Ezo

Hétvégi horoszkóp január 13-tól

A hétvégén szinte mindenki gyanakvóbb és féltékenyebb lesz a társára, ráadásul sokaknál nem is lesz alaptalan a gyanakvás. Szerelmi horoszkópunkból kiderül, hogy ez a hétvége összekovácsol-e a társaddal, vagy inkább éket ver kettőtök közé?

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Ésszerű dolog lenne időt szánni a szerelmemre a hétvégén! – gondolják a Kosok, akik most kivételesen észkontroll alá helyezik érzelmeiket. Ez talán még jól is jön, hiszen elképzelhető, hogy most egy rövid időre el kell búcsúznod a párodtól. Lehet, hogy elutazik, de az is, hogy olyan hétvégi elfoglaltsága lesz, ami miatt nem tudjátok együtt tölteni az időtöket.

Ha csak keresed a szerelmet: Most az agyad lesz a legfontosabb erogén zónád. Eljött nálad az okos fiúk ideje. A hétvégén valaki a dumájával vesz le a lábadról, és azzal, hogy olyasmikhez ért, amikhez csak kevesen. Szeress bele nyugodtan, de készülj föl rá, hogy minden barátnőd le akarja majd csapni a kezedről!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén úgy érzed majd, hogy fel kell áldoznod a saját terveidet és akaratodat a párod kedvéért. Ráadásul most szinte önként és dalolva mondasz le az elhatározásaidról, hogy azután vasárnap este felemlegesd neki: „Bezzeg én mindent a te kedvedért csináltam!” Azt hiszem, beláthatjuk, hogy ez nem segíti elő a családi békét.

Ha csak keresed a szerelmet: Álmodozol a szerelemről. Sőt! Olyan mélyen elmerülsz ezekben az álmokban, hogy szinte tapinthatóan érzed magad mellett a lelki társadat. Reggelente úgy ébredsz, mintha együtt aludtatok volna… Vigyázz, nehogy a nagy álmodozásban ne vedd észre azt, aki a valóságban is a párod lehetne!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A megtervezett együttlétek hétvégéje lesz ez az Ikrek számára. Most szinte percre pontosan kitalálod, mikor mit csináljatok a pároddal. Mindezt kapcsolatjavító szándékkal teszed, de hidd el, ha forgatókönyv szerint kell szeretkeznetek, az nem segít rajtatok!

Ha csak keresed a szerelmet: A csillagok szerint komoly belső feszültséget kell feldolgoznod a hétvégén. Lehetőséged kínálkozik egy egyéjszakás kalandra, de közben mindez ellenkezik az elveiddel. A döntéshez segítség lenne, ha tudnád, hogy lehet-e a kalandból kapcsolat. Lehet, de sohasem lennétek benne egyenrangú felek.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Állj a sarkadra, és vállald magadra a kezdeményezést a hétvégén! Ha a párodon múlna, egész nap csak otthon ülnétek, te viszont ennél izgalmasabb programokra vágysz. Ha pedig túl lesztek a közös programon, a szerelmed úgyis magához ragadja a kezdeményezést, így az éjszakátok igencsak fülledtre sikeredik.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyasvalaki után vágyakozol, aki szerencsére elérhetetlen a számodra. Szerencsére, mert a férfias és vonzó külső mögött elég rossz természet húzódik meg. Hidd el, a sors nem véletlenül rendezte úgy, hogy ne legyen köztetek semmi!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A kívülálló könnyen eshet abba a hibába, hogy azt hiszi, veszekedtek. Ti pontosan tudjátok, hogy ez csak szerelmes évődés. Persze azért most egy kis hatalmi harc és erőfitogtatás is belekeveredik a szokásos civakodásba. Ha sikerül eldönteni, hogy ki hordja a nadrágot, pár nap nyugalomra és stresszlevezető szexre készülhettek.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd szabadjára a benned élő csábító nőt! A hétvégén minden férfiszem rád tapad. A hatást fokozhatod némi vörös rúzzsal. Most nyugodtan megmutathatod a világnak, hogy milyen végzet asszonya lennél! Ezzel egyébként több bókot is besöpörhetsz és a telefonszámodat is sokan elkérik majd.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Mostanában kicsit döcögősebben ment a kommunikáció köztetek, ezért érdemes odafigyelni egymásra a hétvégén. Zárjátok ki a külvilágot, és maradjatok sokáig az ágyban. Egyébként is most a szex kicsit fontosabb a számotokra, mint a romantika vagy a beszélgetés – ezért nem biztos, hogy szavakkal kell javítanotok a kommunikáción.

