Ezo

Szerelmi horoszkóp 2011 nyárra

A csillagok szerint az idei szeszélyes nyáron a szerelemben a legőrültebb dolgok is megtörténhetnek. Kattints, hogy megtudd, rád mi vár!

Kos:
Szerelmi horoszkóp 2011 nyárraCsúcsformába kell hoznod magad, mert az idei nyár elején összetalálkozol egy olyan személlyel, akinek a külsőségek a fontosak, azaz hogy hogyan nézel ki. Viszont neked az álmaid válnak valóra, mert szellemileg éppen azt kapod tőle, amire szükséged van. Ráadásul ha párkapcsolatban élsz, akkor ő elfordíthat a meglévő viszonyodtól, különösen ha a régivel érzelmileg és szellemileg is fényévnyire vagytok egymástól. Ebben az új kapcsolatban nagyon sokat kaptok és adtok egymásnak, ami szinte felnyitja a szemed, és a nyár vége felé talán úgy döntesz, elég volt a régiből. És talán rögtön nem is az újjal akarsz élni, hanem átmenetileg egyedül. Csak addig, amíg rendezed az érzéseidet, vállalod a szingliséget is – persze csak rövid időre.

Bika:
Szerelmi horoszkóp 2011 nyárraMég az is megtörténhet, hogy a nyár elején egy régi szerelmi kapcsolat kezdődik újra. Amikor együtt jártatok, netán éltetek, gyakran az őrület határán voltál, mert nem voltál tisztában azzal, hogy mit is akar valójában tőled. De most tisztázódik minden félreértés, ráadásul mindketten több tapasztalatot szereztetek, és nem követitek el ugyanazokat a hibákat. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor készülj fel, hogy futó kalandokban bővelkedik ez a nyár, rengeteg bulizol, az egyik fantasztikusabb lesz, mint a másik, és mindenhol új arcok keresik a társaságod. De nincs közöttük az, akire igazán vágysz. A meglévő kapcsolatokban több szerencsés változás várható.

Ikrek:
Szerelmi horoszkóp 2011 nyárraHa eddig keresgéltél, és nem találtál, akkor júniusban ez véget ér. Mert olyan személlyel jöhetsz össze, aki ugyan valamennyire hasonlít az egykori nagy szerelmedre, de mégsem olyan, mint ő. És nagyon bejöttök egymásnak. Ő komolyabban gondolja a kapcsolatot, mint te. Te talán óvatosabb vagy, hiszen egyszer-kétszer alaposan megégetted magad, ezért nem mered elhinni, hogy itt van ő, a nagy Ő, aki képes lenne a csillagokat is lehozni neked az égről. Ha párkapcsolatban élsz, vagy régebb óta jársz valakivel, és fontos neked, akkor tartsd kicsit jobban szemmel, mert a nyaralás, vagy éppen a bulizások során nagyon könnyen elcsábul, és lesznek, akik rástartolnak…

Rák:
Szerelmi horoszkóp 2011 nyárraMicsoda nyár! Kívánni sem lehet jobbat, ha szerelemről van szó! Ha eddig egyik ágyból a másikba vándoroltál az igazit keresve, sőt le is mondva arról, hogy valaha megtalálod, akkor most ezt nem mondhatod el. Minden esélyed megvan arra, hogy akit megismersz, azzal összekötöd az életed. De ne feledd, hogy ez a nyár rendkívül termékeny a te szempontból! És még az is lehet, hogy egy leszületni készülő lélek hoz össze benneteket… Ha ettől megrémültél, és nem vágysz semmi ilyesmire, akkor védekezz, és ha nem akarod lekötni magad, akkor válogathatsz a jobbnál jobb felhozatal között – amelyek jó időtöltésnek számítanak. Arra azért ügyelj, hogy ne a barátnőd pasiját hódítsd el…

