Ezo

Hétvégi horoszkóp november 25-től

A Kosokat pár napig nem hívják új ismerőseik, a Halak jegyűek külföldiekkel ismerkednek, az Oroszlánnak ismét pikáns lesz a hétvégéje, a Skorpióknak pedig vigyázniuk kell a szerelmükre. Hétvégi horoszkópunkból megtudod, mit jeleznek a csillagok szerelmi téren.

[másolat] - Hétvégi horoszkóp november 18-tólKOS

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek vagy a gyerekvállalás témáján robbanhat ki köztetek egy vita. Szerencsére a helyzet gyorsan megoldódik, hiszen a párodat most vonzóbbnak és szexisebbnek látod, mint máskor. Talán pont azért, mert olyan jól áll neki az a pulóver, amit tőled kapott?
Ha csak keresed a szerelmet: Először csak egy mosoly lesz. Azután talán egy kacsintás, egy lopott érintés, egy pohár ital, telefonszámcsere… Majd néhány nap szünet. Végül azonban csak felhív az a sármos férfi, akivel ezen a hétvégén ismerkedsz meg. Érdemes tehát elmenniük otthonról a magányos Kosoknak, hogy esélyt adjanak a már említett jóképű idegennek.

[másolat] - Hétvégi horoszkóp november 18-tólBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Úgy érezheted, hogy ebben a pár napban kicsit kevesebb a szenvedély (és talán a szex is) köztetek, mint azt szeretnéd. Valójában a helyzet az, hogy a párod mostanában igen elfoglalt és stresszes, emiatt csökkent egy kicsit a libidója. Most ne erőltess semmit, egy kis magány jót tenne neki és talán neked is.
Ha csak keresed a szerelmet: Egy pár napos vagy pár hetes ismeretség kezd el komolyabbra fordulni. Figyelj a jelekre, és ne értsd félre azokat! Ha még csak alig ismeritek egymást, de máris „Jó éjt!” SMS-ekkel bombáz esténként, ne gondold azt, hogy ez „csak” kedvesség.

[másolat] - Hétvégi horoszkóp november 18-tólIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Családi programok százai várnak rád a hétvégén. A párod családja például arra akar rávenni, hogy legyen még egy unokájuk. A saját családod pedig arra, hogy értesd meg a pároddal, nem bánik veled elég jól. Te a legszívesebben csak a pároddal beszélnéd meg ezeket a témákat.
Ha csak keresed a szerelmet: Egy exed kerülhet elő a semmiből ismét. Eszedbe jut, és napokig visszatérnek hozzá a gondolataid, azután pedig megcsörren a telefonod… és igen, ő az. Ha el akarod kerülni a visszatérését, koncentrálj egy új ismeretségre, ami most kezd el szorosabbá válni.

[másolat] - Hétvégi horoszkóp november 18-tólRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Megrendezitek a Véleményükhöz Ragaszkodók Házi Olimpiáját. A legfőbb versenyszám természetesen a hajthatatlanság lesz, de azért hangerőben és légből kapott érvek sorolásában is összeméritek az erőtöket és az állóképességeteket. Természetesen a helyzet csak annyira durvul el, amennyire hagyod.
Ha csak keresed a szerelmet: Egy fiú barátoddal beszélgetsz el arról, hogy mit kéne tenned a szerelemért. Persze ő nem érzi magát jó tanácsadónak, mégis pont ezért ad majd remek tippeket. Érdemes meghallgatnod ugyanazt férfias szemszögből, amit a barátnőiddel már ezerszer átrágtatok.

[másolat] - Hétvégi horoszkóp november 18-tólOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Ha a múlt héten úgy érezted, belepirulsz a szerelmi horoszkópokba, akkor ezen a héten sem lesz ez másként. Most a pikáns ötletek kerülnek előtérbe, hiszen a párod meggyőződése, hogy szükségetek van egy kis újdonságra a szexben.
Ha csak keresed a szerelmet: Tervek készítésében zseniális vagy, főleg ha összeülsz a barátnőiddel. Most éppen arra eszeltek ki nagyszerű programot, hogy hogyan lesztek feleségek igen rövid időn belül. Ne siettesd a dolgokat, mert nemsokára megismerkedhetsz egy vonzó férfival. Ő azonban jóval lassúbb tempójú lesz, mint te.

[másolat] - Hétvégi horoszkóp november 18-tólSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz:
Néha kedved lenne elmondani a párodnak, hogy mi az a két-három apróság, ami zavar benne. Sőt! Olyannyira zavar, hogy az talán már nem is apróság. Ez a hétvége jó alkalom arra, hogy ezeken az „idegesítő pontokon” dolgozzatok. Te megtanulhatod elfogadni, ő pedig megtanulhatja legyőzni őket.
Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégi bulikban több fiú is csapja majd a szelet neked, és nincs más dolgod, mint kiválasztani, hogy melyikőjük a legszimpatikusabb. A csillagok kommunikációs zavarokat jeleznek köztetek, így valószínű, hogy a megismerkedésetek után napokig vagy örökre eltűnik a fiatalember.

