Ezo

A 2010-es év az új kezdete

Akkor lesz boldog az új évünk, ha mindig, minden helyzetben elfogadjuk az új impulzusokat, felismerjük az új lehetőségeket, és hajlandóak vagyunk újítani.

A 2010-es év sok újdonságot tartogat mindannyiunk számára. Életünk több területén is megújulhatunk. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy le kell cserélnünk mindent és mindenkit magunk körül. Célszerű ésszerűen újítanunk. Az is sikereket tartogat, ha eddig működő témákban úgy újulunk meg, hogy magasabbra szintre helyezzük az egészet, ill. valami új részletet hozunk be.

 

2010 számmisztikailag a következő számok miatt jelentős:
– 1-es (hiszen ez a számjegy az, ami új ebben a dátumban),
– 3-as (hiszen ez a 2010-es szám számjegyeinek összege: 2+0+1+0=3).

 

Most nézzük meg részletesebben a 2010-es évet számmisztikailag.

1-es szám

Mielőtt az 1-es számot értelmeznénk, érdemes egy pillanatra megállnunk, és visszaemlékeznünk, hogy 2001-ben mi történt velünk. Nincs kizárva, hogy idén lesznek ismétlődések. Nem kell megijednünk, hiszen ez nem azt jelenti, hogy visszatérnek a nehézségek, inkább azt, hogy új lehetőséget kapunk rendezni mindazt, amit azóta még nem sikerült. Közben az is fontos, hogy emlékezzünk, miért lelkesedtünk 2001-ben, és mi az, ami ebből még nem valósult meg. Érdemes felkészülni arra, hogy új esélyt kapunk.

A 10-es szám a tízes számrendszerben kerek számként külön jelentőséggel bír. Számmisztikailag a 0 megerősíti, sőt felerősíti az 1-es szám jelentőségét, vagyis minden, amit az 1-es hoz, hatványozottan fog érvényesülni 2010-ben.

Az 1-es szám a kezdet száma. Ebben az évben bármi új elkezdődhet: kapcsolat, barátság, szerelem, munka, tanulmány, építkezés, költözés, felújítás stb. Természetesen ezek közül csak az, ill. azok, amire  vagy amikre készen állunk. Az is elengedhetetlen, hogy legyen belső engedélyünk az újra, vagyis ne csak sóvárogjunk az új után, hanem ténylegesen higgyük el, hogy jár nekünk. Ezt pozitív gondolkodással és ún. mantrákkal (mondókákkal) érhetjük el. Az is hatékony módszer, ha minél több embernek mesélünk a terveinkről. Ilyenkor minden esetben megerősítő impulzust küldünk az univerzumba a kívánságunk után.

A 2010-es év az új kezdete

Abban leszünk a legsikeresebbek, amiben gyökeresen akarunk megújulni, és ezt mindig belül, önmagunkban kell kezdenünk. Önvizsgálat nélkül hiába újítunk a környezetünkön. Legyünk elszántak a belső megújulásban, és azt fogjuk észrevenni, hogy körülöttünk sok minden változik. Ehhez bátorság is kell, hiszen az új azt is jelenti, hogy még nem ismerjük, és az ismeretlentől szoktunk leginkább tartani. Pedig az új nem félelmetes!

Készüljünk fel rá, hogy lesznek munkák, tanulmányok, megbízások, amelyek végre elindulnak 2010-ben. Bármikor kaphatunk az év során új lehetőséget, felkérést. Nem szabad nemet mondani. Adjunk esélyt a dolognak! Nem kell azonnal és végleg elköteleződni. Egy próbát megér, vagyis jelöljünk ki próbaidőt!

A hivatáshoz hasonlóan a kapcsolataink terén is sok újdonság vár ránk. Akik párkapcsolatban élnek, azok maradjanak hűségesek, az újdonságot a párjuk oldalán keressék. Menjenek új helyekre, találjanak ki új programokat, és kapcsolódjanak ki újfajta módon. Akiknek nincs még párjuk, most megtalálhatják az igazit. Nyissanak új felé, ne az eddigi módszerrel keressék a párjukat!

3-as szám

A számmisztikában a legvidámabb szám a 3-as. Tele van életörömmel, derűvel és optimizmussal. Mindig segít nekünk, hogy megtaláljuk az élet naposabb oldalát. Ez azt sejteti, hogy a gondok ellenére könnyebben fogjuk elviselni az átmeneti nehézségeket. Sőt, ha hajlandóak vagyunk tanulni is a történésekből, valóban okunk lesz az ünneplésre. Ugyanis a 3-as a tanulás száma is. 2010-ben megtapasztalhatjuk, milyen fontos, hogy lépten-nyomon levonjuk a tanulságokat. Természetesen az is kedvező, ha rászánjuk magunkat a tanulásra. Bármilyen iskolában, tanfolyamon érdemes tanulmányokat kezdenünk. Ebből rövid és hosszú távon is jól meg fogunk élni.

A derűs, nyitott és tanulásra kész hozzáállás mellett még egy dolog nagy jelentőségű: a mozgékonyság. Ez szellemi és fizikai értelemben is fontos ebben az évben, vagyis tartsuk edzésben az elménket és a testünket. És mivel a 3-as vidám, tegyük ezt úgy, hogy az szórakoztató legyen! A jó társaság is sokat segíthet…

Mit hoz a 2010-es év a különböző típusoknak?

 

A 2010-es év az új kezdete Az 1-es típusnak (aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született):

Az 1-esek elemükben lesznek 2010-ben. Teljesen fel lesznek dobva attól, hogy rengeteg új impulzus fogja érni őket. Ne essenek túlzásba: ne cseréljenek le mindent és mindenkit maguk körül! Arra is vigyázniuk kell, hogy ne vállalják túl magukat. Ne feledkezzenek meg a pihenésről! Törődjenek az egészségükkel, és rendszeresen mozogjanak kinn a szabadban!

A 2010-es év az új kezdete A 2-es típusnak (aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született):

A 2-esek ne féljenek semmitől, ami új. Ha egyedül nem mernek belevágni, akkor kérjenek segítséget, támogatást, vagy tanácsot. Sokat jelenthet, ha a szeretteik megerősítik őket. Közben ne feledkezzenek meg arról, hogy 2010-ben nem a régi, hanem az új dolgok, témák, kihívások hozzák a sikereket. Újítsanak és újuljanak meg bátran!

A 2010-es év az új kezdete A 3-as típusnak (aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született):

A 3-asok élvezni fogják a 2010-es évet. Végre olyan dolgok történnek velük, amelyek felpezsdítik őket. A sok új impulzus inspirálóan fog hatni a testükre, a lelkükre és az intellektusukra. Arra nagyon ügyeljenek, hogy ne forgácsolják szét magukat. Az „egy fenékkel egy lovat” elvet alkalmazzák a gyakorlatban! Legalábbis adott pillanatban…

A 2010-es év az új kezdete A 4-es típusnak (aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született):

A 4-esek próbára lesznek téve. Többször kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy dönteniük kell. Ilyenkor lehetőleg mindig az újat vagy a korábbitól eltérőt válasszák! Ne féljenek az ismeretlentől! Az sem katasztrófa, ha a terveiktől eltérően alakulnak a dolgok. Ne vegyék személyes sértésnek, ha új paraméterek új szituációt eredményeznek!

A 2010-es év az új kezdete Az 5-ös típusnak (aki 5-én, 14-én vagy 23-án született):

Az 5-ösök élvezni fogják a 2010-es évet, mert sok változás várható életük több területén is. Bátran, de merészen újítsanak, vagyis ne vállaljanak ésszerűtlenül nagy kockázatot az újjal! Legyenek annyira megfontoltak, hogy nem okoznak a túl nagy felfordulást! Emellett érdemes új tanulmányokat bevállalniuk. Sokat fognak profitálni ebből.

A 2010-es év az új kezdete A 6-os típusnak (aki 6-án, 15-én vagy 24-én született):

A 6-osok nem mindig lesznek lelkesek. Kissé megviselheti őket a sok új változás. Kapkodni fogják a fejüket: jönnek-mennek az emberek, és folyton valami új helyzet alakul ki. Ne idegeskedjenek! Ne engedjék siettetni magukat! A saját tempójukban dolgozzák fel a történéseket, és akkor reagáljanak, ha feldolgozták, „megemésztették” a szituációt!

A 2010-es év az új kezdete A 7-es típusnak (aki 7-én, 16-án vagy 25-én született):

A 7-esek 2010-ben akkor fogják jól érezni magukat, ha értik a történéseket. Rendszeresen vonuljanak el, és dolgozzák fel a változásokat! Nyugodtan vonják ki magukat a nagy nyüzsgésből! Nem kell megengedniük, hogy mások rájuk erőltessék a saját tempójukat. Közben tudatosan törekedjenek arra, hogy előítélet-mentesen, nyitottan álljanak hozzá mindenhez!

A 2010-es év az új kezdete A 8-as típusnak (aki 8-án, 17-én vagy 26-án született):

A 8-asokat fel fogja villanyozni az a sok újdonság, amely bennük, velük és körülöttük fog történni 2010-ben. Ne vigyék túlzásba a kihívások keresését, és ne vállaljanak semmilyen kockázatot mások rovására. Közben nagyon vigyázzanak magukra, törődjenek az egészségükkel! Ne hajszolják magukat, hanem pihenjenek eleget, és kapcsolódjanak ki rendszeresen.

A 2010-es év az új kezdete A 9-es típusnak (aki 9-én, 18-án vagy 27-én született):

A 9-esek alapvetően jól fogják érezni magukat a bőrükben 2010-ben – főleg, ha nyitottan és örömmel fogadják az új változásokat –, de lehetnek időszakok, amelyek nekik is túl sűrűnek fognak tűnni. Ilyenkor kicsit vonják ki magukat a forgalomból! Menjenek szabira, és/vagy utazzanak el! Ha kipihenték magukat, ismét belevethetik magukat a nyüzsibe…

A 2010-es év az új kezdete A 11-es típusnak (aki 11-én vagy 29-én született):

A 11-esek nagyon fogják élvezni, hogy végre új arcok, új helyzetek, új feladatok találnak rájuk. Teljesen fel fogja lelkesíteni őket, hogy maguk mögött hagyhatnak több régi ügyet. Vigyázzanak, hogy ne öntsék ki a fürdővízzel a gyereket, vagyis tartsák meg a fontos kapcsolatokat és munkákat! Ne feledkezzenek meg azokról, akiknek hálával tartoznak!

A 2010-es év az új kezdete A 22-es típusnak (aki 22-én született):

A 22-esek imádják a kihívásokat és a gyökeresen új helyzeteket. Mivel 2010 ezekben bővelkedni fog, imádni fogják ezt az évet. Vessék bele magukat mindenbe, ami a megújulást ígéri, de vigyázzanak, hogy ne fecséreljék olyasmire az idejüket és az energiájukat, ami méltatlan! És ne tolják más szekerét se! Építsék a saját karrierjüket!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top