Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek

2011. február 8–14.

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
A februári tavasz felborzolja a kedélyeket. Az Oroszlán gyerekek harsányabbak lesznek, mint valaha, a Rák szülőknek pedig a munka is nehezíti az életüket. Nézd meg, szülőként mi vár rád a héten!
Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek Kos gyermek: Legyen bármennyi idős, társaságra vágyik. És nem a szülők, nagyszülők társaságára, hanem a hasonló korú pajtásokéra. Itt aztán szabadnak érzi magát, és olyan dolgokat tanulhat a többiektől, amit sehol máshol. Lesz benne egy kis agresszió, de a szép szóval azonnal leszerelhető.

Kos szülő: Érzékenyebb vagy az átlagosnál, talán ez az oka annak, hogy olyan dolgokat is a szívedre veszel, amelyek máskor hidegen hagynak. Ne töltsd magányosan az idődet, menj társaságba, és kérj egy kis kimenőt a babád mellett. Saját magadat sem hanyagolhatod el! A nagyszülők vagy a barátnőd örömmel vállalják a kicsi felügyeletét.

Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek Bika gyermek: Mindennél fontosabb a héten a babusgatás, a testi érintés, a simogatás. És ha már kicsit nagyobb, akkor jobban igényli, hogy vigyék játszóházba, ahol kitombolhatja magát, de közben felügyelni kell rá, mert előfordulhat, hogy erősebbnek és nagyobbnak hiszi magát, és törött kar lehet a vége.

Bika szülő: Az egész hetet a mozgás, a szervezés, a kommunikáció jellemzi. Ami rettentő jó, mert érdekes információkhoz juthatsz, amit felhasználhatsz, mégpedig úgy, hogy továbbadod, ráadásul most kivételesen semmiféle galibát nem okozol a pletykálkodással. Inkább elejét veheted valami kellemetlenségnek. Közben segítséget nyújthatsz egy másik szülőnek, akinek hasonló korú csemetéje van, mint a tiéd.

Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek Ikrek gyermek: Ha a kis aranyos még bizonyos dolgokat nem tudott megcsinálni – legfőképpen azért, mert még a szakemberek szerint nem volt itt az ideje – a héten valami olyan új dolgot produkál, amivel lekörözi a hasonló korú társait. Persze ettől még korántsem kell őt zseninek kikiáltani, de agyondicsérni, azt már kötelező!

Ikrek szülő: Egyáltalán nem baj, ha dicsekszel, hogy a babád mit tud. És nyugodtan viheted őt magaddal bárhova, mert élvezni fogja, hogy emberekkel találkozik, a fényeket, a színeket, a szagokat, mindent. Ha tanulmányokat folytatsz, és a héten beszámolóra vagy fontos megmérettetésre kerül sor, ne izgulj, jól fog menni.

Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek Rák gyermek: Talán kicsit zárkózottabb lesz a héten, mint általában. Talán jobban kellene figyelni rá, mert előfordulhat, hogy a változékony időjárás miatt felszökhet a láza, vagy egy vírus támadásának van kitéve. És lehet, hogy ez a kissé visszavonultabb, csendesebb viselkedésének az oka.

Rák szülő: Ha dolgoznod kell, a munkahelyeden ezen a héten eleged lesz, a felettesed igazságtalanul viselkedik, vagy annyi munkát sóznak a nyakadba, hogy azt sem tudod, mit csinálj. Ha a babáddal vagy otthon, akkor társad viselkedik félreérthető módon, és hajlamos leszel féltékenységi jelenetet rendezni. Mielőtt utat engednél a zöld szemű szörnynek, higgadtan kérdezz rá mindarra, ami izgat, ami érdekel.

Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek Oroszlán gyermek: Imádni kell, ahogy szerepel. Amilyen grimaszokat vág, vagy amit mond, amit tesz – elbűvöli a felnőtteket. És a gyerektársaságban az idősebbek vele akarnak foglalkozni, a kisebbek pedig utánozzák. Hajlamos lesz az erőszakos viselkedésre, főleg ha valami nem úgy történik, ahogy akarja, vagy ha nem tetszik valami. De ne feledd, te vagy a főnök, nem ő.

Oroszlán szülő:
Büszkeség dagasztja a kebled, még az is lehet, hogy többen keresik a társaságod, sokan szeretnének a közeledben tartózkodni. Új ismeretségre is szert tehetsz, akár a babád sétáltatása közben. Még az is előfordulhat, hogy egy olyan rokonnal fogsz beszélni vagy találkozni, akivel megszüntetted a kapcsolatod. Először kínos lesz, aztán rájöttök, hogy egyformán hiányoztatok mindkettőtöknek.

Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek Szűz gyermek: Talán kicsit bágyadtabb, csendesebb, figyelni kell rá, mert ebben a bolond időben könnyen megbetegedhet. De az is lehet, hogy ezen a héten csak többet durmol és válogatósabb, nemcsak az ételek, hanem az öltözködés terén is. És nem üvöltve fogja a nemtetszését kifejezni, hanem krokodilkönnyekkel.

