Ezo

Heti horoszkóp január 16-tól

T-kvadrát borzolja a kedélyeket, ami arra utal, hogy nem elegendő várni, dönteni kell.

Heti horoszkóp október 3-tólKOS

Higgadtan és nyugodtan mindent meg lehet beszélni. A munkában vagy a suliban most igazán „tedd oda” magad, mert nagyon fontos, hogy amit most teszel, az ne egyszerűen jó legyen, hanem ütős. Talán nem most kerül sor az elbírálásra, de biztos lehetsz benne, hogy értékelni fogják nemcsak a tudásodat, hanem az igyekezetedet is. A szerelmi kapcsolatokban nehéz helyzet alakul ki, lehet, hogy egy kapcsolat most ér véget. A régi együtt járásokban, együttélésekben a pénz okozhat megint problémát, és az, ha netán szerelmes vagy, de nem a párodba…

Heti horoszkóp október 3-tólBIKA

Mérhetetlenül csalódottnak érzed magad, pedig a dolgokat nem kellene annyira eltúlozni, mint amennyire most képes vagy. Tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy minden marad a régiben, sőt tulajdonképpen semmi sem igaz abból, amit hallottál, amit ígértek. Ezen a héten hajlamos vagy mindent sötéten látni, és talán ez az oka annak, hogy nincs sok kedved semmihez. Pedig a dolgok változnak, és bármennyire nehezedre esik, mégis tedd meg most azt, amihez nincs kedved vagy méltóságon alulinak tartod, mert ezzel a lépéssel nagyban befolyásolhatod a jövődet.

Heti horoszkóp január 16-tólIKREK

Ha egészségi problémával küszködsz, netán már túl vagy nagyjából az egészen, csak kisebb utóhatása van, akkor a héten jobban fogod érezni magad, és képes vagy megnyugtatni azokat, akik aggódtak érted. A szerelemben viszont nem vagy valami szerencsés. Már eddig is tudtad, hogy a dolgok nem folytathatók úgy, ahogy eddig. Végül az i-re a pontot a héten történő események tehetik fel, és úgy érezheted, ahhoz, hogy az útjaitok különváljanak, abba valahogy a sors is belejátszott… Ha nem is a sors, akkor valaki más, akiről azonban még korai azt felételezni, hogy az igazi.

Heti horoszkóp október 3-tólRÁK

Vannak olyan bulik vagy összejövetelek, amelyekre nem fontos elmenni. Még ha úgy tűnik is, hogy netán lemaradnál valamiről, valami igazán fontosról, akkor is jobb lenne, ha ezen a héten inkább több időt töltenél otthon. Ha ingatlannal kapcsolatos ügyed van, akkor sajnos ezen a héten csak úgy tudsz megállapodni, hogy engedsz, különben nem tudod megoldani a problémádat. Egy családtaggal is több időt kellene foglalkoznod, és még mindig észben kell tartanod, hogy a barátság és a pénz nem keverhető!

Heti horoszkóp október 3-tólOROSZLÁN

Ideges vagy ezen a héten, ami nem csoda, hiszen új helyzetbe kerülsz, és meg kell állnod a helyed. Sőt talán már bizonyítanod is kell, miközben nem vagy egészen biztos abban, hogy kik azok, akikben megbízhatsz, és ki az, akiben nem. Ráadásul úgy tűnik, le kell mondanod valamiről, ami talán egy éven keresztül egészen jól ment, de te ezt meg tudod tenni úgy, hogy senki sem fogja látni rajtad, hogy mennyire nehezen megy ez neked. Ha a szerelem elvette az eszed, és nem tudsz higgadtan gondolkodni, a héten olyan helyzet teremtődik, hogy alkalmad lesz arra, hogy mérlegelj: mit is teszel az őrült szenvedély jegyében?

