Ezo

Parfümhoroszkóp – 12 csillagjegy, 12 illat

Csillagjegyünk befolyásolja azt, hogy hogyan választunk parfümöt, azt, hogy hány üvegcsét gyűjtünk a fürdőszobapolcon, és persze azt is, hogy milyen illatok állnak jól nekünk. Most kiderül, melyik illat való nekünk.

KOS
Parfümhoroszkóp – 12 csillagjegy, 12 illatTemperamentumos vagy és önfejű, ami a parfümválasztásodban is meglátszik. Jobban szereted, ha az, aki parfümmel akar megajándékozni, előre megkérdezi, melyik illatot kéred, mert csak a saját kedvenceidet vagy hajlandó hordani. Porosodik néhány „kegyvesztett” üvegcse a fürdőszobádban, hiszen mindig a legújabb és legmerészebb illatokat választod.
Milyen illik hozzád? A merész, extravagáns, harsány és intenzív illatok kiemelik az egyéniségedet.

BIKA
Parfümhoroszkóp – 12 csillagjegy, 12 illatAki megnézi a fürdőszobapolcod parfümválasztékát, azonnal kiismerhet: kevés parfümöt veszel megadnak, hiszen nem szeretsz pazarolni. Ugyanakkor szereted a drága luxusillatokat is, hiszen fontos számodra, hogy gazdagnak érezhesd magad. A parfümjeid pedig nagy valószínűséggel rengeteg természetes összetevőt és illóolajat tartalmaznak, hiszen számodra nagyon fontos a természetesség!
Milyen illik hozzád? A természet illatait megidéző, buja, virágos illatok állnak jól a Bikáknak.

Parfümhoroszkóp – 12 csillagjegy, 12 illatIKREK
Egyszerre többféle kölnit használsz, és egyáltalán nem zavar, ha egy alkalminak szánt, markáns illatot viselsz a munkahelyeden, míg egy friss, alig érezhető parfümöt egy partiban. Szereted, ha minden reggel mást fújhatsz magadra, és élvezed, hogy a párod minden illatot szeret rajtad, hiszen neked valóban minden jól áll. Szereted, ha a parfüm illata teljesen megváltozik, egyedivé válik a bőrödön.
Milyen illik hozzád? A sokkomponensű, bonyolult, kiismerhetetlen illatok állnak hozzád a legközelebb.

Parfümhoroszkóp – 12 csillagjegy, 12 illatRÁK
Az emberismeretedben nagy segítségedre van a szaglásod: a parfümje alapján is döntesz arról, hogy valaki szimpatikus vagy ellenszenves-e. Az emlékeidhez gyakran társulnak illatok: a gyerekkori szoba szaga, a karácsonyi fenyő és szegfűszeg illata… A parfümériában is azonnal tudod, melyik illatot kell választanod, szinte a zsigereidben van a „szagismeret”.
Milyen illik hozzád? A gyerekkori emlékeket idéző, édességekre, gyümölcsökre emlékeztető illatokat állnak jól neked.

Parfümhoroszkóp – 12 csillagjegy, 12 illatOROSZLÁN
A csillagjegyek „királynője” szeret hatni az emberekre, szereti a látványos és színpadias gesztusokat, s reggel a fürdőszobában is úgy készülődik, mintha saját show-műsorának sztárvendége lenne. Ennek megfelelően képes vagy túl sok parfümöt használni – annyit, hogy már méterekkel előtted mindenki megérezze az illataurádat. Szereted az egyedi illatokat, ezért nem szívesen árulod el, mit viselsz.
Milyen illik hozzád? A figyelemfelkeltő, különleges, új illatkompozíciók valók az Oroszlánoknak.

SParfümhoroszkóp – 12 csillagjegy, 12 illatZŰZ
Öntudatos vagy és határozott, ennek megfelelően azt is pontosan tudod, melyik illatok állnak jól neked. Szereted, ha a parfümkollekciód átlátható rendben sorakozik a fürdőszobában, és karnyújtásnyira eléred azt a – maximum – két illatot, amit általában használsz. Hétköznapra valamilyen natúr kölnid van, ünnepnapokra azonban tartogatsz egy igazi különlegességet, amit csak mértékkel használsz.
Milyen illik hozzád? A visszafogott, mégis rafinált, friss illatú parfümök valók neked.

