Heti horoszkóp február 13-tól

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
Meglepetések hete a mostani, amikor még olyan dolgok is megtörténhetnek, amelyek a csodával határosak.
Írta: Izing Klára asztrológus2012. 02. 13. Ezo rovat  Fotó: undefined

Heti horoszkóp október 3-tólKOS

Nem hittél a csodákban, sőt csak legyintettél, ha erről volt szó. De ezen a héten olyan meglepetésben lesz részed, amelyről azt fogod mondani, hogy csoda. És ha nem hittél a karma törvényében, akkor most hinni fogsz, mert a saját szemeddel, füleddel tapasztalod, hogy tényleg egyetlen számla sem marad kifizetetlenül. A sors úgy rendezi a szálakat, hogy amit valaki ellened elkövetett, azt most visszakapja. A múlt héten már kaptál elég sok tippet Valentin-napra, ezért ha van partnered, akkor lepd meg valamivel – még ha ez az egész ügylet ellenedre van is.

Heti horoszkóp október 3-tólBIKA

A héten biztosan nem fog rád törni a stressz, és nem fogsz morgolódni és utálatosan viselkedni, mert olyan információk birtokába jutsz, amelyektől úgy érzed, hogy a reményeid egyre közelebb kerülnek a megvalósuláshoz. A héten a szerelmesek napja van, ám a párkapcsolatokban éppen most alakulhat ki civakodás, míg a régi kapcsolatokban, amelyek már több próbát is kiálltak, most új fejezet kezdődik, és ebben a legnagyobb szereped neked van.

Heti horoszkóp január 16-tólIKREK

Nem az a típusú ember vagy, aki bárkinek is rosszat kíván, de aki jól elbánt veled, azt a sors most megbünteti. Ugyanazt kapja vissza – csak mástól –, mint amit veled művelt. És ez mégis csak jóleső érzéssel tölt el. Szerelmi vonalon igazán élvezed az életet, mert fantasztikus formában vagy, és ezt a partnered is értékeli. Olyan javaslataid támadhatnak, amelyektől a partnered teljesen elalél, és úgy gondolja, hogy valóságos szexistennővel vagy szexistennel van dolga. Ezen a héten te leszel a Mrs. vagy Mr. Tökéletes.

Heti horoszkóp október 3-tólRÁK

Mi lenne, ha a héten nem beszélnél olyan nagyon sokat, és a jövővel kapcsolatos dolgokról nem osztanád az észt. Ha utazol vagy utazni szándékozol, ezt sem kellene nagydobra verned, mert nem biztos, hogy összejön, vagy ha mégis, olyan pompás lesz, mint amilyennek mindenkinek lefestetted. Ha pár napot a kedveseddel egy wellness-szállóban töltesz, fantasztikusan fogjátok érezni magatokat: de a mobilokat kikapcsolni, különben üröm vegyülhet az élvezetbe…

Heti horoszkóp október 3-tólOROSZLÁN

Kikupálódtál már a múlt héten a Valentin-napi tanácsokból, és most az lep meg a legjobban, hogy olyan személytől is kapsz aranyos, szeretettel teli üzenetet, akire nem számítottál. A héten eszedbe jutnak olyan dolgok, amelyek miatt több könnyet ejtettél korábban, és talán el is merengsz azon, hogy mi lehet az oka annak, hogy ragaszkodsz ahhoz, aki mellett nyűglődés az élet. És lehet, hogy rájössz, mindez valaki miatt történik, és talán azért vagy vele, mert mellette megélsz valamit, ami régről ismerős neked.

Heti horoszkóp október 3-tólSZŰZ

Mi lenne, ha teljesen őszinte lennél? Óriási meglepetést okoznál ezzel a környezetednek, és ha együtt élsz valakivel, akkor ő is teljesen ledöbbenne azon, amit mondasz. És nemcsak ledöbbenne, hanem meg is sértődne. Aztán a legnagyobb meglepetésedre visszakapod ugyanezt, amin viszont te nem húzhatod fel az orrodat, hanem tanulhatsz belőle. Mert pontosan tudod, hogy mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy a dolgok úgy alakuljanak az életedben, ahogyan szeretnéd.

Heti horoszkóp október 3-tólMÉRLEG

Olyan emberek is „megtalálnak” a héten, akikre nem is számítottál. Na, jó, titokban azért gondoltál rájuk, hogy milyen jó lenne, ha jelentkeznének, vagy valamilyen formában hírt hallanál róluk, és ebben a hírben a te személyed is szerepel. És örülsz, megtörténik a csoda, és amit gondoltál, az valóra válik. Egy barátod homályosan fogalmaz, de légy vele kemény, és mondd meg neki, hogy nem érted, ha rébuszokban beszél. Csak nyíltan és őszintén, mert ennek van itt az ideje.

Heti horoszkóp október 3-tólSKORPIÓ

A partnerednek váratlan szerencséje lesz. Egy ismerős olyan lehetőségekről beszél, amely elfeledteti vele a rosszkedvet, és a jövőkép nem lesz már előtte homályos, átláthatatlan. Még az is megtörténhet, hogy ez a lehetőség később köszönt rátok, talán évekbe is beletelik, de azt eredményezi, hogy együtt egy egészen más életet fogtok majd élni – és még az is megtörténhet, hogy nem itthon, hanem külföldön. Egy barátod nagyon maga alatt van, segíts neki, elég, ha csak beszélgetsz vele, mint régen.

Heti horoszkóp október 3-tólNYILAS

Muszáj neked ezen a héten bármilyen közösségi oldal üzenő falát olvasgatni, hogy ki milyen észvesztően jól van, és milyen óriási szerencséje van mindenben? Ezen a héten jobb lenne, ha fel sem mennél egy ilyen oldalra, mert olyasmit olvashatnál, amitől a guta ütögetne. És fogd vissza magad, ha egy olyan személybe vagy fülig szerelmes, akinek teljes más a kultúrája, talán más országban is él, nehogy Valentin-napi üzenet küldj neki. Még csak az hiányzik, hogy megint elefántoskodj a porcelánboltban.

Heti horoszkóp október 3-tólBAK

A munkára koncentrálsz ezen a héten, és ezt jól is teszed, mert ha nincs állásod, akkor találhatsz, vagy ha van, akkor olyan feladattal bízhatnak meg, amivel bebizonyíthatod, hogy mennyire ütős vagy, és mindent meg tudsz csinálni, nincs előtted lehetetlen. Csak szerelmi ügyekben nem kellene tanácsot kérned olyan személytől, aki idősebb, leginkább nem családtagtól, bármennyire közel álltok egymáshoz. Lehet, hogy Valentin napja azért lesz emlékezetes hosszú ideig, mert olyan hírt hallasz, ami csodaszámba megy.

Heti horoszkóp október 3-tólVÍZÖNTŐ

Már beindult a pletykagépezet a hátad mögött, és mindenféléket sutyorognak rólad, a jövődről. De a valóságról senkinek semmiféle fogalma sincs. És ez jó, mert a valóság olyan lehetőséget tartogat, amely talán először csak bizonyos dolgokkal történő ismerkedést jelent, aztán a későbbiek során már komolyan belevágsz abba, amiről korábban nem gondoltad, hogy bármikor ilyesmire adod a fejed. Ha utálod a Valentin-napot, mert pénzlehúzásnak tartod, akkor ezzel a véleményeddel nem leszel egyedül, és ezt valakivel jól kibeszélheted.

Heti horoszkóp október 3-tólHALAK

Igen, elhatároztad, hogy bár eddig még nem kötötted össze senkivel az életed, de ennek eljött az ideje. És nem igazán érdekel senkinek a véleménye, te tudod, hogy mi a jó neked, és eszerint fogsz cselekedni. Ha párkapcsolatban, netán házasságban élsz, akkor a partnered most sokkal fontosabb lesz a számodra, mint korábban, és értékelsz benne olyan tulajdonságokat, amelyeket lehet, hogy korábban negatívumként hoztál fel neki. De hát minden és mindenki változik, te tudod ezt a legjobban.

Kapcsolódó hozzászólások
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás

Igazából szerelem – márciusi szerelmi előrejelzés

Mire készülj márciusban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Facebook lájkok száma355 Hozzászólások száma15

Álmodj nagyot! – márciusi horoszkóp

A Nap és a Szaturnusz közötti jó fényszögkapcsolat arra utal, hogy kellő türelemmel és óvatossággal rendelkezünk. És amire korábban vágyakoztunk, az most végre valóra válik.

