Nagy egészséghoroszkóp 2012-re

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
Egészség vagy betegség vár ránk 2012-ben? Számíthatunk-e gyógyulásra, és mit tehetünk, hogy megelőzzük a bajt? Ezek is kiderülnek nagy egészséghoroszkópunkból!
Nagy egészséghoroszkóp 2012-reKOS

2012 a Kosok számára az orvoskeresés éve lesz. Ha szükséged van rájuk, ha nincs, folyton orvosokba, egészségügyi szakemberekbe, természetgyógyászokba és gyógyítókba botlasz. Ha pedig már találkoztatok, ők azonnal fel is ajánlanak neked egy ingyenes vizsgálatot vagy egy próbakezelést. Vigyázat, ez a legjobb út ahhoz, hogy hipochonderré válj! Az év első felében kell jobban figyelned az egészségedre, a stressz ebben az időszakban könnyen okozhat emésztési problémákat nálad.
Nők Lapja Café egészségtipp 2012-re: A jóga neked való sport lesz 2012-ben, de ha mást sportolsz, akkor is figyelj oda a helyes nyújtásra és bemelegítésre!

Nagy egészséghoroszkóp 2012-reBIKA

Könnyen gyógyulnak a Bikák 2012-ben. Ebben az évben régebb óta fennálló betegségektől szabadulhatsz meg, és nagyban javíthatod a közérzetedet. Az év alkalmas arra, hogy felülvizsgáld a táplálkozási szokásaidat, és bevezess egy egészségesebb étrendet. Ezt most könnyedén, mindenféle lemondás nélkül megteheted, és a régóta halogatott életmódváltásra is jó alkalmakat kínál a nyár eleje. Egészségügyi kérdésekben egész évben hallgathatsz a belső hangodra, amely a szakemberválasztásban is segíteni fog.
Nők Lapja Café egészségtipp 2012-re: Ebben az évben könnyebben megszabadulhatsz a káros szenvedélyeidtől, különösen a második fél év lesz alkalmas arra, hogy leszokj a dohányzásról.

Nagy egészséghoroszkóp 2012-reIKREK

A legügyesebb ápolónők 2012-ben az Ikrek lesznek. Könnyedén oldod meg a családodban mindenki egészségügyi problémáját, és odaadó ápolónak bizonyulsz. Sikereidet annak köszönheted, hogy a környezetedben lévő betegeket nemcsak az orvos által előírt szerekkel kezeled, de szeretetedből és imákból is bőven juttatsz mindenkinek. Ha te betegednél meg, a szokásosnál is nehezebben viselnéd, hogy mások segítségére szorulsz. A körülötted sürgölődő családtagok csak idegesítenének, ezért jobban jársz, ha te magad leszel a saját ápolónőd is.
Nők Lapja Café egészségtipp 2012-re: Ha eddig csak kacérkodtál a vegetarianizmussal, most könnyen lemondhatsz a húsról. Egyébként is érdemes a gyomrodra vigyáznod egész évben.

Nagy egészséghoroszkóp 2012-reRÁK

A pozitív gondolatok és a nevetés gyógyító erejét tapasztalhatják meg a Rákok 2012-ben. Lehet, hogy egy tél végi megfázáson nem segít a humor, de ebben az évben megértheted, hogy minden betegségnek lelki okai vannak. Azaz minden egy érzéssel, egy gondolattal indul, s ha a gondolatot megváltoztatod, visszanyerheted az egészségedet. Kíváncsibb leszel az egészségügyi könyvekre és témákra is, szinte falod a témába vágó könyveket, és az se lenne meglepő, ha beiratkoznál egy tanfolyamra. Ősszel kell majd jobban odafigyelned a saját és a családod egészségére is.
Nők Lapja Café egészségtipp 2012-re: Végezz lelki méregtelenítő kúrát, és szabadulj meg az aggodalmaidtól, nehogy megbetegítsenek!

