Ezo

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól?

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.
A napi horoszkópodat olvastad már?

Kos – Gábriel arkangyalt kérd, hogy időben készen légy azzal, amit elvállaltál, és hogy jó eredményeket érj el abban, amiért olyan sokat dolgoztál. A pénzügyek miatt is segítséget kell kérned, mert előfordulhat, hogy nem kapod meg azt, ami jár, vagy éppen elütnek egy jól fizető munkától.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Bika – Jofiel arkangyalt hívd segítségül, amikor patália fenyeget otthoni ügyek miatt. Különösen azért, mert esetleg te többet engedsz meg magadnak, és ezt nem mindenki nézi jó szemmel. Kérd Jofielt, ajándékozzon meg a nyugalom érzésével, amikor a partnered viselkedése miatt talán minden hajszáladat kitépnéd.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Ikrek – Chamuel arkangyal veled lesz, mert ezen a héten sokkal nagyobb szükséged lesz rá, mint korábban. Nagyon fáj a fogad már a pénzre, ami érthető, hiszen egy ideje nélkülöznöd kellett, vagy másokra szívességére szorultál. És most itt a lehetőség, amivel végre saját magad keresheted meg azt az összeget, amiből talán még félre is tudsz tenni.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Rák – Muriel arkangyal veled van, így elkerülhetsz igen durvának mondható helyzeteket. Például hogy összefuss az exszel, netán több exszel, és azok számon kérjenek dolgokat rajtad. Pénzügyek terén sem ártana, ha kérnéd Murielt, hogy úszd meg kevesebbel az egész bulit, amin részt kell venned.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Oroszlán – Mihály arkangyalt észre is veszed talán ezen a héten, és mintha jó ismerőseid is mind feléd küldenék az angyalaikat, hogy végre rendbe jöjjenek azok a dolgok, amelyek miatt az elmúlt időszakban teljesen ki voltál borulva. Ha szerelmes vagy, vagy gyermeked van, akkor a dolgok a lehető legjobban menjenek, vagy ami nem megy, az végre beinduljon.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Szűz – Raziel arkangyalt csak akkor hívd, ha úgy érzed, hogy tényleg szükséged van rá. Hiszen ragyogó szellemi formában leszel, és nincs olyan nem tudnál elintézni. Ráadásul a barátaidtól, vagy barátnőidtől is olyan energia többletet kapsz, és hozzá olyan tanácsokat, amit megfogadva úgy ragyoghatsz az állatöv egén, mint az Aurora Bourealis.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Mérleg – Haniel arkangyalt ha hívod, akkor minden rendben lesz az amúgy nem zavartalan hetedben. Valaki veszettül keveri a kártyát, és azon igyekszik, hogy összeugrasszon éppen azzal a személlyel, akivel nem kellene. De ha hívod égi segítődet, akkor olyan higgadt és a kemény maradsz, hogy erre nem kerül sor. Ráadásul a kedvesed is úgy ugrál, ahogy te fütyülsz.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Skorpió – Rafael arkangyal segítsen, mégpedig az időzítésben. Hogy éppen akkor telefonálj vagy legyél azon a helyen, ahol nagy dolgok dőlnek el, vagy éppen olyan dolgot szerezhetsz meg – ajándékba kaphatod –, amire nagy szükséged van. És kérd, hogy legyen veled, mert megint rád törhet a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Kérd lélekvezetődet, hogy védjen meg.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Nyilas – Zadkiel arkangyal veled van a héten, ne izgulj, ezért mennek rendben a dolgaid. De ez még nem jelenti azt, hogy nem fogsz kiborulni pénzügyek miatt, vagy valakinek a betegsége, vagy az ostoba viselkedése miatt, amely miatt akár kórházba is kerülhet, persze csak rövid időre. És jó lenne, ha kérnéd őt, hogy ne beszélj megint ostobaságot, főleg ne a főnököd előtt.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Bak – Cassiel arkangyalt hívd, mert olyan faramuci helyzetbe kerülsz, amikor nem tudod eldönteni, hogy neked vagy éppen másnak van igaza. És ez a bizonytalanság sajnos súlyos összegeket is kihúzhat a zsebedből. Lélekvezetődtől leginkább ezen a héten a határozottságot és a meggyőző érvelést kérd, mert ez nemcsak ebben a szituációban lehet a segítségedre.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Vízöntő – Uriel arkangyal azért még a segítségedre lehet, még ha te happy vagy is. Hiszen a feletteseid inkább megerősítenek abban, hogy szükség van rád, vagy ha új helyre mész, akkor ott látványosan szükség van rád. És egy titkos viszony is zavartalanul bonyolódik. De tudod, egyszer beüthet a mennykő, és a legjobb helyzetekből is szörnyűség lesz, amiből szabadulni akarsz.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Halak – Asariel arkangyalban, hogy éppen a te lélekvezetőd lenne, ezen a héten elkezdesz kételkedni, pedig nem kellene, mert a sors egyetlen pillanat alatt megmutatja neked, hogy milyen lehetetlen – álmodban sem gondoltad – helyzetbe kerülhetsz, és akkor aztán hívhatod Asarielt, hogy húzzon ki a csávából, amibe alaposan belekeveredtél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top