Ezo

Tűzijáték, szerelem és szakítás – hétvégi horoszkóp augusztus 19-től

Házassági tervek, lánykérés, szerelmi drámák és alkoholmámor várnak ránk a hétvégén, amit a csillagok kissé rezignálttá és kissé kaotikussá tesznek. Hétvégi horoszkópunkból megtudhatod, hogy mi vár rád a kapcsolatodban, és az is kiderül, honnan érdemes nézned az augusztus 20-ai tűzijátékot.

Kos
Tűzijáték, szerelem és szakítás – hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád augusztus 19-tőlSzerelem: Most jön el a hosszú távú tervezés ideje! Megszületik benned a vágy a házasság, az elköteleződés és a gyerekvállalás iránt. Különösen a házasság lesz fontos téma nálad, hiszen a Kosok most szeretnék legalizálni és az egész világnak megmutatni a kapcsolatukat. Ha még csak keresed a párodat, akkor jó tudnod, hogy a hétvégén létrejövő új kapcsolatokból hipergyorsan lehet együttélés.
Buli: Napozásra és vízpartra vágynak a Kosok. Csónakázz, evezz, vízibiciklizz, legalábbis ha az idő engedi! Egyébként pedig próbáld meg kialudni magad, hogy legyen elég erőd a jövő hétre!
Honnan nézd a tűzijátékot? Az első sorból. Ami ebben az esetben vagy egy Duna-parti ülőhelyet jelent, vagy pedig a nappalid kényelmes kanapéját.

Bika
Tűzijáték, szerelem és szakítás – hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád augusztus 19-tőlSzerelem: Biztonságra, megértésre és elismerésre vágysz a hétvégén. Azt szeretnéd, ha a párod a legjobb anyát (vagy apát) látná benned, és ha megértené, hogy most neked a gyerekek mindennél fontosabbak. Ha még nincs gyereked, akkor is a gondoskodás lesz ennek a hétvégének a meghatározó momentuma. Vigyázz, ne anyáskodj (atyáskodj) a szerelmed felett, mert ezt nem venné most jó néven!
Buli: Mindegy, hol, mindegy, kivel, a lényeg, hogy te mondhasd meg, milyen buli legyen. Ezen a hétvégén szívesen irányítod az eseményeket, és nem szívesen érted meg, hogy ennek nem örül mindenki.
Honnan nézd a tűzijátékot? Te vezeted a családodat a legjobb helyekre, ahonnan a legjobban látszódik minden egyes rakéta robbanása. Ne hagyd, hogy mások mondják meg, honnan nézd a tűzijátékot.

Ikrek
Tűzijáték, szerelem és szakítás – hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád augusztus 19-tőlSzerelem: A hétvége a gondolkozás és a mérlegelés jegyében telik szerelmi téren. Most lesz végre alkalmad arra, hogy átgondold, mit vársz a párodtól, és hogy ezt megkapod-e a kapcsolatodban. Érdemes olyan szempontból is megvizsgálnod a viszonyt, hogy hogyan lehetne több szenvedélyt és romantikát belecsempészni, hiszen mindkettőtöknek erre van most a legnagyobb szüksége.
Buli: Bármit is mondanak a barátnőid bulizás közben, ne vedd komolyan! Belőlük az alkohol beszél, benned meg a rozé hallgatja – ebből jó nem sülhet ki.
Honnan nézd a tűzijátékot? A szerelmeddel összebújva, kettesben nézzétek egy csendes helyről. A legjobb az lenne, ha otthon maradnátok és tévén néznétek.

Rák
Tűzijáték, szerelem és szakítás – hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád augusztus 19-tőlSzerelem: A párod csendkúrát, azaz kommunikációs szünetet tart. A társalgási szünet oka, hogy nem sikerült feldolgoznotok egy nézeteltérést. A legjobb az lenne, ha ahelyett, hogy te is megsértődsz a csendkúra miatt, inkább átbeszélnétek a dolgot. No persze ehhez az kell, hogy előbb te beszélj, hiszen ő hallgat.
Buli: Szeretnéd, ha ezen a hétvégén valami különleges történne veled. Ne az éjszakában keresd ezt az élményt, sokkal jobban jársz, ha egy vízi túrára nevezel be.
Honnan nézd a tűzijátékot? A tűzijátékot családi körben élvezed a legjobban, ezért csatlakozz a többiekhez és ott töltsd az estét, ahol ők is!

