Ezo

Mennyire hűséges a párod?

A hűség kényes terület: bár mindenki fontosnak tartja, olykor mégis elvéti.

Az emberek nagyon eltérőek ebben a tekintetben is. Az asztrológia pontosan rávilágít, hogy melyik jegy képviselői hűséges típusok, és melyeknek jelent kihívást egy partner mellett kitartani, egy ágyban megmaradni.

Hűséghoroszkóp
 

HűséghoroszkópKOS

Hűség kérdésben a Kosok nem a legbízhatóbbak, ugyanis őket csak az új érdekli. Ráadásul kitartásból nem jeleskednek. Igaz, hogy gyorsan képesek beleszeretni valakibe, és képesek hevesen udvarolni. De ha megvan a „vad”, és alábbhagy a lelkesedésük, akkor rögtön keresik az új kihívást. Emiatt az okos partner, aki meg akarja tartani a Kos-szülöttet, folyton újít. Soha nem randizik vele kétszer ugyanott. Soha nem veszi fel kétszer ugyanazt az összeállítású ruhát. Soha nem viszi kétszer ugyanabba a pizzázóba. És ami a legfontosabb, hogy soha nem szeretkezik vele kétszer ugyanúgy, ugyanott, ugyanabban. Izgalmasnak, kiszámíthatatlannak kell maradni. Így nem veszíti el a Kos érdeklődését.

HűséghoroszkópBIKA

A Bikák rendkívül megbízhatóak. Ők nemcsak kitartásból, de hűségből is jól vizsgáznak. Mindez abból fakad, hogy számukra a biztonság mindennek az alapja. Szükségük van biztos háttérre, biztos munkára, biztos otthonra és biztos partnerre. Az különösen vonzóvá teszi a Bikákat, hogy ezért nap mint nap tesznek is. Mindig mindenhol képesek igazi meleg fészket varázsolni. Meghitt hangulatot teremtenek egy hétvégi szállodai szobában is. Lenyűgöző az ösztönös kedvességük, amivel körülölelik a partnerüket. Ezért cserébe hasonlót várnak. És várnak, és várnak. Ha hosszú évekig nem kapják meg, akkor válnak elcsábíthatóvá. Hiszen ők igazi gourmand-ok, vagyis lételemük a gyönyör. Enélkül nem élhetnek.

HűséghoroszkópIKREK

Ha hűségről van szó, akkor az Ikrek-szülöttekről kijelenthető, hogy ők az egyik legbízhatatlanabb jegy. Sokszor csak a „szájuk nagy”. Szóval gyakran csak flörtölnek, és nem jut el a dolog a tényleges megcsalásig. De ez rendszerint megviseli az Ikrek partnerét. Ráadásul az Ikrek szülöttei még mesterségesen feszítik a húrt azzal, hogy könnyedén és derűsen be is számolnak arról, hogy milyen nagyot beszélgettek, vagy buliztak, vagy nevettek egy harmadikkal. Na, ettől pontosan megjövendölhető, hogy óriási balhé lesz. Ebben is „élvezkedik” az Ikrek, mert imád érvelni és vitázni, majd utána kibékülni, s egy hatalmasat szeretkezni. De addig, amíg ez őt nem viseli meg, párját nagyon is.

HűséghoroszkópRÁK

A Rákok el sem tudják képzelni, hogy megcsalják a partnerüket, és kizárják annak lehetőségét, hogy őket a másik megcsalja. Számukra a hűség szent és sérthetetlen. Az ő értékrendjükben az elköteleződés, az összetartás és a családalapítás alapvető fontossággal bír. Mivel a legromantikusabb jegyről van szó, a Rákok elvárják, hogy a párjuk napi szinten jelét adja a rajongásnak. Szerencsére ebben ők is jók. Kicsi levélkék, szerelmes sms-ek, apró csokik segítségével mutatják ki, hogy még mindig szerelmesek párjukba. Ha úgy adódik, hogy őket megcsalja a másik, akkor összeomlanak. De az, hogy ők lépjenek félre, az szinte teljességgel kizárható. Ha mégis, akkor csak régi baráttal.
 
HűséghoroszkópOROSZLÁN

A büszke Oroszlánoknak lételemük a szerelem és a szenvedély. Ezek nélkül képtelenek élni. Emiatt folyton keresik rajongásuk tárgyát, akit dicsérhetnek. És elvárják, sőt imádják, ha őket dicséri a másik. Ez a kölcsönös csodálat ad értelmet a hétköznapoknak. Viszont ha egy kapcsolat megkopott és unalmassá vált, akkor hamar megtalálják azt az újat, akiért megint lehet lelkesedni. Ebben a tekintetben az Oroszlánok nem igazán hűségesek. Arra is képesek, hogy tartósan, párhuzamosan két partnert szeressenek. Mindezt úgy, hogy mindketten azt hiszik, egyedül vannak, mert az Oroszlánok mindkettőt tökéletesen kielégítik, és elhalmozzák minden széppel és jóval. Az más kérdés, hogy ez minek minősül…

HűséghoroszkópSZŰZ

A szégyenlős Szűz-szülöttek soha nem lépnek félre. Az ő hűségükhöz nem fér kétség. Meglehetősen nehezen találják meg azt a partnert, akivel kölcsönösen tolerálják és kielégítik egymást, emiatt nagyon megbecsülik a párjukat. A Szüzek számára nem kérdés, hogy a hűség alapvető elvárás, semmilyen kilengést, flörtöt nem tűrnek. „Mindenki magából indul ki” – tartja a mondás. Így a Szűz-szülöttek csak azt és annyit várnak el a párjuktól, amit ők nyújtanak: becsületesség, kitartás, őszinteség és feltétel nélküli hűség. Számukra olyan kifogás nem létezik, hogy „alkoholos befolyásoltság hatása alatt”, a „buli hevében”, stb. Ebből következően nem bocsátanak meg, ha a partnerük hűtlenkedik.

HűséghoroszkópMÉRLEG

Ha a hűség szempontjából vizsgálódunk, akkor egyértelmű, hogy a Mérlegek „eminensek”. Nekik semmi sem olyan fontos, mint a béke. Ennek „oltárán” hajlandóak feláldozni a saját szempontjaikat. Szóval nemcsak kompromisszumkészek, hanem konfliktuskerülők is. Ebből adódóan mindent elkövetnek, hogy a párjuk igényeit kielégítsék, közben a sajátjaikkal nem törődnek. Viszont ezt nem lehet hosszú távon „büntetlenül” folytatni. A Mérlegek alapvetően hűségesek, csak akkor lépnek félre, ha a párkapcsolatukban nem kapnak elég figyelmet és gyengédséget. Ekkor törvényszerű, hogy jön valaki, aki elvarázsolja őket. Úgy válnak hűtlenné, hogy nem is veszik észre, mert belesodródnak a helyzetbe.

HűséghoroszkópSKORPIÓ

A Skorpió-szülöttek számára a hűség fogalma vagy nem lényeges, vagy meglehetősen tágan értelmezett dolog. Ők az erotikát részesítik előnyben, és azt vallják, hogy szex nélkül nem érdemes élni. Ha otthon megkapják azt, amire szükségük van, akkor nem néznek félre. De ha rendszeresen „éhesek” maradnak, máshol fognak „jóllakni”. A Skorpiók vonzzák azokat a helyzeteket, amelyek elcsábítanak, megkísértenek. Sőt gyakran ők maguk a csábítók, a kísértők. Arra kell ügyelniük, hogy az irányítás a kezükben maradjon, mert ha tudattalanul bolyonganak a világban, akkor rendszeresen találják magukat idegen ágyakban. Ez pedig bárminek nevezhető, de hűségnek semmiképp.

HűséghoroszkópNYILAS

A törvénytisztelő, igazságszerető Nyilasok számára nem kérdés, hogy a hűség elengedhetetlen része egy párkapcsolatnak. Ők hatalmas elánnal vetik bele magukat egy új szerelembe, ilyenkor nem látnak és nem hallanak. Mintha szemellenzőt hordanának, csak a párjukat látják és rajongva imádják, és hasonló lobogást várnak el a másiktól. Ha véletlenül nem találják eléggé szenvedélyesnek a partnerüket, akkor elkezdik faggatni. Ebből előre sejthető, hogy civakodás lesz, amit viszont a Nyilas-szülöttek utálnak; ekkor van indokuk elmenni. A hűtlenség kb. ebben a stádiumban történik meg. Természetesen a megcsalás közben is szerelmet kell érezniük, máskülönben képtelenek félrelépni.

HűséghoroszkópBAK

A Bakok nagyon szigorúak az erkölcs terén. Így náluk nem kérdés, hogy a hűség elvárható és megkövetelhető, ami nem erény, hanem alap. Elképzelhetetlen, hogy ők flörtöljenek, félrenézzenek. Ha ők elköteleződnek, akkor azt végleg teszik. Nagyon gondosan választják ki a párjukat, és többször tesztelik a hűségét. Ezt joggal nevezhetjük bizalmatlanságnak. De ha megvan a Bakok bizalma, akkor az elvárásokkal jár: a hűségnek tökéletesnek és megkérdőjelezhetetlennek kell lennie. Az is igaz, hogy pontosan ezt lehet elvárni a Bakoktól. Az kizárható, hogy ők hűtlenkedjenek. Még akkor sem, ha tartósan távol vannak a párjuktól. Az érzéseket  bennük a távolság nem gyengíti, hanem megerősíti.

HűséghoroszkópVÍZÖNTŐ

A szabadelvű, modern Vízöntők a lehető leglazábban értelmezik és alkalmazzák a hűség fogalmát. Természetesen úgy mennek bele egy kapcsolatba, hogy hűek lesznek. Várják a csodát: szeretnének minden napot repkedően boldogan megélni, és szárnyalva, inspirálva megoldani a mindennapok gondjait. De a szürke hétköznapok a Vízöntők legádázabb ellenségei. Ettől elveszítik a kíváncsiságukat. És ha elszürkül a kapcsolat, nem sokat töprengenek a félrelépésen. Őket nem zavarja a hűtlenség vádja. Ráadásul mindig meg tudják magyarázni, hogy miért késtek, miért nem vették fel a telefont, és egyáltalán hol voltak. Mindez hihetőnek és ellenőrizhetőnek tűnik. Persze egyáltalán nem az.
 
HűséghoroszkópHALAK

A Halak szülötteinek érzékeny lelki világába nem fér bele semmilyen hűtlenség. Ők végtelenül odaadóan szeretik a párjukat. Ahhoz nem fér kétség, hogy az ő hűségük biztos alapokon áll, viszont a féltékenység annál inkább az övék. Ha pici homokszem kerül a bizalom gépezetébe, akkor képes féregként rágni a lelküket. Ilyenkor egyre eszelősebben ellenőrizgetik a párjukat, és halálra szekírozzák. Ebből pedig veszekedések generálódnak, ami a legrosszabbhoz vezethet. Ilyenkor a Halak-szülöttek kétségbeesett kisugárzásukkal bevonzzák a „megmentőt”, akinek a vállán jól kisírhatják magukat. És ha nincsenek észnél, akkor az egész a másik ágyában ér véget. Csak így válhatnak hűtlenné a Halak-szülöttek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top