Szűz szülő: Segítséget kaphatsz a héten a házimunkához, sőt lesznek jelentkezők, akik vigyáznak néhány órára a babádra, hogy el tudj intézni olyan dolgokat, amelyek fontosak, és eddig halogattad őket. De az is előfordulhat, hogy a munkahelyedről látogatnak meg, tegyél ki magadért, és legyél szuper vendéglátó.

Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek Mérleg gyermek: Társaságban érzi jól magát, imádja a zenét, a meséket, legyen körülötte mozgalmas az élet. Ha már tud beszélni, új szavakkal örvendezteti meg a környezetét, és az idősebb emberek azok, akiket a héten jobban elfogad. Sőt, boldog a társaságukban, örömmel hallgatja a történeteiket. Nem meséket, hanem az idősebb emberek történeteit.

Mérleg szülő: Ezen a héten előfordulhat, hogy nem ismered a mértéket. És ez megnyilvánulhat abban, hogy túl sokat és sokszor telefonálsz valakinek, vagy állandóan valakinek a társaságában vagy, aki ezt úgy értékeli, hogy a nyakán lógsz. Figyelj erre és a pénzre, mert még az is előfordulhat, hogy keresned sem kell, mégis találsz.

Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek Skorpió gyermek: A héten szívesen tölt több időt egyedül, illetve nem igényli a társaságot vagy a túlságos babusgatást. Sokat alszik, vagy csak szendereg, az ételt is előfordulhat, hogy úgy kell belé diktálni. Ha új játékot kap, annak viszont nagyon örül. Nem kell, hogy vadonatúj legyen, ha valamelyik testvértől „örökli meg”, nagyra értékeli.

Skorpió szülő: Ne erőltess a héten semmit, főleg ne a gyermekednél, mert nem fog menni. Még ha különböző dolgokat ajánlasz fel jutalomként, akkor sem fogja megcsinálni. Vagy megpróbálja, de esetleg nem úgy sikerül, és ez mindkettőtök számára kudarcélményt jelent. Ha dolgozol, munkahelyeden egy személy kiállhatatlanul viselkedik veled, a problémát beszéld meg a pároddal.

Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek Nyilas gyermek: Ha még nem tud beszélni, akkor az egész hetet végiggügyögi és gagyarássza. Ha már tud beszélni, akkor szinte be sem áll a szája. És még az is megtörténik, hogy olyan dolgot produkál – olvasás vagy tárgyfelismerés, esetleg írás –, amivel elkápráztatja a szülőket.

Nyilas szülő: A pénz, az anyagiak adhatnak megint csak idegeskedésre okot. De sajnos most össze is veszhetsz ezért valakivel, mert úgy érzed, hogy igazságtalanok veled szemben. És nem hagyod magad. Barátnőd vagy a barátod szuper meglepetést készít neked a héten.

Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek Bak gyermek: Imád otthon lenni, és a héten legfőképpen a kádban pancsolni. Különösen, ha a meglepik őt valami olyan játékkal, amit magával vihet a kádba. Ha van kis háziállata a családnak, és kis Bakunk már olyan korú, hogy játszani tud vele, akkor a kismacska, vagy kutyus nem menekül: mert szinte állandóan játszani akar vele – amire a szülő mondhatja, ne nyúzd!

Bak szülő: Ravasz vagy és nagy taktikus a héten. A hatodik érzéked úgy működik, mint még soha. Szinte előre megsejtesz dolgokat, vagy ki sem mondják, te már tudod, hogy mi következik. Így aztán egy helyzetben lépéselőnybe kerülsz, amit ki tudsz használni, és akár a párodat tudod vele segíteni, vagy ha dolgozol, a magad javára fordítani.

Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek Vízöntő gyermek: Még mindig tart az ünneplés, az ováció, és olyan ajándékokkal halmoznak el, amelyekkel a képességét fejlesztheti. És amilyen ügyes, okos kis gyermek, szinte meg sem kell mutatni, hogyan csinálja, ő tudni fogja, mit kell tennie, hogyan kell a játékkal játszani. Az étvágya elképesztően nagy lesz.

Vízöntő szülő: Az élet nagy optimistája vagy, meg is van rá minden okod, még akkor is, ha netán valamilyen egészségi problémád van. Mert abból is gyorsan felépülsz, és talán olyan helyzet alakul a héten, hogy nem várt előnyhöz jutsz, netán ajándékkal lepnek meg. És jelentkezik valaki a múltból, aki szép emlékeket ébreszt fel benned.

Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek Halak gyermek: Nincs megállás a héten, játszóház, ugrálóvár, és minden, ami szórakoztatja. Ha még picike, akkor is talál arra módot, hogy a szülők körülötte ugráljanak. Persze nem direkt, de élvezi, hogy vele foglalkoznak, hogy becézik, és ezen a héten érdemes egyre többször ismételgetni neki a nevét, amit kezd megérteni.

