Ezo

Mi vár ránk 2011-ben?

Mire számíthatunk 2011-ben? Ismét olyan baljós nyár vár ránk, mint az idei volt? Vagy az Uránusz és a Jupiter gondoskodik a gondtalan évről? Kattints, és megtudod!

A 2011-es esztendő rendkívül változatos lesz! Az első és legfontosabb, hogy végre-valahára szétválik a Jupiter és az Uránusz, amelyek már jó ideje együtt álltak a Halak jegyében. Visszatekintve az idei esztendőre, bizony voltak nehéz pillanatok, különösen amikor e két bolygó szembe került a Szaturnusszal, és nehéz fényszögekkel rákapcsolódott a Plútóra. Magyarország egyik neves asztrológusa viccesen meg is jegyezte ezt a konstellációt látva, gyerekek, legjobb lesz, ha meghúzzuk magunkat, és amikor a nyaralásról faggattuk, ki hova menjen, csak annyit mondott nevetve: „Ezekben a csillagállásokban? Legjobb, ha egy bunkerben vészeljük át a nyarat.”

Mi vár ránk 2011-ben?

Hát átvészeltük, és várjuk a 2011-es nagy évet, ami fantasztikus lesz, hiszen három bolygó vált állatövi jegyet, és ez nemcsak a világban hoz nagy változásokat, hanem az egyéni ember életében is.

Jupiter a Kosban

Az állatövi jegyváltásban Jupiter a leggyorsabb, már a 2010-es esztendőben 4 hónapra megmutatta magát a Kosban, aztán visszahátrált a Halakba, hogy még egyszer szorosan átkarolja az Uránuszt. Talán még egy esélyt kívánt ezzel adni azoknak, akik még nem tették meg önként az életükben azokat a változásokat, amelyekről tudják, hogy szükséges.

Aztán 2011. január 23-án a Jupiter véglegesen átlép a Kosba, és ezen a tüzes jegyen, mint egy őrült,

Mi vár ránk 2011-ben?
Karmahoroszkóp (december 4–10.)

úgy száguld végig. Június 4-én már a Bikában vet horgonyt, egészen az esztendő végéig. Mindez arra utal, hogy a Kosoknak sokkal éberebbeknek kell lenniük, mint korábban, mert a nagy szerencse bolygóját látják vendégül, ami arra utal, hogy sok olyan dolgot tehetnek meg, amelyet máskor nem. Mert most nyílik rá alkalom, és igazán szerencsésnek érezhetik magukat.

Amikor a Jupiter átvándorol a Bikába, megpróbálja a pénzügyeket rendbe tenni. Hiszen a Bika jegy szimbolizálja a pénzt. Szóval nemcsak egyéni szinten, hanem a társadalom szempontjából is szerencsésen kell, hogy anyagi helyzetünk változzon.

Uránusz a Kosban

Mi vár ránk 2011-ben? Az Uránusz is követi a Jupitert, és 2011. március 13-án belép a Kosba, és itt folytatja cammogását 2018. május 15-ig. Utalás ez arra, hogy ebben az időben olyan tudományos felfedezések születnek, amelyeket el sem tudunk képzelni. Minden valószínűség szerint az agykutatásban érhetnek majd el különleges eredményeket, új gyógymódok születnek, és talán olyan betegségekre is megtalálják a megoldást, amelyekre eddig még nem. Sohasem látott technikai fejlődésnek leszünk tanúi és élvezői.

És elérkezik a nagy pillanat: 2011. április 4-e, amikor a Neptunusz a Vízöntőből saját állatövi jegyébe, a Halakba kerül. Ugyan ennek örömére csaphatnánk egy nagy bulit, és fogunk is! Nagyon, nagyon sokszor, amíg a Halak jegyében tartózkodik az Neptunusz (2025 márciusáig). Mindez nemcsak a bulizási kedvet fogja növelni, hanem soha nem látott méretekben nő a drogfogyasztás (és előállítása). És amennyiben hozzávesszük, hogy az Uránusz – az újító! – a Kosban van, akkor ez arra is utal, hogy a jelenleg ismert és fogyasztott drogok mellett újak jelennek meg, amelyek sokkal könnyebben előállíthatók lesznek, mint az eddigiek. Az alkoholfogyasztás is nagyobb méreteket ölt, mint eddig.

Egyre divatosabb vallások

Viszont nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy az ezotéria iránti érdeklődés is nőni fog, feltételezhetően spirituális közösségek alakulnak, és még inkább divatos lesz távoli tájak vallásainak gyakorlása. Akár újfajta vallási közösségek is kialakulhatnak. A család és a házasság intézménye meginog, a művészetek területén is forradalmi változások történnek.

És ne felejtsük el, hogy elindul – és mivel közel van már a Neptunusz jegyváltása, ezért mondhatjuk, hogy talán már el is indult – a kész átverés show, amely a világ népességét – 6 milliárd ember él a földön? – érinti. Világszinten rengeteg lesz a csalás, a hazugság, amelyből lesz, ami kiderül és óriási botrányt kavar, és lesz, amit a Neptunusz homálya sokáig elfed majd.

    

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top