Ezo

Heti horoszkóp augusztus 1-től

Könnyelműség és őrült rohanás jellemezhetné ezt a hetet, amikor veszteségeket könyvelhetnél el, ám ha elolvasod horoszkópunkat, lehetőséged lesz változtatni.

Heti horoszkóp augusztus 1-tőlKos:
Nagyon fontos, hogy a családoddal jó kapcsolatot ápolj ezen a héten, és igenis vannak a famíliában, akik nagyon szeretnek téged. Ne foglalkozz viszont azzal, amit a partnered mond, hogyan és mit kéne tenned, mert ez fájni fog neked. Nem kell, hogy a családod és a pasid jó viszonyban legyenek egymással, fogadd el ezt a helyzetet. Amikor neki vagy az ő családjának szüksége volt rád, te megadtál minden tőled telhetőt. És ezt se hánytorgasd fel, mert ezt önzetlenül tetted.

Heti horoszkóp augusztus 1-tőlBika:
Szerelmes vagy, és ha párkapcsolatban élsz, akkor kénytelen leszel olyan trükkökhöz folyamodni, amelyek nem jellemzőek rád, de most megléped, mert nem akarsz lebukni. Sajnos nem vagy felkészülve erre az új kapcsolatra, úgy jött ez neked, mint derült égből a villámcsapás, de azért csak add át magad az élvezetnek, és gondold végig, hogy mennyi ideje vágytál már valami másra, valami újra. Hát most itt van. Pénzügyek terén átverés veszélye fenyeget.

Heti horoszkóp augusztus 1-tőlIkrek:
Ezen a héten bebizonyíthatod, hogy milyen fantasztikus színész vagy. Ugyanis a meglévő kapcsolatodban és az új ismerősödnél is el kell játszanod, hogy csakis ők léteznek a számodra. És bizony a sors a héten a szálakat alaposan összekeveri, mert semmi sem lesz teljesen egyértelmű, így aztán számíthatsz féltékenységi jelentekre, ugyanakkor szenvedélyes kibékülésekre. Közben olyan dolog miatt is aggódsz, ami be sem fog következni, és ez nem más, mint az energiád pazarlása.

Heti horoszkóp augusztus 1-tőlRák:
Csak megfontoltan, méghozzá nagyon alaposan, mert a pénzedről van szó. Méghozzá nem is sok pénzről. És nem biztos, hogy az, akiről azt képzeled, a barátod, netán úgy állsz a kapcsolathoz, hogy ebből akár szerelem, sőt már tovább is gondolod, együtt járás is lehet, akkor tisztázni kell mindkettőtök anyagi helyzetét. Nehogy abba a hibába ess, hogy túlzottan nagylelkű leszel, aztán majd kiderül, hogy ugyan nyújtottad a kisujjad, de hirtelen már az egész karod sem lesz elég. Ha dolgozol, nem várt kellemetlenség adódik, amiből ki tudod magad magyarázni.

Heti horoszkóp augusztus 1-tőlOroszlán:
Megbízol benne, mert meg akarsz bízni benne. Hiszen úgy gondolod, hogy nem lehet másként élni, csak úgy, ahogy eddig éltetek. Őszinteséget kérsz, és meg is ígéri, hogy őszinte lesz, de legyél már annyira dörzsölt, hogy ezt nem veszed be. Mert annak a kapcsolatnak még nincs teljesen vége, hiába állítja. A munkahelyen kénytelen leszel meghozni egy döntést, és előfordulhat, hogy nem te leszel az első, a nyertes egy ügyben, ami anyagi visszaesést jelent a számodra.

Heti horoszkóp augusztus 1-tőlSzűz:
Újult erővel és energiával vágsz neki ennek a hétnek, és szellemileg, fizikailag is topformában leszel. Nem mindennapi diplomáciai képességeidet megcsillanthatod, különösen a párkapcsolat területén. Mert előfordulhat, hogy feltűnik egy ex, de az is lehet, hogy több. Nálad nem lehet ezen a héten tudni…  Ha utazol, remekül sikerül. Ha felkérnek valamilyen feladat ellátására, esetleg valamilyen idősebb rokon támaszkodna rád, akkor ezek a dolgok szerencsésen alakulnak abban az esetben, ha mindig csak annyit adsz magadból, amennyire éppen szükség van.

Heti horoszkóp augusztus 1-tőlMérleg:
Na, végre-valahára megnyugodhatsz, mert még ami a múlt héten reménytelennek tűnt, és tudtad, érezted, hogy a dolgok nem rajtad múltak, az most elrendeződik. És még az a csoda is megtörténhet, ha dolgozol, hogy a munkában a bizonytalan helyzet hirtelen megszűnik. És az, aki korábban kritizált téged, netán a helyedre pályázott, éppen ő kerül olyan helyzetbe, amikor az ő munkája válik bizonytalanná, mert elégedetlenek lesznek vele. Fontos, hogy legyőzd az irigység vagy az utálat érzését, amikor olyasvalakivel találkozol, aki elvett tőled valamit.

Heti horoszkóp augusztus 1-tőlSkorpió:
Egyszerűen a falba tudnád verni a fejed, mert hiába bíztál meg hited szerint jó szakemberekben, kiderül, hogy még sem azok, és téged a legkellemetlenebb helyzetbe hoztak azzal, amit csináltak. Az idegesség rossz tanácsadó; hatására elkezdhetsz kapkodni, amivel csak tovább ronthatsz a saját helyzeteden. Kérj tanácsot egy olyan barátnődtől, aki tudja, hogy mit kellene tenni, és azt fogadd is meg, így elkerülheted a nagyobb bajokat. Ha a meglévő kapcsolatodból kifelé kacsingatsz, akkor ügyesnek kell lenned, különben óriási botrány várható.

Heti horoszkóp augusztus 1-tőlNyilas:
Belemész még abba is, hogy titokban találkozzatok, és bujkáljatok olyanok előtt is, akiket pedig a bizalmasotoknak tartottatok, mert nem tudtok lemondani egymásról. Hiába kényszerítették őt, esetleg zsarolták is, hogy a kapcsolatotok végül szétmenjen, illetve ne is jöjjön össze, ez egy olyan szerelem, amelyben megadjátok mindketten egymásnak mindazt, amire szükségetek van. A munkahelyeden a héten jól kinyithatod a szád, főleg ha pénzről van szó, mert akkor kapni is fogsz belőle.

Heti horoszkóp augusztus 1-tőlBak:
A környezetedben mindenkiről mindent tudsz. Úgy tűnik, hogy a héten ez egy kissé nyomasztó lesz a számodra, ami azt jelenti, hogy bizonyos dolgokat elmesélsz sajnos olyan embernek, akinek nem kellene. Mert ugyan te is tudod, hogy ő a környék legnagyobb pletykafészke, de valahogy ezen a héten azt hiszed – talán a Neptun és a Merkúr fényszögei miatt –, hogy veled kivételt tesz, és amit tőled hall, azt a sírig fogja őrizni. Hát nem így lesz. A párkapcsolatod miatt ne idegeskedj, mert az anyagi nehézségek inkább feléd fogják őt fordítani, mint az esetleges harmadik felé.

Heti horoszkóp augusztus 1-tőlVízöntő:
Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, akkor torkig leszel a házastársaddal, vagy akivel régebb óta együtt élsz, netán együtt jártok. Szabadságra lenne szükséged, és szeretnél már azoktól a terhektől is megszabadulni, amit ő rakott rád. De nem tudsz. És ezen a héten sajnos nem vagy az igazmondás bajnoka megint, talán azért, mert nem akarsz valakit megbántani, talán azért, mert nem akarsz felszámolni egy kapcsolatot. És nyomasztanak a kötelességek. Ne aggódj, ennek a hétnek is vége lesz egyszer…

Heti horoszkóp augusztus 1-tőlHalak:
Sajnos ezen a héten hajlamos vagy túlzásokba esni, mégpedig olyanokba, hogy a környezetedben szinte mindenkinek a haja szála az égnek áll. Olyan dolgokat mondasz, amelyeknek semmi közük nincs a valósághoz, még az is lehet, hogy a munkahelyeden, a kollégáknak lesz elegük abból, amit művelsz. Viszont a szerelemben szerencsés vagy, mert ha tartós kapcsolatban élsz, ott is szeretnek, és mindent megtesznek azért, hogy ne furakodjon közétek a harmadik. Ha viszont szerelmes vagy, akkor ha bujkálva is, de elmerültök a szenvedélyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top