Nagy egészséghoroszkóp 2012-reOROSZLÁN

2012-ben az alternatív terápiák felé fordulhatnak az Oroszlánok. Rájössz, hogy az apróbb, hétköznapi betegségeket nem kell feltétlenül egy maréknyi gyógyszer bevételével gyógyítani. Ugyanolyan hatásos lehet egy homeopatikus szer, gyógytea vagy más alternatív gyógyászati módszer. Ne ijedj meg, a józanságodat megőrzöd, ezért könnyedén felismered majd a kuruzslókat. Vigyázz a szívedre, és csökkentsd a napi kávéadagodat! Érdemes a vérnyomásodat rendszeresen ellenőriztetned!
Nők Lapja Café egészségtipp 2012-re: Próbálj minél több időt a természetben tölteni! A friss levegő jó hatással lesz rád egész évben.

Nagy egészséghoroszkóp 2012-reSZŰZ

Csakis megbízható orvosok véleményére adj 2012-ben! Persze ez a tanács minden évben és minden jegy számára megállja a helyét, de könnyen lehet, hogy ebben az évben valaki súlyosabbnak ítéli meg egy betegségedet, mint amilyen az valójában. Érdemes elmenned az összes szűrővizsgálatra, de ne ess a hipochondria hibájába! A téli hónapokban vigyázz a csúszós utakon, így elkerülheted az apróbb baleseteket is. 2012-ben könnyen és gyorsan gyógyulsz, a légúti megbetegedéseket pedig nehezebben kapod el.
Nők Lapja Café egészségtipp 2012-re: A háziállatok közelsége bizonyíthatóan segíti az egészségmegőrzést. Érdemes minden nap megsimogatnod a kutyádat vagy a macskádat, hogy részesülhess gyógyító szeretetükben.

Nagy egészséghoroszkóp 2012-reMÉRLEG

2012-ben a stressz elleni harcot veszik fel sikeresen a Mérlegek. Az év utolsó három hónapjában sokkal jobban kezeled majd a feszültséget, mint korábban. Ebben az évben az allergiáddal is „kibékülsz”. Pontosabban olyan módszert találsz, amely segít teljesen tünetmentessé tenni az életedet. A pszichológusok szerint az allergia lelki okai között gyakran játszik szerepet a stressz, így egyáltalán nem is meglepő, hogy 2012-ben ezzel a két egészségügyi témával foglalkozol majd a legtöbbet.
Nők Lapja Café egészségtipp 2012-re: Ha eddig távol is tartottad magad az allergiatesztektől, a nyár elején akkor is érdemes elmenned egyre. Ha kiiktatod az életedből az allergéneket, sokkal jobban érzed majd magadat!

Nagy egészséghoroszkóp 2012-reSKORPIÓ

A Skorpióknak néhány pszichoszomatikus betegséggel kell megküzdeniük 2012-ben. Ha rosszul kezeled a stresszt, ha nem mondod ki a téged nyomasztó gondolatokat, vagy ha túlhajtod magadat, könnyen reagálhat a szervezeted alvászavarral. Az álmatlanság ellen ne altatókkal vedd fel a harcot! A legjobb az lenne, ha az okokat keresnéd meg egy jó szakemberrel. Egészségügyi szempontból is fontos lesz az idén, hogy szánj elég időt a pihenésre, a nyaralásra és a feltöltődésre!
Nők Lapja Café egészségtipp 2012-re: Sportolj minél többet a szabadban! A napfény és az úszás különösen jó hatással lesznek rád 2012-ben.

Nagy egészséghoroszkóp 2012-reNYILAS

Energikusabbnak érzed magad szinte egész évben, de azért érdemes odafigyelned a tested belső jelzéseire is 2012-ben. Most könnyen előfordulhat, hogy nem veszed észre a vészjelzéseket, ha nem szánsz elég időt magadra. Ha figyeled a tested jelzéseit és időben megteszed a szükséges óvintézkedéseket, egész évben makkegészséges lehetsz. Ha megbetegszel, a hagyományos orvoslás mellett érdemes kipróbálnod néhány spirituális gyógyító eljárást. Bár ezektől eleinte idegenkedsz, de hamar eredményt hozhatnak.
Nők Lapja Café egészségtipp 2012-re: Érdemes elsajátítanod egy meditációs, relaxációs technikát, ami segít ellazulnod és kikapcsolni a folyton zakatoló gondolataidat.

Nagy egészséghoroszkóp 2012-reBAK

2012-ben könnyen eshetsz abba a hibába, hogy mindenféle betegségeket diagnosztizálsz a gyerekeiden. Hidd el, ez így természetes, minden szülő aggódik a gyerekei egészségéért, de azért ne ess túlzásokba. Ha kétséged van, bátran fordulj a megfelelő szakemberhez, legfeljebb kiderül, hogy túlaggódtad a helyzetet. Ez az év gyógyulást hozhat egy beteg családtagod részére. Ehhez nem is lesz szükség akkora csodára, mint gondolod, egyszerűen csak egy új orvos vagy gyógyszer lesz az, amely megoldja a problémát.
Nők Lapja Café egészségtipp 2012-re: A pozitív gondolkodás segít egészségesnek maradnod. Legyél minél többet gyerekek társaságában, mert a játék a fiatalságod megőrzésében is segít!

Nagy egészséghoroszkóp 2012-reVÍZÖNTŐ

Diéta, mozgás és meditáció – a Vízöntők egészségének három kulcsa 2012-ben. Ebben az évben azzal kerülheted el a betegségeket és azzal gyógyulhatsz a leggyorsabban, ha megkeresed a test, a lélek és a szellem harmóniáját. Persze már az is sokat segít, ha törekedsz erre. 2012 alkalmas lesz arra, hogy egészségesebb életmódra válts, de ehhez mindhárom síkon váltanod kell. Ha így teszel, elkerülnek a betegségek. Ha pedig fogyni szeretnél, a diéta mellett ne feledkezz meg a testedzésről sem, mert a kettő együttesével érhetsz el igazán gyors eredményeket.
Nők Lapja Café egészségtipp 2012-re: Az életmódváltást közelítsd meg a spiritualitás felől! Kérd Rafael arkangyal segítségét, hogy segítsen egészségesebben élned!

Nagy egészséghoroszkóp 2012-reHALAK

2012-ben a legspirituálisabban a Halak közelítenek majd az egészség kérdésköréhez. Bármilyen betegséggel is kell szembenézned, az első gondolatod az lesz, hogy hol találsz egy energiagyógyítót vagy egy természetgyógyászt, aki meggyógyít. A második gondolatoddal pedig már a betegséged jelentését kutatod. Még akkor is, ha egy egyszerű torokfájásról van szó. Nem véletlenül hoztam fel a torokfájást, amit a spirituális szakemberek szerint a ki nem mondott szavak okoznak. 2012-ben a kapcsolataidra és a szeretetteljes kommunikációdra kell figyelned, ha el akarod kerülni a betegségeket.
Nők Lapja Café egészségtipp 2012-re: Tudtad, hogy a harag is megbetegíthet? Gondold végig, ki az, akinek nem tudsz megbocsátani, majd a saját egészséged érdekében engedd el az iránta táplált haragodat!
Címkék: egészség, horoszkóp, 2012
Kapcsolódó hozzászólások
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás

Igazából szerelem – márciusi szerelmi előrejelzés

Mire készülj márciusban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Facebook lájkok száma356 Hozzászólások száma15

Álmodj nagyot! – márciusi horoszkóp

A Nap és a Szaturnusz közötti jó fényszögkapcsolat arra utal, hogy kellő türelemmel és óvatossággal rendelkezünk. És amire korábban vágyakoztunk, az most végre valóra válik.

Facebook lájkok száma129

Az angyalok üzenik: ez az év az előrelépésről szól

Az angyalokat idén is megkérdeztük, milyen lesz az idei év, ebben pedig ezúttal is dr. Doreen Virtue egyik magyar tanítványát, Mayer Andrea angyalszakértőt hívtuk segítségül. Az angyalok üzenetét ő tolmácsolja a Nők Lapja Café olvasóinak.

