Ezo

Kínai horoszkóp az év második felére

A február 3-án kezdődött Nyúl évének feléhez közeledünk, ezért megnéztük, mit ígér a kínai asztrológia nekünk a következő fél évre. A párkapcsolatok elmélyülhetnek, a családok bővülhetnek, az új barátságok révén pedig munkához juthatunk. Ez a fél év a kiteljesedésről szól majd.
A napi horoszkópodat olvastad már?

NYÚL
Azt már biztosan tudod, hogy ez az év neked tartogatja a legszebb eseményeket, a legnagyobb meglepetéseket. Ha szeretnél változtatni az életeden, azt egészen a jövő év elejéig szerencsésen megteheted. Érdemes az év második felében a kreativitásodra bíznod magad: bármi is a munkád, ne automatikusan csináld, mint egy robot, hanem vidd bele a szívedet és a lelkedet is! A kreativitást és a teremtő erőt ebben az időszakban az életed valamennyi területén érdemes használnod. Ha eddig nem sportoltál, az év második felében elkezdhetnéd! Ha pedig rendszeresen sportolsz, most még versenyeket is nyerhetsz!


Kínai horoszkóp az év második feléreSÁRKÁNY
A Sárkányoknak a Nyúl évének második felében az önkifejezés lesz a legfontosabb. Úgy érzed, mindennél fontosabb, hogy a párod, a családod és a munkatársaid is pontosan megértsenek és ismerjék az érzelmeidet. Most nem kell félned attól, hogy olyanokat is a bizalmadba avatsz, akik később visszaélnek ezzel, hiszen pontosan érzed, kiben bízhatsz és kitől kell tartanod. A következő hónapok feladata a párkapcsolatod területén mutatkozik.  Ha már évek óta együtt vagytok, ideje új színt vinned a viszonyba, mielőtt elszürkülne, a friss kapcsolatokat pedig őszinteséggel erősítheted.

Kínai horoszkóp

Kínai horoszkóp az év második feléreKÍGYÓ
A Kígyók önismereti utazásra indulnak ebben a félévben: esélyt kapsz arra, hogy egy utazás, egy könyv vagy egy szakember segítségével jobban tisztába kerülj a személyiséged erősségeivel és gyengeségeivel. Érdemes ebbe az önismereti kalandba teljesen nyíltan és őszintén belevágnod. A családoddal, a szüleiddel és a nagyszüleiddel viszont többet kellene foglalkoznod, mert őket mostanában kénytelen voltál egy kicsit elhanyagolni a munka miatt. Ebben a fél évben könnyebb helyreállítanod a családi békét, és tartalommal megtölteni a mostanában inkább formálisnak tűnő rokoni kapcsolatokat.

Kínai horoszkóp az év második felére
Gyermeki, infantilis éned kerül előtérbe a következő hónapok során. Ennek van jó és rossz oldala is. A jó, hogy most a legegyszerűbb dolgok is hatalmas örömet okozhatnak neked, és könnyebben, játékosabban veszed az élet kihívásait. A rossz viszont, hogy hajlamos leszel a gyermeki naivitásra. Vigyázz, hogy mások ne élhessenek vissza ezzel! Egy nagyobb utazás is várhat rád ebben az időszakban, még az is lehet, hogy most sikerül elköltöznöd végre álmaid házába. Ebben a fél évben támaszkodj a barátaidra, ha bármiben segítségre van szükséged és te is segíts rajtuk, ha kell, akkor kérés nélkül is! És ne felejtsd el megosztani velük minden örömödet.

Kínai horoszkóp az év második feléreKECSKE
A Kecskék számára a Nyúl éve tartogat még néhány megoldandó feladatot. Ezeket az akadályokat akkor veheted sikeresen, ha felül tudsz emelkedni a problémákon, és nem ragadsz bele a kicsinyes, napi veszekedésekbe. Vigyázz, hogy ne vedd át mások rosszkedvét, mert most érzékenyebb vagy az emberek hangulataira, mint más években. A teremtő erőd azonban neked is erőteljesebb fokozatra kapcsol ezekben a hónapokban, érdemes most megismerkedned az agykontrollal, a transzcendentális meditációval, az angyalkommunikációval vagy az EFT-vel. Ezek a technikák segíthetnek a stresszoldásban és a problémamegoldásban is.

Kínai horoszkóp az év második feléreMAJOM
Lehet, hogy az elmúlt fél évben még nem érezted a Nyúl évének áldásos hatását, de ez nem marad így sokáig. A következő hónapokban minden a Majmok kedve szerint alakulhat: pluszpénzhez jutsz és még az is lehet, hogy a fizetésedet megemelik, vagy egy új, jobb állásajánlatot kapsz. Mielőtt lecsapnál a lehetőségekre, mindenképp mérlegelj és gondold át, mivel jársz jobban: ha belevágsz az újba, vagy ha jobbá teszed a régit? A barátaid eddig gyakran nem értettek meg vagy nem ismertek el, deez is megváltozik most: egy váratlan helyzetben te leszel az, aki segítesz nekik, ezzel együtt megértik, hogy mekkora kincs a barátságod.

Kínai horoszkóp az év második feléreKAKAS
Szerelem és családalapítás vár a Kakasokra is, akik ebben az időszakban „szerelmes tyúkokká” változnak. A szingli Kakasok fejét egy szép szemű titokzatos idegen csavarja el. Ha pedig már lángoló szerelemben élsz, akkor a gyermekvállalás kerül napirendre. Ne félj a gyerekkel járó felelősségtől, remek szülő leszel! Ha már kissé ellaposodóban lévő kapcsolatban élsz, akkor könnyen színre léphet egy harmadik – erre jó lesz vigyáznod! Ezt úgy előzheted meg, hogy visszatérsz azokhoz a szokásaidhoz, amelyeket a kapcsolatod elején a kedvesed nagyra értékelt benned.

Kínai horoszkóp az év második feléreKUTYA
Elég sok életterületeden szeretnél változtatni, talán úgy érzed, hogy minden szempontból eljött a megújulás ideje. Ne kapkodj, és ne változtass túl sok mindenen. A Nyúl évében apró lépésenként vihetsz végbe „nyúlfarknyi” változtatásokat az életed bármelyik területén. Nem az a cél, hogy holnaptól minden más legyen, hanem az, hogy a jövő tavaszra minden rendben legyen. Ezért kell elaprózni, fokozatossá tenni a változtatásokat. A nevetés és a mosoly mindenben segít, még abban is, hogy a hivatalos ügyeidet elintézd: mosolyogj az ügyintézőre és máris segítőkészebb lesz.

Kínai horoszkóp az év második feléreDISZNÓ
Mostanában igencsak nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, a barátaid valószínűleg nem is értik, mitől lettél ennyire laza. Ez az ellazulás folytatódik az év második felében is. Az anyagi ügyeiddel nem nagyon kell foglalkoznod, mert azok megoldódnak, ha eddig még nem oldódtak volna meg. Ezek helyett végre koncentrálhatsz a neked mostanában igazán fontos dolgokra: a családra és a szerelemre. A következő időszakban felerősödnek a megérzéseid, ezért érdemes lesz a belső hangodra hallgatnod. Ne félj attól, hogy olyat tegyél, amit mások őrültségnek tartanak!

Kínai horoszkóp az év második felérePATKÁNY
Azt már biztos észrevetted, hogy a Nyúl éve szaporítja a barátaid és jóakaróid számát. Az időszak második felében ezek az új barátok és ismerősök igen sokat segítenek majd a Patkányoknak. Segítenek például rátalálni a valódi énedre, és még az életcélodat is megmutathatják neked. Lehet, hogy ez leírva még ijesztően hat, de nem kell megijedned, az életcélod nem valami tőled idegen küldetés, hanem egy olyan munka vagy hobbi, amivel jobbá teheted a világot. Ha ezt már megtaláltad, haladj bátran a megvalósítása felé, addig pedig legyél nyitott minden újdonságra!

Kínai horoszkóp az év második feléreBIVALY
Talán úgy érzed, az elmúlt fél év nem váltotta be a hozzá fűzött reményeidet, csak pocsékoltad az idődet és energiádat. Mindez azért van, mert az életed valamilyen szempontból nem a megfelelő irányba haladt, amin a következő félévben változtathatsz. Most belevághatsz valami teljesen újba, az életed szinte valamennyi területén. (A család az egyetlen kivétel ez alól, mert ott stabilitásra és állandóságra lesz szükséged.) Most érdemes beiratkoznod tanfolyamokra, és ha nem szereted a munkádat, ha rosszul érzed magad reggelente az iroda felé haladva, akkor most új munkahelyet is kereshetsz. Érdemes megragadnod a változás lehetőségét!

Kínai horoszkóp az év második feléreTIGRIS
A családi boldogság a legfontosabb a Tigriseknek a Nyúl évében. Nem lesz ez máshogy a következő félévben sem. Most az ad biztonságérzetet neked, ha tudod, hogy otthon minden rendben van és a szeretteid jól vannak. Ezért érdemes a következő hónapokban rendbe tenned a családi kapcsolataidat, elengedned a sérelmeket és megbocsátani azoknak, akik megbántottak. Ez azért is fontos, mert ebben az időszakban fény derülhet egy családi titokra, s ezt jobban viseled, ha nem lesz harag a szívedben. Ha pedig sikerült ezzel a titokkal tiszta lapot teremtenetek, fogadd meg, hogy mostantól nincs helye a hazugságnak a családban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top