Ezo

Hétvégi horoszkóp december 16-tól

A hétvégén már minden jegy szülöttei a karácsonyi készülődés lázában égnek. A kérdés csak az, hogy az ajándékvásárlási roham, a karácsonyi nagytakarítás és a szenteste programjának megszervezése milyen hatással lesz a párkapcsolatokra?

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Kissé feszültek vagytok mindketten a hétvégén, és talán észre sem veszitek, hogy egymásban generáljátok ezt a feszültséget. Te úgy érzed, hogy véglegesen lemaradtatok a karácsonyi ajándékok beszerzésével és a program megszervezésével. Szerencsére a párod megőrzi a józanságát, neked csak annyi a dolgod, hogy elhidd neki: minden rendben van.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyedül élő Kosokat senki és semmi sem menti meg attól, hogy az egész hétvégét karácsonyi vásárokban és árleszállításokon töltsék. Ennek megvan az a haszna, hogy ezeken a helyeken könnyen ismerkedhetsz másokkal.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A jövő hétvégi családlátogatások előtt ez az utolsó alkalmatok arra, hogy kettesben legyetek egy kicsit. A gyerekeket vigyétek át a nagyszülőkhöz, és  karácsonyi előajándékként adjátok egymásnak azt, ami a legértékesebb: az időtöket és a figyelmeteket!

Ha csak keresed a szerelmet: Bosszantó  a helyzet, de bárhogyan is keresed a potenciális pasikat, egyet sem látsz a környéken. Ne keseredj el, valójában az a helyzet állt elő, amikor a fától már nem látod az erdőt. Azaz olyannyira keresed a megbízható és édesanyád szavaival élve „jóravaló” srácokat, hogy nem veszed észre őket.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A párod legtitkosabb kívánságait is kitalálod ezen a hétvégén, ezért jól tetted, ha mostanra időzítetted a karácsonyi meglepetés beszerzését. Nyugodtan térj el az eredeti, régóta dédelgetett tervedtől, és vedd meg neki azt, amiről az eszedbe jut. Hidd el, annak sokkal jobban fog örülni, mint az eredeti ötletednek!

Ha csak keresed a szerelmet: Csöbörből vödörbe lépsz ezen a hétvégén: akivel most megismerkedsz, az teljesen ugyanolyan széltoló, mint az, akit épp elfelejteni próbálnál. Az univerzum ezzel teszteli, hogy megtanultad-e a leckét. Az a kérdés, hogy tovább lépsz-e egy jobb kapcsolat felé, vagy teszel-e egy nagy lépést visszafelé?

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Még a kákán is csomót keresel a hétvégén. A baj nem is ez, hanem az, hogy meg is találod. Most könnyen lehet, hogy a párodat azzal sikerül felhergelned, hogy vélt vagy valós hiányosságaival foglalkozol. Tudom, hogy van néhány dolog, amit meg kéne beszélnetek, de ez sokkal jobban menne egy meghitt hétvége után, mint egy veszekedős alatt.

Ha csak keresed a szerelmet: Már megint egy nős pasi nézi ki magának a Rák lányokat. Bizony, jól teszed, ha gyorsan tisztázod a helyzetet, mielőtt még valami jóvátehetetlen történik veletek. Nyugodj meg, az igazi már nem várat sokáig magára, de azért lehet, hogy az ünnepeket még szingliként töltöd.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Lassabban haladsz a karácsonyi előkészületetekkel, mint szeretnél. A párod is inkább csak hátráltat, ezért ki is találod, hogy amíg te takarítasz, ő foglalkozzon a gyerekekkel. Nem baj, ha rákapcsoltok a házimunkára, de ne fárasszátok le magatokat annyira, hogy ne maradjon energiátok egy romantikus éjszakára! Ez ugyanis mindkettőtöknek jót tenne.