Halak szülők: Kissé infantilisan viselkednek, hasonlóan gyermekükhöz, és ők is képesek lesznek az ugrálóvárban ugrálni. De nem baj, mert a gyerek még jobban imádja majd a papát vagy a mamát ezért. Társad valamit titkol előtted, ne akard feltétlenül tudni, mert lehet, hogy egy meglepetés előkészületei folynak… persze neked.
Kapcsolódó hozzászólások
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás

Igazából szerelem – márciusi szerelmi előrejelzés

Mire készülj márciusban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Facebook lájkok száma354 Hozzászólások száma15

Álmodj nagyot! – márciusi horoszkóp

A Nap és a Szaturnusz közötti jó fényszögkapcsolat arra utal, hogy kellő türelemmel és óvatossággal rendelkezünk. És amire korábban vágyakoztunk, az most végre valóra válik.

Facebook lájkok száma128

Az angyalok üzenik: ez az év az előrelépésről szól

Az angyalokat idén is megkérdeztük, milyen lesz az idei év, ebben pedig ezúttal is dr. Doreen Virtue egyik magyar tanítványát, Mayer Andrea angyalszakértőt hívtuk segítségül. Az angyalok üzenetét ő tolmácsolja a Nők Lapja Café olvasóinak.

Facebook lájkok száma232
Nyereményjáték C&A - Nők Lapja játék

C&A - Nők Lapja játék

Szavazz a C&A és Nők Lapja rendezvényén készült fotókra!

Játszom
Nyereményjáték Bögre áprilisban

Bögre áprilisban

Megnyerheted a Nők Lapja Café egyedi bögréjét!

Játszom

Címlapon

Legjobbak

Ezért vitáznak annyit a házastársak

Ezért vitáznak annyit a házastársak

Miközben vudubabák segítségével mérték, mennyire...
Facebook lájkok száma
Nagyot zakózott Kim Kardashian – fotó

Nagyot zakózott Kim Kardashian – fotó

Kellemetlen baleset érte Kim Kardashiant egy...
Facebook lájkok száma
Így néz ki Kim Kardashian a műhaja nélkül – fotók

Így néz ki Kim Kardashian a műhaja nélkül – fotók

Rövidebb és gyérebb a frizurája.
Facebook lájkok száma
Marihuánaautomatát állítottak fel

Marihuánaautomatát állítottak fel

Három hónappal a marihuána legalizálása után üzembe...
Facebook lájkok száma
Levetkőzött Palvin Barbara – fotó

Levetkőzött Palvin Barbara – fotó

Elkészült az eddigi legmerészebb fotó a leghíresebb...
Facebook lájkok száma
Későn érő zsenik

Későn érő zsenik

Van az úgy, hogy a zsenialitás – bár ez a ritkább eset...
Facebook lájkok száma
A léleknek is kell a böjt

A léleknek is kell a böjt

Friss erő, lendület!
Facebook lájkok száma
Hogyan lesz lakásdekor egy pakli kártyából?

Hogyan lesz lakásdekor egy pakli kártyából?

Mit kezdjünk egy pakli kártyával, amitől nem akarunk...
Facebook lájkok száma
Boldog tyúkok, egészséges tojás

Boldog tyúkok, egészséges tojás

Ha egészséges, tápláló tojást szeretnél tenni a...
Facebook lájkok száma
Olcsó játék: húsvéti krumplinyomda

Olcsó játék: húsvéti krumplinyomda

A gyerkőc már megint új játékot szeretne, de te most...
Facebook lájkok száma

Legtöbbet megosztott cikkek

Várkonyi Andrea: „Gáborral hagyjuk élni egymást”

Várkonyi Andrea-interjú

A papír nem számít.
Facebook lájkok száma218
„Néha aggódunk, nehogy összeessenek” – miért van annyi bukás a nyelvvizsgán?

Nyelvvizsga – miért van annyi bukás?

A diákok 40 százaléka megbukik
Facebook lájkok száma116 Hozzászólások száma122
Lenyűgöző fotók: majdnem 70 éve ugyanaz a lakás berendezése

Lenyűgöző fotók: majdnem 70 éve ugyanaz a lakás berendezése

Íme egy darabka, kiváló állapotban megőrzött múlt.
Facebook lájkok száma89 Hozzászólások száma11
VV Alexa feltöltette száját, mélyen vallásos anyja kiborult - fotó

Megváltoztatta külsejét VV Alexa - fotó

VV Alexa a minap feltöltette a száját, ez a tette...
Facebook lájkok száma63 Hozzászólások száma4
Így még tuti nem hallottad Elvis slágerét

Így még tuti nem hallottad Elvis slágerét

Világszerte elismert klasszikus zenészek mutatták meg...
Facebook lájkok száma61
Büszke volt cigány származására a némafilmek sztárja

Büszke volt cigány származására a némafilmek sztárja

Ma 125 éve született Londonban Charlie Chaplin...
Facebook lájkok száma55
Fergeteges videó: eltáncolták az ábécét

Fergeteges videó: eltáncolták az ábécét

Nos, így kell vérprofin betűkre táncolni.
Facebook lájkok száma39
Retró: ez maradt a neonfényes Budapestből

Retró: ez maradt a neonfényes Budapestből

Csemege, Omnia, Méteráru, Esti Hírlap, Bambi:...
Facebook lájkok száma31 Hozzászólások száma2

© 2014 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem