Ezo

Hétvégi horoszkóp december 23-ra

A karácsonyi hétvége sokak számára sokkal romantikusabb lesz, mint ahogyan azt tervezték. Most meglepő és romantikus ajándékok várnak ránk a fa alatt – szó szerinti és átvitt értelemben is. A veszekedéseket pedig csakis azzal előzhetjük meg, ha mi leszünk az okosabbak.

Hétvégi horoszkóp december 23-raKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Egy számodra teljesen haszontalan és értéktelen ajándék várhat a karácsonyfa alatt. Ebből ne arra következtess, hogy a párod nem ismer, hanem arra, hogy nem jó az ajándékválasztásban. A vasárnap kisebb feszültségekkel telhet, ha szombaton este nem békültök ki lefekvés előtt.
Ha csak keresed a szerelmet: A családi körben töltött karácsonynak van egy olyan előnye, hogy mindenki a te életedet akarja majd megoldani. Különösen igaz lesz ez a szerelmi életedre, ezért azt teszed a legjobban, ha nem is figyelsz oda arra, hogy milyen tanácsokkal lát el a rokonság. Ha a nagynénéd barátnőjének van egy „pont hozzád való fia” nyugodtan mondj nemet a vakrandira.
Karácsonyi extra tipp: Nézd a karácsonyi események humoros oldalát, és így szebb lesz az ünneped!

Hétvégi horoszkóp december 23-raBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan giccses lesz a karácsonyotok, amennyire az csak elképzelhető. Mindketten úgy érzitek, hogy a szeretet ünnepén ki kell tennetek magatokért, ezért azt lesitek, hol segíthettek a másiknak, és hol kedveskedhettek neki. Ha azonban nem veszed észre a párod lelkesedését, könnyen torkollhat veszekedésbe a szeretet ünnepe.
Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőid jelentik a biztos pontot az életedben karácsonykor: az ünnepek alatt nagyon vágysz arra, hogy a csajokkal lehess. Jól teszed, ha a családi ünneplés mellé beiktatsz egy bulit is. Ki tudja, talán ott vár rád a következő nagy ő?
Karácsonyi extra tipp: Ne ragaszkodj ahhoz, hogy minden tökéletes legyen. Egy kis bohóság csak szebbé teszi az ünnepet!

Hétvégi horoszkóp december 23-raIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A friss párkapcsolatoknak kisebb próbatétel lesz ez a karácsony, akár külön-külön ünnepeltek, akár együtt. A több évtizedes együttélésekben pedig minden a megszokott menetrend szerint zajlik. Az ünnepi hangulat hatására érzékenyebb leszel, és könnyebben sírod el magad még egy banális szerelmi vallomáson is – ebből pedig lesz bőven.
Ha csak keresed a szerelmet: A családoddal töltöd a karácsonyt, így szerelmi szempontból nem lesz túl izgalmas ez a hétvége. Ez alól talán azok az Ikrek jelentenek kivételt, akik az interneten ismerkednek. Nekik érdemes szenteste rápillantatniuk a kedvenc társkeresőjükre!
Karácsonyi extra tipp: Az idén is te állsz elő a legjobb meglepetésekkel, ezért ne lepődj meg, ha még az utolsó pillanatban is ajándékozási tanácsot kérnek tőled a szeretteid.

Hétvégi horoszkóp december 23-raRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Az ünnepek előhozzák belőled a tökéletességnácit. Martha Stewart hozzád képest egy slampos háziasszony. Sajnos a párod nem mindenben tud alkalmazkodni hozzád, emiatt lehet köztetek veszekedés. Ha egy kicsivel lejjebb vinnéd az elvárásaidat, sokkal romantikusabb ünnepre számíthatnál. Sőt! A párodat még egy romantikus vasárnapi programra is elcipelhetnéd.
Ha csak keresed a szerelmet: A gyertyagyújtáskor nyilvánvalóan arra gondolsz, hogy milyen jó lenne jövőre valamilyen romantikus programmal tölteni a szentestét. Szerencsére erre minden esélyed meg is lesz, a kérdés csak az hogy mikor vágsz bele az ismerkedésbe? Ezzel nem kell feltétlenül várnod, hiszen már most lesz, aki szívesen megismerkedne veled.
Karácsonyi extra tipp: Ha te főzöd az ünnepi menüt, nyugodtan próbálj ki egy új receptet, hidd el, sikerülni fog!