[másolat] - Hétvégi horoszkóp november 18-tólMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Romantikus hétvégére készülhetnek a Mérlegek, akik most ügyesen szervezik úgy a programot, hogy kettesben maradhassanak a párjukkal. Vagy ti utaztok el, vagy a gyerekeket külditek át a nagyszülőkhöz, mindenesetre lesz elég időtök arra, hogy belefeledkezzetek egymásba. A korán hazatérő gyerekek megzavarhatnak benneteket!
Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége alkalmas arra, hogy megismerkedj valakivel. Az internetes társkeresők és a szinglipartik helyett nézz szét a barátnőid ismeretségi körében. Fogsz találni egy fiútestvért vagy egy legjobb barátot, aki megtetszik neked.

[másolat] - Hétvégi horoszkóp november 18-tólSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz:
A csillagok azt jelzik, hogy kezd nyitottá válni a kapcsolatod, és abban akár még egy harmadik is felbukkanhat, hacsak eddig nem lépett már be az életetekbe. A harmadik lehet a tiéd és lehet a párodé is. Ha még szereted őt, most megelőzheted, hogy szerelmi háromszögbe kerülj.
Ha csak keresed a szerelmet: Sokan talán nem értik azt, hogy miért vagy egyedül. Ők azok, akik nem fogják fel, hogy nem akarsz belemenni rossz vagy hazugságokra épített kapcsolatokba. Nyugodj meg, elszámolással csak magadnak tartozol, a lényeg, hogy te jól érezd magad az életedben!

[másolat] - Hétvégi horoszkóp november 18-tólNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek kötik le minden perceteket és minden gondolatotokat, hiszen a kicsik most olyasmit értek el, amire mindketten egyformán büszkék vagytok. Ha pedig még nincs gyereketek, akkor eljött az alkalom ara, hogy megbeszéljétek ezt a kérdést: melyikőtök mikor és hány lurkót szeretne.
Ha csak keresed a szerelmet: Lassan bontakoznak ki az érzelmek közötted és egy új ismerősöd között. Ne akarj siettetni semmit, hagyj időt a kapcsolatnak arra, hogy kialakuljon. Még az is lehet, hogy egy harmadik lesz a befutó!

[másolat] - Hétvégi horoszkóp november 18-tólBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Mindig arra vágytál, hogy olyan férfias párod legyen, aki mellett nyugodtan lehetsz nő. Most, hogy ezt megkaptad, túl macsónak, túl hallgatagnak találod, a gondolkodása pedig természetesen túl pasis. Hagyd neki, hogy férfias legyen, és ne akard letörni a pasisságát!
Ha csak keresed a szerelmet: Van különbség a között, hogy egy férfi férfias, és a között, hogy bunkó. Ezt ugye tudod jól? Akkor azt is tudnod kell, hogy az új barátodra miért néz furcsán a környezeted. Könnyen lehet, hogy ő egy kicsit túl nyers hozzád, nem?

[másolat] - Hétvégi horoszkóp november 18-tólVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed most valami olyat tesz (vagy tett ezen a héten) amivel kivívja a teljes hódolatodat és csodálatodat. Ha túlzásba viszed a rajongást és az álmélkodást, azzal őt bizonytalanítod el. A legjobb az lesz, ha gyorsan napirendre térsz a csodálatos tettek felett.
Ha csak keresed a szerelmet: Most jó lehetőséged nyílik az ismerkedésre, különösen ha valamilyen rendezvényen vagy tanfolyamon veszel részt. Ez utóbbi esetben kamaszlányos érzelmeket táplálsz az előadó iránt, aki természetesen felfigyel majd a lelkes tanítványra.

[másolat] - Hétvégi horoszkóp november 18-tólHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Kisebb veszekedések születhetnek abból, hogy nem fejted ki pontosan az elvárásaidat a párodnak. Ő a legnagyobb jó szándéktól vezérelve megpróbál a kedvedre tenni, ám ekkor kiderül, hogy nem is tudja pontosan, mit vársz el tőle. A pontos és szeretetteljes kommunikáció megoldaná a mostani feszültségeket.
Ha csak keresed a szerelmet: Ezen a hétvégén egy külföldi férfi dobogtatja meg a szívedet. Bár ránézésre nem álmaid hercegéről van szó, humorával és nyíltságával könnyen levesz a lábadról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top