Oroszlán
Tűzijáték, szerelem és szakítás – hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád augusztus 19-tőlSzerelem: Bújós és szeretetre éhes Oroszlánok özönlik el a világot a hétvégén. Ez különösen az Oroszlánok párjainak jó hír, hiszen kedvesetek most minden kívánságotokat lesni fogja. Ne éljetek vissza ezzel! A magányos Oroszlánoknak most főleg a strandon vagy vízközelben érdemes ismerkedniük, még akkor is, ha nem érzik magukat túl vonzónak a fürdőruhájukban.
Buli: Eljött a te időd, most olyan bulit szervezhetsz, amilyet csak akarsz. A kulcs pedig az, hogy mindenképp te legyél a házigazda – ha lehet, kerti partit vagy flekkensütést szervezz a barátnőidnek!
Honnan nézd a tűzijátékot? Ha látszik a kertedből vagy az erkélyedből a tűzijáték, akkor a házibulid csúcspontja lehet az a pillanat, amikor a barátaiddal megnézitek a show-t.

Szűz
Tűzijáték, szerelem és szakítás – hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád augusztus 19-tőlSzerelem: Beszélgetéssel indul a hétvége, s ez a kellemesen cseverészős hangulatotok megmarad mindkét napra. A tűzijáték alatt pedig mindkettőtöknek romantikus, szerelmes gondolatai támadnak majd, még akkor is, ha ezt nem mondjátok el egymásnak. Bátran beszélj őszintén az érzéseidről még akkor is, ha máskor ez nem jellemző rád!
Buli: Talán már máskor is felmerült benned a gondolat, hogy elmerülj a borok világában. Ez a hétvége kiváló alkalom lenne arra, hogy elvégezz egy sommelier-tanfolyamot!.
Honnan nézd a tűzijátékot? Mivel nem viseled jól a tömeget, és mint már említettük, romantikus hangulatban vagy, mindenképp kettesben nézd a pároddal, és kerüljétek a nagyon zsúfolt Duna-parti szakaszokat!

Mérleg
Tűzijáték, szerelem és szakítás – hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád augusztus 19-tőlSzerelem: A párod úgy érzi, nem tud megfelelni az igényeidnek. Mielőtt ebből az apró gondolatból nagyobb félreértés lenne, jól tennéd, ha elmondanád neki, hogy mennyire nagyszerűnek tartod. Persze ha csak mondod, azt nem fogja elhinni, nyugodtan mutasd is ki az érzelmeidet. Egyébként pedig jó, ha tudod, ő örülne annak, ha több erotika lenne a kapcsolatotokban!
Buli: Egy kis ital nem fog megártani, gondolod magadban, azután pedig meglepődsz azon, hogy mennyire nincs igazad. Talán az idő teszi, vagy napközben nem ittál elég vizet, mindenesetre most jobban a fejedbe száll az alkohol.
Honnan nézd a tűzijátékot? A legjobban egy tűzijátéknéző hajón éreznéd magad, de a budai várból nézve is élvezni fogod a műsort.

Skorpió
Tűzijáték, szerelem és szakítás – hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád augusztus 19-tőlSzerelem: A hétvége a kapcsolatod próbája lehet. Ha jól működik a viszonyotok, és maradéktalanul mindent megadtok egymásnak, akkor egy szenvedélyes és erotikus időszak vár rátok. Ha azonban nem vagytok teljesen őszinték egymással, esetleg elégedetlenkedtek a párotokkal, akkor a hétvége sok feszültséget és veszekedést ígér. Talán még (ideiglenes) szakításra is sor kerülhet.
Buli: Ha a pároddal mész szórakozni a hétvégén, jó ha tudod, hogy most féltékenyebb az átlagosnál. Ezért ebben az esetben csak egy kis szelíd és visszafogott bulit ajánlunk.
Honnan nézd a tűzijátékot? Nem annyira zavar a tömeg, mint máskor, sőt most a sűrűjében érzed jól magad: minél nagyobb tömegben nézed a tűzijátékot, az annál emlékezetesebb marad számodra.

