Ezo

Hétvégi horoszkóp (2011. január 28–30.)

Néhány jegy szülöttei igazán szerelmes hétvégére számíthatnak. De olyanok is akadnak, akik vad romantika helyett a pénztárcájukkal lesznek elfoglalva. Kattints, hogy megtudd, rád mi vár.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 28–30.)KOS: Péntektől a Hold a Nyilas jelében fog járni. Ez neked azért jó, mert ugyanúgy tüzes jegy, mint te, vagyis a tüzet, az energiát fogja benned felfokozni. Ettől aktív, lendületes és jókedvű leszel. Emiatt muszáj mozgalmas programot szervezned, tuti, hogy nem bírsz a fenekeden ülni. Az a jó, hogy téged nem korlátoz a hideg meg a tél. Ha valóban lesz hó, ahogy a meteorológusok jósolják, akkor mehetsz szánkózni, síelni, korcsolyázni. Végül is a hó csak ürügy, hogy a szabadban lehess. Meglátod, szívesen fognak hozzád csatlakozni rokonok, szomszédok és barátok is. Sőt ismerkedés se kizárható. Ezt használd ki, ha szabad még a szíved! Nem fogod megbánni. Nagy kaland lesz…

Hétvégi horoszkóp (2011. január 28–30.)BIKA: Ne félj, nem maradsz ki semmi jóból, ha ezt a hétvégét lazítással kezded! Rád fér a pihenés, elég zűrös hét áll mögötted. A kiadásaidra kell ügyelned most, mert hajlamos leszel szórni a pénzt, főleg ha valamibe bele fogsz szeretni. Mondhatod, hogy „pont erre vágyom már évek óta”. De okosabb lenne menned még két kört az áruházban, vagy aludni rá egyet, mielőtt kinyitod a pénztárcádat. Vasárnap leszel igazán jó passzban. Akkor olyan nyugalom száll meg, ami megvéd mindenféle „őrülettől”. Ugyanis szinte biztos, hogy lesz valaki, aki tesztelni fogja a béketűrésedet. Ő lehet a gyereked, a párod vagy egy családtagod. De hiába akarnak, nem tudnak felbosszantani…

Hétvégi horoszkóp (2011. január 28–30.)IKREK: Nem úszhatod meg szerelem nélkül a mostani hétvégét. Ha van párod, akkor vele, ha még nincs, akkor egy új jelölttel fogsz randizni. Akkor sikerül jól a találka, ha kölcsönösen figyeltek egymásra. Ez igaz egy kávézóban és a hálószobában is. Irigylésre méltó leszel, mert kulináris és erotikus élvezetekben is bővelkedni fog ez a hétvégéd. Semmi más dolgod nincs, mint megengedni magadnak, hogy jól érezd magad a bőrödben. Nélkülözhetetlen lenne, hogy észrevedd, hogy a másik mire vágyik. Úgy tűnik, most a közeledben lévők szomjazzák a dicsérő szavaidat. Nem kell hízelegned. Elég, ha hangot adsz annak, hogy milyen sokra tartod őket, és mennyire fontos részei az életednek…
 
Hétvégi horoszkóp (2011. január 28–30.)RÁK: Mire vágysz? Ha meg tudod fogalmazni, és ki tudod mondani, akkor nagyobb az esélye annak, hogy megkapod. Ez a hétvégéd a vágyak teljesülésével fog telni. Sok apró kívánságod kerül karnyújtásnyi közelségre. Persze a hitedet közben próbára teszed. Emellett most az egészséged is fontossá fog válni. Akkor jársz el helyesen, ha beiktatsz valami mozgást a programodba. Ettől frissebb, energikusabb és fittebb leszel. Azután vasárnap jön a szerelem. Több meghívást fogsz kapni. Zavarba ejtően népszerű leszel. Lesz a meghívások között olyan, amihez semmi kedved sem lesz. Azt inkább hanyagold.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 28–30.)OROSZLÁN: Panaszra nem lesz okod ezen a hétvégén. A Hold tüzes jelben, a Nyilasban fog járni. Ez rád maximálisan pozitívan hat. Fel leszel dobva, és az életkedved is topon lesz. Ennek nemcsak te, hanem a környezeted is örülni fog. Ha mostanában nem voltál szerelmes, akkor most könnyen szerelembe eshetsz. Mindegy, hogy milyenek a körülmények. A szenvedély belőled fog vulkánként kitörni, és aki elég közel van, azt el fogja találni. Emiatt is kell óvatosnak lenned, nehogy olyan kalandba keveredj, ami túl bonyolult vagy méltatlan! Mindezek mellett a gyerekek is ki fogják követelni a figyelmedet. Ha vannak sajátok, akkor ők. Ha nincsenek, akkor más, közeledben lévő porontyok…

Hétvégi horoszkóp (2011. január 28–30.)SZŰZ: A mostani hétvége teljesen átlagos lesz: klasszikus családi programokkal fog telni. Rá is fér a családodra, hogy kicsit foglalkozz velük. Nem kerülheted el a családi látogatást/vendégeskedést és egy minimális takarítást. Ha ügyes vagy, akkor gyorsan le tudhatod mindkettőt, és mehetsz a saját kedved szerint. A vasárnap lesz a te napod. Akkorra már nem fogsz semmit terhesnek, nyomasztónak értékelni. A kötelességek is könnyebben fognak menni. Eltűnik belőled a „nyűgösség”. Tehát visszatér az életkedved és a derűd.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 28–30.)MÉRLEG: Élvezni fogod azt a jövés-menést, ami ezt a hétvégédet fogja jellemezni. Te is mész, hozzád is jönnek. Meglepő módon olyanok fognak felhívni vagy betoppanni, akikre a legkevésbé számítasz, például a testvéred vagy a szomszédod, épp ezért örülni fogsz nekik. De megteheted, hogy nem várod őket, hanem eléjük mész és te keresed őket. Neked általában, de ezen a hétvégén különösen nagy jelentősége lesz annak, hogy kikkel „kapcsolódsz”. Az ember társas lény, ezért nem érzi jól magát elszeparálva. Neked lételemed a társaság, a társalgás. Azért lesz jó ez a pár napod, mert alkalmad lesz érdekes, értékes, intelligens emberekkel találkozni, diskurálni. Garantált, hogy élvezni fogod minden percét.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 28–30.)SKORPIÓ: Ott lesz a kezed ügyében minden, amire szükséged van, épp ezért áhítozni, sóvárogni felesleges. Ezek csak megkeserítik a napjaidat. Jobban jársz, ha a pozitív dolgokat keresed és azoknak a társaságát, akikkel lehet nevetni. Ők olyanok számodra, mint borongós napon egy kis napsütés, hiszen a nevetéstől minden fényesebbnek, derűsebbnek tűnik. Szerencsére ott lesznek a közeledben. Csak rajtad múlik, hogy észreveszed-e, és „használod”-e őket. A másik téma most a pénz. Okosan kell beosztanod, ha nem akarsz megszorulni. Így hó végén természetes, ha kicsit szűkebbek a keretek. De azért nem kell panaszkodnod, hiszen mindenre jut, amire valóban szükséged lehet.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 28–30.)NYILAS: Egyértelműen és tagadhatatlanul a tied lesz ez a hétvége. A Hold a Nyilas jelében azt jelzi, hogy te leszel az, akire érzékenyen reagálnak az emberek. Bármit mondasz vagy teszel, az nem marad válasz nélkül. Ha szerelmes vagy, akkor a szerelmed el fog halmozni gyengéd figyelmességgel. Ha még várod, akkor most rád találhat a szerelem. Persze nem maradhatsz teljesen passzív, ki kell nyitnod a szemedet és a szívedet. Azután be kell engedned azt a csodát, amit szerelemnek nevezünk. Akkor fogod élvezni, ha képes vagy félretenni az előítéletedet. Mivel aki most lép be az életedbe, nagyon más lesz, mint azok, akikkel eddig volt dolgod. Rád fér egy kis változatosság.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 28–30.)BAK: A vasárnap lesz a te napod. Addig elég, ha hátradőlsz és lazítasz. Amennyiben sikerül kívül maradnod a szokásos hétvégi őrületes rohangálásból: bevásárlás, sütés-főzés, akkor jót derülhetsz azon, hogy ki mit művel. Te pedig rendelhetsz egy pizzát, vagy lemehetsz egy gyorsétterembe. Így még a mosogatást is megúszod. És rájöhetsz arra, hogy nem ettől vagy jó háziasszony. Szóval vasárnapig ne akard „megváltani” a világot, mert nem fog sikerülni. Majd vasárnap visszatér beléd az élet. Ismét önmagadra lelsz. Minden a kedved szerint fog alakulni. Csupa mosolygós emberrel lesz dolgod, csupa kellemes dolog vár rád. Megérdemled, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 28–30.)VÍZÖNTŐ: Te mire használod a barátaidat? Ezen a hétvégén várják, hogy „használd” őket. Nem leszel egyedül. Sokkal többen szeretnek és törődnek veled, mint gondolnád. Nem kell mást tenned, mint hagynod, hogy körülvegyenek a figyelmességükkel. Közben egy külföldi utazás ötlete is kezd formát ölteni. Itt az ideje, hogy az álmodozást felváltsa a tervezgetés stádiuma. Ha adatokat gyűjtesz, rá fogsz jönni, hogy nem lehetetlen a dolog. Vasárnap titokzatos folyamatok közepén fogod találni magad. Ez lehet egy titkos viszony, vagy egy titok, amit rád bíz valaki. Mindkét esetben diszkréten kell kezelned a helyzetet…

Hétvégi horoszkóp (2011. január 28–30.)HALAK: Idealizálhatsz másokat. Nem baj, ha van példaképed. De öngól, ha irigykedsz. Ugyanis az irigység mérhetetlen energiát szív el tőled. Jobban teszed, ha elmész egy trendi helyre, és felpróbálod azokat a cuccokat, amik a legjobban tetszenek. Válogatás közben rá fogsz akadni pár olcsóbb darabra. Ha ezek közül megveszel egyet, akkor kielégítheted a vágyadat, és még szépnek is fogod látni magad. Látod, egy jól megválasztott darab milyen sokat számít. Ha esetleg sikerül vidám barátnőkkel menned, akkor igazi buli lesz a shoppingolásból. Utána beülhettek kávézni, és átnézhetitek, mi mindenre tettek szert. Ebből akár hagyomány is lehet, hiszen mindannyiótokra jó hatással van egy ilyen program.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top