Ezo

Mit üzennek a csillagok Liptai Claudiának

Liptai Claudiáról szinte már mindent tudunk. Naponta szerepel az újságok címlapján, hol örömeivel, hol bánatával. Mivel mostanában inkább ez utóbbiból jutott ki a népszerű műsorvezető-színésznőnek, ezért megkértük asztrológus kollégánkat, nézzen a csillagokba, s mondja el, mi várhat Claudiára.

Mit üzennek a csillagok Liptai ClaudiánakClaudia 1973. július 15-én született Budapesten, Napja a Rák jegyében áll. Ami az asztrológus szemét már az első pillanatban magára vonja az aznapi csillagállásokban az az, hogy a nap szülötteinek (a születési óra-percüktől függetlenül) a család és a karrier összeegyeztetése a legnagyobb feladatuk, hiszen Napjuk és Holdjuk szemben áll egymással. Claudia energikusságáról uralmi helyzetű Marsa gondoskodik, ez adja azt az energiát, kitartást és munkabírást, ami a csúcsra repítette műsorvezetőként. Markáns nőiességét az Oroszlánban lévő Vénusz biztosítja, az e jegybe épp belépő Merkúrnak köszönhetjük azt, hogy talán ő az egyetlen műsorvezető, aki képes élő műsorban még Friderikusz Sándort is moderálni.

A csillagok azt is elárulják, Claudiának mi okoz problémát a férfi-nő kapcsolatokban. A műsorvezető a tökéletes társra vágyik, s nem szívesen alkuszik meg, nem szívesen éri be kevesebbel! Kislánya miatt pedig most már csak olyan férfi jöhet szóba Claudiánál, aki tökéletes apa is.

Mi vár a műsorvezetőre?

Az asztrológiában a legnehezebb azt megmondani, hogy mit hoz a jövő, ráadásul a pontos jóslatok nem tartoznak senki másra, csakis Claudiára. Asztrológus kollégánk szerint nemsokára új szerepben ismerhetjük meg a kreatív műsorvezetőnőt, akinek a következő két-három éves időszaka igen sűrű lesz szakmailag. A rengeteg szereplés és munka mellett – miközben „csillaga” egyre magasabbra szárnyal – a szerelem is beköszönt majd az életébe. (Igaz, ezt eleinte titkolni fogja.) A műsorvezetőnő életében az igazán nagy sorsfordulatokra a következő szolárévében számíthatunk, a 2011. július 15. utáni egyéves időszak fontos és látványos történéseket ígér. A csillagok állása szerint ekkor találhatja meg (vagy vállalhatja fel a nyilvánosság előtt) az ideális férfit… Nagyon szorítunk Claudiának, hogy tényleg így legyen!

Claudia rajongóit megnyugtathatjuk: a következő öt évben nem látszik jele annak a csillagokban, hogy a műsorvezető visszavonulna. Sőt! Fél év múlva ismét rendeződik a viszonya a nyilvánossággal, és sok-sok címlapot látunk még az életében. Ráadásul a színpadra is vissza fog még térni, amikor bebizonyítja, hogy a tévészereplés nemcsak hogy nem árt a színészi tehetségnek, de abból ihletet is meríthet a szerepformáláshoz.

A csillagok a felelősek Liptai Klaudia sorsáért?

 

Kattints, és megtudhatod, hogy neves szakértők mit  gondolnak Liptai Claudia sorsának alakulásáról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top