Ezo

Milyen pár lenne Liptai Claudia és Hajdú Péter?

Nem vehető komolyan a következő asztrológiai összeboronálás. Ugyanis az asztrológus nem kapott pontos születési adatokat, ezért csak Nap-ház horoszkópból következtet arra, hogy a név nélküli személyek a csillagok szerint, ha összejönnének, mire számíthatnának.

Alekosz – 1978. 01. 01.
Éden Szandra – 1989. 09. 22.

A félinformációkkal ellátott asztrológus véleménye:

Milyen pár lenne Liptai Claudia és Hajdú Péter?

A két ember Nap-ház szinasztriája alapján a legnagyobb jóindulattal azt tanácsolnám, hogy tartsák magukat egymástól távol. Eleve a nő horoszkópja arra utal, hogy nem tartozik az egyszerű esetek közé, és minden valószínűség szerint a férfinél erősebb egyéniségű. De ami a lényeges, hogy mindkét horoszkópban a Jupiterek kölcsönösen támadják az egyéniséget jelentő Napokat, ami arra utal, hogy a két ember nehezen viselné majd el egymást. Ha összejönnének, kezdetben ez a fényszög arra sarkallná őket, hogy rámenősek legyenek, és olyan rizikót vállaljanak céljaik elérésében, ami a bukásukat hozhatja el. Együtt akár tékozló és túlzó életvitelt folytathatnának. A nőre jellemző a féltékenység, és az elemi erejű szenvedély, míg a férfire inkább a szabad szerelem szeretete és a partnereivel való nagyvonalú viselkedés.

Szerintünk:

Érdekes páros lenne az ő kettősükből, mindkét fél meghatározó egyénisége egy-egy nézett valóságshow-nak, így aztán ha másért nem is, egy saját kétfős műsorért simán vállalnák a házaséletet. Az persze kérdéses, hogy az állandóan elméleteket gyártó Alekosz és a kavarógép Szandra hány percig bírnák együtt vérengzés és késdobálás nélkül. Szinte már látjuk, ahogy a hajdobálós imádom a testem és az agyam Szandra üvöltve támad dühítően higgadt urára. 

Hajdú Péter – 1975. 04. 11.
Liptai Claudia – 1973. 07. 15.

A félinformációkkal ellátott asztrológus véleménye:

Milyen pár lenne Liptai Claudia és Hajdú Péter? A két Nap-ház horoszkópot összevetve több bolygó is jó fényszöggel kapcsolódik egymáshoz. Viszont a Napok nehéz fényszögben vannak, amik egy idő után frusztrálhatják egymást, főként a Kos jegyű férfit fogja idegesíteni a Rák jegyű nő. Konkrétan képtelen lesz elfogadni az egyéniségét. Érdekes a két horoszkópban a Merkúrok, a kommunikáció bolygójának helyzete. Egy idő után nem fogják tudni, hogy a másik mit akar, elbeszélhetnek egymás mellett. Aztán a későbbiekben a férfi a nőt anyagiasnak tarthatja, a nő pedig úgy gondolja, hogy a férfi a vágyaival a fellegekben jár. Ami előnyös, hogy a nő vissza tudja fogni a férfit attól, hogy őrültségeket tegyen, hirtelen, első felindulásból belevágjon olyanba, amibe nem kellene.

Szerintünk:

Mindketten imádnak pitiáner parkolási „bűntényeket” elkövetni, és ez már bőven elég ahhoz, hogy legalább egy közös témájuk legyen. Persze Hajdú úr jobban szereti az olyan nőket, akikkel a közös téma ő maga, azonban Claudia pont az ellenkezője. Direkt hergelné vörösödő fejű párját és titokban jól szórakozna. Mi azért belenéznénk a mindennapjaikba.

Milyen pár lenne Liptai Claudia és Hajdú Péter?
 
Szerelmi horoszkóp 2011 nyarára

 

Németh Kristóf – 1975. 11. 05.
Szabó Zsófi – 1988. 09. 22.

A félinformációkkal ellátott asztrológus véleménye:

Milyen pár lenne Liptai Claudia és Hajdú Péter? A két Nap-ház horoszkópot összevetve izgalmas kép rajzolódik ki. Ugyanis a Szűz jegyében született nő nagyvonalú, óriási lelke van, amelyben hatalmas szenvedélyek tombolnak. Ahogy mindenben, a szerelemben is hajlamossá válhat a túlzásokra, és a tökéletes társat keresi szinte egész életében, akire felnézhet, és akin persze majd uralkodhat. A férfinek tetszik, sőt elfogadja a nőt, a szépségét, a fiatalságát, a büszkeségét, a romantikusságát, egyéniségét. Ám a nő Szaturnusza nem fogadja el a férfi megjelenését, szélsőséges magatartást válthat ki a férfiból, és óriási csatározások kezdődhetnek meg közöttük. Mindezek hátterében állhat némi kisebbrendűségi érzés – elsősorban a nő részéről, amelyet ügyesen titkol –, illetve a félelem a csalódástól.

Szerintünk:

Mi már látjuk szemeink előtt, ahogy a két szappanoperahős egymásba gabalyodik egy rendezvényen, majd Rómeó és Júlia módjára bujkálnak, nehogy Pongrácz Péter vagy Kertész Vilibá megtudják, hogy ők bizony a két nagy kereskedelmi csatorna tiltása ellenére egymásra találtak. A Gézát alakító Németh Kristóf néha motorra pattanna és meg sem állna Csillagkútig, ahol a Kékmacsek egyik eldugott zugában vallana szerelmet az ő Bettijének. Aztán persze a sorozat írói csupán elővigyázatosságból kénytelenek lesznek kinyírni mindkét szereplőt, de mit számít a Bettinek a rázuhanó lift vagy a Gézára boruló téglafal, ha a szerelmük lángol. 

SP – 1988. 11. 30.
Iszak Eszter – 1987. 11. 08.

A félinformációkkal ellátott asztrológus véleménye:

Milyen pár lenne Liptai Claudia és Hajdú Péter? A férfi Nap-ház horoszkópjából az derül ki, hogy bohém, optimista beállítottságú, de mégis van benne egy jó adag keménység, ridegség, ezért képes az energiáit féken tartani. Az ösztönei és a lelkiismerete között gyakran támad feszültség, amelyből felmerül a bűn és a bűntudat problematikája, illetve megoldásként a félreállás, a lemondás jelentkezhet. Esetleg felmerül benne, hogy nem olyan értékes, amit a Skorpió jegyű nő fel tud benne oldani, de ha a férfi nem úgy cselekszik, ahogy a nő elvárja, akkor ezt a negatív érzést el tudja benne mélyíteni, illetve meg tudja büntetni. A két ember Nap-ház horoszkópját összehasonlítva, ha összejönnek, óriási játszmák alakulhatnának ki, de a kapcsolatuk nem szólna egy életre, és valószínűleg történne közöttük olyasmi, amit sohasem tudnának elfelejteni.

Szerintünk:

Mégis milyen felejthetetlen történhetne kettejük között? Esztert rajtakapja SP Fluor Tomival (vagy pont fordítva)? Simán belefér, a műsorvezető ugyanis szereti gyakran változtatni partnereit, és általában a bulvárlapok címlapjáról választ. Egy biztos, egyik sztár sem áll szószátyár hírében, így éjszakákon át tartó beszélgetésekre nem számíthatunk, de akkor vajon mivel ütik el az időt? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top