Ezo

Valósítsd meg álmaidat varázsdossziéval

Már számtalan könyvet olvastál a pozitív gondolkodásról és a teremtő képzeletről, de az univerzum mégsem teljesíti rendeléseidet? Most mutatunk egy olyan módszert, amely segít!

Egész nap aktákat nyitogatsz egy irodában, kimutatásokat és jelentéseket készítesz, majd hazamész, vizualizálod a céljaidat, és csodálkozol, hogy nem valósulnak meg? Pedig a megoldás egyszerű: az univerzumba kiküldött kívánságok csak akkor teljesülnek, ha a tudatalattid is elhiszi, hogy ezt valóban akarod. S bizony ehhez a relaxáció, a meditáció néha elég kevés. Készíts inkább varázsdossziét, amely megvalósítja vágyaidat!

Valósítsd meg álmaidat varázsdossziéval
 

Először is szükséged lesz egy szép, tiszta, új dossziéra. Az elejére írd fel nagy betűkkel: „Varázsdosszié – minden vágyam megvalósul!” A dossziéba gyűjts fényképeket azokról a dolgokról, amelyeket birtokolni szeretnél. Az álomlakásod fotója mellett belekerülhet az ideális párod elképzelt képe, de akár a leendő autódé is… Fontos, hogy minden képre kerüljön egy kis post-it, erre írd rá, mit látunk a képen, és sorold fel a legfontosabb jellemzőit is. A nagy dolgok mellett a kicsiket is tedd be a varázsdossziéba, akár egy új szájfény vagy egy parfüm fotóját. Ezeket ugyanis gyorsan megveheted, s minden megvalósult kívánság növeli a dosszié erejét.

Végül készíts egy „megvalósulási kimutatást”! Ebben a táblázatban vezess listát arról, milyen kívánságok kerültek a dossziéba, mikor módosítottál rajtuk, és mikor valósultak meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top