Parfümhoroszkóp – 12 csillagjegy, 12 illatMÉRLEG
Igazán otthon érzed magad a parfümériákban, hiszen szeretsz a külsőddel és a szépségápolással foglalkozni. Pontos elméleti elképzeléseid vannak arról, hogy melyik parfümök állnak jól neked. Ennek ellenére, ha választásra kerül sor, szívesen megbeszéled a döntési lehetőségeidet a barátnőiddel és az eladókkal is, emiatt hihetetlenül sok időt tudsz tölteni a boltok parfümrészlegén.
Milyen illik hozzád? Az édes és fantáziadús illatokat kedveled, azokat, amelyek nem túl tolakodóak.

Parfümhoroszkóp – 12 csillagjegy, 12 illatSKORPIÓ
A reggeli illatválasztás olyan a Skorpió nő életében, mint a harcosnak a fegyvermustra: azt az illatot keresed, amellyel aznap a leghódítóbb vagy, és amellyel a legtöbb bókot zsebelheted be. Előszeretettel használsz külföldön vásárolt, itthon ismeretlen márkákat, csak azért, hogy biztos lehess benne, egyszeri és megismételhetetlen az illatod. A parfümöket szexuális vágyfokozóként is gyakran beveted.
Milyen illik hozzád? A csábító, buja, egzotikus, keleties parfümök jól kiemelik a személyiségedet.

Parfümhoroszkóp – 12 csillagjegy, 12 illatNYILAS
Temperamentumos vagy és nyitott. Gyakran próbálsz ki új illatokat, és ha benézel egy drogériába, szinte biztos, hogy megszaglászod a parfümújdonságokat. Pontosan tudod, hogy mi áll neked jól, hiszen utánanéztél már szinte minden lehetséges forrásból, ugyanakkor mégis hajlamos vagy hirtelen felindulásból lecserélni a naponta használt illatodat. Ha csak teheted, mindig másmilyen üvegcsét veszel haza.
Milyen illik hozzád? A friss illatok közül azok állnak neked jól, amelyek lendületesek és energikusak is.

Parfümhoroszkóp – 12 csillagjegy, 12 illatBAK
Első látásra tartózkodónak és zárkózottnak tűnsz, de a „páncélod” mögött kedves vagy és érzékeny. Nem szereted, ha a parfümériában az eladók rá akarnak venni a legújabb „csodaillat” megvásárlására. Az azonban nagyon is imponál, ha a párod lep meg vele. Sőt kifejezetten élvezed, ha nem neked kell beszerezned a kölniket, hanem időről időre meglep valaki egy újabb üvegcsével.
Milyen illik hozzád? A füves, fás illatokat érdemes kipróbálnod, főleg akkor, ha első szippantásra egy kicsit távolságtartónak tűnnek.

Parfümhoroszkóp – 12 csillagjegy, 12 illatVÍZÖNTŐ
„Most már elég, nem kérek több parfümöt!” – ez az a mondat, amit egy Vízöntő nő sohasem fog kiejteni a száján. Élvezed, ha gyarapodik a gyűjteményed, és különösen büszke vagy azokra az egyedi darabokra, amelyekről a barátnőid csak álmodoznak. Ugyanakkor jószívű vagy, így talán te vagy az egyetlen, aki szívesen kölcsönad egy üveg parfümöt annak, akinek – szerinted – szüksége van rá.
Milyen illik hozzád? Az egyedi és megismételhetetlen illatokat szereted, és az sem ritka, hogy a reggeli parfümöt délután egy másikkal felfrissítve teszed alkalmivá.

Parfümhoroszkóp – 12 csillagjegy, 12 illatHALAK
Álmodozó vagy és érzelmes. Bármikor kapható vagy arra, hogy új parfümöt válassz magadnak, de azért mindig van egy üvegcse a polcodon a kedvenc kölniddel. Meg egy másik az első parfümöddel, hisz sohasem felejted el az elsőt. És van néhány másik üveg azért, mert azok illatába első szippantásra beleszerettél, bár kettőnél többször sohasem használtad őket. És egyébként is, te biztosan tudod, hogy ennyi parfüm kevés egy nőnek…
Milyen illik hozzád? A esős erdő, tengeri szél, titokzatos vadvirág – az ideális illatod egyszerre természetes és édeskés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top