Ezo

Heti horoszkóp

Mindjárt a szerelmesek napjával kezdődik a hét, de a csillagok szerint nem fogunk egész héten szerelmi mámorban úszni. Amiről a pénteki telihold és a más bolygók feszítő fényszögei is gondoskodnak.

Kos:
Heti horoszkóp A héten egy vagy akár két társaságnak is a központja lehetsz. De számíts arra, hogy van, aki rettenetesen féltékeny rád, a saját kisebbrendűségi érzései miatt olyan dologra vetemedhet, amely megdöbbent. Hirtelen haragod fölött számolj háromig, így nem küldöd el melegebb égtájra, viszont képes leszel kedves lenni, és ezzel teljesen leszereled. A munkád miatt lassan az őrület határára jutsz, mert senki nem tartja a határidőt, és rajtad verik el a port. Régi párkapcsolatban feszültség támad újra, tudasd a kedveseddel, amikor a hibáidat sorolja: Nem emlékszel? A hibáimtól találtál engem annyira szexisnek és szeretni valónak!

Heti horoszkóp Bika:
Újfent változással kell szembenézned a munkahelyeden. Mégpedig annak köszönhetően, hogy a kollégád talán nem tudja úgy ellátni a feladatát, ahogy a főnökök elvárnák tőle. És neked kell segítséget nyújtanod, vagy egyszerűen a nyakadba sózzák az egészet, hogy csináld meg, és ez ugyan egyrészt hizlalja a májad, hiszen ez azt jelenti, hogy jó vagy. De azt is, hogy vége az aranyéletnek, és megint robotolhatsz reggeltől estig. Ha utazol, vizsgázol, légy nagyon óvatos, mert saját hibádból kár érthet. Viszont a szerelemben több jelentkező közül is válogathatsz, és talán mindtől ajándékokra számíthatsz.

Heti horoszkóp Ikrek:
Ne feledkezz meg a Valentin-napról, ha mégis ez történik, akkor megint csak számíthatsz egy kis mosolyszünetre, sőt akár szakítás lehet a dolog vége. Viszont sikereket érhetsz el, ha bulizol a héten, főleg ha sulis vagy munkahelyi buliról van szó. És közben a tanulás is úgy megy, mint a karikacsapás. Olyan dolgok történnek közben veled, amelyeket egyszerűen nem tudsz elhinni, és feltör benned a szabadság édes érzése. A baráti kapcsolataid közül megint csalódnod kell valakiben, talán nem ártana, ha magadba néznél, mert rájönnél, hogy talán nem is bennük van csak a hiba, hanem benned is.

Heti horoszkóp Rák:
Egyszerűen követhetetlen vagy! Szinte állandóan szerelmes, és most talán olyan valakibe, akivel még nem is találkoztatok személyesen, viszont olyan levélváltás folyik köztetek, aminek tartalmáról úgy érzed, hogy ő a te végzeted. Közben vannak mások is, akik voltak egy ideig, és most újra felbukkannak, mert hiányzol, vagy mert csak rád gondolt. Ami persze roppantul hízelgő rád nézve. A környezetedben a héten viták zajlanak, jobb lenne, ha kimaradnál belőle, meg se szólalj, és észre se vedd, hogy ki mit mond, így nem lesz gondod a későbbiekben.

Heti horoszkóp Oroszlán:
Annyi munka szakad a nyakadba a héten, hogy teljesen kimerültnek érzed magad. És sajnos nem tudod egy ismerősöd kérését sem teljesíteni, aki pedig eddig sohasem kért tőled semmit, viszont te már tőle elég sokat. Ez lehet, hogy bánt téged, de végül is nem csinálsz belőle olyan nagy ügyet. Ezen a héten csinálj ünnepi vacsorát, mert a meglévő kapcsolatodban a telihold feszültséget hoz, és lehet, hogy a partnerednek rengeteg ötlete lesz, vagy több mindent szeretne, de te nem. Vagy esetleg nem tudsz vele tartani, amiből sértődés lehet. Egy ünnepi menü, otthon, kettesben, minden problémát elboronál.

Heti horoszkóp Szűz:
Van, amikor a szerelemért áldozni kell, és ez a hét ilyen. Betudhatod ezt a Valentin-napnak, amikor a kedvesedet megleped, és most sajnos nem jön be nála az olcsó kis semmiség. Még nagyobb kiadást jelent persze, ha a régit akarod visszahódítani, vagy netán több ágyban űzöd kisded játékaidat. A munkában ne vállalj a héten túl sokat, bízz feladatokat a kollégákra, ha netán főnök vagy, akkor a beosztottakra, különben rád szakad az egész iroda, illetve munkahely.
És nem árt, ha tudod, akiről korábban azt hitted, nincs már rá szükséged, kiderül, hogy tévedtél, és ha újra szükséged van a kapcsolataira, a tudására, meg kell őt fizetned.