Facebook lájkok száma128

Az angyalok üzenik: ez az év az előrelépésről szól

Az angyalokat idén is megkérdeztük, milyen lesz az idei év, ebben pedig ezúttal is dr. Doreen Virtue egyik magyar tanítványát, Mayer Andrea angyalszakértőt hívtuk segítségül. Az angyalok üzenetét ő tolmácsolja a Nők Lapja Café olvasóinak.

Facebook lájkok száma243
Nyereményjáték C&A - Nők Lapja játék

C&A - Nők Lapja játék

Szavazz a C&A és Nők Lapja rendezvényén készült fotókra!

Játszom
Nyereményjáték Theodora

Theodora

Játékunkon Theodora ajándékcsomagot nyerhetsz!

Játszom

Címlapon

Legjobbak

Itt a szezon: még három recept eperrel

Itt a szezon: még három recept eperrel

Újabb három epres recepttel segítünk, hogy alaposan...
Facebook lájkok száma
Ezért tölt órákat a tükör előtt Keleti Andrea

Ezért tölt órákat a tükör előtt Keleti Andre

Keleti Andrea elárulta, mennyi időt tölt tükör előtt...
Facebook lájkok száma
Danics Dóra erősen tépelődik

Danics Dóra erősen tépelődik

Danics Dóra bevallotta őrlődését.
Facebook lájkok száma
Mind a tízezer tojás egy-egy műalkotás

Mind a tízezer tojás egy-egy műalkotás

Thaiföldtől Amerikáig egyre nagyobb a rajongótábora...
Facebook lájkok száma
Szupercuki videó György hercegről és Katalinékról

Szupercuki videó György hercegről és Katalinékról

Tündéri videó került napvilágra György herceg...
Facebook lájkok száma
Tavaszi nagytakarítás – megújulnak a kárpitok

Tavaszi kárpittisztítás

A tavaszi megújulás egyben a nagytakarítások ideje is....
Facebook lájkok száma
Krasznai Tündébe lett szerelmes VV Teo

Krasznai Tündébe lett szerelmes VV Teo

Krasznai Tünde levette a lábáról a villa bugyitlan...
Facebook lájkok száma
Így néz ki az egyik legfinomabb gombánk

Így néz ki az egyik legfinomabb gombánk

A kertünkben is szembetalálkozhatunk vele. Pánikra...
Facebook lájkok száma
Második gyermekét várja Beyoncé állítólag

Második gyermekét várja Beyoncé állítólag

Ismerősei szerint minden jel arra mutat, hogy az...
Facebook lájkok száma
Miért lép félre a férfi?

Miért lép félre a férfi?

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer egy újságcikket a...
Facebook lájkok száma

Legtöbbet megosztott cikkek

Cukiság: egymással csacsogó macskák

Cukiság: egymással csacsogó macskák

Amikor egymás között vannak a cicák…
Facebook lájkok száma242
Fergeteges fotók: a mesehősök köztünk élnek

Fergeteges fotók: a mesehősök köztünk élnek

Az utca embere mint rajzfilmkarakter. Nem hiszel majd...
Facebook lájkok száma189
30 elképesztő bevásárlótáska

30 elképesztő bevásárlótáska

Készítőik kreativitásból kitűnőre vizsgáztak.
Facebook lájkok száma144
Tüneményesen pózolnak a fotósnak a szurikáták

Tüneményesen pózolnak a fotósnak a szurikáták

Egy egész szurikátacsaláddal barátkozott össze a...
Facebook lájkok száma111
Állatkertbe vitték Katalinék György herceget – tündéri fotók!

Állatkertbe vitték Katalinék György herceget

Húsvéti nyúl helyett erszényesnyulat „kapott” a...
Facebook lájkok száma68
Itt a szezon: három finomság eperrel

Itt a szezon: három finomság eperrel

Idén tavasszal a szokásosnál hamarabb terem az eper,...
Facebook lájkok száma52

Kadlecsik Zoltán: „Hiszek hitetlenül!”

Terítéken a hit. Piacra van dobva: hinni kell...
Facebook lájkok száma49
Rókákkal barátkozik a húszéves természetfotós

Rókákkal barátkozik a húszéves természetfotós

Egy fiatal finn srác könyvtár vagy kocsma helyett az...
Facebook lájkok száma43

© 2014 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem