Ezo

Angyalhoroszkóp november 17-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp november 17-tőlKOS

Gábriel arkangyal ezekben a napokban jó, ha veled van, mert annak ellenére, hogy több jó dolog történik veled, mégis lesznek olyan pillanatok, amikor elhagyod magad, és nem látod pontosan jövőt. Lehetnek olyan pillanatok, amikor Gábriel jelenléte szinte elengedhetetlen lesz, mert olyan emberhez, illetve dolgokhoz kell alkalmazkodnod, ami nagyon nehéz lesz.

Angyalhoroszkóp november 17-tőlBIKA

Jofiel arkangyalra elsősorban akkor támaszkodj, amikor a szerelem terén nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd. Különösen, ha valaki titokban megpróbálja közöttetek a kártyát úgy keverni, hogy felmerüljön a szakítás lehetősége. Amikor ezt érzed, akkor hívd segítségül lélekvezetődet.

Angyalhoroszkóp november 17-tőlIKREK

Chamuel arkangyalt kérd, hogy adjon neked elég türelmet ahhoz, hogy ami a suliban vagy a munkahelyeden történik, azt el tudd viselni úgy, hogy közben ne tegyél megjegyzéseket. De az apró-cseprő dolgok terén vagy a hétköznapi ügyek intézése során is kérheted a segítségét.

Angyalhoroszkóp november 17-tőlRÁK

Muriel arkangyal veled lesz, szinte érzed a jelenlétét, és ő az, aki bátorságot ad neked, hogy bele merj vágni egy olyan dologba, amelyről a környezetedben sokaknak az a véleménye, hogy ez színtiszta őrültség. Ha figyelmes vagy, észre fogod venni Muriel jelzéseit, amelyek arra utalnak, hogy cselekedj úgy, ahogy szeretnél.

Angyalhoroszkóp november 17-tőlOROSZLÁN

Mihály arkangyal talán az eszedbe sem jut, hogy bármit kérj tőle. De lélekvezetőd veled van, és például ezért jutnak a tudomásodra éppen ezekben a napokban olyan dolgok, amelyek hasznosak, és nem szenvedsz el nagyobb anyagi veszteséget. Vagy éppen arra adsz ki pénzt, ami nagyon megéri az árát, és erre csak most lesz lehetőség.

Angyalhoroszkóp november 17-tőlSZŰZ

Raziel arkangyal veled van, és ezt nagyon jól tudod. Hiszen az a hatalmas, már-már átütő erő, amivel rendelkezel, neki is köszönhető. Így éred el a célod, és egyetlen pillanatra sem lankadsz, nem adod fel a nehéz pillanatokban sem. És talán a hihetetlen meggyőző erődet is neki köszönheted.

Angyalhoroszkóp november 17-tőlMÉRLEG

Haniel arkangyal megakadályoz abban, hogy megbánts egy olyan embert, aki igazán szeret téged. Persze nem tudatosan tennéd, talán észre sem vennéd, hogy mit tettél, de Haniel nem engedi, hogy most olyat tégy, amivel bárkit megbánthatsz, és hátrányos helyzetbe hozod általa önmagad.

Angyalhoroszkóp november 17-tőlSKORPIÓ 

Rafael arkangyalra azért van szükséged, hogy tisztán láss. Kérd lélekvezetődet, súgja meg neked ezen a héten, ki az, akinek egyetlen szavát sem hiheted el. Megtévesztések sorozatát kerülheted így el, és persze azt is, hogy olyanban bízz, aki nemcsak csalódást okoz, hanem még anyagilag is kárt okoz.

Angyalhoroszkóp november 17-tőlNYILAS

Zadkiel arkangyal a lélekvezetőd, jó ha veled van ezekben a napokban, és megakadályoz abban, hogy valami olyasmit tegyél, ami miatt megbírságolhatnak, vagy hogy ne történjen veled igazságtalanság, amit nagyon nehezen tudsz amúgy is elviselni.

Angyalhoroszkóp november 17-tőlBAK

Cassiel arkangyalt hívd bátran, mert előfordulhat, hogy ezekben a napokban a számodra kellemetlen ügybe csöppensz, főleg ha állást kell foglalnod valaki mellett, illetve valaki ellen. Lélekvezetőd sugallatára olyan megoldást választasz, ami nélküle talán eszedbe sem jutna.

Angyalhoroszkóp november 17-tőlVÍZÖNTŐ

Uriel arkangyalt hívd, különösen akkor, ha tartós párkapcsolatban élsz, mert előfordulhat, hogy a partnered olyasmire ragadtatja magát, amit te nehezen tudsz elviselni. Kérd a lélekvezetőd, hogy ne legyen veszekedés a dologból, és ne ejtsetek egymás lelkén sebeket.

Angyalhoroszkóp november 17-tőlHALAK

Asariel arkangyal segítségével nagyobb az esélyed arra, hogy a megélhetésedben ne történjenek olyan változások, amelyek miatt le kellene mondanod fontos dolgokról. Őrangyalod melletted áll a munkahelyeden, hogy ha történnek is változások, ezek miatt ne kerülj hátrányos helyzetbe.

Angyalhoroszkóp november 10-től

 

 

 

 

 

 

 

Olvass az angyalokról a Nők Lapja Ezotéria 2011/5.* számában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top