Ezo

Júniusi holdnaptár

Furcsa napok és az év leghosszabb éjszakája vár rád. Nézd meg, mit hoz neked a Hold júniusban.
Júniusi holdnaptár
A júniusi horoszkópodat olvastad már?

Június 1.
Újhold a Bikában
Meggondolt és kimért vagy a mai napon, nem pazarolod feleslegesen az energiáidat. És ez a hűvös és távolságtartó viselkedés az, amely miatt a kedvesed nagyon akar téged, nagyon tetszik neki, hogy nem vagy szeleburdi, hogy a veled való kapcsolatot komolyan lehet venni.
Minden, amibe most kezdesz, óriási sikerrel kecsegtet, és hosszabb távon érhetsz el sikereket vele.

Június 2–3.
Növő Hold az Ikrekben
Csak arra kell ezen a két napon ügyelni, hogy ne mondj valótlanságokat, és ne higgy el mindent, amit mondanak. Ha vásárolni indulsz, akár nagy, akár kis bevásárlásról, vagy csak nézelődésről van szó, ügyelj a pénzedre, és arra, hogy amit veszel, az ne legyen hibás, selejtes cucc. A legjobb lenne, ha ezen a két napon valamilyen művészeti ágban néznél meg előadásokat, vagy moziba mennél, olvasnál, zenét hallgatnál. De az még jobb lenne, ha te készítenél valami olyasmit, amit művészinek lehetne nevezni, és ez lenne az új hobbid.

Júniusi holdnaptárJúnius 4–5.
Növő Hold a Rákban
Eredeti ötletektől hemzseg a fejed, csak nehogy elfelejtsd, és ne legyen belőle semmi. Ezért nem árt, ha mindent leírsz, ugyanis ezeket később meg tudod majd valósítani. Olyan bitang szerencsés lehetsz ezen a két napon, hogy például ha vásárolsz, ajándékba kaphatsz valamit, vagy ha nem veszel semmit, akkor ajándékkal lephetnek meg. A megérzéseid is úgy működnek, hogy teljesen rájuk hagyatkozhatsz.

Június 6– 7.
Növő Hold az Oroszlánban
Lesz a stílusodban egy kis lekezelés, amit a többiek félreérthetnek. Ezért ügyelj arra, hogyan kommunikálsz. Egyébként a megjelenésed utánozhatatlan lesz a három nap valamelyikén, amivel lenyűgözhetsz valakit, és az ujjaid köré tekerheted. A spontaneitást eltanulhatja tőled bárki, mert most hihetetlenül laza leszel. Viszont lesz valaki, akit nehezen tudsz elviselni, amíg a Hold az Oroszlánban tartózkodik, nem kellene neki beszólni. Jó lenne, ha ezt meg tudnád állni…

Június 8–9.

Növő Hold a Szűzben
Sokat és őrült tempóban kell dolgoznod, előfordulhat, hogy nagyon meg kell erőltetned magad, és olyan dolgot kell kitalálnod, amelynek ütősnek kell lenni, de közben belül azon gyötrődsz, hogy csak nehogy valami baj legyen belőle. A szerelemben csalódás vár, kiderül, hogy olyasmire vagy olyasvalakire vágytál, aki nem felel meg az elvárásaidnak, és még az is előfordulhat, hogy valamiben nem mondott igazat.

JJúniusi holdnaptárúnius 10–11.
Növő Hold a Mérlegben
Az érzelmi életedben a szabályozóerő most kevésbé tud érvényesülni, ez pontosan azt jelenti, hogy annyira érzékeny vagy, hogy az elképesztő. Akár egy rossz mondatot vagy nem megfelelő hangsúllyal elmondott dicséretet is megkérdőjelezhetsz, és éppen az ellenkezőjét gondolod, mint ami elhangzik. Előfordulhat, hogy valaki segítségre szorul, most ne hallgass senkire, hanem ha módodban áll, akkor tegyél meg érte mindent.

Június 12–13.
Növő Hold a Skorpióban
Csak áltatod magad azzal, hogy el tudod felejteni a régit. Különösen, hogy a sors olyan helyzetbe hoz, amikor hallasz róla, vagy váratlanul felbukkan – nem az életedben, csak a látómeződben –, az emlékek hirtelen előtörnek. Csak sírj bátran, mert ismered a mondást, a könnyek megtisztítják a lelket.

Június 14.
Növő Hold a Nyilasban
Furcsa nap lesz, már érezhető a feszültség, ezért ha lehet, ne igyál kávét vagy az energiaitaloktól is tartsd távol magad. A holnapi telihold és egyben teljes holdfogyatkozás furcsa dolgokat hoz már ma elő. Elveszthetsz valamit, megdöbbentő módon viselkedik talán a legjobb barátnőd, a kedvesed sem fér a bőrébe, te is hajlamos vagy túlzásokba esni. Változtatod a véleményed, és a memóriád sem a legjobb.

Június 15.
Telihold, teljes holdfogyatkozás a Nyilasban
Különleges nap lesz ez a mai, mert nemcsak telihold van, hanem 17 óra 24 perckor elkezdődik a holdfogyatkozás, amit remélhetőleg nem fognak felhők takarni. Gyönyörű lesz a Hold. Vörös árnyalatot ölt, mivel a Föld légköre által megtört napfény egy része a Holdra vetül. Aztán ahogy a Hold fogy, úgy változik a színe, az egész korong 21.22-re sötétül el. Az egész fogyatkozás kb. 5 és fél óráig fog tartani, amelynek a hatását 5 és fél hónapig fogjuk érezni. Ezért amit ezen a napon teszel vagy kezdesz, az a következő 5 és fél hónap alatt érik be, illetve lesznek következményei.

Június 16–17.
Fogyó Hold a Bakban
Érdemes lenne masszázsra menni, egy kicsit lazítani, könnyebben venni az életet. Most beiktathatnál valamilyen sportot, amit ha elkezdesz, akkor azt biztosan folyamatosan végezni fogod, mert lesz hozzá kedved és erőd. Izgalmas dolgokat hallhatsz, és hozzájuthatsz egy olyan dologhoz, amire nagyon régóta vágysz. A munkában pedig semmi izgalom, mert csak jó dolgok történhetnek. Ha valamilyen műtéti beavatkozásra kerülne sor, akkor minden rendben lesz.

Június 18–19.
Fogyó Hold a Vízöntőben
Ne felejts legalább egy sms-t küldeni valakinek, akinek éppen most van valamilyen évfordulója, vagy valamit most ünnepel. A partnereddel nagyon jól kijössz. Ha a szinglik táborához tartoztál, akkor még az is lehet, hogy nem pusztán szerelmes leszel, hanem a lelki társadat találod meg. Ha zavarok voltak a párkapcsolatodban, akkor ez most megszűnik, és rájössz, hogy ő az igazi. Viszont a munkád miatt nagyon ideges vagy, hiába van hétvége. Valami rossz előérzet kínoz, és sajnos a jövő héten be is bizonyosodik, hogy valóban hibáztál.

Június 20–22.
Fogyó Hold a Halakban
Nehezen tudod kimagyarázni azt a hibát, amit elkövettél. És sajnos ezt a feletteseid, vagy éppen akivel szemben elkövetted, nem fogják annyiban hagyni, még az is előfordulhat, hogy kártérítést kell fizetned. Áldozatnak érzed magad, és megfordul a kobakodban, hogy tulajdonképpen nem is rajtad múltak a dolgok, hanem mások miatt kerültél ilyen helyzetbe. De van, aki a segítségedre siet, ne aggódj. Csak nem az, akire te számítasz, és ez meglep.

Június 23–25.
Júniusi holdnaptárFogyó Hold a Kosban
Több mindent megkérdőjelezel ezeken a napokon. Ráadásul hamarabb felidegesíted magad, mert vannak olyan emberek, akik nem tartják be a szavukat, és ez téged anyagilag is rosszul érint. Veszteséget könyvelhetsz el, mert jóhiszemű voltál, és bíztál valakiben. Fogd ezt fel úgy, hogy ez a tanulópénz, és nem fogod többet ezt a hibát elkövetni. Grilleztél már sajtot? Ha nem, akkor éppen itt az ideje, hogy ezt tedd, méghozzá baráti társaságban, vagy legalább a legjobb barinőddel.

Június 26–27.
Fogyó Hold a Bikában
Furcsa lesz megint ez a két nap, a sors egyrészt igazságot szolgáltat neked egy korábban elszenvedett ügyben. És ez jólesik, máris bizonyítottnak látod a karma törvényét. Aztán amit elterveztél, azt meg tudod valósítani, és a szerelemben is szerencsésnek érezheted magad. Még az is lehet, hogy olyan valakinek a dicséretét zsebelheted be, akinek a véleménye rendkívül fontos a számodra, és mindez anyagiakban is megmutatkozik. Ugyanakkor adódik egy váratlan helyzet, amivel hirtelen nem tudsz mit kezdeni. Egyszerűen megrémülsz, pedig nem kellene, mert ha el is vesznek tőled valamit, később rájössz, hogy ennél jobb nem történhetett volna, mert a helyébe több és jobb jön.

Június 28–30.

Fogyó Hold az Ikrekben
Már lelkiekben készülsz arra, hogy olyanokkal kell találkoznod a következő néhány napban, akikkel igazán nem szeretnél. De aztán a dolgok nagyon jól sikerülnek, és nemcsak új tapasztalatokra tehetsz szert, hanem olyan lehetőséghez jutsz, aminek anyagi haszna lesz. Ügyelj arra, hogy kinek mit mondasz, mert sajnos most könnyen félreérthető lesz, amit beszélsz. A folyadékfogyasztást növeld, még akkor is, ha nem vagy szomjas. Ha utazol, köss biztosítást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top