Ezo

Lesz-e világvége 2012-ben? A Nomád Farkast faggattuk

Aggodalommal telve készült stábunk a Nomád Farkassal történő találkozásra. Mi lesz akkor, ha a maja vének tanácsának vezetője és a maja naptár szakértője minden kétséget kizáróan bebizonyítja, hogy 2012-ben eljön a világvége? Nem szeretünk vészmadárkodni ugyanis. Hogy megnyugodva jöttünk el a találkozóról, vagy most a kezünket tördeljük, mert nagy bejelentésre készülünk? Nos, nagy bejelentés lesz…

„Biztosan sokan álltak már itt előttem, akik azt állították, ők értenek a maja naptárhoz. Biztosan sokat beszéltek 2012-ről is. Kérem, felejtsenek el mindent! Ezek valószínűleg hazugságok, mert az igazságot csak mi, maják értjük. Én maja vagyok, a maja nyelvet beszélem. A bőröm színe olyan, mint a föld. Mert a maják a föld népe. Ezért tudom, miről beszélek, ezért értem a maja naptárt, és ezért tisztában vagyok vele, mi történik majd 2012-ben” – kezdte budapesti első előadását Nomád Farkas, a maja nép nagykövete. A nyolcvankét éves Nomád Farkasnak van polgári neve is: Don Alejandro, de tiszteletteljesen majául Tatának, azaz nagyapónak illik szólítani. Tata megnyugtató jelenség: apró termetű, derűt sugárzó, igazi nagyapó. Egyszerű fehér ruhában, a maják jellegzetes viseletében érkezett Budapestre, hogy elmondja az igazságot 2012-ről és a maja naptárról.

„A maja naptár nem egyezik a Gergely-naptárral. Nem azonos a logikájuk, nem lehet egyszerűen lefordítani az egyiket a másikra – magyarázza Don Alejandro. – Ezért sokan nem értik a maja naptárat, és ezért állítják, hogy 2012-ben eljön a világvége. Ahogy ma felkelt a nap, és ahogy holnap is felkel majd, ugyanúgy két év múlva is felkel, és 2013-ban is ugyanaz a nap süt majd ránk, mint most. 2012 decemberében ritka csillagászati együttállások jönnek létre, amelyek az ősi maja bölcsek szerint valóban nagy eseményeket jeleznek, de nem kell aggódni!”

– Ez a közelgő együttállás okozza a maja bölcsek szerint az egyre szaporodó természeti katasztrófákat?

– Nem. A természeti katasztrófákat mi magunk okozzuk. A hurrikánok, földrengések, cunamik, vulkánkitörések oka maga az emberiség. Mi kerestük a bajt magunknak azzal, hogy olyan találmányokat hoztunk létre, amelyek szennyezik a környezetet, amelyek megsértik a földanya testét. Az ősi maja bölcsek azt mondták: egy kristálygömb veszi körül a Földet. A mi modern találmányaink többek között ezt a kristálygömböt, azaz az ózonréteget károsítják – és ez nem jó. Ugyanígy minden környezetszennyezés árt a Földnek! A nagyapám azt mondta, ötszáz év alatt az emberi civilizáció végzetes sebeket ejt a földanya testén. Ezeket a sebeket több ezer évig kell majd gyógyítanunk! Ez az, amire a katasztrófák figyelmeztetnek, és az, hogy ezt a gyógyítást minél előbb el kell kezdenünk!

Lesz-e világvége 2012-ben? A Nomád Farkast faggattuk

– Ez tehát a maják valódi üzenete, amellyel hivatalos nagykövetként járja a világot?

– Igen. A maják üzenete nem a halál, nem a világvége, nem a rettegés, mint ahogyan azt sokan hazug módon állítják. A maja nép üzenete a remény, az egység, az összefogás és egy jobb világ üzenete! Hiszem és vallom, hogy mindannyiunkat egy Teremtő teremtett, ugyanahhoz az Istenhez imádkozunk. Harminc éve járom a világot ezzel az üzenettel. Ezalatt találkoztam buddhistákkal, sintoistákkal, hindukkal, taoistákkal, keresztényekkel, muzulmánokkal… Sokat beszélgettem velük Istenről, sokukkal mutattam be közös szertartásokat, meggyőződésem, hogy ugyanahhoz a Teremtőhöz fohászkodunk, ugyanazokat a szertartásokat végezzük, még ha ezt néhányan nem is látják be. Az a cél, hogy elfogadjuk egymást, hogy ne megváltoztatni akarjuk a másikat. Nem a másik ember, nem egy másik vallás tehet arról, hogy idáig jutott a Föld és az emberiség. Erről azok a gazdagok tehetnek, akik kizsákmányolnak bennünket és kizsákmányolják a földanyát! Ezek a valódi bűnök, és nem az, ha más néven szólítom Istent.

Lesz-e világvége 2012-ben? A Nomád Farkast faggattuk – Csak hogy minden olvasónkat megnyugtathassuk, térjünk vissza egy pillanatra a maja naptárra! Ezek szerint 2012-ben nem lesz világvége, nem lesz háromnapos sötétség, és nem lesz dimenzióváltás sem?

– Látja, akik ezt állítják, azok nem maják. Akik ebben hisznek, azok nem értik a maja naptárt, nem tudják olvasni azt. 2012-ben semmi ilyesmi nem történik majd. Ezek az események a nulladik évre lesznek jellemzőek. A maja naptár napciklusokban gondolkodik. Egy ilyen ciklus 5200 év. Volt első, második, harmadik, negyedik napciklus, és most az ötödik végén járunk. Nagyjából 50 év múlva kezdődik a hatodik napciklus. Akkor valóban lesz sötétség – de nem tudjuk, mennyi. Lehet, hogy három nap, lehet, hogy három óra, lehet, hogy három év… Csak a Teremtő tudja. Akkor majd a sötétség után valóban egy másik nap ragyog le ránk. De nem tudjuk, hogyan fog kinézni az a nap.

– Mit tehetünk, hogy túléljük a világvégét?

– Nem tudjuk, mi fog történni pontosan. Csak azt tudjuk, hogy ez a váltás már többször megtörtént. Azt tudjuk, hogy ez nem a világvége, és ez fontos üzenet! Azt tudjuk, hogy a maja naptárnak nincs vége, az újrakezdődik, és megy tovább a maga útján… Két dolgot tehetünk: imádkozzunk a Teremtőhöz, és minél előbb hagyjuk abba a Föld tönkretételét! Mert ha a földanya erős lesz, az emberiség is erős lesz, és akkor nem kell tartanunk semmitől!

(A Nomád Farkassal való találkozásért az EZO.TV-nek tartozunk köszönettel!)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top