Facebook lájkok száma258
Nyereményjáték Nesquik kakaó ital

Nesquik kakaó ital

Megnyerheted a Nesquik ajándékát, egy Nesquik családi csomagot!

Játszom
Nyereményjáték Theodora

Theodora

Játékunkon Theodora ajándékcsomagot nyerhetsz!

Játszom

Címlapon

Legjobbak

Erős ellentét feszül Judy és férje között

Erős ellentét feszül Judy és férje között

Judy szeretne még egy babát, férje azonban erről...
Facebook lájkok száma
Visszavonul Kállay-Saunders András

Visszavonul Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders András visszavonulót fúj, hogy...
Facebook lájkok száma
Szakított Charlotte és Simon?

Szakított Charlotte és Simon?

Egy neve elhallgatását kérő személy azt állítja, Simon...
Facebook lájkok száma
Keményen kiállt szerelméért Tóth Vera

Keményen kiállt szerelméért Tóth Vera

Van, akinek nem tetszik Tóth Vera és szerelme...
Facebook lájkok száma
Halálosan megfenyegették Sebestyén Balázst

Halálosan megfenyegették Sebestyén Balázst

Sebestyén Balázst egyre inkább zavarja mindenre...
Facebook lájkok száma
Papírba csomagolva tovább friss marad a gyümölcs

Papírba csomagolva tovább friss marad a gyümölcs

Gyógynövényekkel átitatott papírra téve akár négyszer...
Facebook lájkok száma
Meseházikók, amelyekben tényleg laknak

Meseházikók, amelyekben tényleg laknak

Bájos kis házikók az erdőben, vagy éppen a mezőn. És...
Facebook lájkok száma
A nélkülözhetetlen D-vitamin

A nélkülözhetetlen D-vitamin

A vitaminok fontosságával a legtöbben tisztában...
Facebook lájkok száma
Káprázatos kacatok a kertben

Káprázatos kacatok a kertben

Hulladékból mentett tárgyakkal szépen színesíthetők a...
Facebook lájkok száma
Vigyázat, mérgező! – veszélyes dísznövények

Vigyázat, mérgező!

Némelyik dísznövény nemcsak szép, de veszélyes is....
Facebook lájkok száma

Legtöbbet megosztott cikkek

Utoljára csókoltak – a legemberibb pillanatok a múlt századból

Utoljára csókoltak - a legemberibb pillanatok a múlt századból

Szerelmüktől búcsúzó katonák, a nagy beállítás közben...
Facebook lájkok száma1897
„Mit keres egy lány a fizika szakon?”

„Mit keres egy lány a fizika szakon?”

150 kutatóból mindössze 9 nő
Facebook lájkok száma238
Budapesti rúdtánckörkép

Budapesti rúdtánckörkép

Kik járnak rúdtáncolni?
Facebook lájkok száma218 Hozzászólások száma3
Egyenjogúság otthon (is) – házimunka egyenlő arányban a férfiakkal?

Házimunka egyenlő arányban

„Amíg otthon nem tekinted magad egyenlőnek, a...
Facebook lájkok száma164 Hozzászólások száma56

Fertőzött tarja a Tescóban

Baktériumot találtak benne, az áruházlánc az ominózus...
Facebook lájkok száma164
Megható: egy idegennek adta a cipőjét a buszon

Megható: egy idegennek adta a cipőjét a buszon

Egy újabb bizonyíték arra, hogy igenis vannak még...
Facebook lájkok száma151
Fergeteges tánccal vezették le a vagány nagyik a futóversenyt – videó

Tánccal vezették le a nagyik a futóversenyt – videó

Élni tudni kell... és ők tudnak.
Facebook lájkok száma144 Hozzászólások száma3
Szívszaggató videó: élete legnehezebb döntése várt a kismamára

Szívszaggató videó: egy kismama legnehezebb döntése

Könnyfakasztó történet egy erős nőről.
Facebook lájkok száma131

© 2014 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem