Ezo

Februári horoszkóp

A Szaturnusznak a Neptunusztól távolodó trigonja végre valós és ésszerű dolgok irányába terel bennünket, ebben a szuper rövid hónapban, ami a tetejében szökőhónap. 24-én szökik a nap, ettől aztán 2012 szökőév is egyben.

Decemberi horoszkópKos

Megint sok a tennivalód, de reményt ad, hogy amit korábban elvettek tőled, azt valamilyen formában visszakapod. Ha nem is száz százalékban, de aki elvette – netán jó barátságot ápoltál vele régen –, most átélheti ugyanazt, mint amit neked okozott úgy érzelmileg, mint anyagilag. Óriási kihívást is jelent számodra ez a hónap, mégpedig egészségügyi szempontból, és ideges vagy, hogy meg tudsz-e birkózni mindazzal, amit tulajdonképpen saját magadnak köszönhetsz – hogy ide jutottál –, vagy sem. Ha úgy érezd, kérj segítséget, ne szégyelld, csak legyél túl rajta.

Decemberi horoszkópBika

Kénytelen leszel a családban felmerült problémákat megoldani, és ehhez a sors bőséges energiával lát el. A munkában vagy a suliban azonban ebben a hónapban akadhatnak gondok, mert mindaz, amire számítottál, tulajdonképpen késik. Ráadásul olyasvalakit ültetnek a nyakadra, akit korábban sem szíveltél, most pedig egyenesen utálod. Főleg hogy egy másik kollégával vagy osztálytársaddal – akit szintén nem tartozik a szíved csücskei közé – szövetséget alkotnak, és látszólag jól kijönnek egymással. De csak látszólag… Ne feledd, az idő neked dolgozik.

Decemberi horoszkópIkrek

Úgy érezheted, mintha az élet napos oldalán sétálgatnál, és ezt az időszakot ki is kell használnod. Bele kell vágnod olyan dolgokba is, amelyeket mások őrültségnek tartanak, mert neked egészen biztosan bejön. De azért ne bízd el magad, mert tudod, ilyenkor szokott a sors olyan akadályt állítani, amikor megkérdőjeleződik, hogy valóban ezt és így kell tenned? A szerelemben talán egyszerre több ágyban is űzöd kisded játékaid, de ez ki fog derülni, és előfordulhat, hogy két szék közül a pad alá esel. No, azért nem esel kétségbe, mert vonzerőd olyan erőteljes, hogy a régit követik az újabb kalandok, szerelmek, szeretők…

Decemberi horoszkópRák

Ideges vagy családtag miatt, aki nagyon közel áll hozzád, felelősséget érzel miatta, és aki az elmúlt időben nem örvendett valami nagy egészségnek. Ne izgulj, mert ezzel nem segítesz rajta, hanem csak inkább feszültség keletkezik otthon, a kedveseddel, amire éppen most nincs szükség. Amikor olyan vállalkozás előtt álltok, amely a te mércéddel mérve óriási, a sorstól nagy lehetőség. Ezzel és a kedveseddel együtt úgy érzed, hogy a sors a tenyerén hordoz benneteket, és olyan lehetőséget kaptatok, amely a soha vissza nem térők közé tartozik. És ezt pontosan jól látod.

Decemberi horoszkópOroszlán

Korábbi adósságok vagy más pénzügyi dolgok kényszerítenek arra, hogy olyan dolgokat tégy meg, amelyeket korábban nem tettél volna. A munkahelyeden nagyon jól alakulnak az ügyeid, még az is lehet, hogy feljebb lépsz a ranglétrán, vagy a felettesed egyszerűen kreatívnak, szervilisnek tart, és úgy gondolja, hogy talán még a fizetésed is felemeli annak ellenére, hogy erre kevéssé van most lehetősége. A magánéletedben nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd, még az is előfordulhat, hogy akibe fülig beleszerettél, kilométerekben mérhetően távol van tőled, és csak lopott találkozásokban lehet most részed. Ám tavasszal minden megváltozik.

Decemberi horoszkópSzűz

Az első és a legfontosabb lépés, hogy önmagaddal köss békét, és ha belátod, hogy tulajdonképpen minden változtatáshoz idő kell, és nem szabad tőle félni, akkor az ügyeid a lehető legjobban alakulnak. Ne felejtse el, hogy a főnöködnek vagy a tanárodnak engedelmeskedned kell, és ha egyetlen ellenvetésed sem lesz, sőt a felettesed kegyeltjét még képes leszel megdicsérni, akkor biztos lehetsz abban, hogy tényleg nélkülözhetetlen leszel, és a változás szele téged negatívan nem érint meg. Ez a hónap egyébként a kapcsolatépítésről, az új emberek megismeréséről, valamint egy titkos szerelem észveszejtő idejéről is szól.