Nyilas
Tűzijáték, szerelem és szakítás – hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád augusztus 19-tőlSzerelem: A párod romantikus programokra vágyik, te inkább szexuálisan leszel túlfűtött a hétvégén. Természetesen van közös keresztmetszete ennek a kétféle programnak. A szingli Nyilasokat azzal tudjuk nyugtatni, hogy ezen a hétvégén akkor is beléphet egy új kapcsolat az életetekbe, ha a régi épp csak a héten távozott belőle.
Buli: Nagyon gyors tempójú és változatos volt a hét, megérdemelsz egy kis levezetést. Olyan exkluzív programokra vágysz, mint amilyen a hajókázás a Dunán.
Honnan nézd a tűzijátékot? A tévéből, ez teljesen egyértelmű. Így kényelmesen ülhetsz, és semmiről sem maradsz le. Készíts be popcornt is!

Bak
Tűzijáték, szerelem és szakítás – hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád augusztus 19-tőlSzerelem: Jó hírünk van a párkapcsolatban élő Bakoknak: a hétvégén rájöttök, hogy fölösleges féltékenykednetek, hiszen a párotok nagyon is őszinte veletek. Azok a Bakok, akik még csak keresik az igazit, most az önismeretükön dolgozhatnak. Gondolkodjatok el, hogy ha mindig ugyanolyan problémás párokat vonzotok be magatokhoz, mit kellene másképp csinálnotok.
Buli: Házibulit igazán sokféle okkal lehet rendezni. Például lehet az ok az, hogy nevet kell adni a frissen befogadott macskádnak. Vagy az, hogy meg akarod mutatni az új pohárkészletedet a többieknek, esetleg a tűzijáték…
Honnan nézd a tűzijátékot? Szervezz tűzijátéknéző bulit! Így megvan a ma esti programod neked is és a barátaidnak is.

Vízöntő
Tűzijáték, szerelem és szakítás – hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád augusztus 19-tőlSzerelem: A szerelmi kapcsolataidban nyugodtan állj ki magadért és nyugodtan mondd meg a párodnak, hogy mi az, amit szeretnél, és mi az, amit nem. Kicsit érdekérvényesítős lesz ez a hétvége, ami egyúttal azt is jelzi, hogy a szingli Vízöntőknek is ki kell állniuk magukért: rúgd fel a társadalmi konvenciókat, és nyugodtan szólítsd le azt, aki tetszik neked!
Buli: Ha buli, akkor tánc! Ezen a hétvégén nagyon szeretnél elmenni egy diszkóba, és úgy bulizni, mint kamaszkorodban. Nosza, rajta!
Honnan nézd a tűzijátékot? A gyerekekkel és a nagyszülőkkel menjetek el és nézzétek meg élőben a tűzijátékot!

Halak
Tűzijáték, szerelem és szakítás – hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád augusztus 19-tőlSzerelem: Futó kalandok és komolyra forduló nyári flörtök határozzák meg ezt a hétvégét. A párra vágyó Halak könnyedén bele is mennek a játékba. A párkapcsolatban élő Halak viszont arról álmodoznak, hogy mi mindent tennének a párjukkal, ha közösen nyaralhatnának. Pedig mindezt akkor is megtehetnétek ám, ha otthon vagytok!
Buli: Igazán jól érzed magad színházi és táncelőadásokon, különösen akkor, ha a pároddal találtok olyan előadást, ami mindkettőtöket érdekel.
Honnan nézd a tűzijátékot? Legyen az augusztus 20-ai tűzijáték a szombati kultúrprogram része. Keressetek olyan szabadtéri előadást, amibe a tűzijátékot is belekomponálták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top