Ezo

Ezoterikus módszer munkakeresőknek!

Hónapok óta álláshirdetésekre vadászol, és egész nap az önéletrajzodat küldözgeted? Úgy érzed, már nincs remény, minden rosszul alakul az életedben? Íme egy ezoterikus módszer, amely segíthet visszaadni a hitedet és megtalálni az álomállást!

3 tuti ezoterikus módszer munkakeresőknek!Ha már régóta eredménytelenül keresel munkát, végezz el egy egyszerű szertartást. Szükséged lesz egy kék vagy fehér gyertyára, egy tiszta fehér lapra és egy kék színű tollra. Munkavarázslathoz a szerda a legmegfelelőbb nap, de máskor is elvégezheted. Ülj le a gyertya elé, gyújtsd meg, és nézz pár percig a lángjába, lazulj el. Most csukd be a szemed, és képzeld el, ahogy értesítenek arról, hogy megkapsz egy képzettségednek és munkatapasztalatodnak megfelelő állást.

Milyen érzés? Mit gondolsz? Kinek mondod el elsőnek? Minél életszerűbben lásd a jelenetet! Végül írd fel a cetlire: „Megkapom azt az állást, amelyre alkalmas vagyok, s amelyben pont rám van szükség!” Ha van konkrét munka, amely megfelel ezeknek a feltételeknek, azt is felírhatod a papírra. Hajtogasd össze a lapot, és tedd a gyertyatartó alá. Minden este gyújtsd meg pár percre a gyertyát, és ismét képzeld el a pillanatot, amikor megkapod az állást! Ezt addig folytasd, amíg a gyertya tövig nem ég!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top