Ezo

Júliusi horoszkóp

Mindjárt a hónap első napján újhold köszönt ránk, sajnos a legkeményebb konstellációkkal. De ez nem azt jelenti, hogy az egész hónap túlságosan nehéz lenne, inkább azt, hogy jobban figyeljünk magunkra.
Olvasd el a legfrissebb horoszkópokat!

Kos:
Minden adott ahhoz, hogy a munkában végre olyan változások történjenek, amelyek a kedvedre valók legyenek. Neked is olyan ötleteid lesznek, amelyek akár korszakalkotóknak is nevezhetők, de ezt sajnos egyelőre ebben a hónapban nem tudod kivitelezni. Ne légy türelmetlen, mert rövidesen a sors egy olyan lehetőséggel kínál meg, amiről álmodni sem mersz, és a vágyaidat is valóra válthatod. A párkapcsolatodban nem lesz minden fenékig tejföl, különösen a partnered családja, rokonsága az, akiknek igényei, kérései az agyadra és a pénztárcádra mennek.

Júliusi horoszkópBika:
Hol van már az a változás, amit beígértek neked? Egyre türelmetlenebb vagy, pedig éppen most kellene türelmesnek lenned, mert nem zajlik minden a szemed láttára, de a háttérben már alakulnak a dolgok. Az a lényeg, hogy akkor is mosolyogj, amikor legszívesebben az egereket itatnád, mert nem kell senkinek tudnia arról, hogy valójában mit és hogyan érzel. A párkapcsolatban a nyugalom a te nagylelkűségeden, az elfogadásodon múlik. És ő tudja, hogy milyen mázlista, hogy rád talált, mert soha senkivel szemben nem engedhetett meg magának ennyit, mint most veled. És persze az sem utolsó szempont, hogy szeret…

Júliusi horoszkópIkrek:
Rámenősebb leszel a szokásosnál, és még az is megtörténhet, hogy az agytekervényeid olyan gyorsan forognak, hogy képtelen vagy ezt összhangba hozni a beszéddel. Ezért fordulhat elő, hogy sokszor gondolatban már jóval előbbre jársz, mint a beszédben. És ezért mondhatja rólad egy-két ember azt, hogy zavaros vagy, nem értik, amit mondasz. Pénzügyekben ismét bemutathatod, hogy mennyire tudsz takarékoskodni; keresd a leértékeléseket és elcsíphetsz néhány jó darabot. Ha utazol, vigyázz az értéktárgyaidra és az ismerkedéssel, mert lehet, hogy olyasvalakivel jössz össze, akiről később kiderül, inkább az ellenséged, mint a barátod.

Rák:
Júliusi horoszkópEbben a hónapban minden szempár rád szegeződik. Vonzó vagy és ellenállhatatlan, miközben belül bizonytalanság gyötör, de ebből a környezeted szinte semmit sem vesz észre. Talán éppen a szerelmi kapcsolatod az, amely miatt nyugtalan vagy. Míg hónapokkal ezelőtt a nagy találkozásról szólt az életed, addig ebben a hónapban már nem vagy annyira meggyőződve arról, hogy ti valójában mégis lelki társak lennétek. Baráti kapcsolatban viszont nem csalódsz, szerencsésnek mondhatod miatta magad, hiszen olyan segítséget nyújt, amely akár áldozatnak is számít, és ha jól magadba nézel, akkor lehet, hogy az jut eszedbe, fordított helyzetben talán te ezt meg sem tetted volna érte.

Oroszlán:
Júliusi horoszkópTisztában vagy azzal, hogy nemcsak egyszerűen jól nézel ki, hanem szexi vagy és többen hajtanak rád. Ám ha tartós kapcsolatban élsz, és nem akarod ezt a viszonyt felszámolni, akkor ne játssz a tűzzel, mert könnyen megégetheted magad. Vagyis semmiféle olyan jeleket ne küldözgess a másiknak, amely arra utal, hogy nyitott vagy akár egy kalandra is. Mert ennek most nagyon rossz vége lehet. Pénzügyek terén újabb megszorításokra kell sort kerítened, mert nem biztos, hogy ebben a hónapban minden a terveid szerint alakul, és ki tudsz jönni annyi pénzből, amennyi van.

Szűz:
Júliusi horoszkópNem vagy az a túlságosan bulizós fajta, de ebben a hónapban kiveszed a részed belőle. Egyik társaságból ki, a másikba be, és közben olyan titkot is megtudsz, hogy még a lélegzeted is eláll talán tőle. Amit jó lenne, ha nem adnál tovább, hiszen tudod, hogy a pletyka az egyik legsúlyosabb spirituális bűnnek számít. Szerencsésnek érezheted magad akkor, ha jogi problémád van, amely sikeresen megoldódik, ha külföldre utazol, vagy ha valamilyen táborozáson veszel részt. Még az is megtörténhet, hogy éppen a táborban vagy külföldön találod meg a nagy szerelmet. Ha keresed, ha nem…

Mérleg:
Júliusi horoszkópA munkahelyeden kellemetlen helyzet van kialakulóban, és te megpróbálsz mindennek ellenállni. Pedig sokkal jobb taktika lenne, ha alkalmazkodnál, ha teljesítenéd a feletteseid elvárásait, mert előfordulhat, hogy a nagy ellenszegülésnek és a saját véleményed hangoztatásának az lesz az ára, hogy esetleg útilaput kötnek a talpadra. Tudomásul kell venned, hogy aki rangban feletted áll, annak van igaza, még akkor is, ha te ennek az ellenkezőjéről meg vagy győződve. Ezért ügyelj arra, hogy mit mondasz, és inkább barátokat gyűjts, mint ellenségeket.

Skorpió:
Júliusi horoszkópSzerencsésnek érezheted magad a párkapcsolatod miatt. Ha eddig a szinglik keserű kenyerét majszoltad, akkor ennek vége, mert megismerheted életed párját, a másik feledet. Ha már megismerted, akkor ebben a hónapban harmonikus lesz a viszonyotok, és ha utódra vágyakozol, a csillagok azt mutatják, hogy a vágyad valóra válhat. Viszont egy nagyobb problémával nehezen birkózol meg, ebben a hónapban ez a gond sokkal jobban nyomja a válladat, mint eddig, és talán ez az oka annak, hogy a jövőképed is bizonytalanná válik. Ha segítségre van szükséged, akkor egy baráthoz bizalommal fordulhatsz, akinek a tanácsai aranyat érnek.

Nyilas:
Júliusi horoszkópVégre lesz pénzed, igaz, hogy megdolgoztál érte, de az most nem számít. Az a lényeg, hogy a kezedben van az összeg, amiből aztán megveheted, amire már régebb óta fáj a fogad, vagy elutazhatsz. Ebben a hónapban, főleg a második felében – ha dolgozol – össze kell kapni magad, mert rengeteg feladatot kell megoldanod. És úgy érezheted, mintha az idő szinte elfolyna. A környezeteddel szemben is kissé türelmetlenebb vagy, és olyan dolgokat mondhatsz ki, amit utána megbánsz. Ráadásul olyan embereknek mondod, akiket őszintén szeretsz, így aztán a dolog lelkileg jobban megvisel, mint máskor.

Bak:
Júliusi horoszkópA vágyak valóra válásának hónapja következik, amikor kipróbálhatod, hogy csak gondolsz valamire, és az teljesül. Na persze előfordul, hogy többször kell gondolnod, és igen-igen erősen valamire, amire az teljesülni fog, de meglátod, most bejön. Többet szórakozol, mint korábban, és valamiféle bosszú is vezérel, ezért fordulhat elő, hogy olyan dolgot teszel, hogy egykori szerelmed, aki még most is beléd van esve, kiborul, el sem tudja képzelni, hogy mi az oka annak, hogy azt tetted, amit. Még az is megtörténhet, hogy újból kommunikálni fogtok, ami nem lesz egyszerű, és az is megeshet, hogy ismét egymásba gabalyodtok…

Vízöntő:
Júliusi horoszkópKisebbfajta összetűzésre van kilátás a párkapcsolatban, még az is megtörténhet, hogy gyerek miatt, vagy egy harmadik személy adja az okot arra, hogy ne legyen összhang a partnered és teközötted. De a dolog nem lesz súlyos, mert a konfliktust kezelni tudjátok, és hamar szent lesz a béke. Ha bulizol, akkor nem feltétlenül kell neked lenni a partik sztárjának, ami azt is jelenti, hogy a kábító, bódító jellegű dolgok terén légy nagyon visszafogott. És a bátorság próbáját – amit esetleg a józanabbul gondolkodók egyenesen őrültségnek tartanak – sem most kellene teljesíteni.

Halak:
Júliusi horoszkópFurcsa álmaid vannak, amelyekre figyelj oda, mert ezek jósló álmok. De nem muszáj álomfejtőhöz fordulni velük, mert mindenki maga tudja igazán megfejteni a saját álmait, hiszen azt álmodod tovább, ami napközben történik veled, csak más képek formájában. Ha tudatos vagy nappal, hogy mi is történik veled és körülötted, akkor az álmodat is meg tudod fejteni egyedül, és ismerni fogod általa a jövőt is. A szerelemben kevesebb a szerencséd, lehet, hogy olyan után vágyakozol, akinek súlyos titkai vannak, de még az is lehet, hogy a saját neméhez vonzódik, és nem hozzád…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top