Ha csak keresed a szerelmet: Nyilvánvaló, hogy egy szerelmet kértél a Jézuskától karácsonyra. Ő pedig nem is szeretne várni olyan sokáig azzal, hogy átadja az ajándékodat. Igaz, hogy nem lesz rajta masni, se Marc Darcy rénszarvasos pulóvere, de azért fel fogod ismerni őt. A közös hullámhossz és a szemérmetlen flörtölés ugyanis azonnal meglesz.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Táncoljatok! Énekeljetek! Tudom, most meglepődtél (hát még a párod, hogy meglepődik majd!) a csillagok szerint azonban mindkettőtöknek szükségetek van arra, hogy kicsikét lazítsatok, és levezessétek az év végi hajrá okozta stresszt. A zene és a tánc abban is segít, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán nem ezen a hétvégén köszönt be az életedbe a nagy szerelem, de mit számít ez? A lényeg, hogy jól érezd magad, és hogy elmenj a barátnőiddel bulizni! Ha igazán felszabadult leszel, több rajongóra is szert tehetsz, akikből később lehet még komoly kapcsolat is.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Megint abban a helyzetben találod magadat, hogy a párod és a szüleid (vagy a párod és a szülei) között kell közvetítened. Nem szívesen vállalod ezt a diplomáciai feladatot, pedig ezt lehetőségként tárják eléd a csillagok: ha most ügyesen simítod el a konfliktust, a béke és a harmónia kitart egészen szilveszterig.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha ezen a hétvégén ismerkedsz, akkor tilos a külső alapján döntened. Most olyasvalakivel hoz össze a sors, akit első ránézésre inkább kicsit átlagosnak vagy csúnyácskának látsz, az azonban gyorsan kiderülhet róla, hogy aranyból van a szíve, és úgy tud szeretni, ahogy senki más sem.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Engedj kicsit a határozott elképzeléseidből, és hozd elő újra a nőies oldaladat. Azt a benned élő szerelemistennőt keresd meg, akibe a párod annak idején beleszeretett. Egyébként is alkalmas arra a hétvége, hogy felidézzétek a közös múltatokat és elővegyétek azokat a régi terveket, amiket eddig nem sikerült megvalósítanotok.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd szabadjára a vágyaidat és az egyéniségedet. Lehet, hogy valaki arról akar meggyőzni, hogy a párkereséshez (és főleg a pár találáshoz) arra van szükséged, hogy másnak mutasd magad, mint amilyen vagy, de rá nem szabad hallgatnod.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Mindketten azon dolgoztok, hogy összehozzatok egy jó kis családi karácsonyi programot. Arra kellene csak figyelnetek, hogy egyeztessetek egymással legalább minimálisan, hiszen könnyen lehet, hogy egymásnak keresztbe szerveztek. Ez pedig a legjobb módja annak, hogy a jól előkészített családi programból egész hétvégés veszekedés legyen.

Ha csak keresed a szerelmet: Most van benned egy kis elkeseredés azzal kapcsolatban, hogy valaha megtalálod-e a lelki társadat. Ne hagyd, hogy ez a félelem elhatalmasodjon rajtad, hiszen egyáltalán nincs okod az aggodalomra. Az azonban igaz, hogy a karácsonyi rohanás nem kedvez az új párkapcsolat kialakításának.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Most érdemes a megérzéseidre hallgatnod azzal kapcsolatban, hogy a párod mennyire őszinte veled. No nem kell megijedni, ha vannak is köztetek apró füllentések, akkor sem érdemes kiderítened a titkait, hiszen ezzel együtt könnyen leleplezhetnéd a jól előkészített karácsonyi meglepetéseit is.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne kergesd az álmaidat aranyvasárnap, mert ezek most könnyen tévútra vezethetnek. Első ránézésre ugyanis tökéletes férfival találkozhatsz, de mielőtt teljesen beleszeretsz, érdemes lenne közelebbről is megismerned, és a személyisége alapján döntened a közös jövőtökről.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Szívesen bevetnél a boldogságod érdekében egy-két ősi női praktikát, de ettől inkább óva intenélek. Lehet, hogy ezek rövid távon működőképesnek bizonyulnak, de hosszú távon nem sül ki belőlük semmi jó. Ha szeretnéd szorosabbra fűzni a kapcsolatotokat még karácsony előtt, akkor válaszd az őszinteséget és a kedvességet.

Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőid úgy döntenek, hogy ideje egy közös előkarácsonyozásnak. Bátran tarts velük, mert rengeteg tippet és tanácsot adnak neked ahhoz, hogy spirituálisan hogyan válhatnál nyitottá egy párkapcsolatra. Ez a hétvége a pozitív gondolkodásról és a vonzás törvényének szerelmi alkalmazásáról szól.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Végre egy rezgésszintre kerülsz a pároddal! Elképzelhetetlenül könnyű lesz a kommunikációtok és rengeteg boldog percet tölthettek együtt. Olyan elő karácsonyi meglepetéssel készül neked, ami talán még örömkönnyeket is csalhat a szemedbe. Ne izgulj, szombat este lesz időd és lehetőséged arra, hogy beszerezd a lehető legjobb ajándékot neki.

Ha csak keresed a szerelmet: Érdemes utaznod, mert a Halak most könnyebben ismerkedik út közben! Sőt egy véletlen találkozásból életre szóló barátság, vagy még több is lehet, ezért mosolyogj mindenkire, aki csak szembejön veled.

Ha hiszel az angyalokban és szeretnél többet megtudni róluk, kérdezd Mayer Andrea nemzetközi angyalterapeutát, aki hétfőn az Nők Lapja Café sztárfórum vendége lesz, de már most kérdezhetsz. Kattints ide! 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top