Oroszlán:
Szerelmi horoszkóp 2011 nyárraAz idei nyáron, akár szingli vagy, akár jársz valakivel, egyszerűen olyan csillagállások jönnek létre, amelyek arra sarkallnak, hogy skalpvadászatot folytass. És minderre azért kerül sor, mert úgy érzed, hogy a közelben van az igazi, csak meg kell találnod. Ám ez nem lesz egyszerű, mert mindegyikben találsz hibát, és a szex sem lesz igazán kielégítő. Lehet, hogy a mércét magasra tetted, ezért nem tudja átugrani az, aki pedig megpróbálná, és valóban ő lehetne az igazi. A meglévő viszonyokban azt várod, hogy a párod rajongjon érted, csodáljon, és ha nem ezt kapod, akkor hallatni fogod a hangod, és végül kierőszakolod azt, amit akarsz.

Szűz:
Szerelmi horoszkóp 2011 nyárraJelentkezik a régi, aki megalázott és aki kihasznált. És minden esély megvan arra, hogy levegyen a lábadról, ami a nagy hiba, mert ezt a nyarat csak végig akarja szórakozni veled, semmi többet nem szeretne. És szeptemberben úgy otthagy, hogy ismét átélheted azt a szenvedést, amit korábban. Ezért légy okos, és ne menj bele a régi felmelegítésébe, amikor jobbnál jobb lehetőségeid adódnak, főleg a munkád – még ha az alkalmi is – során ismerhetsz meg olyanokat, akikkel nemcsak a munka jó, hanem bulik, és általuk ismered meg az igazit. Ha párkapcsolatban élsz, a kedvesed imádni fog, júniusban gondtalan időszakot éltek át, júliusban valaki keveri közöttetek a kártyát, minden azon múlik, hogy neki hiszel, vagy a saját szemednek és a partnerednek.

Mérleg:
Szerelmi horoszkóp 2011 nyárraMég az is megtörténhet, hogy éppen egy külföldivel jössz össze, vagy külföldi utazás során találkozol azzal a személlyel, akiről azt hiszed, hogy az igazi. Ám júliusra sajnos kiderülhet, hogy akit királyfinak hittél, békává változott. Méghozzá undok békává, akitől jobb lesz minél előbb megszabadulni. Mert az idei nyáron a kudarc után még bejöhet valaki a képbe, akivel eltöltheted az időd. De nem érzed a bizsergést, nem leszel szerelmes, sőt még a jelleme sem fog érdekelni. Viszont örök optimistaként várni fogod a szerelmet, a nagy Őt, aki meg fog érkezni, de nem valószínű, hogy ezen a nyáron. Ha párkapcsolatban élsz, nagyon nehéz veled. Előfordulhat, hogy partnered nem akarja tovább folytatni a kapcsolatot. Egy kis szünet jót tenne neked is…

Skorpió:
Szerelmi horoszkóp 2011 nyárraAz idei nyár – akár párkapcsolatban élsz, akár most jössz össze valakivel – felejthetetlen lesz. Szinte a föld felett lépdelsz két lépéssel, mert a sors teljesíti a vágyadat, mert ha most jössz össze valakivel, úgy érzed, mintha az előző életedben – ha egyáltalán van – is találkoztatok volna. Ráadásul a kémia úgy működik közöttetek, mint eddig talán még senkivel. De ne feledd, nem elegendő, hogy szexuálisan tökéletes legyen minden, mert ha többet akarsz egy nyári kalandnál, akkor fel kell térképezned a kedvesed, hogy szellemileg és anyagilag milyen szinten áll. Mert a szex, te is tudod, nem minden! Ha össze akarsz majd vele bútorozni, akkor nem árt a barátait is megismerned, mert ismered a mondást: madarat tolláról, embert barátjáról! És a barátnőid sasszemét is vond be, mert a tiédre rózsaszínű köd telepszik most…

Nyilas:
Szerelmi horoszkóp 2011 nyárraAz idei nyár szerelmi szempontból sajnos a számodra inkább csak kalandokat tartogat, semmi komolyat. Ugyan te komolyan veszed mindegyiket – sajnos –, de ők nem. Valamennyinek lesz valami apró hibája, ami miatt aztán kiábrándulsz belőlük. Ez egyáltalán nem baj, mert ezen a nyáron megtanulod, első ránézésre ki az, aki igen, értékes a számodra és nem fog csalódást okozni, és ki az, akit messzire el kell kerülni, mert felveheti a versenyt mesemondásban Andersennel, amire te nem vagy kíváncsi. A meglévő párkapcsolatokban júniusban a sok probléma ellenére is a nagy szeretet és gyengédség lesz jellemző a kapcsolatotokra. Ha válófélben vagy, partnered nehéz helyzetbe kerül, de eszedbe ne jusson visszaengedni a családi fészekbe!

Bak:
Szerelmi horoszkóp 2011 nyárraAz idei nyáron mindenben részed lesz. Előfordulhat, hogy a kalandozások után – talán még kipróbálod a szexet édes hármasban is – rátalálsz az igazira. Arra, akiről az első pillanatban talán még tavasszal, amikor megláttad, tudtad, hogy ő az! Ő kell neked! Ő a te párod! Aztán úgy viselkedett, ami felért egy visszautasítással, és ugyan nem zárkóztál magadba, de nem igazán volt említésre méltó valaki, akivel akár egy diszkóba is elmentél volna. És akiről tudtad, hogy ő a te embered, szintén rájön az idei nyáron, hogy benneteket az ég is egymásnak teremtett. A meglévő kapcsolatokban, együtt járásokban előfordulhat, hogy a család létszámában változás történik, ami először talán riadalmat kelt, aztán átbeszélve, átgondolva a dolgokat, felszabadultan örültök a történteknek.

Vízöntő:
Szerelmi horoszkóp 2011 nyárraMeglátni és megszeretni egyetlen pillanat műve lesz csupán. Ha ezt még nem élted át, sőt nem is hittél benne, hogy előfordulhat ilyen, akkor most megtapasztalhatod. Persze tovább növeli az esélyeit nálad, hogy van mit aprítania a tejbe, ha nem is közvetlenül neki, de apukának, anyukának a bankszámláját jelentős összeg duzzasztja. Ugyan nem vagy anyagias, de azért ez most számít. És az idei nyáron rengeteg bulizol, új barátokra is szert teszel, de azért a legféltettebb titkaidat – különösen a múltadat – ne oszd meg új ismerőseiddel. Ha párkapcsolatban élsz, partnered nagy örömére egy baráti kapcsolatod végleg megszűnik. És ha nyári projektjeitek között a „babagyártás” is szerepel, akkor a csillagok hozzásegítenek a sikerhez.

Halak:

Szerelmi horoszkóp 2011 nyárraAz idei nyáron az érzelmeid szinte túlcsordulnak, s mindez annak is köszönthető, hogy akire már egy ideje vársz, és akiről pontosan tudod – érzed –, hogy nem vagy közömbös iránta, végre-valahára úgy viselkedik, ahogy azt az álmaidban már sokszor láttad. Júniusban inkább a barátkozás és a gyengédség lesz a jellemző, míg júliusban a szélsőségek kapnak helyet a szerelemben, az őrült szenvedély és az őrült féltékenység. Rájössz arra, hogy neki nem ugyanazt jelenti a szerelem, mint neked, de ez nálad nem akadály. A meglévő párkapcsolatokra is a nyugtalanság lesz a jellemző, mert úgy érzed, hogy te vagy az, akinek le kell mondania olyan dolgokról, amit szeret, vagy áldozatot hozni, ami eddig talán rendben is volt, de ezen a nyáron eleged lesz belőle. Ügyelj azért arra, hogy ne kerüljön sor ingyencirkuszra, aminek sokan örülnének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top