Ezo

11-es nő

A számmisztikában mindenki 11-es, aki 11-én, vagy 29-én született.

Jellemzői:

A 11-es szám egy mesterszám. Képviselői nem szó szerint mesterek, de jócskán kilógnak a sorból. A 11-es nő egy individuális, különleges, egyedi ember. Mindig megőrzi ezt a fajta különbségét. Vállalja, és nem bánja, hogy sokszor csodabogárnak tartják.

A 11-es nő tele van meglepetésekkel, az élete pedig tele van váratlan fordulatokkal. Ez őt nem viseli meg, sőt, ez teszi izgalmassá számára az életet.

A 11-es nőnek meg kell őriznie a nyitottságát, rugalmasságát. Akkor tudja a legtöbbet kihozni magából, ha nem sokat törődik a környezet véleményével.

Rendkívüli észbeli képességei vannak. Gyors a helyzetfelismerő képessége, nagyon gyorsan forog az agya, és ezért gyorsan is beszél. Nagyon kell vigyáznia, mert olykor félreérthető, vagy érthetetlen az, amit mond. Ennek az az oka, hogy a gondolatai hihetetlen sebességgel cikáznak, és ezt a beszéde, vagy a hallgató közönsége nem mindig tudja követni. Vagyis meg kell tanulnia lassabban, érthetőbben, artikuláltabban beszélnie.

Ami túlteng benne:

A 11-es nő szenvedélyes, izgalmas partner, de gyakran hisztis. Ez abból adódik, hogy rendkívül nagy belső feszültségek jellemzik. Ezek időről időre nagy intenzitással jelentkeznek nála. Egy pörgősebb időszakokat mindig követ egy kimerültségi, „lebetegedési” fázis. Ezért is kell jobban vigyáznia az egészségére. Muszáj egészségesen táplálkoznia, sokat szabad levegőn lennie, rendszeresen mozognia. Máskülönben nem fogja bírni a strapát, azt a szellemi terhelést, amit szinte lehetetlenség elkerülnie.

A 11-es nő élete soha nem unalmas, mindig tele van izgalmas történésekkel és kalandokkal. Ha ő egy társaságba megérkezik, biztos, hogy az odavezető úton is történik vele valami olyan váratlan esemény, amit meg lehet osztani a többiekkel. Akik szívesen hallgatják, de lesznek, akik irigykednek: „Olyan jó neked, hogy veled mindig történik valami izgalmas. Bezzeg velem sose…”

Az eredetiség megjelenik a 11-es nő külsején is. Az öltözködésében mindig van valami szokatlan extravagancia. Remélhetőleg nem provokáló jelleggel hordja azokat a ruhákat, hanem ösztönös, belső késztetésből. Vigyáznia kell, mert van benne „polgárpukkasztó” hajlam.

 

Amit érdemes erősítenie:

A 11-es nőnek komoly segítséget jelenthet, hogy ha megtalálja saját terápiáját. Az egyik „terápiás módszer” a kellő mennyiségű, és minőségű alvás. Tudomásul kell vennie, hogy nem bírja az éjszakázást. Az idegei is teljesen kimerülnek. Beteg, depressziós, kezelhetetlenül feszült lesz a kialvatlanságtól. Ezért lehetőség szerint ne vállaljon éjszakai munkát! Szórakozás miatt is csak ritkán hagyhatja ki az alvást, és azt gyorsan pótolnia kell. Ettől függetlenül is mindenféle testi, lelki bajára a leghatásosabb „gyógyszer” az alvás, amit éjfél előtt meg kell kezdenie.

A 11-es nő egy izgalmas nő, aki hűséges, mindaddig, amíg nem érzi rabnak magát. Ha túlságosan korlátozza őt a társa, akkor viszont hirtelen, váratlanul, magyarázat nélkül szakítja meg a kapcsolatot. Neki folyamatosan cikáznia kell, mint egy villámnak. Tulajdonképpen ő egyfajta „vándorművész”, nem bírja a korlátokat és a szabályokat. Azt a bizalmat, amit a párjától kap értékelnie kell. Élni szabad vele, de visszaélni tilos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top