Ezo

Hétvégi horoszkóp február 10-től

Az exek visszatérnek (vagy legalábbis szeretnének), hogy szétrobbantsák a kapcsolatunkat. Az sem jár jól velük, aki még nem talált új párra, ezért nekik is jobb messziről elkerülni az exeket. Feszültséggel teli hétvégére készülhetnek szinte valamennyi jegy szülöttei.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Régóta nem érezted ilyen közel magadhoz a párodat, és régóta nem vágytál ennyire a romantikára. Most még arra is hajlandó vagy, hogy háttérbe helyezd azokat az elvárásaidat, amelyek miatt a hétköznapokon veszekedni szoktatok. Ha ezt tényleg megteszed, lehet romantikus, sőt szexuálisan túlfűtött hétvégétek! De ehhez tényleg felejtsd el az unalomig ismert szólamokat!

Ha csak keresed a szerelmet:
Olyasvalaki léphet be az életedbe, akire már régóta vágytál. Egy nagy beszélgetéssel kezdődik minden. Még az is lehet, hogy úgy egymásba feledkeztek, hogy valamelyikőtök lemarad egy másik programról. Ne bánd, hiszen a lelketeknek erre van szüksége. Hogy ebből lesz-e kapcsolat? Az néhány héten belül eldől.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan hétvégére számíthatsz, hogy abba mindenki belepirulna. A párod libidója az egekben jár, és a tiéd is felfelé szárnyal. Hogy az melyikőtöknek jut az eszébe, hogy kipróbáljatok valami újat, szinte kideríthetetlen. Mindenesetre prűdnek nehezen mondható a hétvégétek. Legalábbis ha összeszeditek a bátorságotokat, és kimondjátok a vágyaitokat!

Ha csak keresed a szerelmet:
Lehet, hogy imponál neked, ha a régi szerelmed azzal hív fel, hogy nagyon hiányzol neki, de mielőtt ellágyulsz, tudnod kell, hogy főleg a szeretkezéseitek hiányoznak neki, még akkor is, ha ezt nem vallaná be. Mindenesetre tudd, hogy jó csaj vagy, és megérdemelsz egy nála jobb pasit, aki hamarosan meg is érkezhet az életedbe.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy elemészt ez a szerelem, eléget ez a kapcsolat. Persze lehet, hogy nem a szenvedély tüze éget el, hanem egész egyszerűen elemészt a tudat, hogy hiába akarod rávenni a párodat bizonyos dolgokra, szinte süket fülekre találsz. Ott van például a szennyes elhelyezése, a vécédeszka lehajtása, és persze a telefonálási szokásai. Csupa banális férfi-nő félreértés.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem egészen mersz biztos lenni magadban a hétvégén. A felszínen nagyon határozott vagy, nagyon magabiztos, de valójában tele vagy kétséggel és félelemmel. Ha ezeken túl tudsz lépni, könnyen megláthatod, hogy egy barátságod elkezdett elmélyülni, és talán még szerelem is lehet belőle.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz:
Családi idillre vágysz a hétvégén, de ebbe minduntalan belerondít valami. Hol a gyerekekre kell jobban odafigyelni (téli balesetek és megfázás ellen kell megvédeni őket), hol a párod kíván nagyobb figyelmet (ő elronthat valamit, amiről azt gondolta, jól csinálja), hol te vagy az, aki kiborulsz a rád nehezedő nyomás miatt.

Ha csak keresed a szerelmet: Csak az a fontos, hogy a párod neked legyen szép, veled tudjon beszélgetni és veled legyen jó a szex neki. Ezt azért szögezem le, mert úgy tűnik, a hétvégén egy csúnya fiú szeretné meghódítani a szívedet. Ha hagyod, fantasztikus szexuális élményekben és odafigyelésben lehet részed.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz:
Erős a kísértés, hogy a hétvégén teljes titokban találkozz valakivel. Talán egy olyan srác keres meg, aki régóta tetszik neked, talán már kamaszkorod óta vonzódsz hozzá. Jól látod, ez a párkapcsolatban élők szerelmi horoszkópja, azaz te is párkapcsolatban élsz (és talán ő is). Csak rajtad múlik, hogy belemész-e egy titkos randevúba.

Ha csak keresed a szerelmet: A kisugárzásod erős és vonzó, a nyelvedet pedig jól felvágták – veszélyes kombináció ez, ha bulizni mész. A pasik ezen a hétvégén vonzódnak a vagány, nagyszájú lányokhoz, mint amilyen te is vagy, de vigyázat, a lelkeddel és az érzelmeiddel most sután bánnak.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Menjetek bulizni, mozduljatok ki otthonról! Tudom, hogy hideg van, tudom, hogy hó van, de hidd el, a közös élményekre ezen a hétvégén hatalmas szükségetek van. Ha most ügyesen intézitek a hétvégi programot, azzal eléritek, hogy sokkal közelebb kerüljetek egymáshoz, és egy darabig elkerüljék a kapcsolatotokat a hétköznapok szürke gondjai.

