Ezo

Magyarország horoszkópja Nyilas

Ahogy egy embernek, úgy egy országnak is van horoszkópja – többnyire az állam alapításához vagy a függetlenség kikiáltásához kapcsolódóan, de olykor a hagyomány alapján. Mit üzennek a csillagok Magyarországnak?

KOS:
Magyarország horoszkópja NyilasA Kos országok harciasak, a szó szoros és átvitt értelmében is. Minden esetben a nyíltság, az őszinteség és a vélemény egyenes felvállalása jellemző rájuk. Akkor is, ha ebből konfliktus származik. Gyakran szemükre vetik, hogy önzőek, mert rendkívül jól védik saját érdekeiket. Egy biztos: erősek fizikai és lelki szinten.
Kos országok: Németország, Anglia, Dánia, Japán, Szíria

Magyarország horoszkópja NyilasBIKA:
A Bika országok el vannak kényeztetve: olyan csodálatos tájakat és kincseket mondhatnak magukénak, ami párját ritkítja. Ebből adódóan sok az irigyük. Olykor támadások is érik őket. Meg kell tanulniuk megvédeni magukat. A nép jólétben él, ha nem utánoznak senkit, és nem mennek mások után birka módjára.
Bika országok: Írország, Svájc, Ciprus, Lengyelország, Irán

Magyarország horoszkópja NyilasIKREK:
Az Ikrek országok nyitottak, derűsek, divatosak és „kíváncsiak”. Ez olykor a kárukra lehet. Különösen akkor, ha olyasmit is beengednek, ami bomlasztó, destruktív, mérgező. Jóhiszeműségüket megfelelő keretek között kell tartaniuk. Ha ez sikerül, nem csorbul az érdekük, és közben megőrzik népszerűségüket is.
Ikrek országok: Belgium, Amerikai Egyesült Államok

Magyarország horoszkópja NyilasRÁK:
A Rák országokra a jó együttműködés és a gondoskodás jellemző. Képtelenek csak a saját érdekeiket képviselni, mindig gondolnak másokra, a környezetükre és a természetre. Számukra minden élő tiszteletre méltó, és a család, a nemzet szent. Imádják a hazájukat, az otthonukat, ápolják a hagyományokat.
Rák országok: Skócia, Hollandia, Paraguay, Új-Zéland

Magyarország horoszkópja NyilasOROSZLÁN:
Az Oroszlán országok igényesek, öntudatosak, és senki mással sem összetéveszthetőek. Büszkék rá, hogy ott születtek, és a nemzetük sajátosságait viselik magukon. Olykor provokálják a többieket pusztán azzal, hogy önérzetesek. Vigyázniuk kell, hogy ez ne torkolljon felesleges „csatába”.
Oroszlán országok: Franciaország, Csehország, Olaszország

Magyarország horoszkópja NyilasSZŰZ:
A Szűz országok szorgalmasak, de sértődékenyek. Apró dolgokon képesek fenn akadni. Kritikusak másokkal, miközben ők nem szeretik, ha kritikát kapnak. Ennek mélyén az önbizalomhiány rejlik, ami abból fakad, hogy másokhoz hasonlítgatják magukat, holott  értékesek és pótolhatatlanok.
Szűz országok: Horvátország, Görögország, Törökország

Magyarország horoszkópja NyilasMÉRLEG:
A Mérleg országok békések, abban azonban nagy eltérések vannak, hogy ezt hogyan érik el. Az biztos, hogy céljuk a harmónia megteremtése. Ezt terjesztik, és igyekeznek másokat is erre az útra terelni. A mérlegelés nem azért nehéz, mert döntésképtelenek, hanem azért, mert túl sok szempontot akarnak figyelembe venni.
Mérleg országok: Kína, Tibet, Indokína, Argentína, Ausztrália

Magyarország horoszkópja NyilasSKORPIÓ:
A Skorpió országok félelmet keltenek, mert különleges képességekkel rendelkeznek. Ezt gyógyításra vagy pusztításra használhatják – bennük van a konstruktív és a destruktív oldal is. Emiatt megosztóak, és nem egyértelműen népszerűek. Erősek a tabuk a nemzeten belül. Ettől erősek és elszigeteltek egyszerre.
Skorpió országok: Norvégia, Lappföld, Bajorország, Algéria, Marokkó, Izrael

Magyarország horoszkópja NyilasNYILAS:
A Nyilas országok az igazság nevében gyakran kirohannak. Nemcsak a saját igazukat védik harciasan, hanem másokét is. Nemcsak nemes lelkűek, de naivak is, ezért olykor a vesztes oldalon találják magukat. Lelkesednek a természetért, és ugyanilyen hévvel politizálnak is. A szenvedély éltető eleme minden nemzetnek.
Nyilas országok: Magyarország, Morvaország, Spanyolország, Dalmácia
    
Magyarország horoszkópja NyilasBAK:
A Bak országok szigorúak önmagukkal és másokkal is, emiatt nem élveznek teljes elfogadást a többiek részéről. Előfordul, hogy kirekesztik őket kedvező szövetségekből, mert nem hízelegnek, nem elég simulékonyak. Szerencsére a kitartásuk és az eltökéltségük sikerre vezeti nemzetüket.
Bak országok: Bosznia, Macedónia, Albánia, Bulgária, Litvánia, Izland, Afganisztán, India, Mexikó
    
Magyarország horoszkópja NyilasVÍZÖNTŐ:
A Vízöntő országok szokatlan szokásokkal és individuális öntudattal vannak megáldva. Ez őket kevésbé, inkább a környezetüket frusztrálja. Valahogy egyetlen sémába sem illenek bele. Mindig mindent másképp oldanak meg, mint ahogy az elvárható, vagy szokványos lenne. Emiatt csodabogárnak bélyegzik őket.
Vízöntő országok: Oroszország, Svédország, Etiópia

Magyarország horoszkópja NyilasHALAK:
A Halak országok szelídek és empatikusak. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy „megalszik a tej a szájukban”, vagyis kellően temperamentumosak. Főleg ha olyasmiről van szó, ami szívügyük. Elsősorban pénzügyek terén, de máshol is ügyelniük kell, hogy ne „ússzanak el”, és ne adjanak többet, mint amennyiük van.
Halak országok: Portugália, Málta, Srí Lanka, Brazília

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top