Ezo

Holdnaptár (2010. július)

Júliusban könnyebbnek érezheted az életed, csak a hónap vége felé kezd minden egyre bonyolultabbá válni.

2010. július 1., 2.
Holdnaptár 2010. júliusFogyó Hold a Halakban
Érzelmesebb hangulatban leszel, és olyan dolgokat is észreveszel, amelyeket korábban nem. Vágysz egy kis romantikára, és meg is kaphatod, ha nem a párodtól, akkor nézz meg egy romantikus, szerelmes DVD-t. Talán van olyan személy a környezetedben, aki betegséggel küszködik, hívd fel, mondj neki néhány biztató szót, meglátod, boldoggá teszed őt.

2010 július 3., 4., 5.
Fogyó Hold a Kosban
Még az is elképzelhető, hogy fejfájással ébredsz valamelyik napon. Pihenj ezen a hétvégén, ne hajszolj semmiféle tevékenységet. Ha bulizol, legyen rajtad valamilyen vadonatúj cucc, amivel elkápráztathatod a környezeted. Ha még nem vagy szerelmes, most megpillanthatod azt a valakit, akibe fülig beleszeretsz. Lesz valaki, aki ingerel, de most ne szállj be semmiféle vitába, mert nem fogod tudni a saját igazadat bizonyítani.

2010. július 6., 7.

Fogyó Hold a Bikában
A pénz lesz a központi témád, amiből nincs annyi, amennyi elég lenne. Hallhatsz olyan ötleteket, amivel megtakaríthatsz, illetve olyan dolgokat vásárolhatsz, amelyekkel könnyebbé teheted az életed. Erősebb birtoklási vágy is jellemző rád ezeken a napokon; jó lenne, ha kedvesedet nem ellenőriznéd, és nem tennél semmi olyat, amit később megbánhatsz.

2010. július 8., 9., 10.
Fogyó Hold az Ikrekben
Találkozol valakivel, akinek be nem áll a szája, és ettől egy kicsit az agyadra megy. Viszont jó beszélgetést folytathatsz olyan valakivel, akitől tanulhatsz, vagy olyan dolgot hallasz tőle, amiből talán még anyagi hasznot is húzhatsz. A lelked csordultig van érzelmekkel, szerelemmel, és adakozó vagy. Szívesen odaadod, amid van, annak, akit szeretsz, és élvezed az osztogatás örömét.

2010. július 11.
Újhold a Rákban
A mai napon még az is megtörténhet, hogy találsz egy tömött pénztárcát, de hogy óriási szerencséd lesz, abban biztos lehetsz. Megváltoztatod a véleményed egy olyan ügyben, amelyről eddig talán homlokegyenest mást gondoltál, mint eddig. Ezzel megleped a környezeted, de ne törődj vele, ha bárki is azt mondaná, hogy nem lehet bízni benned. Ha napozol, tartsd be a szabályokat, mert ugyan újhold van, de a nap égetheti a bőröd.

2010. július 12.

Növő Hold a Rákban
Olyan leszel ezen a két napon, mint a robbanásra kész bomba. Óriási erővel és energiával rendelkezel, szinte nincs senki, aki képes lenne ellenállni neked. Most aztán nem akarsz egyedül lenni, ami jó, mert így legalább mindenki élvezi a társaságod. Hatalmába kerít a vágy: gyerünk be egy boltba, és nézzünk körül, hátha ráakadunk valamire, amitől még a kedved is jobb lesz, arról nem is beszélve, hogy fantasztikusan fog állni rajtad az a ruhadarab, ami nem hiányzott a ruhatáradból.

Holdnaptár 2010. július

2010. július 13., 14.
Növő Hold az Oroszlánban
Őrült pillanatokat élhetsz át, imádsz, rajongsz érte, és fordítva is így van ez. A szex pedig minden idők legjobbja lesz. Nem emlékeztet a régire, új területet fedezhettek fel együtt, és közben rejtély maradsz a számára. A bátorság és a kihívás napja is ez a két nap, ezért csak nyugodtan próbálj ki új koktélvariációkat, és ezzel a szerelmedet vagy a barátaidat is elkápráztathatod.

2010. július 15., 16.
Növő Hold a Szűzben
Meg kell védened egy olyan személyt, aki nem képes erre. Szüksége van a te támogatásodra, és boldog lesz attól, hogy kiállsz érte. Ne feledkezz meg arról az ismerősödről, akivel régen nagyon jó viszonyban voltatok. Most ismét felvettétek a kapcsolatot, de te megint elkezded hanyagolni. E két nap valamelyikén nem ártana, ha takarítást rendeznél, legalább a saját szobádban. És a körmeidet is rendbe szedhetnéd.

2010. július 17., 18.
Növő Hold a Mérlegben
Megvetted már a Nők Lapja Ezotériát? Ha nem, akkor itt az ideje, mert megtudhatod belőle, hogy igenis létezik szerelem első látásra. És azt is, hogyan használhatod a misztikus képességeidet magasabb szinten, ha szeretnéd, hogy az a valaki, akibe belezúgtál, ugyanúgy érezzen irántad. Ehhez nem kell se barátnő, se valamilyen harmadik személy, csak te és a szerelmi praktikák…

2010. július 19., 20.
Növő Hold a Skorpióban
Holdnaptár 2010. júliusEzen a két napon fokozottabban érezheted a mágia hatalmát. Például ha valamit erősen szeretnél – akár csak egy parkolóhelyet egy túlzsúfolt helyen –, akkor minden erőddel koncentrálj arra, hogy a vágyad teljesüljön. Ügyelj viszont arra, hogy az ezen a két napon elfogyasztott vörösbor fejfájást okozhat, a csokoládé vagy bármilyen édesség pedig nehezen mozdítható hájat varázsol éppen arra a testrészedre, ahova nem szeretnéd.

2010. július 21., 22., 23.
Növő Hold a Nyilasban
Jó kis napok elé nézel, mert sikert sikerre halmozhatsz. Elmerülhetsz a szerelem tengerében, megállapodhatsz egy olyan dologban, amely eddig reménytelennek látszott. És megoldás születik abban a kérdésben, amiről valaki eddig beszélni sem akart. Váratlanul felbukkan valaki, és olyan ajánlatot tehet, amelyet vétek lenne visszautasítani. Hallhatsz egy izgalmas hírt, ami nem hagy nyugodni, és később utánajársz.

2010. július 24., 25.
Növő Hold a Bakban
Arra kell ügyelned ezen a két napon, hogy semmilyen szabályt ne szegj meg, mert biztos lehetsz benne, hogy megbüntetnek. Felháborít valakinek a véleménye, vagy úgy érzed, hogy amit kitaláltál, azt ellopták tőled. Amit viszont nem hagyhatsz annyiban: mindent meg kell tenned azért, hogy tiéd legyen minden, ami megillet. A munkahelyeden történő átszervezések miatt ne idegeskedj, mert jó helyzetbe kerülsz.

2010. július 26.
Telihold a Vízöntőben
Talán a hónap legizgalmasabb napja lesz a mai. Valaki olyan dologgal áll elő, amit egyszerűen képtelenségnek tartasz. Nem akarsz hinni a fülednek, olyan dolgot mesélnek. Aztán rájössz, hogy ez a képtelenség mind igaz, és gyorsan továbbadod. A szerelemben nem mindennapi pillanatokat élhetsz át, és előfordulhat, hogy túlzásokba esel miatta. Kénytelen leszel változtatni a hozzáállásodon egy olyan személlyel szemben, akit ki nem állhatsz. Ez a számodra a mai napon teljesen világossá válik.

2010. július 27., 28.
Fogyó Hold a Vízöntőben
Holdnaptár 2010. júliusJó lenne, ha nem kezdenél szőrszálhasogatásba, már ami egy ismerősödet mondandóját illeti, mert csúnyán összeveszhettek. Ha utazol, vagy most készülsz nyaralásra, jól fogod érezni magad, az utazás is tökéletes lesz. Talán olyan valakivel ismerkedhetsz meg, aki később a munkában segítségedre lesz, vagy éppen munkát ajánl neked.

2010. július 29., 30.
Fogyó Hold a Halakban
Szuperügyes leszel ezen a két napon, talán még olyan dolgot is ki tudsz javítani, amit korábban nem. Igen elmélyült és hasznos eszmecseréket folytathatsz ezen a két napon. Valakit befolyásolni fogsz a véleményeddel, és ezzel egy olyan útra tereled, amivel jobban megértheti önmagát és másokat is. Ezen a két napon érdemes értékesebb dolgokat vásárolni, mert biztos lehetsz benne, hogy nem sóznak rád selejtet.

2010. július 31.
Fogyó Hold a Kosban
Meggondolatlan és lobbanékony leszel, ezért jó lesz, ha vigyázol, mert könnyebben balesetet szenvedhetsz. Szexuális étvágyad is az átlag fölötti lesz, és ennek hatására belemehetsz egy olyan kalandba, amibe nem kellene. Még ha egyéjszakásnak gondolod, akkor sem. Vagy ha „ezer éve” nem voltál senkivel, akkor sem, mert ennek a kalandnak nagy ára lesz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top