Hétvégi horoszkóp december 23-raOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Karácsonykor lelassul számotokra az idő. Most szívesen maradtok kettesben, hogy egy kicsit nosztalgiázzatok, és átbeszéljétek a kapcsolatotokat. Ettől függetlenül könnyen lehet, hogy kicsit szomorkás a hangulatod, és ezen is csak a párod mosolya segíthet. Érdemes karácsony másnapján csak kettesben ünnepelnetek!
Ha csak keresed a szerelmet: Rosszul élheted meg, hogy ismét egyedül karácsonyozol. Még akkor is szomorkás lehetsz, ha a családodnál töltöd a szentestét. Ne keseredj el, inkább menj el színházba, moziba, vagy csak sétálgatni. A csillagok szerint most könnyen ismerkedhetsz, ha szórakozni mész.
Karácsonyi extra tipp: Hagyj elég időt mindenre az ünnepek alatt: ne rohanj semmivel, és minden családtagoddal beszélgess többet, mint máskor!

Hétvégi horoszkóp december 23-raSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Remek szervezőkészséggel állítottad össze a karácsonyi menetrendeteket. Lesz bőven elég időtök kettesben és a családdal is. Az ünnepek alatt mindkettőtök libidója megemelkedik, így szexuálisan túlfűtött reggelekre számíthattok, ezért ha már vannak gyerekeitek, vagy a családnál töltitek az ünnepeket, ne felejtsétek el bezárni a hálószobaajtót.
Ha csak keresed a szerelmet: Olyasvalakitől kapsz karácsonyi üdvözletet, akitől nem is vártad. Egy felszínes ismerősöd szeretné, ha elmélyülhetne a kapcsolatotok, és abban bízik, hogy az ünnepi hangulat az ő malmára hajtja a vizet. Az, hogy mi lesz ebből, most csak rajtad múlik.
Karácsonyi extra tipp: Bátran mondd el a véleményedet mindenről, ne félj, az okosan megfogalmazott gondolatokkal nem rombolod le a hangulatot.

Hétvégi horoszkóp december 23-raMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A készülődésből végül jobban kiveszi a párod a részét, mint ahogyan szokta – persze csak akkor, ha erre finoman figyelmezteted. Most akkor lesz a legszebb a szenteste, ha megosztjátok egymás között a feladatokat és ő még a főzésbe is besegít. No jó, ha ilyet még sohasem csinált, akkor ne most képezd ki kuktává!
Ha csak keresed a szerelmet: Meglepően sok exedtől kapsz karácsonykor sms-t vagy e-mailt. Az ünnepi hangulatban, talán elgondolkozol azon, hogy valamelyiküknek újabb esélyt kellene adnod, de jobban jársz, ha vársz pár napot ezzel.
Karácsonyi extra tipp: Ha karácsonykor konfliktus lesz a családban, azt te oldod meg a legjobban, ezért nem érdemes másra hagynod a feszültségek elsimítását.

Hétvégi horoszkóp december 23-raSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A pénz könnyen kettőtök közé állhat az ünnepek alatt. Most abból lehet a legtöbb feszültség köztetek, hogy összehasonlítjátok az ajándékok árát. Pedig jobb lenne, ha a szándékot néznétek és nem azt, hogy mi mennyibe került. Az anyagi kérdések megvitatását pedig hagyjátok későbbre!
Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben elutaznál karácsonykor, hogy ne kelljen otthon az üres lakást nézned. Tölts több időt a szüleiddel, mint máskor. Ők örülni fognak neked, és ráadásul te is jobban tudsz pihenni a szülői házban. Használd ki a karácsonyt arra, hogy végiggondolod, mit vársz egy párkapcsolattól!
Karácsonyi extra tipp: Vedd elő a régi karácsonyi kazettákat, azokkal igazán ünnepivé teheted az egész család hangulatát!

