Ezo

Milyen sorsot kapott Diana gyűrűjével Kate Middleton?

Vilmos brit trónörökös azt a zafír és gyémánt eljegyzési gyűrűt húzta menyasszonya ujjára, amellyel édesapja jegyezte el édesanyát. De milyen sorsot vesz Lady Diana Spencer eljegyzési gyűrűjével magára Kate Middleton?
A gyűrű köveinek jelentése:

A zafír a hűség és a bizalom köve, emellett összekapcsolják a nyugalommal, a stabilitással és a családi békével is. Az eljegyzési gyűrűkben is ezért használják előszeretettel a legendák szerint; akit zafírral jegyeznek el, azt nem csalják meg.

A gyémánt a sikerek, a ragyogás és az eredményesség köve. A legkeményebb ásványként a szilárdságot és a sebezhetetlenséget is megtestesíti. Eljegyzési gyűrűkben a hosszú, sikeres házasságot szimbolizálja.

„Úgy gondoltam, ez a családi ékszer igazán illik Kate-hez. Közösen választottuk ki a szóba jöhető jegygyűrűk közül azt, amelyiket majd az ujjára húzok!” – magyarázta Vilmos egy interjúban, aki persze azt az aprócska tényt elhallgatta, hogy a gyűrűválasztásra (csakúgy mint az eljegyzésre és a frigyre) nagyanyjának, II. Erzsébetnek is rá kellett bólintania. Angol lapok szerint egyértelmű, hogy a trónörökös úgy érzi, szerelme valamelyest pótolhatja a királyi családban édesanyja hiányát: Kate ugyanolyan közvetlen és kedves, mint Lady Diana volt. Valószínűleg azért is esett erre a gyűrűre a választás, hogy ezzel is hangsúlyozzák a két trónörökösné közötti hasonlóságot.

„Megtisztelő ezt a gyűrűt az ujjamon viselni egy olyan nagy előd után, mint Lady Diana Spencer! Tudom, mennyire fontos volt Vilmosnak, és mennyire fontos volt ő Angliának!” Kate Middeleton, úgy tűnik, tisztában van azzal, minden pr-értéke ellenére a gyűrűválasztás elsősorban szerelme gesztusa, amivel kifejezi, mennyire fontos számára, s hogy mostantól ő is a királyi család megbecsült tagja.

Elronthat egy házasságot egy jegygyűrű?

Ékszereink, különösen a gyűrűk és a medálok igen erősen átveszik saját rezgéseinket. S ahogy a rezgéseket felveszik, ugyanúgy képesek leadni is a beléjük kódolt információt. Milyen hatással lehet Lady Diana gyűrűje Kate és Vilmos életére? Milyen sorsot hordozhat maga az ékszer? Diana élete az eljegyzése után gyorsan változott tündérmesévé: világraszóló lakodalom, gyönyörű gyerekek, boldog családi élet – a felszínen. Közben szinte már az első pillanattól azzal kellett szembesülnie, hogy férje mást szeret, s Camilla jelenléte szépen lassan megmérgezte a felszínen idillinek tűnő házasságot. Diana szeretőket kezdett tartani, lelki beteg lett, végül elvált, és egy balesetben, tragikus körülmények között meghalt. – Ez várna Katere is?  Igen is, és nem is!

Milyen sorsot kapott Diana gyűrűjével Kate Middleton?
Milyen sorsot kapott Diana gyűrűjével Kate Middleton?

Jótékonyság és megcsalás – ebben segíthet?

Ne feledjük el, hogy a sorsunk csak a miénk! Ennek megfelelően, bár sokan ódzkodnak attól, hogy régi, nehéz sorsú ékszereket viseljenek, valójában egy-egy családban az öröklődő eljegyzési gyűrű csak annyiban határozza meg az életünket, amennyire hagyjuk. Még ha feltételeznénk is, hogy Lady Diana óta senki nem fogta a kezébe a gyűrűt (ami nyilvánvaló képtelenség), akkor is mindössze annyi történik, hogy Kate saját energiáihoz hozzáadódik valamennyi Dianáéból. Ez esetben azonban nemcsak a megcsalásokkal tarkított, hazugságokra alapozott házasság rezgésével színeződne Kate aurája és sorsa, de a jótékonysággal, a népszerűséggel és a sikerekkel is. Hiszen nem felejthetjük el Diana jótékonysági munkáját és hihetetlen népszerűségét. Ezekből a rezgésekből biztosan maradt valamennyi a gyűrűben. Ugyanakkor ezek az energiák csak akkor hatnak Kate aurájára és életére, ha hagyja.

Milyen sorsot kapott Diana gyűrűjével Kate Middleton?

Azaz ha jótékonysági munkával szeretné tölteni az idejét, abban a gyűrű is segíteni fogja, és könnyen szárnyára kapja majd a hírnév. Ennek megfelelően ha felütné a fejét egy harmadik a trónörökös házasságában… Nos a gyűrű akkor is aktiválódna, ez esetben azonban korántsem biztos, hogy Kate örülni fog a nagy előd sorsának. Az azonban biztos, egy eljegyzési gyűrű önmagában nem oka és nem gátja egy házasság boldogságának.

Hogyan tisztíthatjuk meg az ékszerek rezgéseit?

Ha te is szeretnél régi családi ékszereket, gyűrűket hordani, de nem szeretnéd, hogy más sorsát magadra vedd, akkor bizony az ékszereket meg kell tisztítanod előző tulajdonosuk rezgéseitől! Ehhez többféle módszer közül választhatsz, de az fontos, hogy fizikai és spirituális síkon is elvégezd a tisztítást.

Természetesen az ékszer szó szerinti megtisztításával kell kezdened. Ha már nincs rajta semmilyen piszok vagy szennyeződés, akkor tartsd 5–10 percig hideg folyó vízbe. A legjobb, ha egy patakba lógatod a gyűrűt, de a hideg őszre való tekintettel a csapvízzel is beérheted. Ezután a rezgésektől megtisztult gyűrűt spirituálisan is meg kell tisztítanod: gyújts meg egy fehér gyertyát, fogd a kezedbe az ékszert, és menj meditációs szintedre bármilyen technikával. Ezután töltsd fel fehér fénnyel az ékszert, és képzeld el, hogy viselésétől boldogabb és sikeresebb leszel. Ha akarod, saját céljaidat is beprogramozhatod az ékszerbe, amely így a vágyaid megvalósítását szolgálja majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top