Ezo

Mit üzen a tarot az oroszlán havára?

Az augusztusi csillaghullás idején a bikák, a rákok, az oroszlánok, a mérlegek, sőt, a bakok is bátran kívánjanak maguknak nyári kalandokat! Ez a hónap számukra lesz a legkedvezőbb.

Mit üzen a tarot az oroszlán havára? HALAK– Könnyen véget érhet egy régi barátság, vagy megromolhat a viszony valamelyik családtagoddal ebben a hónapban. A bizalom nagyon fontos dolog, és hasznosabb kibeszélni a felmerülő kérdéseket, mint örökre megharagudni valakire, aki egyébként fontos a szívednek! A tisztázatlan dolgok előtérbe kerülnek most, jó lesz, ha felkészülsz, és magyarázattal szolgálsz a mulasztásaidra is.
 

Mit üzen a tarot az oroszlán havára? KOS- Minden, ami ebben a hónapban véget ér, a későbbiekben pozitívan hat rád. Ne félj a változástól, az újdonságoktól, hiszen ezek viszik előre az életünket. Most könnyen eltávolodhat tőled valaki, akivel úgy tűnt, hogy kapcsolatod alakul ki, de az is meglehet, hogy a munkahelyeden kell majd szembenézned azzal, hogy semmi sem tart örökké. Vond le a tanulságot az eddigiekből, készíts mérleget, pihenj kicsit, és megújult erővel kelj új útra! 

Mit üzen a tarot az oroszlán havára? BIKA- A bikák életében ez a hónap ígéri a flörtöket, könnyű nyári kalandokat. Nem szabad félned, lehet, hogy te kizárólag a hosszú távú kapcsolatokban hiszel, de ezúttal nem bánod meg, ha egy kicsit „elveszíted a fejed”. Az új szerelem egyelőre várat magára, de mindenkire ráfér egy kis kalandozás…

Mit üzen a tarot az oroszlán havára? IKREK– Próbáld türelemmel átvészelni ezt a hónapot! Most nem kellene lépned semerre, ne akarj munkát változtatni, kilépni a kapcsolatodból, sőt, a külföldi utazásoknak sem kedvez az oroszlán hava az ikrek esetében. Maradj a hátsódon, és inkább gondold át, hogy mi minden történt veled az eltelt hét hónapban, illetve, hogy őszre mit kellene elintézned.

Mit üzen a tarot az oroszlán havára? RÁK– Ragadd meg a szerencsét, mert ebben a hónapban szinte minden sikerülhet, amibe belefogsz. A munka, és a magánélet terén is örömök várnak rád, csak járj nyitott szemmel, és ragadd meg az adódó alkalmakat! Most érdemes ismerkedni, új dolgokat kitalálni, terveket szőni, mert csupa jót ígér a tarot a rák havában születettek számára.

 

Mit üzen a tarot az oroszlán havára? OROSZLÁN– Ez a hónap az új kapcsolatok érkezését hozza az oroszlánok számára. Párkapcsolat is könnyebben alakulhat ki, de olyan barátságok is szövődhetnek, amelyek kiállják az idő próbáját. Különösen tartsd nyitva a szemed, ha elutazol, mert egy egyelőre idegen ember nagyon közel kerülhet a lelkedhez egy nyaralás során. A születésnapod táján ne felejtsd el összegezni az elmúlt évet!

Mit üzen a tarot az oroszlán havára? SZŰZ– A szűz havában születettek tegyék rendbe a kapcsolataikat! Könnyen szakításhoz vezethetnek a tisztázatlan kérdések, különösen a féltékenység tudja megölni az egyébként még működőképes párkapcsolatot. Tessék uralkodni a félelmeken, és tiszta fejjel átgondolni, majd átbeszélni a problémás kérdéseket! Könnyen előfordulhat, hogy egyszerűen félreértettél valamit, amiből a félelmeid származnak.

Mit üzen a tarot az oroszlán havára? MÉRLEG- A mérleg havában született hölgyek igazán elemükben lehetnek ebben a hónapban. Kibontakoztathatják a női energiáikat. Alkalmas az oroszlán hava ezért mindenre, ami a nőiséggel kapcsolatos: hódítás, gyermeknevelés, flörtök, de most könnyen rá tudod venni a pasidat arra is, hogy komolyabbra fordítsa veled a viszonyát. Most bátran vágj bele a dolgokba, és ne latolgass!
 

Mit üzen a tarot az oroszlán havára? SKORPIÓ– A párkapcsolatodba fektess több energiát, mert nem biztos, hogy kiállja az idő próbáját! Ha nincs még párod, akkor most próbáld megfogalmazni magadban, hogy mire/ kire lenne szükséged! Szintén nagyon fontos ebben a hónapban, hogy légy őszinte magadhoz! Merj szembenézni a hibáiddal, és nem utolsó sorban a tükörrel is! Ha fogyókúrára van szükséged, akkor ideje elkezdeni…

Mit üzen a tarot az oroszlán havára? NYILAS- Ne vacilálj annyit a pasikon! Ha túlkombinálod ezt az egész párkapcsolati mizériát, akkor sosem fogsz tisztán látni! Légy bátor, ne halogass, ne tologass, ha a kiszemelt pasi nem akar lépni feléd, akkor most itt az idő, hogy felhívd magadra a figyelmet! Ne te akarj udvarolni neki, de tegyél arról, hogy végre észrevegye, hogy tetszik neked!

Mit üzen a tarot az oroszlán havára? BAK– A bak havában születettek számára is okozhat ez a hónap meglepetéseket, mégpedig egy nyári kaland személyében. Lehet, hogy első látásra még csak nem is tartod vonzónak a pasit, aki az utadba kerül, lehet, hogy éppen az életkora miatt mennél el mellette, de ezúttal érdemes elgondolkodni a dolgon. Nem kell férjhez menned hozzá, de néhány napra vidámabbá teheti az életed, és megtanulhatsz valami nagyon fontos dolgot magadról!  

Mit üzen a tarot az oroszlán havára? VÍZÖNTŐ– A vízöntők használják ezt a hónapot arra, hogy megtisztítsák a gondolataikat! Zárd le a múltadból felbukkanó képeket, mert addig nem jutsz előre, amíg megköt valami, aminek már régen nem benned lenne a helye. Szánj időt magadra, elemezd a múltad, és a jelened, hogy elindulhass a jövő felé. Próbálj több időt tölteni a gondolataiddal úgy, hogy egyedül maradsz, a csendben. Használd ki a kellemes nyári estéket, sétálj a szabadban, és figyeld a belső hangjaidat! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top