Hétvégi horoszkóp december 23-raNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Olyasmit találsz a karácsonyfa alatt, ami igazán megmelengeti a szívedet. Persze arra nincs garancia, hogy ezt a párodtól kapod, lehet hogy a gyerekek ajándékát könnyezed meg. A pároddal viszont szerelmesen összebújtok az ünnep minden éjszakáján, még akkor is, ha mostanában kevesebb romantikára volt időtök.
Ha csak keresed a szerelmet: Romantikára vágynak a Nyilas egyedülálló szülöttei is. Szerencsére egy váratlan találkozás feldobja a karácsonyi ünnepek egyhangúságát. Egy olyan fiú kezd el veled szemezni, aki már régóta tetszik neked, de eddig látszólag észre sem vett téged.
Karácsonyi extra tipp: Sokkal több érintésre és szeretetre lesz szükséged az ünnepek alatt, mint máskor, ezért ne fukarkodj az ölelésekkel!

Hétvégi horoszkóp december 23-raBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Már attól féltél, hogy téged teljesen elkerül az ünnepi hangulat az idén, de szerencsére szenteste a párod egyetlen mondattal megalapozza a jókedvedet. Most pontosan tudja, mivel járhat a kedvedben. Ha  te is a kedvére akarsz tenni, akkor teljesíted egy titkos kívánságát! Ez lenne számára a legnagyobb meglepetés.
Ha csak keresed a szerelmet: Használd fel a karácsonyt ara, hogy lezárd az eddig lezáratlan kapcsolataidat! Ez a három nap alkalmas arra, hogy nagytakarítást végezz a lelkedben. Ha ezt megteszed, sokkal nyitottabbá válsz majd egy újabb kapcsolatra.
Karácsonyi extra tipp: Az ünnepek alatt több rokonod is szeretne tőled tanácsot kérni, legyél velük őszinte, és beszélj a saját tapasztalataidról is!

Hétvégi horoszkóp december 23-raVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, a te boldogságod másodlagos ahhoz képest, hogy a párod, a gyerekek és a szüleid is élvezzék az ünnepeket. Ha háttérbe szorítod magad, azzal csak azt éred el, hogy a párodat is rosszkedvűvé teszed. Ő ugyanis azt szeretné, ha az ünnepek alatt te lennél a legboldogabb ember a világon!
Ha csak keresed a szerelmet: Annyi embert szeretnél boldoggá tenni az ajándékaiddal és a jókívánságaiddal, hogy közben teljesen megfeledkezel a legfontosabbról: önmagadról! Nem önzés, ha az ünnepek alatt egy kis időt magadra szánsz! A barátnőiddel mindenképp menj el forraltborozni, be szeretnének neked mutatni valakit.
Karácsonyi extra tipp: Ne zavarjon, ha nem olyan lesz a fa, a bejgli vagy a halászlé, mint amilyennek megálmodtad! Hidd el, az ünnep úgy lesz tökéletes, ahogy lesz!

Hétvégi horoszkóp december 23-raHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Már hetek óta azzal foglalkozol, hogy igazán jó ajándékkal lepd meg a párodat. Most kiderül, ő is rengeteg időt és energiát fektetett a te ajándékodba – legalábbis önmagához képest. Egyébként pedig a karácsonyi éjszakáid olyan forróak lesznek, hogy azok akár egy szerelmes regény szerzőt is megihletnének!
Ha csak keresed a szerelmet: Bárhol, bármikor találkozhatsz a szerelmeddel! Ezt ne felejtsd el, ha karácsonykor útra kelsz, mert nagyon valószínű, hogy találkozol valakivel, akinek azonnal megtetszel. Érdemes telefonszámot cserélnetek, de ne erőltess semmit, inkább hagyd, hogy az események a maguk tempójukban alakuljanak!
Karácsonyi extra tipp: Ha minden évben felkapod a vizet karácsonykor, akkor most érdemes résen lenned, és minden veszekedés előtt legalább háromig (vagy harmincháromig) elszámolnod.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top