Ezo

Vércsoportod dönti el a személyiségedet?

Japánban nagyon népszerű az a módszer, amely a vércsoportok alapján sorolja személyiségtípusokba az embereket. Előfordul, hogy állásinterjún – ahogy nálunk grafológiai elemzést – vércsoportelemzést kérnek a munkáltatók, de a női magazinok is cikkeznek az összeillő "vérekről". Cikkünk mindezek ellenére nem véresen komoly!

0 vércsoport
Ha nullás a vércsoportod, akkor te vagy a intellektualitás embere. Aki ebbe a vércsoportba tartozik, az kreatív és ötletes, szelleme csapongó, mint egy pillangó. Ugyanakkor hihetetlen üzleti és pénzügyi érzékkel áldott meg a „véred”, aminek legfőbb oka, hogy anyagi ügyekben csalhatatlanok a megérzéseid. Másokra már az első pillanatban jó benyomást teszel kifejezetten vonzó megjelenéseddel, ezért sokan szeretnek. Sőt! Sokan csodálnak is.
Ideális párod vércsoportja: 0 vagy AB.
Ideális munkád: Pénzügyi területen, a politikában vagy a sport, fitnesz, wellness területén lehetsz sikeres.

A vércsoport
Kívülről nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak tűnsz, harmonikus személyiségnek, akit semmi sem képes kihozni a sodrából. Belülről azonban hajlamos vagy a szorongásra és az aggodalomra. Persze ha épp nincs semmi, akkor olyan boldog vagy, mint amilyennek látszol, de azért az agyad mindig azon jár, mit hoz majd a holnap? Ennek köszönheted előrelátásodat és trendérzékenységedet. Voltaképpen mindig tudod, mi lesz a következő divathullám, de nem mindig engedsz a trendek csábításának.
Ideális párod vércsoportja: A vagy AB.
Ideális munkád: Bármilyen ügynökként, ügyfélszolgálaton csinálhatsz karriert, de közgazdászként, újságíróként vagy programozóként is sikereket arathatsz.

Vércsoportod dönti el a személyiségedet?B vércsoport
Erős vagy és optimista. Voltaképpen mindent túlélsz, és ezzel tisztában is vagy. Az évek során megtanultad, hogy a leginkább magadra számíthatsz, s mivel meg is bízol saját képességeidben, tudod, hogy voltaképp minden gödörből kimászol. Az emberek szeretnek veled beszélgetni, hiszen jó társaság vagy, és adsz a megjelenésedre. A szerelemben gyakorlatilag bárkit megkaphatsz, a kérdés csak az, kinek engeded, hogy elcsábítson. Humorod metsző, néha szarkasztikus, ezzel jobb lesz vigyáznod!
Ideális párod vércsoportja: B vagy AB.
Ideális munkád: Tévében a helyed, de legalábbis rádióban! A Dumaszínház színpadáról bárkit ledumálnál, de szakácsnak, fodrásznak és sminkesnek is jó lennél.

AB vércsoport
Nem meglepő, hogy az AB vércsoportú ember személyisége az A és a B keveréke. Hektikus vagy, aki hol visszahúzódó, hol harsány. Néha arra vágysz, hogy mindenki veled beszélgessen, máskor meg egy kis békét szeretnél. Végtelenül korrekt tudsz lenni, és mindig ragaszkodsz a szabályokhoz. Emellett te vagy az, aki beleérző képességeddel pontosan tudod, hogy mikor vesztik érvényüket a szabályok, és mikor kell tenned valami – mások számára – meglepőt a barátaid érdekében!
Ideális párod vércsoportja: Hozzád mindenki illik!
Ideális munkád: Szociális munkásként, bármixerként, ügyvédként, tanárként és marketingesként is arathatsz szakmai sikereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top