Ezo

Hétvégi horoszkóp január 20-tól

Ki találja meg a nagy Ő-t? Ki rendez párkapcsolati népszámlálást? Ki szeret bele egy cinikus idegenbe, és ki tölti szeretkezéssel a hétvégét? Hétvégi szerelmi horoszkópunkból megtudod a választ.

KOS

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlHa párkapcsolatban élsz: A hétvégén határozott, akaratos és kicsit szőrszálhasogató leszel. Ez a három tulajdonság pedig egyenes út a családi veszekedéshez. Most könnyedén felfedezed a szerelmed legkisebb hibáit, és képes vagy olyan dolgokat számon kérni rajta, amiket szerettél benne a kapcsolatotok elején. Egy kis engedékenységre szükséged lenne a béke érdekében!

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan leszel, mint a mesebeli királykisasszony, aki minden kérőben talál hibát, és újabbnál újabb próbatételek elé állítja a legkisebb királyfit. A hétvégi próbatételeidet csakis a legrátermettebb herceg tudja teljesíteni. Már ha tudja egyáltalán.

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan intuitív vagy a hétvégén, hogy szinte pontosan kitalálod a szerelmed gondolatait és vágyaid. Használd ki ezt az alkalmat és lepd meg valami olyasmivel, amire régóta vágyik, de már egyáltalán nem bízik benne, hogy megkaphatja. Vasárnap simogatósan összebújós napotok lesz.

Ha csak keresed a szerelmet: Most a leginkább a kedves fiúk tetszenek meg neked, és arra vágysz, hogy olyan párt találj, aki romantikus, álmodozó, és odaadó szexpartner egyben. Könnyen eshetsz abba a hibába, hogy a hétvégét kizárólag álmodozással töltöd.

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Lenyűgöz a párod férfiassága, csodálod a széles vállait, az erős karjait és határozott döntéseit. Igaz, ez utóbbiak kicsit zavarnak, hiszen úgy érzed, kiveszi a kezedből az irányítást. Próbáld elfogadni, hogy ezen a hétvégén a szerelmed extra férfias, és ez a tetteire is igaz, nemcsak a megjelenésére.

Ha csak keresed a szerelmet: Macsók előnyben! Az Ikrek lányok most kifejezetten a sötét hajú, baltával faragott arcú, dagadó izmú srácokra szavaznak. Igaz, arra nincs garancia, hogy a hétvégi flörtből kapcsolat is lesz, hiszen ahhoz jóval több kell a férfias megjelenésnél.

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan tempót diktál a szerelmed, amit csak nehezen tudsz követni. A hétvégén ő egészen sokféle dolgot szeretne csinálni, az ágyban reggelizéstől, az anyukájánál ebédelésen át, a haverokkal sörözésig. Persze ez utóbbi miatt könnyen kirobbanhat a veszekedés, hiszen túlzásba viheti az alkoholfogyasztást.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégi randik akkor sikerülnek a legjobban, ha egy új étterembe mentek. Ha még nincs kivel felkeresned az új helyet, menj el a barátnőiddel, és nézz jól körül. Megakadhat a szemed valakin, aki szintén észrevesz téged. Mivel rengeteg közös témátok van, gyorsan beszélgetésbe elegyedtek.

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Vajon még ugyanazok a céljaitok és a vágyaitok? Vajon még ugyanazok az eszmék mozgatnak benneteket, vagy az elmúlt időszakban elkezdtetek megváltozni? Az Oroszlánoknak a hétvégén el kell gondolkodniuk azon, hogy mennyi közös maradt még bennük a párjukkal, és hogy mi kell a jól működő kapcsolathoz!

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy pont a családod akadályozza meg, hogy ezen a hétvégén elinduljon egy kapcsolatod? Most nem érdemes rájuk hallgatnod, mert ők nem tudják helyesen megítélni azt, aki tetszik neked. Szerelmi és flörtölési ügyekben ne az anyukádtól kérj tanácsot, inkább a barátnőidtől!

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Kettős érzelmeid vannak a párod irányában. Egyfelől úgy érzed, kicsit sok volt mostanában az egymásrautaltság köztetek, másrészt viszont szenvedélyesen erotikus hétvégére vágysz. Döntést kell hoznod, melyik érzést táplálod magadban, mert az nem fog menni, hogy szeretkeztek is, és ezzel egy időben csökkentitek az egymásrautaltságot.

Ha csak keresed a szerelmet: Miért ne léphetne be a nagy Ő az életedbe egy unalmas januári hétvégén? Lehet, hogy álmosan indul ez a hétvége, de könnyen vehet olyan váratlan fordulatokat, hogy alig győzöd kapkodni a fejedet. Mindenképp legyen a kezed ügyében egy telefon, hogy beszámolhass a barátnőidnek!

