Milyen a szerelmetek? – Számold ki a csillagok segítségével

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
Szerelmi asztrológuskodásra hívunk! Számold ki, hány csillagjegynyi távolság van kettőtök között, és mi eláruljuk, hogy milyen a szerelmetek. Bónuszként pedig azt is megmondjuk, mivel javíthatsz a kapcsolatotokon.
Milyen a szerelmetek? – számold ki a csillagok segítségével


Ahhoz, hogy kielemezd a kapcsolatotokat, nem kell mást tenned, mint megszámolnod, hogy hány jegynyi távolságra vannak egymástól a csillagjegyeitek. Ha nem tudod pontosan, hogy hogyan követik egymást a csillagjegyek, nem baj, segítünk! A sorrend ez: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak. A Halak után pedig kezdődik elölről újra a Kossal. Nincs jelentősége annak, hogy előre vagy hátrafelé számolod-e a távolságot. A saját jegyedet vedd nullának, a mellette lévőt pedig egyesnek. (Például a Kostól a Bika 1 jegynyire van, a Mérleg 6 jegynyire, a Halak pedig 11 jegynyire.) Ha kiszámoltad a két csillagjegy közötti távolságot, olvasd el, hogy mit árul el ez a szerelmetekről!

0 jegynyi távolság, azonos csillagjegyek – Ha mindketten ugyanabban a jegyben születtetek, igen erős a vonzódás köztetek. Az azonos jegyű szerelmek gyakran kezdődnek azzal, hogy a két fél utálja egymást, ám a gyűlölet egyszer csak átcsap szerelembe. Gyakori, hogy szakítás után helyreáll az eredeti érzelem, és sokáig képtelenek megbocsátani egymásnak az exek.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Párod szinte teljes mértékben tükröt tart eléd, azaz ugyanazok a rossz tulajdonságai, mint a tieid. Ami zavar benne, az valószínűleg valami olyasmi, amivel magadban sem vagy megbékélve, amit szeretnél elnyomni. Ha elfogadod a saját hibáidat (és ezekkel együtt az övéit is), az elmélyítheti a kapcsolatotokat, és elsimítja a konfliktusaitokat!

1 vagy 11 jegynyi távolság – Az ilyen szerelmek jellemzője, hogy a kapcsolat csak lassan kezd el kibontakozni. Ritka, hogy két egymás melletti jegy első látásra egymásba szeressen. Az idő előrehaladtával azonban egyre mélyebb kapcsolat alakul ki köztetek, és egyre jobban megtanuljátok szeretni és kezelni a másikat. Ha egy évtizedet kibírtok egymás mellett, akkor a szerelmetek örök életű lesz.

Milyen a szerelmetek? – számold ki a csillagok segítségévelHogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Legyél minél tudatosabb szerető és társ. Mivel a kapcsolatotok alapja a folytonos fejlődés és tanulás, ne szégyellj önismereti és párkapcsolati szakkönyveket, cikkeket segítségül hívni a szerelmetek megtartása érdekében. A spontaneitás helyett legyél tudatos – ez a boldogságotok titka.

2 vagy 10 jegynyi távolság – Kiegészítitek egymást, mint a borsó meg a héja. Amiben te jó vagy, abban ő sutább, míg az ő szakterületéhez te nem értesz annyira. Ennek ellenére tulajdonképpen alig kellett dolgoznotok egymásért, hiszen a vonzalom szinte tapintható köztetek. Szívesen hallgatjátok egymás sztorijait, és szívesen hagyjátok érvényesülni a másikat. Igaz, ez a tolerancia csak addig tart, amíg mindkét fél szabadságot ad a másiknak.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Tekintsd a szerelmedet felfedezendő földrésznek, és mint egy kalandor utazó, térképezd fel az érzéseit, vágyait, ösztöneit és képességeit. Hidd el, mindent vonzónak fogsz látni, amit ezen az új földrészen találsz. Minél részletesebb térképpel rendelkezel a másikról, annál hosszabb és boldogabb kapcsolatra számíthatsz vele.

3 vagy 9 jegynyi távolság – Szerelmetek nem nevezhető zökkenőmentesnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetnétek boldogok együtt, de az már biztosan neked is feltűnt, hogy milyen nehéz természetű párt választottál magadnak. Ő pedig nyilván úgy gondolja, hogy veled nem egyszerű az élet. A valóságban azonban a személyiségjegyetek különbözőségei tehetnek mindenről. Ti azért választottátok egymást, hogy fejlesszétek, tanítsátok a másikat. Néha ezt bizony eléggé direktben kell megtennetek, mintha tanár-diák kapcsolat lenne köztetek.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Őrizzétek meg a szerelmetek boldog perceit is! Az ilyen kapcsolatok legnagyobb hibája az, ha annyira nevelni akarjátok a másikat, hogy megfeledkeztek a szerelemről, a szeretetről és a szexről. Minél többször fejezzétek ki egymás iránti szereteteteket, és szeretkezzetek minél többet!

