Ezo

Színekkel is megvalósíthatod a vágyad!

Az ezotéria a színeknek varázslatos erőt tulajdonít, amelyet könnyedén kihasználhatunk. Elég céljainknak megfelelő színeket viselnünk és könnyebben megvalósíthatjuk álmainkat!

Minden színnek rezgése van, s ezek a rezgések megfelelnek vagy (épp ellentmondanak) bizonyos vágyaknak és céloknak. Ha olyan színekkel vesszük körül magunkat amilyen megfelel az álmainknak, akkor könnyebben váltjuk valóra azokat!

Vörös: A legmelegebb, legdinamikusabb szín. Akkor érdemes körülvenni vele magunkat, ha szexuális csábításra készülünk, vagy ha energiát gyűjtünk egy nehéz terv végrehajtásához. Vigyázat, nagy mennyiségben agresszívvá tehet!

Sárga: A legvidámabb szín. Akkor használd, ha a rosszkedvedet szeretnéd elűzni, vagy ha a korlátaidat akarod legyőzni. Az intellektuális kalandokhoz és a nehéz tananyag befogadásához is segítséget nyújt!
Zöld: A bizalom, a remény és a szeretet színe. Akkor viseld, ha szerelmet akarsz bevonzani az életedbe. Hozzásegít ahhoz is, hogy nagyobb bizalommal fordulj másokhoz és elfogadóbb legyél!

Színekkel is megvalósíthatod a vágyad!

Kék: A tisztaság és a harmónia színe, az aura alapszíne. Akkor viseld, ha a fáradtságod akarod legyőzni, vagy kitartásra van szükséged! Az általános energetizálás mellett kommunikatívabbá, beszédesebbé is tesz, ha nagyobb előadást kell tartanod vagy állásinterjúra mész kékben nyerő leszel!

Lila: A misztika és a spiritualitás színe. Ne hagyd, hogy csak a jósnők használják energiáját! Ha fokozni akarod a megérzéseidet vagy nehéz döntés előtt állsz használd a lila szín erejét! Segít megvalósítani vágyaidat is!

Szürke: Ezoterikus szempontból a magány, a korlátok, az energiahiány színe. Ha csak lehet, ne használd öltözékedben nagy mennyiségben. Ha mégis szinte csak szürkéből áll a ruhatárad, legalább a (nem kivillanó) fehérneműid legyenek színesek! Lehetőleg kék és narancssárga, mert ezek segítenek megóvni az aurádat az elszürküléstől!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top