Ha csak keresed a szerelmet: A  hétvége elején borúlátó leszel szerelmi és párkapcsolati kérdésekben, de ez lassan elmúlik majd. Eleinte úgy érzed, hogy talán szükséged sincs kapcsolatra, ezt az érzést felváltja majd némi elkeseredettség és melankólia, ami végül átcsap megnyugvásba. Erősen gyorsíthatod a folyamatot pozitív gondolatokkal és mantrákkal!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Régi és megoldottnak hit problémák bukkanhatnak elő látszólag a semmiből. A valóság azonban az, hogy ezeket csak besöpörtétek a szőnyeg alá, de nem kerestetek rájuk valódi megoldásokat. Az univerzum most ad egy második esélyt: vasárnap estig tessék felnőtt emberek módjára megoldani a helyzetet!

Ha csak keresed a szerelmet: Exek hétvégéje jön a szingli Mérlegek számára is. Most nagyon fel tud bosszantani, ha azt hallod, hogy az exed már újra párra talált. Az, hogy ez a hír megráz, azt jelzi, hogy nem vagy még túl a szerelmeteken. Zárd le magadban végre ezt az ügyet, és ne keresd többet az illetőt! Ha továbblépsz, hamar párra találhatsz te is.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz:
Nincs szükséged szavakra a hétvégén. Sem arra, hogy te mondd ki őket, sem arra, hogy neked beszéljen a párod. Most csak a tetteknek hiszel, mert úgy gondolod, hogy túl sok ígéretet hallottál már. Igazad van, a párod most egyébként is ügyesebben mutatja ki az érzelmeit, mint ahogyan beszél róluk.

Ha csak keresed a szerelmet:
Ne higgy el bárkinek bármit. Most bizony sokan próbálkoznak meg azzal, hogy szép szavakkal és üres ígéretekkel csábítsanak el. Jó, ha résen vagy, és minden mondatot fenntartásokkal kezelsz. Könnyen lehet, hogy egy nős pasi csapja neked a szelet, ha nem akarsz nagy bonyodalmakat, ne menj bele egyéjszakás kalandokba!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Érzel némi párkapcsolati feszültséget a hétvégén, különösen ha van benned hajlam a féltékenykedésre. Az sem tesz jót a hétvége családi programjainak, ha ez a hajlam a párodban van meg, ha pedig mindkettőtökben, az a legrosszabb kombináció, ami szinte többnapos veszekedésekhez vezethet.

Ha csak keresed a szerelmet: A múltadból eléd toppanó exeid még mindig meg tudnak lepni. Úgy értem, azzal tudnak meglepni, hogy mennyire jó döntés volt elhagyni őket. Ezen a hétvégén sem szabad bedőlnöd a szép szavaiknak, és tilos újrakezdened velük egy kapcsolatot. Hidd el, ugyanolyan veszekedés lenne a vége megint.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy a kapcsolatotok megmerevedett és megtorpant. Hiányolod belőle a folyamatos fejlődést, és valljuk be őszintén, az utóbbi időben mintha unatkoznál is. A hétvége emiatt tele lehet feszültséggel, de vasárnap enyhül a helyzet. Előzd meg a problémákat azzal, hogy beszélsz az érzéseidről és meghallgatod a párodat is!

Ha csak keresed a szerelmet: Annyi mindennel vagy elfoglalva, hogy szinte eszedbe sem jut a szerelem a hétvégén. Ott vannak helyette a pénzügyeid, a karriered, a családi drámák, de még a hóhelyzet is jobban érdekel, mint a párkeresés. Jó hírem van: talán pont ez a magatartás hozza meg a sikert. Ha most indul el egy kapcsolatod, az szinte biztosan házassággal végződik.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Elhangzik majd néhány keményebb mondat köztetek a hétvégén. Leginkább azt nem érted, hogy a párod hogyan tud ilyen önfejű és makacs lenni, de az is lehet, hogy egészen egyszerűen önzőnek látod őt. Szerencsére ő ki akar engesztelni, emiatt pedig végül érzelemdús és szerelmes lesz a hétvégétek.

Ha csak keresed a szerelmet: Elsöprő erővel tör rád a szerelem a hétvégén. Az a legkevesebb, hogy egyéjszakás kalandba bonyolódhatsz, de könnyen lehet, hogy a futó kalandnak induló ismeretséged egy fergeteges szeretkezés után kapcsolattá fejlődik. Mindenesetre a vonzalom egyértelmű lesz köztetek.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan lesz a számotokra a hétvége, mintha megint először találkoznátok egymással. Itt a rácsodálkozás ideje: „Jé, mennyire férfias és vonzó a párom! Mennyire szeretem! Mennyire szeret!” A párodból ugyanezt a reakciót leszel képes kiváltani. Most érzelmileg megalapozhatjátok a további hosszú együttélést.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje hosszú távban gondolkodnod! No nem feltétlenül arról van szó, hogy megkérik a kezedet a hétvégén (bár ez sincs kizárva), hanem sokkal inkább arról, hogy most azon kell dolgoznod, hogy jó társ legyél valaki számára. Vedd számba, mik azok a tulajdonságaid, ami miatt nem élnél együtt magaddal, és kezdd el felszámolni ezeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top