Ezo

22-es nő

A számmisztikában mindenki 22-es, aki 22-én született.

• 

Jellemzői:

A 22-es szám egy mesterszám. Ez azt jelenti, hogy nem átlagos, nem szokványos, sőt olykor botrányos. A 22-es nő nagyon erős, bátor, szuggesztív egyéniség mind megjelenésében, mind belső tulajdonságaiban. Öltözködési stílusa gyakran feltűnő. Saját stílusa van, ami biztosan nem hétköznapi.

A 22-es szám a Plútó bolygóval áll analógiában, és mint ilyen, a 22-es nő az archaikus nő, aki termékeny, teremtő, gyógyító, de sötét, kegyetlen és brutális. Ő az, akire azt szokták mondani, hogy ördögien szép.

A 22-es nőnek meg kell élnie a nőisségét, de vigyáznia kell magára. Semmit sem szabad túlzásba vinnie.

A 22-es nőnek hatalmas lelkiereje van, ez őt rendkívül erőssé teszi. Nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is. Hipnotikus képességekkel rendelkezik, ezért kimagasló gyógyító is válhat belőle.

A 22-es nőben van egy destruktív hajlam, ami akkor tud érvényre jutni, ha nem fejleszti ki a „megmentő” aspektusát. Sőt, önmaga ellen is fordulhatnak ezek a nem tudatosan uralt, elszabadult erők. Nemcsak emiatt fordul elő, hogy élete során többször „lenullázza” magát, hanem a tanulási folyamatához hozzátartozik az, hogy rendszeresen „padlót fogjon”. Ugyanakkor mindig talpra áll, sőt, egyre erősebbé válik.

 

Ami túlteng benne:

Hajlamos végletesen megvalósítani bármit. Vagyis, ha ő gyengeségnek, kiszolgáltatottságnak tartja a női szerepet, akkor képes férfiasan viselkedni, hogy elkerülje ezt. Elkezd bakancsot hordani, férfiasan öltözködni, és mozogni. Olyan munkát vállal, amit nők nem szoktak, sőt nem is illik. Ezekben is sikeres, és híres lesz, mert ő bármit csinál, azt maximális erő bedobással csinálja. A másik véglet, ha nagyon „nőcisre” veszi a figurát. Ekkor is eshet túlzásokba: túl erős smink, túl mély dekoltázs, túl bő szoknya, túl harsány színek, stb. Nagyon dögösen tud kinézni, csak nem biztos, hogy tisztában van vele, hogy milyen hatással van a férfiakra. Idővel rájön, hogy elég veszélyes a „játék”, amit űz. Ezt a férfiak és a nők is félreérthetik. A nők gyakran vetélytársat látnak a 22-es nőben. Ezért jó, ha megtanulja, elsajátítja a sminkelés, az öltözködés finomabb módját. 

Mindig tele van nagyra törő tervekkel, ezek olykor illuzórikusak is lehetnek, de fontosak, és generátorként működnek az életében.

Amit érdemes erősítenie:

A 22-es nő úgy működik, mint egy sebész. Feltárja, és kiveszi a „beteg testrészt”. Erre képes önmagával kapcsolatban is, és bárki mással kapcsolatban is. Nő létére kíméletlen a szó minden értelmében.

A 22-es nőben van egy fajta tabuellnesség, arrogancia. Ő a mélyreható változások, a régi rendszerek lebontásának híve. Nem tisztel senkit és semmit, ha megújulásról van szó. Úgy működik, mint a gőzborotva. De vigyáznia kell, mert ezáltal félelmetessé válhat mások szemében. Mivel ő nem fél, ezért keményen kimondja, amit gondol.

2+2=4, vagyis a 22-es mesterszám alapszáma a 4-es. Ezek a tulajdonságok is benne rejlenek a 22-esben, csak tudatosítania kell, és máris segítségére lesznek, hogy egy élhetőbb, normálisabb élete legyen. A 4-es szám jellemzői: kiegyensúlyozott, precíz, megbízható, stabil, komoly, szigorú, gyakorlatias. Ezekre mind szüksége van a 22-esnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top