Ezo

Hétvégi horoszkóp (2010. december 3–5.)

Érzelmes Rákokra és családbarát Oroszlánokra számíthatunk a hétvégén. Kattints, és nézd meg, rád mi vár advent második hétvégéjén.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 3-5.)KOS: Az egész hétvégédnek a csúcspontja a vasárnap esti újhold lesz. Emiatt egyfajta várakozás fogja jellemezni ezt a pár napot. Ahogy az egész advent is a fény megszületésére való várakozást jelenti. Jó esetben ez nem türelmetlenséget, hanem szívmelengető készülődést okoz. De vasárnap estig még fogyó hold van, ami jó lehetőség a selejtezésre. Nem kell egy egész napot rászánnod. Pár óra alatt is rengeteg limlomtól megszabadulhatsz. Azután gyönyörködj a rendben, és kezdj el tervezgetni! A vasárnap esti újhold ebben nagyszerű támogatód lesz. Mivel most optimistán nézel a jövő elé, pozitív energiákat küldesz előre. Ebből pedig csak valami nagyon jó sülhet ki. Ne hidd el! Teszteld le!

Hétvégi horoszkóp (2010. december 3-5.)BIKA: Szerelmes hangulatban kezdődik ez a hétvégéd. Azután ahogy az életben szokott lenni, jön a kijózanodás. Pedig milyen jó lenne, ha örökké tartana az a mámorító érzés, ami elveszi az eszedet. Ne sajnáld, ha kezdesz tisztán látni! Neked reálisnak kell lenned, mert az ad biztonságot. Nem bújhatsz ki a bőrödből. Jó hír, hogy nem is kell. Aki ezt várja el tőled, az nem ismer és nem szeret. Mert egy alapvető elem hiányzik: az elfogadás. A vasárnapi újhold téged nem fog közvetlenül érinteni. Ezért kicsit értetlenül nézheted azokat, akik repkednek a lelkesedéstől. Ne aggódj, nem maradsz ki semmiből! Mindig van minek örülni. Most mások örömének örülhetsz. Ez igazán ritka és nagy kincs.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 3-5.)IKREK: Mondhat bárki bármit: szerelem nélkül színtelen, íztelen lenne az élet. Hiszen a szerelem adja azt a pluszt, ami feledteti a hétköznapok nehézségeit és gondjait. Neked a vasárnapi újhold új szerelmet hozhat. Könnyen elcsábíthat valaki. Ne siess, mert nem tuti, hogy ő a te embered! Az se biztos, hogy ez szerelem. Lehet, hogy „csak” barátság, munkakapcsolat, vagy bármi más lesz belőle. Persze nem baj, ha lenyűgöz. Neked is jót tesz a rajongás, a lelkesedés. De vigyázz, ha már foglalt vagy! Nem lenne okos dolog féltékennyé tenni a párodat. Ahogy az sem, ha a másik foglalt, és te harmadiknak lépnél bele a kapcsolatba. Hiszen pontosan tudhatod előre, hogy ez semmi jót nem szül.
 
Hétvégi horoszkóp (2010. december 3-5.)RÁK: Ez a hétvége érzelmes hangulatban indul. Emiatt rosszabbul fogod viselni, ha mások összekapnak. Valószínűleg szem- és fültanúja leszel egy csúnya vitának vagy balesetnek. Elsődleges, hogy meg tudd őrizni a nyugalmadat, mert csak így leszel képes segítséget adni vagy hívni. Szerencsére a szombat a hét legjobb napja lesz a számodra. Csordultig leszel szeretettel, szerelemmel. Ebből korlátozás nélkül adj a környezetednek, főleg a gyerekeknek! Meglátod, ők lesznek a leghálásabbak. A vasárnapi újhold neked közvetlenül nem hoz semmit. De áttételesen igen. Főleg akkor, ha keresed az új módszereket az egészséges életmód terén. Emellett új munkalehetőség, új munkamódszer is eléd kerülhet.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 3-5.)OROSZLÁN: A családé legyen a főszerep ezen a hétvégén! Meglátod, ha velük töltesz pár órát, egy fél napot, akkor utána engedni fogják, hogy menj a dolgodra. De előbb adnod kell. Magadból, a figyelmedből, az idődből, a segítségedből. Minél szívesebben teszed ezt, annál több örömöd fog származni belőle. A vasárnapi újhold annyi új energiát injektál beléd, ami egy országnak elég lehetne. Az életkedv és a szexuális vágy tombolni fog benned. Mindennek igazi nyertese az lesz, aki a közeledben lehet. Akár gyerek, akár felnőtt. Akár ismer téged, akár nem. Épp ezért ne csodálkozz, ha az utcán vadidegenek rád mosolyognak vagy rád köszönnek! Most mágnesként fogod vonzani a tekinteteket.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 3-5.)SZŰZ: Ez a hétvége két témára is alkalmas. Az egyik találkák és bevásárlás. Pénteken és szombaton jól fog esni az emberek közelsége. Nyüzsögni, beszélgetni, jönni-menni, nézelődni lesz kedved. Ez jó lehet arra, hogy megkezdd a karácsonyi bevásárlást. Okosan teszed, ha nem hagyod az utolsó pillanatra. Készíts listát, és pipáld ki azt, amit megvettél! Emellett törődj kicsit a testvéreddel és/vagy a szomszédoddal! Ki fog derülni, hogy milyen jót lehet beszélgetni egy finom tea vagy kapucsínó mellett. A hét utolsó napján újhold lesz. Ez neked a családodban és/vagy az otthonodban okozhat valami megújulást. Odaköltözhet valaki, vagy vehetsz, esetleg kaphatsz valami újat, szépet.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 3-5.)MÉRLEG: Meglehetősen anyagias hangulattal „rajtol” ez a hétvégéd. A pénz körül fog forogni szinte minden gondolatod. Ahelyett, hogy mindent fejben akarnál tartani, fogj egy papírt, és írd le! Meglátod, szabályosan meg fogsz könnyebbülni. Arról nem beszélve, hogy leírva sokkal egyszerűbb lesz átlátni, átvariálni a kiadásokat. A végén még az is kiderülhet, hogy jobban állsz, mint gondoltad. Ennek örömére elkezdheted a karácsonyi bevásárlást. Persze nem kell szórnod a pénzt. A hét utolsó napján, újhold napján utazhatnékod lesz. Nem lesz könnyű a fenekeden maradnod. Mivel neked lételemed a mozgás, tanácsos felkerekedned. Az újhold mindig az új megismerésében támogat. Látogass meg új helyeket!

Hétvégi horoszkóp (2010. december 3-5.)SKORPIÓ: Ez a hétvégéd rólad, neked fog szólni. Igaz, hogy az elején kicsit érzékenyebb leszel, mint általában. De ez nem baj. Hiszen te a fogékonyságról, a megérzésekről és a szenzibilitásról vagy „híres”. Csak arra ügyelj, hogy ne vegyél semmit magadra! Vedd észre, hogy az emberek többsége figyelmetlen! Nem akarnak megbántani, mégis hamar sikerülhet nekik. Vasárnap, ami újhold napja, neked anyagi téren hoz valami új forrást. Lehet, hogy valakitől tippet fogsz kapni, hol kereshetsz több pénzt. Ugyanígy előfordulhat, hogy spórolásra kapsz ötletet. Figyelj nagyon, mert a zsebedre megy! Az ünnepek közeledtével nem mindegy, hogy mennyit költesz, illetve mennyit takaríthatsz meg okos „húzással”.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 3-5.)NYILAS: Fantasztikus hétvége vár rád. Minden szempontból remekül fogod érezni magad a bőrödben. Ennek csúcspontja a vasárnapi újhold lesz. Előtte okosan tennéd, ha jutna időd a pihenésre is. A mobiltelefonodat is feltöltöd, az autódat feltankolod. Neked is szükséged van energiára. Ennek egy részét étellel viszed be, a másik fele a pihenés, alvás. Még jó, hogy a hétvége erre lett kitalálva. Mindenkinek regenerálódnia kell, illetve kellene, hogy bírja a „strapát” a következő héten is. Azután a vasárnapi újhold gondoskodni fog róla, hogy minden energiát megkapj. Ő mérhetetlen sok energiát és új értelemet hoz. Engedd be! Közben adj teret mindannak az újnak, ami belőled ki akar törni!

Hétvégi horoszkóp (2010. december 3-5.)BAK: Isten is megpihent a hetedik napon. Neked sincs más dolgod ezen a hétvégén. Persze ez nem jelenti azt, hogy ágyban kell maradnod, vagy hogy ki se léphetsz az utcára. De csak azt tedd, amihez kedvet érzel! A kötelességeket hagyd a hétköznapokra! Most lesz időd megtervezni, átgondolni, hogy mi legyen karácsonykor. Egyeztess a családoddal, és minden érintettel! Ne hagyd ezeket az utolsó pillanatra! Vannak emberek, akik nem elég rugalmasak. Pl. az idős embereknek több időre van szükségük, hogy „megbarátkozzanak” a gondolattal. Legyél erre is tekintettel! A vasárnapi újhold mindenkit valamiféle várakozással fog eltölteni. Az adventi időszak a várakozásról szól. Az advent szó jelentése eljövetel.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 3-5.)VÍZÖNTŐ: Pénteken és szombaton még pörögni fogsz. Alig tudod kivonni magad a munkából. Lehet, hogy most összetorlódtak a feladatok, ahogy az is előfordulhat, hogy végre látszik a munkád eredménye, és ezt élvezed. Ennek ellenére lassulj le, és kapcsolj hétvégi „üzemmódba”! Pihenés nélkül le fogsz robbanni. Vasárnap fel leszel dobódva, mert új barátságok, új ismeretségek kötődhetnek. Ezt az esti újhold jelzi. Persze ez nem jelentheti azt, hogy a régieket hanyagold el. Sőt arra is ügyelned kell, hogy ne tedd féltékennyé a régieket. Ha szervezel valami közös programot, akkor mindenki meg fog nyugodni. Emellett számíts rá, hogy az újhold hatására új célok fognak megfogalmazódni benned!

Hétvégi horoszkóp (2010. december 3-5.)HALAK: Hiába van hétvége, téged a hivatásod és a jövő fog foglalkoztatni. Pedig jó lenne, ha ki tudnád kapcsolni az agyalást, hogy kicsit pihenhess. Pénteken és szombaton elemedben leszel. Mindent, mindenkit és önmagadat is bizakodóan fogsz látni. Ez egy remek állapot. A jövőt és a munkádat is lásd ennek fényében! Okod van a bizakodásra. Ezt erősítheted azzal, ha mondogatod, hogy „Jár nekem”. A vasárnapi újhold hatására új tervek kezdenek formát ölteni a fejedben. De tudnod kell, hogy ez kevés a megvalósításhoz. Szükség lenne akciótervre is, vagyis találd ki a célhoz vezető utat és a konkrét lépéseket is! Emellett figyelj, mert új lehetőségeket is hoz eléd az újhold!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top