Ha csak keresed a szerelmet: Valakit, akit már régóta ismersz, hirtelen elkezdesz vonzónak látni. Lehet, hogy egy exed tetszik meg újra, de az is, hogy egy gyerekkori jó barát kelti fel a figyelmedet. Amilyen nehezen indul a kapcsolatotok, olyan reményteli lehet a folytatása, de ezért nagyon meg kell dolgoznotok!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Van-e értelme féltékenykedni? Vajon az egy rúzsfolt az inggalléron? Gyűjtsek bizonyítékot, vagy beszéljek vele most rögtön? – A Mérlegek attól rettegnek, hogy megcsalják őket. A legjobb az lenne, ha ezeket a gondolataidat megbeszélnéd a pároddal, mert ha sokáig magadban tartod a félelmeidet, az mindkettőtöknek árthat!

Ha csak keresed a szerelmet: Lassan véget ér a magányos korszakod, és nemsokára sorra bukkannak majd fel az életedben a kisebb-nagyobb szerelmek. Az első „kérőd” talán már a hétvégén meg is érkezik, egy megfontolt pénzember személyében.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén figyelj oda arra, hogy miről beszélgetsz a pároddal! Lehet, hogy te azt hiszed, számtalan intim beszélgetés van köztetek, de valójában csak felszínes dolgokról csevegtek, vagy ami még rosszabb, a munkátokról és a családi gondokról. Nevezzétek ki a vasárnapot pozitív napnak, amikor csak és kizárólag jó dolgokról beszélgettek!

Ha csak keresed a szerelmet: A tesód ismerősei közül tetszik meg neked valaki. Az érzés kölcsönös, a gond csak a tesó. Hogyan mondjátok el neki, és főleg ki jelentse be? Ha elfogadtok egy jó tanácsot, amíg nem történik semmi komoly, valójában nincs is mit bejelenteni.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Kicsit borongós a hangulatod a hétvégén, és csakis a párod tud jókedvre deríteni. Bátran beszélj neki a félelmeidről és arról, hogy milyen szorongások kezdenek a hatalmukba keríteni. Hidd el, a köztetek lévő szeretet elég lesz ahhoz, hogy együtt megoldjátok a gondokat!

Ha csak keresed a szerelmet: A szingli Nyilasok úgy vélik a hétvégén, hogy régen minden jobb volt: vékonyabbak, szexisebbek, sikeresebbek és boldogabbak voltak. Ha a nosztalgiázás helyett felhívnád néhány régi ismerősödet, máris jobb kedvre derülnél!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet, hogy pont most kérik meg a kezed? Pont most határozzátok el, hogy jöhet a baba? Vagy az esküvő időpontját sikerül kitűzni? Idősebb Bakoktól a gyerekek kezdenek elköltözni? Mindenesetre a csillagok szerint a kapcsolatotok olyan fordulóponthoz érkezik, ami után nemsokára már jobban számíthattok egymásra.

Ha csak keresed a szerelmet: Hány vasat tartasz a tűzben? Egyet? Nem hiszem. Kettőt? Talán. Hármat? Ez már jóval valószínűbb, hiszen a csillagok szerint biztosra mész, és sok-sok randipartnert spájzolsz be magadnak. Ugye tudod, hogy a több néha kevesebb?

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan intuitív leszel a hétvégén, hogy a párod szinte minden gondolatát kitalálod, a mondatait pedig helyette fejezed be. Ebből lehet köztetek feszültség, hiszen olyan titkára is rájöhetsz, amelyet jobban szeretett volna megtartani magának. Hidd el, jobb, hogy ez a titok most derült ki, és nem később!

Ha csak keresed a szerelmet: Nagyon is siettetnéd, hogy megtaláld az igazit. Úgy érzed, hogy ha most nem lép be az életedbe, akkor már sohasem találkoztok. Ezt 16-tól 99-ig minden szingli Vízöntő így éli meg, és szerencsére mindannyian tévednek. A nagy Ő kicsit később talál rád, de attól még rád talál.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Bátran mutasd ki az érzéseidet! Valamiért azt gondolod, hogy a nagylányok már nem sírnak, és nem beszélnek arról, ha valakit szeretnek. A hétvégén történhet veled olyan megható esemény, amitől sírnál (akár örömkönnyeket is), és olyasmi is, ami miatt elmondanád a párodnak, mennyire szereted. Tedd ezt nyugodtan!

Ha csak keresed a szerelmet: Ismerd fel a saját értékeidet, és hidd el, hogy bárki boldog lenne, ha olyan nagyszerű párja lehetne, mint te. Ha megtalálod magadban ezt az érzést, már nem kell sokáig arra várnod, hogy egy jóképű idegen is felfedezze benned a tökéletes társát!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top