Heti horoszkóp Mérleg:
Itt az alkalom, hogy a legújabb, szexi tűsarkúdat, amit még elő sem vettél a dobozából, előkapd, most jött el a pillanat, hogy Valentin-napon a szerelésed szuper legyen, és ehhez ez a kis cipőcsoda elengedhetetlen. És jobb lenne a nyugodt párkapcsolat szempontjából, ha nem emlegetnéd az otthoni, esetleg ősökkel vagy lakással kapcsolatos problémákat sem, mert ha ezek maguktól nem oldódnak meg, de a jövő héten már más csillagállások lesznek, és ezek már nem jelentnek olyan nagy gondot, mint most. Rád bíznak egy titkok, sajnos hajlamos vagy kifecsegni, próbálj meg – bármennyire nehéz – most lakatot tenni a szádra.

Heti horoszkóp Skorpió:
Még az is lehet, hogy az egész otthonod lufikban és mindenféle szíves, rózsaszirmos és illatos díszben fog fürdeni! Mindezt jobb lenne, ha te teremtenéd meg, mert a partnered előfordulhat, hogy képtelen lesz rá. Mármint fizikailag akadályozza őt meg ebben az élet, és nem azért, mert bárgyúságnak tartja. Lehet, hogy picit morogni fog, hogy mégis mi ez a felhajtás, de azért örülni fog neki. Felettesed vagy tanárod stílusa idegesít, úgy érezd, hogy igazságtalan veled, ráadásul még meg is aláz olyanok előtt, akik előtt neked ez a helyzet sokkal kellemetlenebb.

Heti horoszkóp Nyilas:
Itt a Valentin-nap, és neked lehet, hogy éppen szerelmi bánatod van? Sürgősen tedd ezen túl magad, és ne várd meg, amíg elmúlik magától a fájdalom. A héten tegyél többet magadért. Például menj el egy edzőterembe, vágj bele egy méregtelenítő kúrába, esetleg vásárolj új rucikat és néhány új sminket, egy új illatot. És felejtsd el azokat a trükköket, amiken szinte éjjel-nappal agyalsz, hogyan is készíthetnéd ki a pasidat. Lépj tovább, mert sokkal hamarabb találkozol egy fantasztikus fickóval, mint gondolnád. A munkában már látod, hogy rövidesen kezdődik a hajrá, a bolondokháza.

Heti horoszkóp Bak:
Ha éppen nem vagy szerelmes, sőt pasi sincs a láthatáron, netán most szakítottatok, akkor sincs elkeseredésre semmi okod. Nem szabad utat engedned a gyötrő félelemnek és szorongásérzetnek. Tudnod kell, hogy szakítás vagy a régi dolgok miatti gyötrődés a vegetatív idegrendszeredet is komolyan befolyásolja. A kortizol nevű stresszhormon szintje magasra szökik a testedben, így gyengíti az immunrendszered, és kimerültséget, vagy akár betegséget is előidézhet. Ezért a Valentin-napból, ha egyedül vagy, ne csinálj nagy ügyet, koncentrálj a munkára, mert a héten sokat és jól kell dolgoznod. És a pénzre, mert muszáj lesz alkudnod, akár veszel, akár eladsz.

Heti horoszkóp Vízöntő:
Lassan kezdesz hozzászokni, hogy körülötted forog az élet, és mindenki azt lesi, hogyan tehetne a kedvedre. De ez is elmúlik egyszer, ezt jól vésd a kis kobakodba. Most még használd ki ezt a hetet, és engedd, hogy kényeztessenek, és abból a sok jóból, amit most kapsz, a másiknak is adj vissza valamennyit. Ha utálod a munkahelyedet, azért, mert azt kell csinálnod, amit nem szeretsz, akkor merj változtatni. Rábukkanhatsz a héten egy olyan lehetőségre, amivel eddig nem foglalkoztál, teljesen új lesz a számodra, de élvezni fogod, és talán még jól meg is fizetnek.

Heti horoszkóp Halak:
Végre van munka és pénz is! Muszáj belehúznod a munkába, nem annyira a határidő miatt, hanem azért, mert minél előbb pénzhez kell jutnod. Valentin-napra a kedvesednek valami édes kis meglepetéssel rukkolj elő, ugyanis nagyon várja, nagyon fontos ez neki. Még ha esetleg éppen az ellenkezőjét mondja, akkor is. A felettesedről olyan információ jut a birtokodba, hogy az teljesen elképeszt, és alig várod, hogy továbbadhasd a barátnődnek, aki egyben a kolléganőd is. Miközben tudod, hogy nem kéne, mert ő is továbbadja, és egy nagy lavinát indítotok el, a rövidebbet pedig te fogod húzni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top