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Párkapcsolati népszámlálást tartanak a Mérlegek a hétvégén. Úgy érzed, kezdetek kicsit sokan lenni ebben a kapcsolatban. Itt vagy te, itt van a párod, és itt vannak a többiek: a szüleitek, a gyerekeitek, a barátaitok, de még a szomszéd is mindenbe belebeszélne mostanában. A rosszul működő kapcsolatokban szeretők is felbukkanhatnak.

Ha csak keresed a szerelmet: Mintha nem is társat keresnél, hanem partnereket a közös álmodozáshoz. Egész hétvégén olyan elvarázsolt leszel, hogy a valóság alig tud megérinteni, ezért csakis azzal a fiúval akadhat össze a tekinteted, aki maga is a rózsaszín felhők között jár.

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégi feszültségek és veszekedések oka egyértelműen a múltban keresendő. Pontosabban abban, hogy szívesen ásod elő a régen elásott csatabárdokat, és képes vagy mérnöki precizitással felidézni a párod rég elfelejtett hibáit. Csoda, ha ő felkapja a vizet? Pedig mindketten biztosak vagytok benne, hogy szeretitek egymást.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy idősebb és valószínűleg elvált férfi tesz neked félreérthetetlen ajánlatot a hétvégén. Mielőtt belemennél bármibe is, tudnod kell, hogy ő jóval cinikusabb és kiábrándultabb nálad, s a rózsaszín leányálmoknak nem sok helye lesz ebben a kapcsolatban.

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Különös szerelmi játszmában találhatod magad: te féltékeny vagy, a párod viszont teljesen birtokolni akar, ráadásul mindketten azt gondoljátok, hogy a másik kifele kacsingat a kapcsolatból. Ebből lehet szép nagy veszekedés, de akár úgy is dönthetnétek, hogy őszintén és higgadtan beszéltek az érzéseitekről, így gyorsan rendezhetnétek a helyzetet.

Ha csak keresed a szerelmet: Túl csúnyának és túl kövérnek érzed magad az ismerkedéshez? Hidd el, a tükröd hazudik, és nincs a külsőddel semmi baj, de amíg ezt nem érted meg és nem hiszed el, addig nem fogsz tudni őszintén, szívből belemenni egy kapcsolatba.

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz:
A nyugodt hétvége receptje Bakoknak: Először is ne a párodon vezesd le a heti feszültséget! Másodszor: ne veszekedj a pénz miatt vele! Harmadszor: ne szembesítsd azzal, hogy milyen feladatait nem végezte el. Negyedszer: vidd ágyba a reggelit! Ha így teszel,  a hétvégéd nyugodt lesz, a szombat éjszakád pedig túlfűtött.

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, az apró kis füllentések most gyorsan visszaszállhatnak rád. Nem érdemes csak azért jobb munkahelyet, nagyobb bankszámlát hazudnod, hogy érdekesebb legyél a fiúk szemében. A túlzásba vitt sminkekkel, műkörmökkel, és push-up melltartókkal is jobb lesz vigyáznod!

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Csak egy egészen keveset kell tenned ahhoz, hogy hollywoodi filmekbe illően szerelmes hétvégéd legyen. A párodban most igen nagy a romantika iránti vágy, és a te libidód is nagy. A szervezés lesz a feladatod: oldd meg, hogy a gyerekek a nagyszüleiknél legyenek, a szüleitek ne zavarjanak és a barátok is hanyagoljanak benneteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Nézd meg az összes társkeresőt, ahol regisztráltál, ugorj be néhány helyre bulizni, és menj el a barátnőiddel vásárolgatni! Minél több alkalmat teremtesz magadnak az ismerkedésre, annál több telefonszámmal térhetsz haza, hiszen ezen a hétvégén szinte mindenki felfigyel majd rád!

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Lassan eljön annak az ideje, hogy elkötelezzétek magatokat mindketten. A csillagok azt kérik tőletek, hogy erősítsétek meg az egymásnak tett szerelmi fogadalmakat és hűségesküket. Szóba kerülhet az esküvő és a gyermekvállalás is, de egy költözésről is elbeszélgethettek. A komoly témák mellett szánjatok időt a szerelemre és a szexre is!

Ha csak keresed a szerelmet: Mintha egy álmod válna valóra a hétvégén. És ezt most nyugodtan értsd szó szerint, amikor ugyanis megtetszik valaki neked, azt fogod érezni, hogy néhány héttel ezelőtt pont vele álmodtál. Lehet, hogy a külseje más lesz, de a kisugárzása segít felismerni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top