Milyen a szerelmetek? – számold ki a csillagok segítségével4 vagy 8 jegynyi távolság – Olyanok vagytok, mint egy szerelmes gerlepár. Ezt a viszonyt és egymást valószínűleg ajándékba kaptátok a sorstól. A környezetetek szerint ti vagytok a tökéletes pár, és magától értetődő, hogy együtt vagytok. Könnyen, gyorsan fogadtátok el a másikat, de ez a könnyedség lehet a kapcsolatotok veszte is: ennél a jegytávolságnál bizony gyakran unatkozni kezdenek a partnerek, és gyakran hiányolják a kapcsolatból az izgalmakat, a partnerből pedig a tüzet.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Vigyetek több izgalmat a viszonyotokba! Próbáljatok ki együtt újfajta programokat, és igyekezzetek minél változatosabbá tenni a közös életeteket. Adjatok egymásnak rendszeresen „kimenőt”, amikor mindketten a saját barátaitokkal vagytok, illetve a párotok nélkül vesztek részt valamilyen programon. Ezekről a programokról azután részletesen számoljatok be egymásnak!

5 vagy 7 jegynyi távolság – A környezetetek valószínűleg egyáltalán nem érti, hogy hogyan szerethettetek egymásba. A kívülálló számára szinte két teljesen más univerzumban léteztek, amikben nincs is közös találkozási pont. Rosszakaróitok szerint valószínűleg pont egymást fogjátok vissza és akadályozzátok a fejlődésben. Ti ennek ellenére könnyen élhetitek meg úgy, hogy életetek legnagyobb szerencséje, hogy nem szalasztottátok el egymást. Valószínűleg volt néhány szakításközeli mélypont a viszonyotokban, amely ha ezeket túlélte, akkor bármit túlél majd.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Vegyétek figyelembe, hogy nagyon más a tempótok, az érzelmi életetek és talán a világfelfogásotok is. Felejtsétek el a kapcsolat folyamatos tesztelését, és ne szabjatok feltételeket egymásnak. A legjobbat azzal tehetitek a szerelmetekért, ha mindketten maximálisan önmagatokat adjátok. Ehhez persze az kell, hogy feltétel nélkül tudjátok elfogadni a másik különcségeit, és ne akarjátok megváltoztatni őt. Ez ugyanis csak állandó harchoz vezetne. Teremtsetek olyan biztonságos burkot magatoknak, amelybe nem hatolhat be a külvilág.

Milyen a szerelmetek? – számold ki a csillagok segítségével6 jegynyi távolság – Az ellentétek vonzzák egymást, és ez a ti szerencsétek. Kapcsolatotokban a tűz és a víz találkozott, hogy együtt valami teljesen újat hozzanak létre. Mindaddig lehettek boldogok együtt, amíg egyikőtök nem lesz túl erős. Akkor ugyanis a víz kioltja a tüzet, vagy a tűz változtatja gőzzé a vizet. Azaz arra kell vigyáznotok, hogy megtaláljátok a szerelmetekben a kellő egyensúlyt. Ha bármelyikőtök irányító szerepbe kerül, az a másik elnyomásával, és hosszú távon a viszony szétbomlásával jár. A szex igen fontos szerepet játszik a viszonyotokban.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Értékeld és csodáld a párodban a különbözőségét! Ne akard, hogy olyan legyen, mint te, és te se akarj olyanná válni, mint ő. A kapcsolatotok akkor működik a legboldogabban, ha demokratikus módon hozzátok meg a döntéseiteket. Bátran éljétek meg az egymás iránti szenvedélyeteket, és bátran mutassátok ki az érzelmeiteket!

Kapcsolódó hozzászólások
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás

Igazából szerelem – márciusi szerelmi előrejelzés

Mire készülj márciusban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Facebook lájkok száma354 Hozzászólások száma15

Álmodj nagyot! – márciusi horoszkóp

A Nap és a Szaturnusz közötti jó fényszögkapcsolat arra utal, hogy kellő türelemmel és óvatossággal rendelkezünk. És amire korábban vágyakoztunk, az most végre valóra válik.