Decemberi horoszkópMérleg

Jól tudtad, hogy nem fog bejönni mindaz, amit ígértek. De aztán minden változik, és előfordulhat, hogy megkeresnek egy olyan ajánlattal, amiről álmodni sem mertél. Mert tulajdonképpen ez illik hozzád, ebben vagy nagyon király, és olyan pozíciót kaphatsz, amely gyógyírt jelent mindarra, amit elveszítettél. Még az is lehet, hogy olyan emberek követnek, akikkel együtt dolgoztál, de légy óvatos, mert ők ugyan talán megsirattak téged, aztán utána alkalmazkodtak az újhoz, vagyis megtagadtak. És ha hívod, jönnek. Vigyázz, mert kétszínűek, bármikor elárulhatnak. A szerelemben váratlanul felbukkan a régi, aki boldoggá tesz.

Decemberi horoszkópSkorpió

Ha megfeledkezel a régi barátaidról, a régi kapcsolataidról, akikkel nagyon jól tudtál együtt működni, az nagyon nagy hiba. Mert lehet, hogy győzelmet arattál, és az ő erejük, energiájuk, drukkjuk is benne volt ebben. De ha őket most mellőzöd, vagy nem adsz nekik teret, nem hálálod meg, mindazt, amit érted tettek, akkor lehet, hogy nem marad igaz barátod. És ez nem éri meg. A szerelemben szakításveszélyes ez a hónap. De ne csüggedj, mert ismered a mondást, ha egy ajtó becsukódik, akkor egy másik kinyílik. Viszont vállalkozásba semmiképpen ne kezdj!

Decemberi horoszkópNyilas

Most sem fogsz unatkozni, de nagyon jó eredményeket érhetsz el az élet különböző területein. Például anyagi téren olyan lehetőségek adódnak, amelyeket vétek lenne nem kihasználni. Baráti kapcsolat is fontossá válik – talán a barátodnak fontosabb vagy te, mint neked ő –, de segítesz neki ott, ahol csak tudsz. A szerelemben pedig a várakozás időszaka jön, amely szinte szétrágja a lelked – és persze talán a barátnődét is, akinek állandó kérdéseket teszel fel kedveseddel kapcsolatban –, s amikor végre találkoztok, akkor hihetetlenül boldog vagy, és csak erősödik benned az érzés, hogy egy az utatok.

Decemberi horoszkópBak

Még az a csoda is megtörténhet – habár ez egy Baknál nem csoda –, hogy a pénz keres téged, és nem te a pénzt. Vagyis olyan lehetőséget kínál a sors, hogy csak igent kell mondanod, vagy ki kell nyújtanod a kezed, netán venned egy lottószelvényt, és máris pénz áll a házhoz. Egy idősebb személy iránti vonzalmad megvan, a találkozásotok óta azonban ha nem beszéltetek, akkor itt az ideje, hogy megragadd a mobilt, és legalább egy SMS-t küldj neki. Mert lehetséges, hogy kisebbrendűségi érzései vannak – persze csak veled szemben –, és nem mer közeledni, fél az elutasítástól, miközben teljesen beléd habarodott.

Decemberi horoszkópVízöntő

Segítséget és támogatást kapsz a barátaidtól, a partneredtől, sőt még olyan emberektől is, akiket szinte alig ismersz. És ez nem jelenti azt, hogy azt kell majd tenned, amit mások akarnak, hanem csak egyszerűen eldöntöd magadban, hogy elfogadod mindazt, amit ajánlanak neked, vagy egyszerűen nemet mondasz. Ugyanis senki nem akar rád erőltetni semmit, inkább segíteni szeretnének, hogy túljuss ezen a helyzeten. De ne felejtsd el, hogy mindennek ára van, és ha nehezebb helyzetbe kerülsz, azok, akik támogatnak, később meg fogják ennek az árát kérni.

Decemberi horoszkópHalak

Ebben a hónapban az lenne a legjobb, ha előre tekintenél, a jövőt terveznéd, és nem néznél vissza, vagy nem az aktuális helyzeten rágódnál. Légy optimista, meglátod, hogy a dolgok rendbe jönnek, de a hónap első hetében légy nagyon óvatos. Ez vonatkozik a partnerkapcsolatodra éppen úgy – ahol megint elszakadhat a cérnád –, valamint az anyagi helyzetedre egyaránt, amely miatti szorongásod ismét erősebb lesz az átlagosnál. Meglátod, a hónap második felében a dolgok jó irányt vesznek, és ami a hónap elején lehetetlennek látszik, arról kiderül, hogy lehetséges.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top