem – márciusi szerelmi előrejelzés

Mire készülj márciusban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Facebook lájkok száma356 Hozzászólások száma15

Álmodj nagyot! – márciusi horoszkóp

A Nap és a Szaturnusz közötti jó fényszögkapcsolat arra utal, hogy kellő türelemmel és óvatossággal rendelkezünk. És amire korábban vágyakoztunk, az most végre valóra válik.

Facebook lájkok száma129

Az angyalok üzenik: ez az év az előrelépésről szól

Az angyalokat idén is megkérdeztük, milyen lesz az idei év, ebben pedig ezúttal is dr. Doreen Virtue egyik magyar tanítványát, Mayer Andrea angyalszakértőt hívtuk segítségül. Az angyalok üzenetét ő tolmácsolja a Nők Lapja Café olvasóinak.

Facebook lájkok száma258
Nyereményjáték Alveola

Alveola

Megnyerheted az Alveola ajándékát, a 3 db Cuisinart mini robotgépek egyikét!

Játszom
Nyereményjáték Nesquik kakaó ital

Nesquik kakaó ital

Megnyerheted a Nesquik ajándékát, egy Nesquik családi csomagot!

Játszom

Címlapon

Legjobbak

Erős ellentét feszül Judy és férje között

Erős ellentét feszül Judy és férje között

Judy szeretne még egy babát, férje azonban erről...
Facebook lájkok száma
Visszavonul Kállay-Saunders András

Visszavonul Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders András visszavonulót fúj, hogy...
Facebook lájkok száma
Szakított Charlotte és Simon?

Szakított Charlotte és Simon?

Egy neve elhallgatását kérő személy azt állítja, Simon...
Facebook lájkok száma
Keményen kiállt szerelméért Tóth Vera

Keményen kiállt szerelméért Tóth Vera

Van, akinek nem tetszik Tóth Vera és szerelme...
Facebook lájkok száma
Halálosan megfenyegették Sebestyén Balázst

Halálosan megfenyegették Sebestyén Balázst

Sebestyén Balázst egyre inkább zavarja mindenre...
Facebook lájkok száma
Papírba csomagolva tovább friss marad a gyümölcs

Papírba csomagolva tovább friss marad a gyümölcs

Gyógynövényekkel átitatott papírra téve akár négyszer...
Facebook lájkok száma
Meseházikók, amelyekben tényleg laknak

Meseházikók, amelyekben tényleg laknak

Bájos kis házikók az erdőben, vagy éppen a mezőn. És...
Facebook lájkok száma
A nélkülözhetetlen D-vitamin

A nélkülözhetetlen D-vitamin

A vitaminok fontosságával a legtöbben tisztában...
Facebook lájkok száma
Káprázatos kacatok a kertben

Káprázatos kacatok a kertben

Hulladékból mentett tárgyakkal szépen színesíthetők a...
Facebook lájkok száma
Vigyázat, mérgező! – veszélyes dísznövények

Vigyázat, mérgező!

Némelyik dísznövény nemcsak szép, de veszélyes is....
Facebook lájkok száma

Legtöbbet megosztott cikkek

Utoljára csókoltak – a legemberibb pillanatok a múlt századból

Utoljára csókoltak - a legemberibb pillanatok a múlt századból

Szerelmüktől búcsúzó katonák, a nagy beállítás közben...
Facebook lájkok száma1892
„Mit keres egy lány a fizika szakon?”

„Mit keres egy lány a fizika szakon?”

150 kutatóból mindössze 9 nő
Facebook lájkok száma236
Budapesti rúdtánckörkép

Budapesti rúdtánckörkép

Kik járnak rúdtáncolni?
Facebook lájkok száma218 Hozzászólások száma3
Egyenjogúság otthon (is) – házimunka egyenlő arányban a férfiakkal?

Házimunka egyenlő arányban

„Amíg otthon nem tekinted magad egyenlőnek, a...
Facebook lájkok száma164 Hozzászólások száma56

Fertőzött tarja a Tescóban

Baktériumot találtak benne, az áruházlánc az ominózus...
Facebook lájkok száma163
Megható: egy idegennek adta a cipőjét a buszon

Megható: egy idegennek adta a cipőjét a buszon

Egy újabb bizonyíték arra, hogy igenis vannak még...
Facebook lájkok száma151
Fergeteges tánccal vezették le a vagány nagyik a futóversenyt – videó

Tánccal vezették le a nagyik a futóversenyt – videó

Élni tudni kell... és ők tudnak.
Facebook lájkok száma143 Hozzászólások száma3
Szívszaggató videó: élete legnehezebb döntése várt a kismamára

Szívszaggató videó: egy kismama legnehezebb döntése

Könnyfakasztó történet egy erős nőről.
Facebook lájkok száma131

© 2014 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem