Ezo

Októberi holdnaptár

A hó eleje érzelmes lesz, a közepe szabályokkal teli, a végén pedig magányosnak érezhetjük magunkat. Kattints, hogy megtudd, mire érdemes készülnöd októberben.

Októberi holdnaptár2011. október 1–2.
Növő Hold a Nyilasban

Töltsd társaságban ennek a két napnak valamelyikét! Élvezni fogod mások közelségét, a humoros helyzeteket, és közben izgulhatsz, ha van valamilyen titkod, nehogy napvilágra kerüljön éppen most. De kiváló az időpont arra is, hogy sportolj. Ha eddig meg sem mozdultál, akkor eljött az ideje annak, hogy legalább elhatározásra juss: ezentúl valamilyen testmozgást fogsz végezni.

2011. október 3–5.
Növő Hold a Bakban

Nagyobb óvatosságra van szükséged, mert előfordulhat, hogy megbírságolnak, de az is megtörténhet, hogy nagyobb lesz az átlagosnál az önbizalmad, és olyan dologra mondasz igent, amire a nem lenne a megfelelő. Ha nem így teszel, akkor ezt később nagyon meg fogod bánni. Ráadásul hajlamos lehetsz agyonhajszolni magad, és ez nem tesz jót még a szerelmi életednek sem.

2011. október 6–7.
Növő Hold a Vízöntőben

Furcsa két nap következik, amikor szigorúan tartod magad a szabályokhoz, és ezt várod el mástól is, különösen egy olyan személytől, aki lelkileg közel áll hozzád. Aztán hirtelen az értelem helyett az érzelem lesz hangsúlyosabb, és kiderül, hogy javíthatatlanul romantikus vagy, és amit követendőnek tartottál, attól teljesen eltérsz. Persze meg tudod magyarázni, de semmi sem érdekel, az érzéseid szerint cselekszel. És az sem elhanyagolható, hogy a lelked hirtelen megtelik szeretettel, és olyan jó adni…

Októberi holdnaptár2011. október 8–10.
Növő Hold a Halakban

Több dolgot már korábban elterveztél, hogy miket fogsz majd megcsinálni, különösen a hét végén. Ehelyett azt veheted észre, hogy többször álmodozol, és egyáltalán nincs kedved még csak megmozdulni sem, nemhogy azokat a dolgokat teljesíteni, amiket tervbe vettél. Mert olyan nagyon jó „álomországban” révedezni, és ott feltöltődni. Ha bulizol, légy nagyon óvatos, mert könnyen előfordulhat, hogy az égen létrejövő lazító konstellációk tudatmódosító szerek kipróbálására ösztönözhetnek. Ennek éppen most kellene ellenállni!

2011. október11.
Növő Hold a Kosban

Kissé ideges vagy, mégpedig a munka vagy egy feladat miatt, amit el kell végezni. És egyre közelebb van a határidő, ami most tényleg múzsaként működhet, és a fejecskédből jobbnál jobb ötletek pattanhatnak ki. Ráadásul a szerelemben is fantasztikus pillanatokat élhetsz át, nem mindennapi, szenvedélyes viszonyba kerülhetsz egy olyan személlyel, akiről nem beszélhetsz még a legjobb barátnődnek sem.

2011. október 12.
Telihold a Kosban

Nem mindennapinak nevezhető a mai nap, mármint a megérzések szempontjából. Egyszerűen úgy fogod érezni, mintha belelátnál mások fejébe, mintha sugallatszerűen jönnének gondolatok, ötletek, amelyeket meg kell valósítanod. Ha éjszaka álmodsz, emlékezni fogsz rá, és jó kedved lesz tőle. Érdemes lenne a mai napon elmenni színházba, koncertre vagy kiállításra. De ha erre nincs módod, akkor egy film vagy zene hallgatása is nagy hatással lesz rád, olyan dolgokat indíthat el benned, amelyek talán megváltoztathatják valamiről a véleményed, és ez befolyással lesz az emberi kapcsolataidra.

Októberi holdnaptár2011. október 13–14.
Fogyó Hold a Bikában

Kiváló ez a két nap mindenféle pénzzel kapcsolatos ügyek intézésére, vásárlásra, üzleti megbeszélésre és olyan dolgok aláírására, amelyek szintén vételről vagy eladásról szólnak. És persze a szerelemről, mert ha összejössz a barátnőiddel, akkor egészen biztos a párkapcsolat lesz a téma, és lesz, akit alaposan kibeszéltek, mert valamelyikőtöknek még az intim titkait is elárulta. Nem fogtok unatkozni…

2011. október 15–17.
Fogyó Hold az Ikrekben

Szombaton önfegyelem dolgában nem állsz a helyzet magaslatán, hajlamos leszel talán még arra is, hogy késő délután kelj fel, vagy pizsamában töltsd az egész napot. Ha mégis kimozdulsz otthonról, akkor persze csakis olyan dolgok vonzhatnak, amelyek pénzkiadással járnak, és te elmerülhetsz a költekezésben. Csak arra ügyelj, hogy ne lépd túl a saját magad által felállított keretet. A vasárnap szuper arra, hogy társaságban töltsd az időt, ahol olyan beszélgetéseket folytathatsz, hogy a partnerednek talán még a szava is elakad mindattól, amit tőled hall. És te is odaleszel a gyönyörtől, hogy milyen okos emberrel diskurálhatsz. A hétfőről már nem mondható el, hogy ez a nap egy fáklyás felvonulással egyenértékű. Különösen ha megtudod, hogy egy régi barátod – akivel nagyon-nagyon jóban voltatok – elárul téged. De ismered a karma törvényét, a sors majd ezt is szépen elrendezi…

2011. október 18–20.
Fogyó Hold a Rákban

Kedden egyetlen porcikád sem kívánja, hogy részt vegyél egy rendezvényen, pedig nagyon számítanak rád. Valamit csinálj magaddal, például gondolj arra, hogy azok, akik előtt szerepelned kell, tulajdonképpen ugyanolyan emberek, mint te. És jó, ha tudod, a csillagok állása szerint ők csodálnak téged. Lehet, hogy éppen emiatt izgulsz, és közel állsz a lemondáshoz. Ne tedd, mert ezzel a későbbiekben saját magad alatt vágod a fát, és önmagadat ütöd el jó lehetőségektől. A másik két napon le kell győznöd a kisebbrendűségi érzéseidet, és belevágni abba, amiről azt képzeled, hogy lehetetlen.

Októberi holdnaptár2011. október 21–22.
Fogyó Hold az Oroszlánban

A munkában nagyon oda kell tennenned magad, még az is lehet, hogy éjt-nappallá téve fogsz dolgozni, és még a vasárnapi nemzeti ünnepen sem tudsz pihenni, hanem őrült hajtásban leszel, a stressz olyan fokú nyomása alatt, hogy talán éjszaka is csak órákat tudsz szunyókálni. De megéri ez a hajrázás, mert néhány hét múlva beérik ennek a tébolyult munkának az eredménye, és te büszkén veregetheted a saját mellkasodat. És ha senki más nem is, de legalább te büszke leszel magadra.
Egyébként szombaton romantikus hangulat kerít a hatalmába, és nemcsak a szerelmedet rajongod körül, hanem talán kebledre tudnád ölelni az egész világot.

2011. október 23–24.
Fogyó Hold a Szűzben

Nagyon jó lenne, ha rendet tennél a fiókjaidban, és végre-valahára elkezdenéd egy napló vezetését, amit már elég régóta tervezel, de a kivitelezésig még nem jutottál el. A hétfői napon szedd össze magad, mert akár a suliban, akár a munkahelyeden kiváló teljesítményt kell nyújtanod. Ha nem készültél fel alaposan, vagy nem érzel kedvet a dologhoz, abból nagyobb bajok lehetnek. A legjobb lenne, ha a védőangyalod segítségét kérnéd, és a nap végén elmondhatnád, hogy csoda történt, mert valamilyen erő kihúzott a pácból.

2011. október 25.
Fogyó Hold a Mérlegben

Kissé magányosnak és elhagyatottnak érezheted magad, mintha senkitől sem kapnál támogatást. Problémák állhatnak elő az otthonodban, és az idősebb vagy veled egykorú nőkkel is megnehezül a kapcsolatod. És sajnos egy korábbi dolog miatt is bűntudat gyötörhet, de ezt aztán az egyéb segítő fényszögek hatására legyőzöd, és persze mindebben segítségedre lesz egy jó barátod, vagy éppen a partnered.

Októberi holdnaptár2011. október 26.
Újhold a Mérlegben

Azért mert újhold van, semmi erőtlenséget nem fogsz tapasztalni. Sőt képes leszel olyan önfegyelmet tanúsítani, amin saját magad is elcsodálkozol. Kellő türelmed a párkapcsolatodra is nagyon jó hatással lesz. Mert ha voltak közöttetek vitás kérdések, akkor azt most megoldhatjátok, és közös nevezőre juttok fontos kérdésekben. Ráadásul még az is megtörténhet, hogy gondos munkát végezel, és ezért dicséretben részesülsz.

2011. október 27–28.
Növő Hold a Skorpióban

Féltékenységi jelenettől visszhangozhat a környék. Próbálj meg higgadt maradni, és a hangfogót tedd fel, mert nincs szükség arra, hogy a környék ingyencirkuszban gyönyörködjön. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Különösen akkor, ha szereted az illetőt, de ő már más irányba kacsingat. Sőt nemcsak kacsint, hanem már több is van közöttük, mint egyszerű vonzalom. A munkában sikeres időszak vár rád, igaz, hogy ezért meg kell feszülnöd.

2011. október 29–30.
Növő Hold a Nyilasban

Hajlamos leszel megint tovább nyújtózni, mint ameddig a takaród ér. De figyelmeztethet erre egy barátnőd, vagy éppen a kedvesed is. Ne vedd ezt rosszindulatú megnyilvánulásnak, hanem inkább jószándékú figyelmeztetésnek. Ha arra gondolsz, hogy jobb lenne külföldre utazni, és ott munkát vállalni, akkor erre érdekes módon a sors lehetőséget kínál. Elgondolkodhatnál azon, hogy vajon tényleg hogyan is működik a vonzás ereje?

Októberi holdnaptár2011. október 31.
Növő Hold a Bakban

Lesznek pillanatok, amikor a szívedet összeszorítja az emlékezés, de nagyon jó lesz beszélni olyan dolgokról, amelyek tabutémának számítanak. És talán nyitottabbá válsz a spirituális dolgok iránt is, előfordulhat, hogy van ilyen tárgyú könyved, vagy ismerősöd, aki járatos ebben, és akivel annyira jó lesz ebben a témában elmélyülni. Sok mindent meg fogsz érteni nemcsak a saját életedről, hanem arról is, hogy mi miért történt a régi időkben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top