Heti horoszkóp október 3-tólSZŰZ

A legnagyobb színészek között lehetne emlegetni téged ezen a héten, mert tökéletes alakításokat nyújtasz annak megfelelően, hogy éppen mi az érdeked. És ez annyira jól sikerül, hogy talán még az is megtörténik, hogy a felettesed kedvencévé lépsz elő, vagy a tanárod úgy tartja, egyszerűen nélkülözhetetlen vagy. A kollégáid vagy az osztálytársaid viszont nem lesznek tőled elájulva, erőszakosnak, akarnoknak, olykor zsarnoknak tartanak. Ha a szerelmi életedben nagyobb szóhoz jutnak az anyagiak, mint kellene, akkor sajnos ez a kapcsolatnak nem tesz jót…

Heti horoszkóp október 3-tólMÉRLEG

Ez nem az a hét, amikor el kellene titkolnod a kedvesed előtt valamit. De a csillagok arra utalnak, hogy túlságosan merev vagy. Vannak szabályok, amelyekhez ragaszkodsz, és ez okozhatja a problémádat, elsősorban a párkapcsolatban, vagy ha netán szülő vagy, akkor a gyermekeddel. Sem a szerelmed, sem a gyermeked nem fogadja el azt, amit te szeretnél. Ráadásul úgy tűnik, hogy egy barátságodnak is vége szakad, mert valakiről ugyan azt hitted, hogy veled van jóban-rosszban, de kiderül, hogy tévedtél.

Heti horoszkóp október 3-tólSKORPIÓ

Ezen a héten minden megtörténhet, még az is, hogy egy régi párkapcsolatnak vége lesz. Elszakad valami, amit már nem lehet összefoltozni. Lehet a dologról beszélni – indulatoktól mentesen csakis, különben félő, hogy a partnered nem is akar majd veled szóba állni, és bármiféle magyarázatot adni. Valahogy a munkában is új dolgokra lenne szükség, valami változásra, változatosságra, mert lassan kezdesz belefásulni az egészbe, legfőképpen mások problémájába. A barátaiddal viszont egy örömteli dumaparti feledteti a problémáidat.

Heti horoszkóp október 3-tólNYILAS

Pénzben nincs barátság – nem tanultad ezt már korábban meg? Az élet nem adott neked ebből a témából leckét? Úgy tűnik, hogy most ismét szembesülnöd kell ezzel, hogy az olyan kapcsolatoknak nincs jövője, amelyekben a pénz sokkal nagyobb szóhoz jut, mint kellene. És szükség van az önzetlenségre vagy a másikon való segítésre, egyáltalán annak belátására, hogy nemcsak te vagy egyedül a világon, és hogy ne viselkedj úgy, mint elefánt a porcelánboltban. Ha erre képes lennél, akkor sokkal sikeresebb lennél az élet több területén.

Heti horoszkóp október 3-tólBAK

Ha külföldre utazol, fantasztikusan fogod érezni magad, és még az is megtörténhet, hogy nemcsak különleges élményekben lehet részed, hanem a szerelmeddel is közelebb kerültök egymáshoz. Esetleg most jöttök rá – ha csak te utazol – a távolság hatására, hogy mennyire fontos a másik, mennyire hiányzik, és ami érdekes, talán még az is, hogy mi az, ami annyira hiányzik. Sajnos a héten nincs annyi pénz, amennyi elég lenne, a munkahelyi szerelmi viszonyok lebukás előtt, kínos percek előtt állnak.

Heti horoszkóp október 3-tólVÍZÖNTŐ

Vannak olyan pillanatok a héten, amikor nagyon szeretnél egyedül lenni, a partnered csak nyűg a nyakadon. Ha a válás gondolata fordul meg a fejedben, vagy netán már válófélben is vagy, akkor nem lesz egyszerű ez a hét, mert talán le kell mondanod bizonyos dolgokról ahhoz, hogy szabad legyél. Ha vendégeket vársz az otthonodba, akkor próbálj meg kedves lenni egy olyan személlyel, akinek a tanácsára olyan dolgot is megtettél, amit igazán nem szerettél volna. És ezt legszívesebben a szemébe mondanád. Most ne tedd, nincs itt az ideje.

Heti horoszkóp október 3-tólHALAK

Ideges vagy, mert nem tudod, hogy mire számíts. Nem mersz tervezni, különösen nem hosszabb távon, mert olyan dolgok hangzanak el, amelyek teljesen elbizonytalanítanak. Csak semmi pánik, szükség van rád, ráadásul vannak olyan barátaid, akiknek a szava számít, és ha megkéred őket, akkor egészen biztosan mindent megtesznek azért, hogy te a legjobban gyere ki még a vesztesnek látszó ügyből is. Párkapcsolatokban most kényes témákat is meg tudtok beszélni, és ha feszültség volt közöttetek, most tisztázhatjátok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top