Ezo

Heti horoszkóp február 6-tól

A csillagok szerint a romantikától, a csalódástól a nagy szerelemig ezen a héten mindenben lesz részünk.

Heti horoszkóp november 28-tólKos

Mit érdekel téged, hogy a héten Valentin-nap van? Pedig ha párkapcsolatban élsz, akkor nem ártana, ha a kedvesedet meglepnéd valami aprócska ajándékkal, vagy legalább elsuttognád neki, hogy milyen nagyon sokat gondolsz rá. Meglátod, ez jót tesz a kapcsolatotoknak. Ellenkező esetben viszont fennáll a lehetősége annak, hogy a partnered megsértődik, netán féltékenykedni kezd, és rajtad múlóan nem lesz ez a hét olyan pompás, mint amilyennek ígérkezik. Kolléga alattomos viselkedésére készülj!

Heti horoszkóp november 28-tólBika

A héten nagyon sok jó dolog alakul, csak járj nyitott szemmel. Talán egészen apró kis jelekből is össze tudod rakni, hogy milyen változások vannak készülőben, és ezek hogyan érintenek majd téged. A szerelemben te ronthatod el a dolgokat, ha egy régi témát előrángatsz, és mint egy rágógumin, azon rágódsz, pedig már semmi értelme. Vagy ha a partnered a Bálint-napról megfeledkezik, vagy nem olyan intenzitással mond bármit, ahogyan te szeretnéd. Ettől aztán kissé csalódottnak érezheted magad.

Heti horoszkóp november 28-tólIkrek

Csoda történhet a héten, és talán még az is előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan dolgok történnek, amelyek pozitívan érintenek téged és a jövődet is. Először talán el sem mered hinni, hogy ilyen bitang nagy szerencséd lehet. Aztán amikor rájössz, azonnal fel kell hívnod egy régi ismerősödet – netán egykori szerelmedet, akivel baráti már a viszonyod –, hogy megoszd vele a hírt, és kikérd a tanácsát, hogy az új helyzetben mit tegyél. A Valentin-napról sem fogsz megfeledkezni, ami többe kerül, ha több helyen vagy érdekelt…

Heti horoszkóp november 28-tólRák

Elhalmozzátok egymást szerelemmel, szeretettel, hiszen aki nálad szerelmesebb, az nem mond igazat. És a jövőt tervezitek, amely most olyan csodálatosnak tűnik, és ezt meg is kell osztanotok mindenkivel, hadd tudják meg minél többen, hogy micsoda sorsszerűség, hogy egymásra találtatok, és hogy így alakult az életetek. Csak a hivatalos ügyek intézése ne lenne annyira bonyolult, vagy egy szabály betartása ne okozna nehézséget! Ám mivel szellemileg jó formában vagy – akár agyafúrtnak is lehetne nevezni téged a héten –, megtalálod mindenre a legjobb megoldást.

Heti horoszkóp november 28-tólOroszlán

A munkahelyeden jól mennek a dolgok, de ha suliba jársz, akkor sincs semmi okod a panaszra. Anyagi ügyekben már nem ennyire rózsás a helyzet, mert sajnos valaki megpróbál elütni egy olyan dologtól, ami nagyon jól ment korábban, büszke voltál rá, sőt  a jövőre vonatkozó terveidben is építettél rá. Aztán kiderül, hogy mégsem úgy történnek a dolgok, ahogy azt eltervezted; mások diktálnak, és neked idomulnod kell hozzájuk. A szerelemben a szerencse gyermekének érezheted magad, mindezt bizonyítja partnered, aki Valentin-napon királylányt csinál belőled.

Heti horoszkóp november 28-tólSzűz

Sokan szeretnek, és ezt élvezed, de azt talán még jobban, hogy egyvalaki teljesen odáig van érted, aki miatt akár tűzbe tennéd a kezed. Nagyon fontos neked, és képes vagy olyan meglepetéssel szolgálni, amilyet korábban nem tettél volna. Ha korábban nem értékelted a Valentin-napot, akkor biztos lehetsz benne, hogy most fogod, és nem leszel szűkmarkú azzal, akit nagyon szeretsz. Megpróbálsz keverni-kavarni talán éppen a munkahelyeden vagy a suliban, de aki miatt teszed, nem érdemli meg. Inkább a saját érdekeidet tartsd szem előtt, és amit a felettesed akar, különben könnyen kiesel a pikszisből…

Heti horoszkóp november 28-tólMérleg

Nem tudsz szabadulni a régitől azért, mert tudod, a zsigereidben érzed, hogy ő volt az igazi. Mindent megpróbáltál már, és azóta talán új „versenyző” is volt már az ágyadban, de őt nem tudod elfelejteni. És ugyan megfogadod, hogy még egy üres SMS-t sem küldesz neki Valentin-napon – mintha csak véletlenül küldted volna el –, de a csillagok arra utalnak, nem fogod tudni megállni, hogy ezen a napon ne add valahogy a tudtára, hogy élsz, és hogy milyen szép volt a múlt. Jó, ha tudod, hogy ő is gondol rád, és lehet, hogy ő is készül valamilyen meglepetéssel ezen a napon.

Heti horoszkóp november 28-tólSkorpió

Miért viselkedsz úgy, mintha önmagad ellensége lennél? Miért nem fogadod meg azokat a tanácsokat, amiket kaptál, és miért dőlsz be olyan embereknek, akik nyalják a popódat, de közben nem akarnak semmi mást, mint a te hátadon felkapaszkodni, sikereket elérni, a saját pecsenyéjüket sütögetni, miközben te egyre lejjebb kerülsz. És talán még a legjobb barátaidat is elveszíted, mert velük nem úgy bánsz, ahogy megérdemelnék. A szerelemben a kedvesed olyan aranyosan viselkedik, hogy még ha nem is vesz semmit, még ha el is feledkezik a Valentin-napról, azt is megbocsáthatónak tartod.

Heti horoszkóp november 28-tólNyilas

Lassan-lassan az őrület határára kerülhetsz egy szerelmi kapcsolat miatt. Különösen ha kilométerekben távol van tőled, szinte vágod a centit, hogy mennyi időnek kell eltelnie, hogy találkozni tudjatok. Közben a barátaidra számíthatsz, akik ugyan nincsenek sokan, de tőlük nemcsak jó tanácsot, szeretetet, hanem ajándékokat is kaphatsz. De azért ne feledkezz meg a viszonzásról, mert tudod, a barátság törékeny dolog, és ha csak kapsz, elfogadsz, de nem adsz, vagy alig, akkor vége, és neked a hiányuk sokkal jobban fog fájni, mint fordítva.

Heti horoszkóp november 28-tólBak

Előfordulhat, hogy észre sem veszed a közeledben azt a személyt, aki lehozná neked a csillagokat is az égről. Pedig figyelhetnél rá, mert lehet, hogy ő az igazi, és nem az, akivel próbálkoztál, de végül nem jöttél be neki. Ha egy mód van rá, ne utazz a héten, ám ha ez elkerülhetetlen, akkor légy óvatos, legyen a bankkártyádon több pénz, mint amennyit az utazáshoz eredetileg terveztél. A suliban jól mennek a dolgaid, és ha nincs munkahelyed, ezen a héten érdemes állásinterjúra menni vagy valamibe belevágni, mert sikeres lesz.

Heti horoszkóp november 28-tólVízöntő

A munkahelyeden nem úgy alakulnak a dolgok, mint szeretnéd, előfordulhat, hogy a főnöködnek vannak problémái, és ezeket nem mondja el, a viselkedése negatív, amely hat rád is. Ha nincs állásod, akkor sem vagy elkeseredve, mert a héten hallhatsz egy jó hírt, s ez a reményt élteti benned, hogy még egy kicsit várnod kell, és a dolgok jobbra fordulnak. Ne feledkezz meg a Valentin-napról, mert a partnered elkeseredett lesz, ha semmiféle meglepetéssel nem szolgálsz a számára ezen a napon. Nem vár nagy dolgokat, elég ha annyit mondasz: imádod őt.

Heti horoszkóp november 28-tólHalak

Fantasztikus lesz ez a hét, nemcsak azért, mert olyanoktól is kapsz valamilyen ajándékot, akiktől erre nem számítottál, hanem a partnered igazi meglepetést készít elő a számodra. És ha voltak is közöttetek nehéz időszakok, mégis úgy gondolhatod, hogy vele az igazi, senki sem tudja őt kiütni a nyeregből, mert mellette élheted át azt a szeretetet, azt a szerelmet, azt a biztonságot, amit senki más mellett. Jó hírt is hallasz ezen a héten, és úgy érezheted, hogy az élet mégiscsak igazságos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top