Ezo

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól?

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy miben kérheted, a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül, melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Kos – Gábriel arkangyal kérd a segítségét, hogy helyén legyen az eszed, nemcsak akkor, amikor pénzügyi megbeszélésre kerül sor. Hanem akkor is, amikor összetalálkozol valakivel, aki csodás hírekkel áll elő, amelyek szinte már-már mesébe illőek. Kérd védőangyalodat, hogy küldjön egy jelet, amiből bizonyságot nyerhetsz, hogy igaz, amit hallasz, vagy hamis.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Bika – Jofiel arkangyalt, ha hívod, ha nem, veled lesz a héten. De ne hívd minden apróság miatt, hanem csak akkor, ha tényleg kételyeid vannak, például semmilyen jel nem mutat arra, hogy amit az elmúlt héten titokban hallottál, az igaz lenne. És ez elszomorít, fogalmad sincs, hogyan tovább. Ekkor hívd Jofielt, hogy irányítsa a figyelmed arra, amivel bizonytalanságodat eloszlatja.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Ikrek – Chamule arkangyalt hívd a héten, ha lesz egy olyan évforduló, amelyre fájó emlékezned. Hívd, hogy segítsen nem feledni az egykori eseményt, hanem feldolgozni, ha még nem sikerült. És hogy terelje el a gondolataidat arról, hogy sms-ben, vagy e-mailben, netán személyesen beszélj azzal a személlyel, akihez valamilyen módon kapcsolódik ez a régi esemény.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Rák – Muriel arkangyal megakadályoz abban, hogy többet költs a kelleténél, mert a figyelmet azokra a dolgokra irányítja, amelyek olcsóbbak, mégis ugyanazt tudják, mint amit eredetileg meg akartál venni. Murielnek mondj köszönetet ezen a héten, ha úgy érzed, hogy teljesült egy kívánságod.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Oroszlán – Mihály arkangyalt hívd segítségül, hogy diplomatikus tudj lenni, és úgy mondj nemet egy baráttal való közös ügyletre, hogy ne sértsd meg őt. Apró dolgokban is kérheted a segítségét, még az olyanokban is, ami csak számodra nehéz, másoknak ez pitiáner ügy. Hívd csak bátran, és sikerül megoldani a problémát.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Szűz – Raziel arkangyalt hívd, ha vizsgázol, vagy felvételizel, vagy ha dolgozol, akkor minden rendben menjen, és pszichésen el tudd viselni valakinek az alattomos támadását. Segítsen, ha új dolgokhoz kell igazodnod, és türelmet adjon a partneredhez, aki egy kicsit bogarasabb a héten.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Mérleg – Haniel arkangyalt kérd meg, hogy tartson távol az olyan helyzetektől, amelyekben felmehet benned a pumpa, és olyan dolgokat mondhatsz, amelyekkel megsérthetsz másokat. És arra is ügyelj, hogy amit valakinek bizalmasan mondasz, sajnos nem marad kettőtök között. Kérd Hanielt, adjon kellő türelmet, hogy ne kotyogj ki olyat, amit nem kellene.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Skorpió – Rafael arkangyalt kell segítségül hívnod, mert nagy lesz a kísértés, hogy ne mondj igazat, és ebből még baj lehet. Kérheted a segítségét abban is, hogy a héten sikerüljön diplomatikusan viselkedned egy olyan személlyel, akit ki nem állhatsz. És a partneredet sikerüljön rávenned egy olyan dologra, amitől fél, de a saját érdeke azt kívánja, hogy ezt tegye.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Nyilas – Zadkiel arkangyalt, hogy adjon neked türelmet a szerelem terén. Előfordulhat, hogy úgy érzed, körülötted mindenki szerelmes, csak éppen téged ítélt böjtre a sors ezen a téren. Ez nem így van, csak éppen te diktálsz olyan tempót, ami a másiknak egyelőre túl gyors.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Bak – Cassiel arkangyalt hívd, hogy ne érjen csalódás egy olyan dologban, amit nagyon szeretnél. Ha mégis, akkor ne hibáztass érte senkit, és kérd, hogy segítsen feldolgozni, és az elképzeléseidet, az igényeidet a valósághoz alakítani. Egy barátságot, pedig mindenáron megőrizni.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Vízöntő – Uriel arkangyalt nem árt hívni, még akkor is, ha azt gondolod, hogy jól mennek a dolgaid. Mert sajnos a pénz és a szerelem az, ami kiábrándulttá tehet. De az is előfordulhat, hogy váratlanul olyan emlékek rohannak meg, hogy talán még a könnyed is kicsordul. Kérd Urielt, hogy lehetőleg ne akkor történjen, amikor nyilvánosan kell szerepelned, vagy éppen fontos dolgot intézel.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Halak – Asariel arkangyalod veled van, de ez nem jogosít fel arra, hogy olyasmiket is megtegyél, amivel másokat megbánthatsz, esetleg kárt okozhatsz. Ha egészségi problémád van, akkor Asariel segít, hogy gyorsabban gyógyulj, és elgondolkozz azon, hogy ez a betegség miért éppen most jött? Mire akarja a sors felhívni a figyelmed?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top