Ezo

Angyalhoroszkóp november 24-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül, melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlKos

Gábriel arkangyalt hívd segítségül, hogy az otthoni veszekedéseket elkerüljétek. Hogy semmi olyat ne tegyél, hiába tűnik most, első látásra nagyon jónak, ami árthat a hírnedvednek, ami után kellemetlenségeid lehetnek.

 

Angyalhoroszkóp november 24-tőlBika

Jofiel arkangyalra azért van a héten szükséged, hogy hinni tudj, mégpedig a jövőben. Mert annyira úgy tűnik most, hogy semmi sem fog változni, minden marad a régiben, miközben ennek az ellenkezője az igaz. Csak légy türelemmel és hited ne veszítsd el.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlIkrek

Chamuel arkangyal jó ha a héten veled van, mert megakadályoz abban, hogy olyan dolgokat tegyél, amelyek őrültségnek számítanak, és veszélyeztethetik a párkapcsolatodat, esetleg olyan vehemenciával mehetsz bele dolgokba, amelyek miatt talán sérülést is el kell szenvedned.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlRák

Ha a munkahelyeden vagy a suliban zűr támad, Muriel arkangyal megakadályozza, hogy a szenvedő alany legyél. Költözés vagy utazás során is veled lesz, ezzel elkerülhetsz olyan dolgokat, amelyek nem egyszerűen váratlan kiadásnak minősülnek, hanem felesleges pénzkidobásnak.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlOroszlán

Mihály arkangyal védelmét élvezheted, és ennek köszönhetően visszakapod azt, amit korábban elvettek tőled. És most sokkal jobb pozícióba kerülsz, mint amilyenben korábban voltál, s emiatt az erőd és az energiád teljében lehetsz.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlSzűz

Raziel arkangyal kivel is lehetne, mint veled? Lélekvezetődnek köszönhetően túljutsz minden nehézségen, és az optimizmus csak úgy sugárzik rólad. És még anyagi ügyekben is szerencséd van, netán olyan ajándékba részesülsz, amely miatt többen fognak majd irigyelni.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlMérleg

Haniel arkangyalt hívd, ha többet akarsz megtudni bizonyos dolgokról, de nem szeretnéd azt, hogy ezek mások tudomására jussanak. Veszélyes vizekre evezhetsz ezen a héten, és lélekvezetőd támogatására nagy szükséged van, hogy minden simán menjen.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlSkorpió

Rafael arkangyal támogatásában van részed, és ezért tudsz olyan eredményeket produkálni, ami miatt több lesz az irigyed. De ez nem baj, csak a barátodról ne feledkezz meg, akinek szüksége van a figyelmedre, a biztatásodra, a kritikádra.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlNyilas 

Zadkiel arkangyalra figyelj, mert pontosan megsúgja neked, hogy mit kell tenned. Tudomásodra juthat valami, és neked azonnal meg kell pályáznod, hogy a tiéd legyen. Mert ez a soha vissza nem térő alkalmak kategóriájába tartozik, különösen ha külfölddel van kapcsolatban. Kérd Zadkielt, hogy támogasson a siker elérésében.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlBak

Cassiel arkangyalra szükséged van ezekben a napokban, mert a munkában, a megélhetésben, a jövőddel kapcsolatban olyan lehetőség kínálkozik, ami különösen jónak mondható. De meg kell küzdeni érte, mert másoknak is ugyanarra fáj a foga, mint a tiéd. Cassiel segítségével azonban győzhetsz.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlVízöntő

Uriel arkangyal veled van, és ezt te pontosan tudod, hiszen azért sikerül megszabadulni egy óriási tehertől, és máris könnyebbnek érzed az életedet. Ráadásul ha a negatív dolgok kerültek túlsúlyba korábban a munkahelyeden vagy a suliban, akkor most a kiegyenlítődés ideje jött el, amiben Uriel nagy szerepet játszik.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlHalak

Asariel arkangyal veled van, így aztán megbocsátanak a korábbi bűnök miatt, sőt még az is lehet, hogy sokkal jobban fognak értékelni, mint korábban. Elismerik a képességedet, és lehet, hogy egyszerűen pótolhatatlannak fognak tartani. Lélekvezetődet kérd, hogy legyen veled, ha netán orvosi vizsgálaton kell részt venned, és alaptalanul eluralkodik rajtad a félelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top