Ezo

A hétfő érzelmes, a csütörtök szerencsés

Az asztrológiában a hét minden napjának van egy-egy uralkodó bolygója. Most eláruljuk, melyik nap mire alkalmas, és melyik csillagjegy érezheti elemében magát aznap!
A hétfő érzelmes, a csütörtök szerencsés
Szerelmi horoszkóp 2011 nyarára

A Holdtól érzékeny a hétfő
Nemcsak azért nem szeretik sokan a hétfőt, mert ez az első munkanap. Asztrológiai szempontból a Holdhoz tartozik a hét első napja, ezért hangulatilag ingatag, lelkizős, nyűgös a hétfő. Ilyenkor érzékenyebbek és sértődékenyebbek vagyunk, apróságokon is felkapjuk a vizet és hajlamosak vagyunk nosztalgiázni. Ilyenkor a legszívesebben csak a szeretteinkkel találkoznánk, és megnő az emberi érintés igényünk is.

Hogyan használjuk ezt a napot? Adjuk meg mindenkinek azt az odafigyelés- és szeretetadagot, amire vágyik. Ez a legjobb mód arra, hogy magunk is boldogabbak legyünk hétfőnként!

A hétfő érzelmes, a csütörtök szerencsésA Marstól harcias a kedd
A legharciasabb bolygó, a Mars uralja a hét második napját. Ilyenkor bennünk is kirobbanáshoz készülődnek az energiák. A hétfői sértődékenység keddre bizony harciasságba csap át. Ilyenkor mindenki kezdeményezőbb, önzőbb, lobbanékonyabb és energikusabb, mint más napokon. Égünk a tettvágytól, és úgy érezzük a sarkaiból is ki tudnánk forgatni a világot, ráadásul a szexuális energiáink is felerősödnek.

Hogyan használjuk ezt a napot? Azzal tesszük ilyenkor a legjobbat magunknak és másoknak, hogyha levezetjük a felgyülemlett energiáinkat. Ez a nap a szexualitás megélése mellett sportolásra is alkalmas, és kétszer annyit tudunk teljesíteni, mint máskor. A kínos vagy diplomatikusságot igénylő megbeszéléseket viszont ne keddre időzítsük!

A Merkúrtól pletykás a szerda
A hétfő érzelmes, a csütörtök szerencsésA szerda ura a Merkúr, a kommunikáció, a szellemi képességek és a tanulás bolygója. Ezen a napon élénkebb az észjárásunk, jobban megragad bennünk a tanulnivaló, és könnyebben fel is mondjuk azt. Szerdán megnő a beszéd és az írás utáni vágyunk, no és persze a pletykaéhségünk. Ezen a napon mindkét fél számára előnyösebb szerződéseket köthetünk, és a keddről elhalasztott kínos témákat is könnyebben megbeszélhetjük. Szerdán érdemes útra indulni, mert a Merkúr felelős a közlekedésért is. No és persze az értékeinkre is figyelnünk kell, hisz ez a bolygó a tolvajok ura is.

Hogyan használjuk ezt a napot? Beszéljünk, beszéljünk és beszéljünk! Kérjünk fizetésemelést, menjünk állásinterjúra és tárgyaljunk mindenfajta szerződésekről. Vizsgákat is időzíthetünk erre a napra, jobb eredményt érünk el. És a masszőrök, fodrászok, kozmetikusok is ügyesebbek szerdánként.

A Jupitertől szerencsés a csütörtök
A hétfő érzelmes, a csütörtök szerencsésA nagy szerencse bolygója uralja a csütörtököt. Ezért sokan tapasztalatból is tudhatják, hogy csütörtökön egyszerűbb a dolguk, hisz szerencsével ilyenkor szinte minden napi ügyünk megoldódik. Emellett ez a nap alkalmas a tervezgetésre, a bölcs gondolatok megalkotására és az okos tanácsok megfogalmazására. Vigyázat, csütörtökön hedonisták leszünk: megnő az étvágyunk és minden vágyunk túlzóvá válhat!

Hogyan használjuk ezt a napot? Ha nem vigyázunk, csütörtökön elefánt lesz a bolhából, ezért fontos, hogy próbáljuk megőrizni józanságunkat. Kérjünk tanácsot barátainktól, és mi magunk is bőkezűen szórjuk pozitív gondolatainkat – mert ezek is sokszorosan megtérülnek ilyenkor!

A Vénusztól szerelmes a péntek
A hétfő érzelmes, a csütörtök szerencsésAki eddig azt hitte, a péntekben az a jó, hogy az utolsó munkanap, azt megnyugtatjuk: valójában az a jó, hogy a Vénusz veszi át ilyenkor az uralmat. Ez a bolygó felel a szerelemért, a kisebb szerencsés véletlenekért és a pénzért. Mindezekre számíthatunk péntekenként. Ezen a napon jó randizni: szebbnek látunk másokat és bennünket is szebbnek látnak. Ilyenkor megnő a társaságigényünk, és még a táncban is ügyesebbek vagyunk, sőt talán még az éneklés is jobban megy.

Hogyan használjuk ezt a napot? Úgy, ahogyan a péntekkel mindig is tettük: randizzunk, bulizzunk, ismerkedjünk, és a legfőképp járjunk nyitott szemmel, mert bármikor találhatunk egy kis pénzt az utcán.

A Szaturnusztól elmélyült a szombat
A hétfő érzelmes, a csütörtök szerencsésA nagy sorsbolygó uralja a hétvége első napját, ami emiatt sorsszerű és karmikus eseményekben is bővelkedhet, de az elmélyülésre, az odafigyelést igénylő tevékenységekre is alkalmas. Emellett minden, amibe szombaton kezdünk bele, hosszú távú és tartós lehet. A szombat a bölcsesség és a megfontoltság napja is, ilyenkor sokkal lassabban és aggályosabban hozunk döntést.

Hogyan használjuk ezt a napot? Felszínes bulik helyett világmegváltó beszélgetéseket javasolunk. Ez a nap alkalmas arra is, hogy a szüleinkkel (vagy a gyerekeinkkel) közelebb kerüljünk egymáshoz, csakúgy mint arra, hogy hosszú távú, nagyszabású terveket fogalmazzunk meg!

A Naptól boldog a vasárnap
A hétfő érzelmes, a csütörtök szerencsésA hét utolsó napja a legnagyobb jótevőé, a Napé. Ez az égitest arról gondoskodik, hogy vasárnap kreatívak, ötletesek, lusták, boldogok, érzelmesek, szerelmesek és szexuálisan túlfűtöttek legyünk. A hét utolsó napján jobban megértjük a gyerekeket és könnyebben csábítjuk el a kiszemeltet. Nem mellékesen azért, mert ilyenkor mindenki hajlamos elcsábulni…

Hogyan használjuk ezt a napot? Töltsük kettesben a párunkkal, vagy a gyerekekkel szervezzünk közös programot. Ha kreatív kihívás előtt állunk, akkor ezt a napot szenteljük a munkának, ha a héten nem voltunk túl boldogok, a hét utolsó napja jó alkalmat kínál a feltöltődésre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top