Facebook lájkok száma128

Az angyalok üzenik: ez az év az előrelépésről szól

Az angyalokat idén is megkérdeztük, milyen lesz az idei év, ebben pedig ezúttal is dr. Doreen Virtue egyik magyar tanítványát, Mayer Andrea angyalszakértőt hívtuk segítségül. Az angyalok üzenetét ő tolmácsolja a Nők Lapja Café olvasóinak.

Facebook lájkok száma232
Nyereményjáték Bögre áprilisban

Bögre áprilisban

Megnyerheted a Nők Lapja Café egyedi bögréjét!

Játszom
Nyereményjáték Orbit

Orbit

Nyerj egy évre elegendő Orbit Bubblemint rágót és egy rágó adagolót!

Játszom

Címlapon

Legjobbak

Páratlan Leonardo da Vinci-kiállítás nyílt Pécsett

Páratlan Leonardo da Vinci-kiállítás nyílt Pécsett

Már látogatható a pécsi Janus Pannonius Múzeumban az a...
Facebook lájkok száma
Dekoltázst villantott Vajna Tímea – fotó

Dekoltázst villantott Vajna Tímea – fotó

Vajna Tímea és férje ismét Amerikában tartózkodnak,...
Facebook lájkok száma
Kórházba került Miley Cyrus – fotó

Kórházba került Miley Cyrus

Kórházi ágyáról üzent a rajongóknak.
Facebook lájkok száma

Kevesen igényelték eddig a gyed extrát

Nagy hírverés volt tavaly a gyed extra körül. Most...
Facebook lájkok száma
Áprilisi könyvajánlatok

Áprilisi könyvajánlatok

Borzongató krimik, érzelmes lányregények, izgalmas...
Facebook lájkok száma
55 millió dollárba kerül a világ legdrágább karórája – fotó!

55 millió dollár a világ legdrágább karórája

Több ezer munkaóra alatt készült el a rózsaszín...
Facebook lájkok száma
VV Alexa feltöltette száját, mélyen vallásos anyja kiborult - fotó

Megváltoztatta külsejét VV Alexa - fotó

VV Alexa a minap feltöltette a száját, ez a tette...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma2

Leves- és főzelékfesztivál – csalódásokkal

A vendégek többsége csalódottan távozott
Facebook lájkok száma
Ökoanyu – locsolókölni házilag

Ökoanyu – locsolókölni házilag

Ha nem akarjátok fiaitokat, férjeiteket a szokásos...
Facebook lájkok száma
Máris árulja RTL-es nyereménylakását VV Attila

Máris árulja nyereménylakását VV Attila

Hosszas huzavona árán, alig egy éve költözött be a...
Facebook lájkok száma

Legtöbbet megosztott cikkek

Dombóvári Istvánt lepattintotta Zimány Linda – videó

Dombóvári Istvánt lepattintotta Zimány Linda – videó

Dombóvári István is megpróbált Zimány Linda közelébe...
Facebook lájkok száma1022
Ilyen egy nő teste nagy fogyás után!

Ilyen egy nő teste nagy fogyás után!

Sokszor olvassuk a nagy fogyás történeteket, és csak...
Facebook lájkok száma776 Hozzászólások száma38
Ez történt, amikor egy anyuka tovább aludt, mint szokott – videó

Ez történt, amikor egy anyuka tovább aludt, mint szokott – videó

Nem lettünk volna a helyében, míg feltakarította a...
Facebook lájkok száma210
„Nekem a gyerekek az elsők, nem a szex!”

„Nekem a gyerekek az elsők, nem a szex!”

Egy pár intimitásában az egyik legnagyobb kihívás nem...
Facebook lájkok száma153 Hozzászólások száma52
Így ittak ők – Mátyás király borozott, Kádár János rumos teát ivott

Így ittak ők – Mátyás király borozott, Kádár János rumos teát ivott

„Fiatalabb koromban az volt az elvem, hogy ebéd előtt...
Facebook lájkok száma55
Az okospalack figyelmeztet, hogy eleget igyál

Az okospalack figyelmeztet, hogy eleget igyál

A modern technika nem hagyja, hogy csak úgy...
Facebook lájkok száma44
Szuper húsvéti menütippek a sztárbloggertől

gyors húsvéti menü

Közeleg a húsvét, és már most azon aggodalmaskodsz,...
Facebook lájkok száma43 Hozzászólások száma8
Nem unalmas: a fekete-fehér 40 arca

Nem unalmas: a fekete-fehér 40 arca

Olyan tavaszi ruhákat és kiegészítőket gyűjtöttünk...
Facebook lájkok száma41

© 2014 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem