Ezo

A tarot és a szerelem

Az emberek előszeretettel kutatják a jövőt, szeretnék előre tudni, hogy mi vár rájuk. Elsősorban párkapcsolati problémákkal fordulnak a tarot-hoz, de vajon milyen kérdéseket érdemes feltenni az univerzumnak?

Jó kérdések

A tarot és a szerelemHogyan alakul a kapcsolatom X. Y.-nal?” – Erre a kérdésre szinte tökéletes választ ad a tarot. Pontosan levezeti, hogy milyen változások várhatók a jövőben, lesznek-e hullámvölgyek a kapcsolatban. Arra is rámutathat, ha egy harmadik személy belekeveredik a képbe, vagy ha valamiért eltávolodunk a szeretett embertől. Kialakulóban levő kapcsolatnál is érdemes ezzel a kérdéssel kezdeni, hiszen kiderülhet, ha valami nem stimmel.

Mit kell megtanulnom a kapcsolatunkból?” – Két ember mindig azért találkozik, mert valamit át kell adniuk egymásnak. Ezzel a kérdéssel kiderülhet, hogy miért sodródtunk egymás mellé, vagy az élet mely területén kell tanulnunk a másiktól valamit.

Lehet-e tennem valamit azért, hogy X. Y. a társam legyen?” – Könnyen meglehet, hogy lenne közös jövőnk, csak minket gátol valami az előrelépésben: lezáratlan múlt, befejezetlen kapcsolat vagy téves jövőkép… Ha ezeket feloldjuk, talán nagyon hamar kibontakozik az új szerelem.

Őszinte-e hozzám?” – A tarot kegyetlenül megmondja, ha a másik embernek titkai vannak előttünk. Csak akkor tegyük fel ezt a kérdést, ha van erőnk elviselni a választ.

Rossz kérdések

Nézzük azokat a kérdéseket, amelyeket nem szabad feltenni a tarot-nak:

Örökké szeretni fog X. Y.?” – Az univerzum számára az „örökké” nem azt jelenti, mint számunkra. Különben sem biztos, hogy néhány év múlva is azt akarjuk majd, hogy X. Y. szeressen minket…

Mit tegyek, hogy elhagyja a feleségét?” – Semmit! Ha egy pasi nem akarja magától elhagyni a párját, akkor eszünkbe ne jusson harcolni érte! Mindenkinek megadatik a döntés, és ha ezt a lépést nem teszi meg, akkor nincs magyarázatnak helye. Rossz kifogás, hogy összetart a ház, a gyerek, a közös vagyon… Ha ő jobban szereti a materiális dolgokat, akkor mást kell keresnünk.

Lesz közös gyermekünk?” – A tarot-t nem szabad gyermekszületéssel kapcsolatban faggatni! Ha egy lélek szeretne leszületni, akkor megteszi. Ha nem jön össze egy párnak, akkor vagy nincs közös jövőjük, vagy karmikusan kell ebből megtanulniuk valamit.

A tarot és a szerelem

Mikor érdemes kérdezni?

– Egy új ismeretségnél, mikor még nem tudjuk, hogy mit várhatunk a másiktól. Ha nem szeretjük a feleslegesen futott köröket (bár igazából ezek sem feleslegesek…), és azonnal tudni akarjuk, van-e értelme randizgatni.

Jósolj magadnak tarot-kártyákkal!
Napi tarot »
Szerelmi tarot »

– Ha az intuíciónk azt súgja, hogy valami nyomasztja a párunkat. Sok kapcsolat megy rá a kibeszéletlen problémákra, a hallgatásra…

– Egy következő lépés előtt. Ha komolyabbra fordítanánk a kapcsolatunkat: összeköltöznénk, házasodnánk, közös hitelt vennénk fel…

– Szakítás előtt. Ha még nem vagyunk biztosak abban, hogy elhagynánk a párunkat, vagy éppen valaki más iránt érdeklődünk jobban.

Mennyire bízhatunk a válaszokban?

Ha magunknak rakjuk ki a kártyát, akkor ne vegyük száz százaléknak a válaszokat! Tudat alatt is befolyásolhatjuk vagy félreértelmezhetjük a szimbólumokat. Ha többször voltunk szimbólumelemzőnél vagy sorselemzőnél, és eddig „beletrafált” a válaszokba, akkor hagyatkozhatunk rá. De sosem szabad elfelejteni, hogy az intuícióink is segítenek döntéshelyzetekben. A tarot-ra rászokni nem szabad, de hasznos segítség lehet olyankor, ha józan ésszel nem látjuk az előttünk levő utat.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top